DrunkKiddo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, έχω το παρακάτω σύστημα και σκέφτομαι μήπως ήρθε η ώρα για μια αναβάθμιση, έαν αξίζει βέβαια Το σύστημα είναι για γενική χρήση, internet browsing, youtube, gaming (LoL, overwatch, fh4, nba). Αυτή τη στιγμή έχω μια FHD 27αρα αλλα σίγουρα μεσα στο 19 θα αγοραστεί ULTRAWIDE QHD Monitor. Το υπάρχων σύστημα είναι το παρακάτω. AMD Phenom X4 945 Gigabyte GA 890 FXA UD5 2x4GB GSKILL DDR3 AMD RADEON R9 380 4GB WD 1TB KINGSTONE 128GB SSD Επειδή η μητρική έχει αρχίσει και παραδίδει πνεύμα σιγα σιγά, σκέφτομαι μήπως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Όπως είπα σίγουρα θα γίνει αναβάθμιση σε 1440, αλλά δεν πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ με gaming 2018 τίτλους σε ultra με 500 fps και δεν ξέρω γω τι.. Χαλαρό gaming να περνάει η ώρα και ίντερνετ. Επειδή όμως αυτην την περίοδο λόγω δουλείας θα λείπω για 7-8 μήνες, δεν νομίζω πως αξίζει να κάτσω να φτιάξω build με 1-2 χιλιάρικα για να το έχω να κάθεται. Επομένως σκεφτόμουν να προχωρήσω σε μια αναβάθμιση mobo cpu psu ram η οποία ή θα με κρατήσει και για το 1440p ή τουλάχιστον αν χρειαστεί να αλλάξω κάτι να είναι πχ cpu + gpu ή το ιδανικό μόνο gpu, και όχι όλα απ την αρχή πάλι. Budget δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάτι στανταρ, αναλόγος τι θα κάνω θα δώσω και τα αντίστοιχα χρήματα. ΥΓ. Επίσς σκέφτομαι και για το Corsair 750D στα 150€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα