Kete96 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Είχα ξεκινήσει ένα θέμα περί μη σωστής λειτουργίας ενός Acer Aspire 5930g. Με τα πολλά, και την βοήθεια αρκετών παιδιών εδώ μέσα, το λάπτοπ διαγνώστηκε με πρόβλημα στην κάρτα. Στο κατάστημα που το πήγα μου είπαν πως δοκίμασαν 2 κάρτες μία Nvidia και μια ATI και δεν δούλεψαν (το συγκεκριμένο φοράει Nvidia Geforce 9600m GT). 2 ερωτήσεις λοιπόν: 1)Υπάρχει το ενδεχόμενο κάρτα να ταιριάζει αλλά να μην την "δέχεται" το λάπτοπ; 2)Πως θα βρω συμβατή κάρτα για το λάπτοπ μου;
jerry banana Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Kete96 είπε Καλησπέρα παιδιά. Είχα ξεκινήσει ένα θέμα περί μη σωστής λειτουργίας ενός Acer Aspire 5930g. Με τα πολλά, και την βοήθεια αρκετών παιδιών εδώ μέσα, το λάπτοπ διαγνώστηκε με πρόβλημα στην κάρτα. Στο κατάστημα που το πήγα μου είπαν πως δοκίμασαν 2 κάρτες μία Nvidia και μια ATI και δεν δούλεψαν (το συγκεκριμένο φοράει Nvidia Geforce 9600m GT). 2 ερωτήσεις λοιπόν: 1)Υπάρχει το ενδεχόμενο κάρτα να ταιριάζει αλλά να μην την "δέχεται" το λάπτοπ; 2)Πως θα βρω συμβατή κάρτα για το λάπτοπ μου; To μαγαζι ειναι υποχρεωμενο να σε εξηπηρετησει σε οτι θες και να βρουν εκεινοι γιατι δεν μπαινει στην περιπτωση σου.
Kete96 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Λάθος μου που δεν το διευκρίνισα πριν. Το μαγαζί δεν επρόκειτο για service αλλά για internet cafe φίλου ο οποίος έχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις αλλά δεν είναι αυτή η αρμοδιότητα του. Απλώς για διάγνωση το πήγα. 1
Sheogorath Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Ναι, μπορεί να κουμπώνουν και να μην τις δέχεται το bios. Ψάξε για nvidia παρόμοιο τσιπάκι από το eBay. ΟΧΙ refurbished. Οι κάρτες που δοκιμάσθηκε μ δουλεύουν σίγουρα;
toyo73 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Στις 3/10/2018 στις 1:35 ΜΜ, jerry banana είπε To μαγαζι ειναι υποχρεωμενο να σε εξηπηρετησει σε οτι θες και να βρουν εκεινοι γιατι δεν μπαινει στην περιπτωση σου. Mαλιστα.Το μαθαμε και αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα