Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είχα στείλει το Nexus μου για service και τελικά θα μου δώσουν ένα P10 Plus ως αντικατάσταση, επειδή δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. Σκέφτομαι να μην το ανοίξω καν, να μην βγάλω καν ζελατίνες από το κουτί και να το δώσω.

Πόσο αξίζει να το πουλήσω, δεδομένου ότι στο skroutz παίζει στα 400 ευρώ καινούργιο;

Δημοσ.

Αν ΔΕΝ το ανοίξεις και δεδομένου ότι 400€ κάνει στο Σκρουτζ τότε δώστο -50€ για να φύγει πιο γρήγορα.

Δημοσ.

Θα πρέπει να τους ρωτήσω και για την εγγύηση, να μου δώσουν απόδειξη κλπ, μην πάρω τον αγοραστή στον λαιμό μου αλλά αυτό νομίζω και γω. Κάπου 340 έλεγα να το βάλω. 

Δημοσ.

Ωραία τα λέτε με την τιμή του P10 Plus. Θα βρει να το πουλήσει όμως; Αφού δεν έχουν ανταλλακτικά γιατί να μην σου δώσουν ένα πιστωτικό(στο μαγαζί που το αγόρασες) και να πάρεις οτι θέλεις εσύ; Δεν είναι δική σου ευθύνη που δεν έχουν ανταλλακτικά για πρόσφατο σχετικά κινητό.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Ωραία τα λέτε με την τιμή του P10 Plus. Θα βρει να το πουλήσει όμως; Αφού δεν έχουν ανταλλακτικά γιατί να μην σου δώσουν ένα πιστωτικό(στο μαγαζί που το αγόρασες) και να πάρεις οτι θέλεις εσύ; Δεν είναι δική σου ευθύνη που δεν έχουν ανταλλακτικά για πρόσφατο σχετικά κινητό.

Χμμ... Θα κάνω μια ερώτηση στο service, μπας και παίζει κάτι τέτοιο

Δημοσ.
Just now, Dinos_12345 said:

Χμμ... Θα κάνω μια ερώτηση στο service, μπας και παίζει κάτι τέτοιο

Αν θέλουν να είναι σωστοί είτε πρέπει να σου πουν "Το κινητό κόστιζε χχχ Ευρώ διάλεξε κάτι από την γκάμα μας με ίδιο ή/και πιο ακριβό και πληρώνεις την διαφορά ή πιστεωτικό".  Είναι υποχρεωμένος να στο φτιάξει, αν δεν μπορεί ΔΕΝ είναι δικό σου πρόβλημα. Ότι του έχει μείνει στην αποθήκη θα σου δώσει; Και αν σου πουν τίποτα κυνήγησέ το και πιο ψηλά.

Δημοσ.

Η τιμή περιλαμβανει ΦΠΑ και φόρο εισοδήματος...τέσλα μη σας μπερδευω με λογιστικά το πραγματικο κοστος για να το αγοράσω είναι 200 ευρω...δεδομένου οτι είναι προαγορασμενο κλπ απο αλλον νομιζω ένας επαγγελματίας με εταιρικό αφμ θα έδινε 150 με 175 Μαξ...αλλιώς παει μαγαζί το παιρνει με ΦΠΑ, φόρους  και όλα μεσα. Ιδιώτης τώρα δεν ξέρω τι θα έδινε....

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Η τιμή περιλαμβανει ΦΠΑ και φόρο εισοδήματος...τέσλα μη σας μπερδευω με λογιστικά το πραγματικο κοστος για να το αγοράσω είναι 200 ευρω...δεδομένου οτι είναι προαγορασμενο κλπ απο αλλον νομιζω ένας επαγγελματίας με εταιρικό αφμ θα έδινε 150 με 175 Μαξ...αλλιώς παει μαγαζί το παιρνει με ΦΠΑ, φόρους  και όλα μεσα. Ιδιώτης τώρα δεν ξέρω τι θα έδινε....

Τι γλώσσα μιλάς;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Η τιμή περιλαμβανει ΦΠΑ και φόρο εισοδήματος

δεδομένου οτι είναι προαγορασμενο κλπ

τέσλα μη σας μπερδευω με λογιστικά

59 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

αλλιώς παει μαγαζί το παιρνει με ΦΠΑ, φόρους  και όλα μεσα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...