jerry banana Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, iddqdiddqd είπε Δεν είπα οτι είναι ισάξια. Είπα ότι τα max DPI δεν είναι κριτήριο. Ο αισθητήρας είναι κριτήριο. Το αν οι σκάλες που έχει είναι καλές ή πάει 200-400-600-800-9600 με τη μία, είναι κριτήριο. Εργονομία. Ποιότητα κατασκευής. Εξτρά κουμπάκια. Καλύτερο SW. Γκατζετιές τύπου clicky/smooth ροδέλα. Η απλή αλήθεια σε αυτά τα πράγματα είναι ότι (1) απο ένα σημείο και μετά έχεις diminishing returns στα €€€ σου και (2) ο καθένας έχει άλλο σημείο που τα χρήματα αρχίζουν να τον πονάνε. Σίγουρα δε μπήκα στο bodybuilding.gr ? To V30 το έχω πιάσει ελάχιστα, έχω δει κάποιες ώρες το mouse του 888. Θα το έβαζα κάτω απο το 502 και το DA σε ποιότητα κατασκευής (προφανώς άλλο κόστος πάντα). Προφανως εκει μιλανε τα γουστα καο κυτιως η αφη και η αισθηση του καθενος.
7nisiotis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε μερικά mouse πιο ακριβά η αλήθεια είναι ότι σε ξεγελάει η σχέση ποιότητας τιμής. Σε νέους πιο μικρούς κατασκευαστές αλλά και αρκετά μεγάλους ΟΕΜ είναι η motospeed για αυτό εξάλλου βλέπετε και να βγάζουν προσιτά mouse carbon design αλλά με σαπιους σενσορες. Δεν υπάρχει το τέλειο ποντίκι πάντως τόσο από άποψη χαρακτηριστικών και τελικής ποιότητας υλικών Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από 7nisiotis 1
Natm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Για το Mouse, δεν θεωρώ υπερβολική την τιμή των 53 ευρώ για κάτι με τόσες πολλές θετικές αξιολογήσεις, όμορφο στο μάτι και ταιριαστό με το setup μου, και με έξτρα βάρη. για το Keyboard ok, να σκεφτώ λίγο καλύτερα αν χρειάζεται να φτάσω σε τόσο ψηλό budget όσο είπα στην αρχή.
whooper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Στις 3/10/2018 στις 1:17 ΜΜ, iddqdiddqd είπε Τα DPI μη τα κοιτάς καν, και τα 3500 πολλά είναι, και τα 1800 πολλά είναι για τον πιο πολύ κόσμο(OW CSGO FN). Δες reviews για τον αισθητήρα και αν βρεις για την υλοποίηση στο ίδιο το mouse. αυτό ενημερώνεται: https://www.gearrate.com/en/overwatch-pros-gear-settings/
KFitilis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 με τι grip πιανεις το mouse? εγω πχ εχω το ασυρματο Logitech g305 (μικρο) και ενα παλιο Coolermaster TK RAPIDFIRE 10keys mechanic με brown switches....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα