Natm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα. Είμαι στην αναζήτηση των περιφερειακών του τίτλου. Θα χρησιμοποιηθούν κυρίως σε fast paced online gaming (πχ Battlefield, CoD και λοιπά παρόμοια). Το budget είναι κάπου 150 ευρώ, μια μικρή προτίμηση σε μπλε δευτερεύων χρώμα (λόγω κουτιού), λοιπές δυνατότητες rgb συνεχείς εναλλαγές φωτισμού κλπ. μου είναι αδιάφορες έως και ανεπιθύμητες. mouse έχω σταμπάρει το κλασικό : https://www.skroutz.gr/s/8268584/Logitech-G502-Proteus-Spectrum.html , κάπου στα 56 ευρώ, οπότε υπάρχει κάποια πρόταση Keyboard κάπου στα 100 χοντρικά για τη χρήση που θέλω;; αν υπάρχει άλλη εναλλακτική και για τα 2, είμαι πρόθυμος να σας ακούσω. Ευχαριστώωωωωω
jerry banana Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/9730876/Motospeed-Inflictor-CK104.html https://www.skroutz.gr/s/12010381/Motospeed-V30.html?from=catspan&keyphrase=v30 Δεν χρειαζεται να δωσεις παραπανω τσαμπα λεφτα.Αυτα τα 2 τα εχω και ειναι οτι καλυτερο.Εχουν προγραμμα που μπορεις να ρυθμισεις τα χρωματα .Μπλε εχχουν να βαλεις και στα 2.Εχει pulse εαν θες να αναβοσβηνουν κλπΤα υπολοιπα καμια μπυριτσα για εμενα.Παιζω cs go,cod ww2 οποτε θα σε ικανοποιησουν και εσενα πληρως. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από jerry banana 2
asdfaster Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Natm είπε Καλημέρα. Είμαι στην αναζήτηση των περιφερειακών του τίτλου. Θα χρησιμοποιηθούν κυρίως σε fast paced online gaming (πχ Battlefield, CoD και λοιπά παρόμοια). Το budget είναι κάπου 150 ευρώ, μια μικρή προτίμηση σε μπλε δευτερεύων χρώμα (λόγω κουτιού), λοιπές δυνατότητες rgb συνεχείς εναλλαγές φωτισμού κλπ. μου είναι αδιάφορες έως και ανεπιθύμητες. mouse έχω σταμπάρει το κλασικό : https://www.skroutz.gr/s/8268584/Logitech-G502-Proteus-Spectrum.html , κάπου στα 56 ευρώ, οπότε υπάρχει κάποια πρόταση Keyboard κάπου στα 100 χοντρικά για τη χρήση που θέλω;; αν υπάρχει άλλη εναλλακτική και για τα 2, είμαι πρόθυμος να σας ακούσω. Ευχαριστώωωωωω Tα games που παιζεις. Αν τα παίξεις με 10 euro mouse και μετά με 100 θα καταλάβεις τεραστια διαφορα ειδικά στο sensitivity, και στο aim θα δεις σιγουρα boost και πολυ καλη σταθεροτητα ειδικα αν παζεις και με low sensitivity για να το πω απλά. Μάζεψε μερικά λεφτά και πάρε το logitech g502 και θα ευχαριστηθείς gaming, αν και το budget σου ειναι ok. Με 3500 dpi δεν πας πουθενά στα games που παιζεις. Όπως προτείνει ο φίλος πιο πάνω. Aσε που στο μέλλον δεν ξέρεις ποτε τι άλλο game θα ξεκινήσεις. Πιστεύω είναι must για τους gamers να εχεις πολλά πλήκτρα στο mouse. Με το g502 θα σκας buffs και heal και backstab σε 1sec χαχαχ https://www.skroutz.gr/s/8268584/Logitech-G502-Proteus-Spectrum.html?from=autocomplete&keyphrase=logitech+g502 Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από asdfaster 1
7nisiotis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ~Keyboard: Hyper X FPS ALLOY ή αν θες tenkeyless την Pro έκδοση ~ Mouse: Logitech g403 ως επώνυμες λύσεις --Εν τάχει: Τυχαίνει να έχω δουλέψει σε ίντερνετ καφέ με G402/502, motospeed ck104, v30 mouse καθώς και κάποια steelseries πληκτρολόγια και να έχω δοκιμάσει τα προαναφερθέντα περιφερειακά. Καλά ποντίκια τα δυο Logitech αλλά βαριά και παλιά πλέον. Υπάρχουν νεότερες και σαφέστατα καλύτερες επιλογές. Το Ck104 για μέχρι αυστηρά 30 ευρώ είναι ΟΚ . ΕΔΏ θα κανω αντιπρόταση το Genesis Thor 300 που έπαιζε από το eshop προσφορά πριν καιρό. Motospeed V30. Για μέχρι 20 ευρώ ΟΚ. Για παραπάνω όχι. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από 7nisiotis 1
jerry banana Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 57 λεπτά πριν, asdfaster είπε Tα games που παιζεις. Αν τα παίξεις με 10 euro mouse και μετά με 100 θα καταλάβεις τεραστια διαφορα ειδικά στο sensitivity, και στο aim θα δεις σιγουρα boost και πολυ καλη σταθεροτητα ειδικα αν παζεις και με low sensitivity για να το πω απλά. Μάζεψε μερικά λεφτά και πάρε το logitech g502 και θα ευχαριστηθείς gaming, αν και το budget σου ειναι ok. Με 3500 dpi δεν πας πουθενά στα games που παιζεις. Όπως προτείνει ο φίλος πιο πάνω. Aσε που στο μέλλον δεν ξέρεις ποτε τι άλλο game θα ξεκινήσεις. Πιστεύω είναι must για τους gamers να εχεις πολλά πλήκτρα στο mouse. Με το g502 θα σκας buffs και heal και backstab σε 1sec χαχαχ https://www.skroutz.gr/s/8268584/Logitech-G502-Proteus-Spectrum.html?from=autocomplete&keyphrase=logitech+g502 Υπερκαταναλωτισμος λεγεται μεγαλε σε πληροφορω οτι ο παικτης ο καλος δεν μπα να εχει 100 ευρω 20 ευρω το ιδιο ειναι.Απλως το marketing πουλαει βλεπεις...
sakis92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, jerry banana είπε https://www.skroutz.gr/s/9730876/Motospeed-Inflictor-CK104.html https://www.skroutz.gr/s/12010381/Motospeed-V30.html?from=catspan&keyphrase=v30 Δεν χρειαζεται να δωσεις παραπανω τσαμπα λεφτα.Αυτα τα 2 τα εχω και ειναι οτι καλυτερο.Εχουν προγραμμα που μπορεις να ρυθμισεις τα χρωματα .Μπλε εχχουν να βαλεις και στα 2.Εχει pulse εαν θες να αναβοσβηνουν κλπΤα υπολοιπα καμια μπυριτσα για εμενα.Παιζω cs go,cod ww2 οποτε θα σε ικανοποιησουν και εσενα πληρως. Σωστος 1
asdfaster Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, jerry banana είπε Υπερκαταναλωτισμος λεγεται μεγαλε σε πληροφορω οτι ο παικτης ο καλος δεν μπα να εχει 100 ευρω 20 ευρω το ιδιο ειναι.Απλως το marketing πουλαει βλεπεις... Δεν είναι καθόλου το ίδιο. Tο 20 euro mouse με 100 euro mouse διαφέρει έτι φωτός . Eιδικά τα 20 euro ακουστικά με τα 100+ euro ακουστικά εκεί θα δεις χαοτική διαφορα. Υπερκαταναλωτισμός είναι όταν εχεις όλα τα Logitech mouse και στην ουσία αν εχεις εστω ένα τον 70-100 euro σε υπερκαλύπτει. Marketing είναι τα razer phones που πλασάρουν 120mhz οθόνη και στην ουσία είναι ότι ήταν πριν τα 120mhz. Tην ακρίβεια και τα υλικά τον mouse που έχουν πάνω από 100 euro δεν την πιάνει κανένα τον 20 euro. Eιδικά τα Logitech. Eίναι σαν να μου λες το Samsung Galaxy Note 4 είναι σαν το Samsung Galaxy Note 9 και είναι απλά marketing. Aμα είναι έτσι να μείνουμε με τις οθόνες crt και την μπίλια. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από asdfaster 1
iddqdiddqd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, jerry banana είπε Υπερκαταναλωτισμος λεγεται μεγαλε σε πληροφορω οτι ο παικτης ο καλος δεν μπα να εχει 100 ευρω 20 ευρω το ιδιο ειναι.Απλως το marketing πουλαει βλεπεις... Σε mmo εξτρά πλήκτρα δεν είναι δύσκολο να τα αξιοποιήσεις εύκολα και ωραία, απλά και μόνο γιατί τα "καλά" σημεία στο πληκτρολόγιο είναι ήδη γεμάτα, ενώ τα abilities είναι πολλά. Σε fps όντως τα side+middle κατα κανόνα φτάνουν, οπότε μπορεί και να κάθονται τα εξτρά πλήκτρα. Επίσης πάντα ζητούμενο είναι να τα φτάνεις άνετα και με ακρίβεια. Αν όχι, είναι σαν να μην υπάρχουν. 1 ώρα πριν, asdfaster είπε Με 3500 dpi δεν πας πουθενά στα games που παιζεις. Τα DPI μη τα κοιτάς καν, και τα 3500 πολλά είναι, και τα 1800 πολλά είναι για τον πιο πολύ κόσμο(OW CSGO FN). Δες reviews για τον αισθητήρα και αν βρεις για την υλοποίηση στο ίδιο το mouse. Για τα υπόλοιπα, έχω μόνο καλά λόγια για την αξιοπιστία και το support της logitech. Από την άλλη, στο moto κυριολεκτικά παίρνεις δεύτερο για spare και μένει budget για σουβλάκια. Σίγουρα σκέψου στο mouse τι grip και κατά συνέπεια τι σουλούπι θες. Το 502 όπως σου γράφουν είναι κάπως μεγάλο (προσωπικά αυτό έχω και με βολεύει αφάνταστα, εξίσου βολικό στο χέρι μου και πολύ καλό γενικά το deathadder). Στο πληκτρολόγιο σκέψου τι switches θες (θεωρητικά για gaming δε θες clicky αλλά προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ η αίσθηση). 1
jerry banana Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, sakis92 είπε Σωστος Eλα ρε αφερφε ακριβως το ιδιο κατσε να ανεβασω και εγω φωτο ζηλεψα. 2 λεπτά πριν, jerry banana είπε Eλα ρε αφερφε ακριβως το ιδιο κατσε να ανεβασω και εγω φωτο ζηλεψα. 1
asdfaster Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, iddqdiddqd είπε Σε mmo εξτρά πλήκτρα δεν είναι δύσκολο να τα αξιοποιήσεις εύκολα και ωραία, απλά και μόνο γιατί τα "καλά" σημεία στο πληκτρολόγιο είναι ήδη γεμάτα, ενώ τα abilities είναι πολλά. Σε fps όντως τα side+middle κατα κανόνα φτάνουν, οπότε μπορεί και να κάθονται τα εξτρά πλήκτρα. Επίσης πάντα ζητούμενο είναι να τα φτάνεις άνετα και με ακρίβεια. Αν όχι, είναι σαν να μην υπάρχουν. Τα DPI μη τα κοιτάς καν, και τα 3500 πολλά είναι, και τα 1800 πολλά είναι για τον πιο πολύ κόσμο(OW CSGO FN). Δες reviews για τον αισθητήρα και αν βρεις για την υλοποίηση στο ίδιο το mouse. Για τα υπόλοιπα, έχω μόνο καλά λόγια για την αξιοπιστία και το support της logitech. Από την άλλη, στο moto κυριολεκτικά παίρνεις δεύτερο για spare και μένει budget για σουβλάκια. Σίγουρα σκέψου στο mouse τι grip και κατά συνέπεια τι σουλούπι θες. Το 502 όπως σου γράφουν είναι κάπως μεγάλο (προσωπικά αυτό έχω και με βολεύει αφάνταστα, εξίσου βολικό στο χέρι μου και πολύ καλό γενικά το deathadder). Στο πληκτρολόγιο σκέψου τι switches θες (θεωρητικά για gaming δε θες clicky αλλά προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ η αίσθηση). Kαι αν αύριο μεθαύριο θέλει να παίξει κάτι άλλο με παραπάνω dpi? εμενα το 502 μου είναι μικρό κιόλας. Kαι εγώ προσωπικά του βάζω και 2 βαρίδια γιατί μου είναι ελαφρύ. Αυτά είναι γούστα και πρέπει να τα δει από κοντά. Ακόμα υπάρχει και το πολύ ωραίο g403. counterstrike και csgo και bf δεν καταλαβαίνεις με mouse τον 15 euro αυτο ειναι νομος.
iddqdiddqd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Τι θα παίξει με παραπάνω DPI αν όχι fps; Football manager;
jerry banana Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, asdfaster είπε Kαι αν αύριο μεθαύριο θέλει να παίξει κάτι άλλο με παραπάνω dpi? εμενα το 502 μου είναι μικρό κιόλας. Kαι εγώ προσωπικά του βάζω και 2 βαρίδια γιατί μου είναι ελαφρύ. Αυτά είναι γούστα και πρέπει να τα δει από κοντά. Ακόμα υπάρχει και το πολύ ωραίο g403. counterstrike και csgo και bf δεν καταλαβαίνεις με mouse τον 15 euro αυτο ειναι νομος. Kαλα τα dpi ειναι για σκληροπυρινικους εγω στο ποντικι εχω 3000 (αν και φτανει μεχρι 7000 μεσω προγραμματος της motospeed) και στο χωρο που εχω ο οποιος φαινεται στην φωτογραφια ειναι ηδη για εμενα παρα πολυς ισως περαν του δεοντος γιατι το αισθανομαι σφαιρα να πηγαινει εαν δεν το ελεγξω καλα.Παιζω cs go,guild wars 2,ΟW,οτι ΑΑΑ βγαινει κλπ. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από jerry banana
asdfaster Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, iddqdiddqd είπε Τι θα παίξει με παραπάνω DPI αν όχι fps; Football manager; Eγώ προσωπικά δεν παιζω γιατί όλα τα παιζω με low dpi. O καθένας έχει διαφορετικό χέρι και διαφορετική αίσθηση στο dpi του. Για εμενα η γνώμη σας ότι τα mouse τον 10 euro είναι ισάξια τον 100 είναι λανθασμένη. Oτι θέλει ο φίλος ας πάρει. Mακάρι να βρει και με 5 euro αν του αρέσει. Θα δει gaming έτσι? εγώ δεν νομίζω να δει τίποτα. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από asdfaster
jerry banana Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, asdfaster είπε Eγώ προσωπικά δεν παιζω γιατί όλα τα παιζω με low dpi. O καθένας έχει διαφορετικό χέρι και διαφορετική αίσθηση στο dpi του. Gια εμενα η γνώμη σας ότι τα mouse τον 10 euro είναι ισάξια τον 100 είναι λανθασμένη. Oτι θέλει ο φίλος ας πάρει. Mακάρι να βρει και με 5 euro αν του αρέσει. Θα δειi gaming έτσι? εγώ δεν νομίζω να δει τίποτα. Κοιτα δεν ξερω εαν εχω συνηθισει το v30 ή δεν ταιριαζει στο χερι μου αλλα εχω δοκιμασει σε φιλο το g502 και μερικα της razer-corsair και μου φαινονταν <<ψευτικα οσον αναφορα την κατασκευη υλικου κλπ.Οπως και παρα πολυ ελαφρια για το γουστο μου.Η κινεζια η δικη μου θεωρω οτι ειναι μακραν καλυτερηης ποιοτητας.Το λεω επιτηδες κινεζια γιατι εχω ενα φιλο που πιστευει τα ιδια πραγματα .Συζητουσαμε και μου λεει "κατσε ρε μεγαλε πως μου λες οτι το razer μου που εκανε 80 ευρω ειναι ισσο με το δικο σου την <<κινεζια>> των 20 ευρω.Μου φαινεται οτι και εσυ και ο φιλος μου πρεπει να δειτε τις κριτικες στο σκρουτζ για να δειτε οτι αξιζει το v30 και βαζει τα γυαλια σε πολλες ναυαρχιδες της αγορας. 1
iddqdiddqd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δεν είπα οτι είναι ισάξια. Είπα ότι τα max DPI δεν είναι κριτήριο. Ο αισθητήρας είναι κριτήριο. Το αν οι σκάλες που έχει είναι καλές ή πάει 200-400-600-800-9600 με τη μία, είναι κριτήριο. Εργονομία. Ποιότητα κατασκευής. Εξτρά κουμπάκια. Καλύτερο SW. Γκατζετιές τύπου clicky/smooth ροδέλα. Η απλή αλήθεια σε αυτά τα πράγματα είναι ότι (1) απο ένα σημείο και μετά έχεις diminishing returns στα €€€ σου και (2) ο καθένας έχει άλλο σημείο που τα χρήματα αρχίζουν να τον πονάνε. 18 λεπτά πριν, asdfaster είπε εμενα το 502 μου είναι μικρό κιόλας. Kαι εγώ προσωπικά του βάζω και 2 βαρίδια γιατί μου είναι ελαφρύ. 7 λεπτά πριν, jerry banana είπε εχω δοκιμασει σε φιλο το g502 και μερικα της razer-corsair και μου φαινονταν <<ψευτικα οσον αναφορα την κατασκευη υλικου κλπ.Οπως και παρα πολυ ελαφρια για το γουστο μου. Σίγουρα δε μπήκα στο bodybuilding.gr ? 9 λεπτά πριν, jerry banana είπε Κοιτα δεν ξερω εαν εχω συνηθισει το v30 ή δεν ταιριαζει στο χερι μου αλλα εχω δοκιμασει σε φιλο το g502 και μερικα της razer-corsair και μου φαινονταν <<ψευτικα οσον αναφορα την κατασκευη υλικου κλπ.Οπως και παρα πολυ ελαφρια για το γουστο μου.Η κινεζια η δικη μου θεωρω οτι ειναι μακραν καλυτερηης ποιοτητας.Το λεω επιτηδες κινεζια γιατι εχω ενα φιλο που πιστευει τα ιδια πραγματα .Συζητουσαμε και μου λεει "κατσε ρε μεγαλε πως μου λες οτι το razer μου που εκανε 80 ευρω ειναι ισσο με το δικο σου την <<κινεζια>> των 20 ευρω.Μου φαινεται οτι και εσυ και ο φιλος μου πρεπει να δειτε τις κριτικες στο σκρουτζ για να δειτε οτι αξιζει το v30 και βαζει τα γυαλια σε πολλες ναυαρχιδες της αγορας. To V30 το έχω πιάσει ελάχιστα, έχω δει κάποιες ώρες το mouse του 888. Θα το έβαζα κάτω απο το 502 και το DA σε ποιότητα κατασκευής (προφανώς άλλο κόστος πάντα). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα