firepc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 την BF θα γινει χαμος απο μπαντλακια xbox παλι
nek4d Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Οποιος θελει να αγορασει μονο τα παιχνιδια, ας μου στειλει pm.
orck Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε τι τιμές πωλούνται τα παιχνίδια του xbox καινούργια σφραγισμένα; Πχ κάποιο που σήμερα το φτηνότερο μαγαζί το έχει 50 πόσο φεύγει μεταχειρισμένο; Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από orck
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 14 minutes ago, orck said: Σε τι τιμές πωλούνται τα παιχνίδια του xbox καινούργια σφραγισμένα; Πχ κάποιο που σήμερα το φτηνότερο μαγαζί το έχει 50 πόσο φεύγει μεταχειρισμένο; Σφραγισμένο ή μεταχειρισμένο, γιατί τα μπέρδεψες λίγο. Σφραγισμένο θα έλεγα κανά 40άρι + μεταφορικά. Μεταχειρισμένο, αναλόγως το πόσο καινούριο είναι. Αν είναι πολύ καινούριο (κυκλοφορία μήνα) θα έλεγα κανά 30άρι + μεταφορικά. Αν είναι παλιό (εξάμηνο π.χ.) μην υπολογίζεις να το δώσεις ποτέ. Τα games του X1 απαξιώνονται πάρα πολύ γρήγορα δυστυχώς.
orck Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Ναι τα μπέρδεψα έχεις δικιο, γράφω από κινητό και στο πόδι. Έστω ότι αγόραζα το μηχάνημα της προσφοράς και έβαζα για πώληση τα παιχνίδια στην αγορά των μεταχειρισμένων πχ αγγελίες εδω η facebook, σαν ιδιώτης τα παιχνίδια που έχει μέσα σφραγισμένα τα φυσικά και χωρίς να έχει ξυστει ο κωδικός. Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την αγορά του xbox και δεν έχω ιδέα τι τιμες θα μπορούσαν να πιάσουν.
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, orck said: Ναι τα μπέρδεψα έχεις δικιο, γράφω από κινητό και στο πόδι. Έστω ότι αγόραζα το μηχάνημα της προσφοράς και έβαζα για πώληση τα παιχνίδια στην αγορά των μεταχειρισμένων πχ αγγελίες εδω η facebook, σαν ιδιώτης τα παιχνίδια που έχει μέσα σφραγισμένα τα φυσικά και χωρίς να έχει ξυστει ο κωδικός. Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την αγορά του xbox και δεν έχω ιδέα τι τιμες θα μπορούσαν να πιάσουν. Εντελώς πρόχειρα, υπολογίζω από 150 μέχρι 170 όλα μαζί να δίνονται. 1
nek4d Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Παρομοια προσφορα, παλι για μια μερα μονο, με το Fortnite (console w/ Eon Cosmetic set & 2000 V-Bucks) αντι του Shadow of Tomb Raider και τα υπολοιπα ιδια. Γραφτηκε εδω για να μην γεμισουμε 100 παρομοια θεματα. https://www.amazon.co.uk/Fortnite-FIFA19-Assassins-Odyssey-Limited/dp/B07HZGT9SF
Inler Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Καλά έκανες και το ανέβασες εδώ το είδα και εγώ πριν κάνα 3ωρο αλλά έμπλεξα και ξέχασα να το ποστάρω
lefteris4 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Εγώ πάλι δεν κατάφερα να το παραγγείλω. Δεν το στέλνουν Ελλάδα η έκανα εγώ κάποιο λάθος. Όπως και να χει η προσφορά έληξε. Μιλάω για την τελευταία προσφορά με το Fortnite. Αν βγει κάποια παρόμοια παρακαλώ να ενημερώσει κάποιος το θέμα!
nebtios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Και εγω μπηκα οταν ηταν διαθεσιμη και ελεγε δεν στελνει Ελλαδα. Βεβαια δεν μπηκα με το λογαριασμό μου μήπως κ αλλαζε.
costacurta Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Στις 4/10/2018 στις 12:32 ΜΜ, Malthador είπε Εντελώς πρόχειρα, υπολογίζω από 150 μέχρι 170 όλα μαζί να δίνονται. Ήμουν κάτοχος xbox στο παρελθόν. Όπως ακριβώς αναφέρεις απαξίωση/λίγο που είμαστε πσ4χωρα λίγο που τα περισσότερα μπορείς να τα βρεις είτε στο πσ είτε στο παςς /είχα θυμάμαι 2-3 παιχνίδια και καινούρια και αξιόλογα και παρόλο αυτά δεν κουνιόταν φύλλο.
lefteris4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Όποιος θέλει να πουλήσει τα παιχνίδια πακέτο, να μου στείλει pm
eko13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Εληξε το πακετο. Παντως και εγω που δεν ειμαι φαν κονσολων ποσο μαλλον xbox αναγνωριζω οτι ηταν σουπερ προσφορα τυπου μπλακ φραηντεη. Ανετα το χτυπαγα...
skatopaido Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07JJ9V2MY/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα