Προς το περιεχόμενο

Xbox One S 1TB Shadow of Tomb Raider Bundle + Fifa 19 + FarCry 5 Limited Edition + Assassin's Creed Odyssey Limited Edition 287€ amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε τι τιμές πωλούνται τα παιχνίδια του xbox καινούργια σφραγισμένα;

Πχ κάποιο που σήμερα το φτηνότερο μαγαζί το έχει 50 πόσο φεύγει μεταχειρισμένο;

Επεξ/σία από orck
  • Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, orck said:

Σε τι τιμές πωλούνται τα παιχνίδια του xbox καινούργια σφραγισμένα;

Πχ κάποιο που σήμερα το φτηνότερο μαγαζί το έχει 50 πόσο φεύγει μεταχειρισμένο;

Σφραγισμένο ή μεταχειρισμένο, γιατί τα μπέρδεψες λίγο.

Σφραγισμένο θα έλεγα κανά 40άρι + μεταφορικά.

Μεταχειρισμένο, αναλόγως το πόσο καινούριο είναι. Αν είναι πολύ καινούριο (κυκλοφορία μήνα) θα έλεγα κανά 30άρι + μεταφορικά. Αν είναι παλιό (εξάμηνο π.χ.) μην υπολογίζεις να το δώσεις ποτέ. Τα games του X1 απαξιώνονται πάρα πολύ γρήγορα δυστυχώς.

Δημοσ.

Ναι τα μπέρδεψα έχεις δικιο, γράφω από κινητό και στο πόδι.

Έστω ότι αγόραζα το μηχάνημα της προσφοράς και έβαζα για πώληση τα παιχνίδια στην αγορά των μεταχειρισμένων πχ αγγελίες εδω η facebook, σαν ιδιώτης τα παιχνίδια που έχει μέσα σφραγισμένα τα φυσικά και χωρίς να έχει ξυστει ο κωδικός.

Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την αγορά του xbox και δεν έχω ιδέα τι τιμες θα μπορούσαν να πιάσουν.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, orck said:

Ναι τα μπέρδεψα έχεις δικιο, γράφω από κινητό και στο πόδι.

Έστω ότι αγόραζα το μηχάνημα της προσφοράς και έβαζα για πώληση τα παιχνίδια στην αγορά των μεταχειρισμένων πχ αγγελίες εδω η facebook, σαν ιδιώτης τα παιχνίδια που έχει μέσα σφραγισμένα τα φυσικά και χωρίς να έχει ξυστει ο κωδικός.

Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την αγορά του xbox και δεν έχω ιδέα τι τιμες θα μπορούσαν να πιάσουν.

Εντελώς πρόχειρα, υπολογίζω από 150 μέχρι 170 όλα μαζί να δίνονται.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά έκανες και το ανέβασες εδώ το είδα και εγώ πριν κάνα 3ωρο αλλά έμπλεξα και ξέχασα να το ποστάρω

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν κατάφερα να το παραγγείλω. Δεν το στέλνουν Ελλάδα η έκανα εγώ κάποιο λάθος. Όπως και να χει η προσφορά έληξε. Μιλάω για την τελευταία προσφορά με το Fortnite. Αν βγει κάποια παρόμοια παρακαλώ να ενημερώσει κάποιος το θέμα!

Δημοσ.

Και εγω μπηκα οταν ηταν διαθεσιμη και ελεγε δεν στελνει Ελλαδα.  Βεβαια δεν μπηκα με το λογαριασμό μου μήπως κ αλλαζε. 

Δημοσ.
Στις 4/10/2018 στις 12:32 ΜΜ, Malthador είπε

Εντελώς πρόχειρα, υπολογίζω από 150 μέχρι 170 όλα μαζί να δίνονται.

Ήμουν κάτοχος xbox στο παρελθόν. Όπως ακριβώς αναφέρεις απαξίωση/λίγο που είμαστε πσ4χωρα λίγο που τα περισσότερα μπορείς να τα βρεις είτε στο πσ είτε στο παςς /είχα θυμάμαι 2-3 παιχνίδια και καινούρια και αξιόλογα και παρόλο αυτά δεν κουνιόταν φύλλο. 

Δημοσ.

Εληξε το πακετο. Παντως και εγω που δεν ειμαι φαν κονσολων ποσο μαλλον xbox αναγνωριζω οτι ηταν σουπερ προσφορα τυπου μπλακ φραηντεη. Ανετα το χτυπαγα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...