Προς το περιεχόμενο

Microsoft Office 2019 (mac)

mindreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανοιγω αυτο το θεμα για να συζητησουμε για οτι εχει να κανει με την νεα εκδοση της γνωστης σουιτας γραφειου της Microsoft.

Δεν φαινεται να διαφοροποιειται πολυ απο την εκδοση 2016. Βασικα ουτε καν μια startup screen δεν εχει, κι νομιζω ξεχωριζει μονο απο subversion number, πχ 16.17.
Εντυπωσεις απο οσους το εγκατεστησαν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Παντως, παλιοτερα που οταν ξεκινουσες το προγραμμα, στο startup παραθυρακι, ελεγε και την εκδοση (πχ 2011), ηταν καλυτερα. Ηξερες με μια ματια, τι office ειχες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 28/11/2018 στις 10:02 ΠΜ, mindreader είπε

Παντως, παλιοτερα που οταν ξεκινουσες το προγραμμα, στο startup παραθυρακι, ελεγε και την εκδοση (πχ 2011), ηταν καλυτερα. Ηξερες με μια ματια, τι office ειχες.

Μια φορά να το δεις δεν αρκεί; θέλεις να το βλέπεις κάθε φορά που ανοίγει; και για πιο σκοπό εξυπηρετεί αυτή η εικόνα όσο φορτώνει για να σου μειώσει το οπτικό πεδίο από κάτι άλλο που κάνεις;

2 ώρες πριν, liospi είπε

έχω να δουλέψω office στο mac από την έκδοση v.X (2002)
δεν ήξερα ότι βγαίνει ακόμη...

Ναι, μπράβο

...

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Κατι περιεργα πραγματα...αν ξερει κανεις πως γινεται, ας το πει.

Εγκατεστησα χθες το ms office σε mac φιλου. Εγω παντα τα δουλευα ολα τα ms office στα αγγλικα. Ο φιλος ως τωρα δουλευε ελληνικο ms office 2011. Οταν εγκατασταθηκε το ms office 2019 στο mac του φιλου, οταν το ανοιξα, ηταν στα ελληνικα. Δεν καταλαβα πως γινεται, αλλου να εμφανιζεται με αγγλικη γλωσσα, αλλου με ελληνικη, χωρις καν να ρωτησει κατα το setup για τυχον γλωσσικες προτιμησεις του χρηστη.

3 hours ago, mindreader said:

Κατι περιεργα πραγματα...αν ξερει κανεις πως γινεται, ας το πει.

Εγκατεστησα χθες το ms office σε mac φιλου. Εγω παντα τα δουλευα ολα τα ms office στα αγγλικα. Ο φιλος ως τωρα δουλευε ελληνικο ms office 2011. Οταν εγκατασταθηκε το ms office 2019 στο mac του φιλου, οταν το ανοιξα, ηταν στα ελληνικα. Δεν καταλαβα πως γινεται, αλλου να εμφανιζεται με αγγλικη γλωσσα, αλλου με ελληνικη, χωρις καν να ρωτησει κατα το setup για τυχον γλωσσικες προτιμησεις του χρηστη.

Μήπως ανάλογα με τη γλώσσα που έχει οριστεί στο σύστημα αλλάζει και το μενού στα office;

4 ώρες πριν, gRim είπε

Μήπως ανάλογα με τη γλώσσα που έχει οριστεί στο σύστημα αλλάζει και το μενού στα office;

Ισως. Αν ξερει καποιος πιο σιγουρα, ας μας πει.

Χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια το ms office 365 συνδρομητικά. Έχω το πακέτο που είναι για 6 άτομα (χρήστες).  Το έχω εγκαταστήσει μέχρι στιγμής σε 3 mac.  Στα 2 που είχαν Ελληνικό μενού εγκαταστάθηκε στα Ελληνικά και στο τρίτο που ήταν στα Αγγλικά εγκαταστάθηκε στα Αγγλικά.  

• Like 1

• 1 μήνα μετά...
Στις 5/1/2019 στις 11:30 ΠΜ, kriosgr είπε

Χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια το ms office 365 συνδρομητικά. Έχω το πακέτο που είναι για 6 άτομα (χρήστες).  Το έχω εγκαταστήσει μέχρι στιγμής σε 3 mac.  Στα 2 που είχαν Ελληνικό μενού εγκαταστάθηκε στα Ελληνικά και στο τρίτο που ήταν στα Αγγλικά εγκαταστάθηκε στα Αγγλικά.  

Επιβεβαιώνω. Ανάλογα με το locale του συστήματος γίνεται και η εμφάνιση των menu του Office. Ομοίως συνδρομητικό Office365.

Παντως, το ιδιο το ms office στα windows, εχει εντελως αλλη, την σωστη-αυτονομη συμπεριφορα. Δηλαδη, μπορεις να βαλεις αγγλικο office σε ελληνικα win, και το αντιστροφο.

Στα mac μας εφαγε η 'αυτοματοποιηση'....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Στις 19/2/2019 στις 8:17 ΜΜ, mindreader είπε

Παντως, το ιδιο το ms office στα windows, εχει εντελως αλλη, την σωστη-αυτονομη συμπεριφορα. Δηλαδη, μπορεις να βαλεις αγγλικο office σε ελληνικα win, και το αντιστροφο.

Στα mac μας εφαγε η 'αυτοματοποιηση'....

Διαφορετικές πλατφόμρες, διαφορετική φιλοσοφία...

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Μετά από 15ετια σε Windows αποφάσισα να πάω σε mac για τη σταθερότητα μπαταρία και ευκολία στη μεταφορά που έχει το 13αρι.. τα word σπασμένα τα κατεβάζω κλασικά από piratebay και κάθονται καλα;; Δεν κρασσάρουν; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...