gazp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα σε ολους! Στις 6 Αυγουστου αγορασα απο ενα Σκρουτζομαγαζο στο Αιγαλεω το Xiaomi Redmi Note 5 με το οποιο μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος....Ομως εχω θεμα με το μαγαζι....Πιο συγκεκριμενα, την ημερα που το πηρα (παρελαβα ο ιδιος απο το καταστημα) μου ειπαν οτι λογω τεχνικου προβληματος δεν μπορουσαν να μου κοψουν αποδειξη και με παρακαλεσαν αν θα μου ηταν ευκολο να μου την στειλουν την αλλη μερα το πρωι στο mail, κατι το οποιο και αποδεχτηκα. Η επομενη μερα ηρθε και η μεθεπομενη κλπ και μετα απο λιγες μερες τους πηρα εγω τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν το ξεχασαν και θα γινει αμεσα κλπ κλπ. Μην τα πολυλογω, κατεληξα να τους εχω παρει 40 τηλεφωνα και να ακουω δικαιολογιες οτι θα τακτοποιηθει αμεσα κλπ και επειδη λογω δουλειας δεν τους προλαβαινα ποτε ανοικτους το θεμα παραβρωμισε. Τελικα καταφερα να περασω απ το μαγαζι τους προχτες και αφ οτου επεσε το σχετικο κραξιμο μου εξεδωσαν μια αποδειξη επι τοπου (σημειωνοντας το IMEI της συσκευης και παιρνοντας -για πολλοστη φορα- τα στοιχεια μου & με screenshot του mail επιβεβαιωσης της παραγγελιας μου οταν την ειχα κανει). Στην απλη ερωτηση για ποιο λογο επρεπε να με ταλαιπωρησουν 2 μηνες για να παραλαβω την αποδειξη αγορας ειπαν μια δικαιολογια οτι το λογιστηριο δεν μπορουσε να την εκδωσει και τριχες κατσαρες. Ζοχαδιασμενος πηρα την αποδειξη και εφυγα, μολις ομως της εριξα μια ματια μετα, ειδα οτι η αποδειξη δεν αναφερει πουθενα επανω την επωνυμια του καταστηματος....Αναφερει ενα αλλο καταστημα στο κεντρο της Αθηνας το οποιο ως τηλεφωνο επιχειρησης εχει ενα....κινητο! Τι στο καλο παιζει?? Να περασω απο το καταστημα παλι ειναι δυσκολο αλλα αν χρειαστει θα το κανω. Παρακαλω τα φωτα σας.
UncleKim Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μίλησε και με τον επίσημο εισαγωγέα της Xiaomi (Infoquest) και δώσε τους τα σχετικά στοιχεία (IMEI - S/N) ώστε να τσεκάρεις ότι η εγγύηση σου ισχύει κανονικά. Φυσικά, θα ζητήσεις την απάντηση τους και γραπτώς. Κατά τα άλλα, μακριά και αγαπημένοι από το συγκεκριμμένο κατάστημα. Οι πρακτικές του δεν ακούγονται απλά τριτοκοσμικές, αλλά "βρωμάει" από παντού η δουλειά.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 εφόσον μιλάμε για skroutzομάγαζο είναι εισαγωγή απο κίνα οπότε η infoquest δεν έχει καμία σχέση με την εγγύηση του συγκεκριμένου κινητού. 2 λεπτά πριν, UncleKim είπε Μίλησε και με τον επίσημο εισαγωγέα της Xiaomi (Infoquest) και δώσε τους τα σχετικά στοιχεία (IMEI - S/N) ώστε να τσεκάρεις ότι η εγγύηση σου ισχύει κανονικά. Φυσικά, θα ζητήσεις την απάντηση τους και γραπτώς. Κατά τα άλλα, μακριά και αγαπημένοι από το συγκεκριμμένο κατάστημα. Οι πρακτικές του δεν ακούγονται απλά τριτοκοσμικές, αλλά "βρωμάει" από παντού η δουλειά.
UncleKim Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε εφόσον μιλάμε για skroutzομάγαζο είναι εισαγωγή απο κίνα οπότε η infoquest δεν έχει καμία σχέση με την εγγύηση του συγκεκριμένου κινητού. Άρα, εγγύηση από κατάστημα, και καλά ξέτελα? Προς TS : Πήγαινε από το κατάστημα και διευκρίνησε το συντομότερο τους όρους της εγγύησης. Φυσικά και εδώ θα τους ζητήσεις γραπτώς.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, UncleKim είπε Άρα, εγγύηση από κατάστημα, και καλά ξέτελα? Προς TS : Πήγαινε από το κατάστημα και διευκρίνησε το συντομότερο τους όρους της εγγύησης. Φυσικά και εδώ θα τους ζητήσεις γραπτώς. ακριβώς. η ΙΝΦΟ δίνει 2 έτη εγγύηση ΜΟΝΟ στα γνωστά καταστήματα(πλαίσιο,κώτσος και συναφή) τα υπόλοιπα του σκρουτζ ειναι με 1 ετος εγγύηση καταστήματος. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ τα mygad,youhou τα οποια ΝΑΙ ΜΕΝ τα φέρνουν απο εξω αλλα δίνουν δικη τους 2ετη εγγύηση (κοινώς έχουν ανταλλακτικά) 1
gazp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, UncleKim είπε Άρα, εγγύηση από κατάστημα, και καλά ξέτελα? Προς TS : Πήγαινε από το κατάστημα και διευκρίνησε το συντομότερο τους όρους της εγγύησης. Φυσικά και εδώ θα τους ζητήσεις γραπτώς. τους ορους της εγγυησης οσον αφορα την διαρκεια? Η και κατι εξτρα? Επισης, αυτο το χαρτι που μου εδωσαν να εχει αραγε καμμια ισχυ η αν προκυψει θεμα (ακομα και μεσα στην εγγυηση) θα ειναι απλα ενα κουρελοχαρτο?
saruman123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, gazp είπε Καλημέρα σε ολους! Στις 6 Αυγουστου αγορασα απο ενα Σκρουτζομαγαζο στο Αιγαλεω το Xiaomi Redmi Note 5 με το οποιο μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος....Ομως εχω θεμα με το μαγαζι....Πιο συγκεκριμενα, την ημερα που το πηρα (παρελαβα ο ιδιος απο το καταστημα) μου ειπαν οτι λογω τεχνικου προβληματος δεν μπορουσαν να μου κοψουν αποδειξη και με παρακαλεσαν αν θα μου ηταν ευκολο να μου την στειλουν την αλλη μερα το πρωι στο mail, κατι το οποιο και αποδεχτηκα. Η επομενη μερα ηρθε και η μεθεπομενη κλπ και μετα απο λιγες μερες τους πηρα εγω τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν το ξεχασαν και θα γινει αμεσα κλπ κλπ. Μην τα πολυλογω, κατεληξα να τους εχω παρει 40 τηλεφωνα και να ακουω δικαιολογιες οτι θα τακτοποιηθει αμεσα κλπ και επειδη λογω δουλειας δεν τους προλαβαινα ποτε ανοικτους το θεμα παραβρωμισε. Τελικα καταφερα να περασω απ το μαγαζι τους προχτες και αφ οτου επεσε το σχετικο κραξιμο μου εξεδωσαν μια αποδειξη επι τοπου (σημειωνοντας το IMEI της συσκευης και παιρνοντας -για πολλοστη φορα- τα στοιχεια μου & με screenshot του mail επιβεβαιωσης της παραγγελιας μου οταν την ειχα κανει). Στην απλη ερωτηση για ποιο λογο επρεπε να με ταλαιπωρησουν 2 μηνες για να παραλαβω την αποδειξη αγορας ειπαν μια δικαιολογια οτι το λογιστηριο δεν μπορουσε να την εκδωσει και τριχες κατσαρες. Ζοχαδιασμενος πηρα την αποδειξη και εφυγα, μολις ομως της εριξα μια ματια μετα, ειδα οτι η αποδειξη δεν αναφερει πουθενα επανω την επωνυμια του καταστηματος....Αναφερει ενα αλλο καταστημα στο κεντρο της Αθηνας το οποιο ως τηλεφωνο επιχειρησης εχει ενα....κινητο! Τι στο καλο παιζει?? Να περασω απο το καταστημα παλι ειναι δυσκολο αλλα αν χρειαστει θα το κανω. Παρακαλω τα φωτα σας. Πες και το κατάστημα,μην ντρέπεσαι.
chios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 το λάθος ήταν δικό σου, φεύγεις χωρίς απόδειξη;;; για πιο μαγαζί μιλάμε ;;
gazp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, saruman123 είπε Πες και το κατάστημα,μην ντρέπεσαι. Iwant.gr Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα ενημερώσω μόλις έχω νεα
ELTASSOS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πως πληρώσεως?..με κάρτα , διατραπεζικα η μετρητά?. Αν με κάρτα τοτε μπορείς μέσω τραπέζης να βρεις ποιο είναι το μαγαζί επίσημα, αν είναι ελληνικό η πήγαν τα λεφτά σε καμμία Βουλγαρία,...κλπ. Νομιζω η τραπεζική απόδειξη είναι μια απόδειξη για εγγύηση αλλά να ευχεσαι να μην την χρειαστείς, είναι θόλο το θέμα. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από ELTASSOS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα