vickyX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα, Μετά την αγορά ψυγείου έχω μια δωροεπιταγή 100€ από Κωτσόβολο. Ψάχνω να πάρω μια ηχόμπαρα για την τηλεόραση που θα πάρω. Δε θέλω να ξεφύγω πολύ στα χρήματα, η χρήση θα είναι για καμιά ταινία που και που και κανένα πάρτυ στο σπίτι..Και στην καθημερινότητα να παίζω μουσική από το κινητό μου. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsa1967 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 δες https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/188278-crystal audio-casb160-bluetooth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vickyX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, gsa1967 είπε δες https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/188278-crystal audio-casb160-bluetooth Αξίζει όμως; Ή μου το προτείνεις επειδή είναι στα λεφτά της δωροεπιταγής; Αν δε λέει πολλά καλύτερα να μείνω με τα creative ηχεία που έχω κ να το χρησιμοποιήσω κάπου αλλού το ποσό. Αν αξίζει όμως για τα λεφτά της θα την πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxaris Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέχρι πότε μπορείς να εξαργυρώσεις την δωροεπιταγη; Αν εχεις μέχρι την black friday θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι τότε που όλο και κάποια καλή προσφορά θα παίξει. Στην προηγούμενη μαύρη Παρασκευή είχε παίξει μια lg στα 99€ και την είχαν πάρει πολλά μέλη. Μπορεί φέτος να παίξει η lg sj4 (τώρα έχει 249€) σε αντίστοιχη τιμή, η οποία είναι πολύ καλύτερη από την crystal audio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vickyX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Χμμ..είναι μέχρι τέλος του μήνα. Θα δω μηπως τη χρησιμοποιήσω αλλού, εφόσον χρειάζομαι κάποια πράγματα για το σπιτι κ ψάξω καλύτερη ευκαιρία για τη συγκεκριμένη ηχόμπαρα σε άλλα site. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmad Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά ενδιαφέρομαι και εγώ για ηχομπαρα και είμαι μεταξύ lg sj4 και Samsung hw-k450. Τι προτείνετε εσείς? προοριζεται για μικρό δωμάτιο περίπου 20 τετραγωνικά μέτρα. Άκουσα και τα 2 και μου φάνηκε λίγο καλύτερο το Samsung. Και τα 2 έχουν τα βασικά: hdmi cec,arc. Αν δεν κάνω λάθος το Samsung μπορεί να αναβαθμιστεί με έξτρα ασύρματα ηχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Για να μην ανοίγω Νέο θεμα. Έχω βρει μια επώνυμη ηχομπαρα Μεταχειρισμένη. Διαβάζω όμως στα ριβιουζ της πως : we were a little disappointed the HW-H750 doesn’t support Ultra HD video pass-through Τι σημαίνει ακριβώς αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα