Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, Physics_Rulez said: Λέει: Microsoft Surface Laptop 2 Prozessor: Intel Core i5 Prozessoren der 8. Generation Στο link που έχω quotάρει πάντως στον "τίτλο" (καθως και στο url) βγάζει αυτό (Intel Core i5-7200U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 620, Win 10 Home) Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από ThReSh
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, ThReSh είπε Στο link που έχω quotάρει πάντως στον "τίτλο" (καθως και στο url) βγάζει αυτό (Intel Core i5-7200U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 620, Win 10 Home) Στην περιγραφή γράφουν άλλα, μάλλον έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 10 hours ago, Physics_Rulez said: Στην περιγραφή γράφουν άλλα, μάλλον έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους. Μακάρι να είναι πάντως...
CarbonFibre Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δυστυχώς πάλι με χαζο-αλκανταρα οπότε απορρίπτεται.🙁
gtc Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Το Surface 2 καταστράφηκε και είναι για πέταμα.Δεν τo φτιάχνει ή εταιρεία.
kostello Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 γιατι γαμω την microsoft να δώσω 1000+ ευρώ και να μην εχω windows 10 pro? δηλαδη μονο για απλούς χρήστες και ταξιδιώτες να είναι? οι εταιρίες γιατί να μην μπορούν το παρούν δεν καταλαβαίνω! Πλεον το mobility μέσα στις εταιρίες και οι ανάγκες για τέτοια μηχανήματα είναι must! γελιοι απλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα