Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, iddqdiddqd είπε

Μη το φοβηθείς από το σουλούπί, τουλάχιστον αν είσαι οκ με το μέγεθος/βάρος. Οι "παράξενες" γωνίες που έχει ή είναι σε σημεία που δεν ακουμπάς (πχ η αιχμηρή μύτη και το τριγωνικό dpi meter) ή είναι εξογκώματα για να πιάνεις τα πλήκτρα. Για να σου δώσω να καταλάβεις, στο 502 άλλαξα από deathadder (που στο μάτι έχει πολύ πιο ήρεμες καμπύλες) με 0 προσαρμογή. 

ok idi to skeftomai arketa. to kako einai oti thessaloniki dn mporw na vrw kapoio magazi pou na exei to 502 na to dw estw. Enw gia to prodigy mporeis na vreis eukola

Δημοσ.

Το g403 είναι το καλύτερο ποντίκι τέλος! προερχόμενος απο mx518 που ήταν ότι καλύτερο νομίζω είναι μονόδρομος όσον αφορά design.

http://www.rocketjumpninja.com/

^ συμβουλέψου τον guru όμως , τρομερή δουλειά στα reviews και οn point.

αλλά με g403 δεν χάνεις πάντως. το g502 μόνο για τα πολλά κουμπάκια του αξίζει κατά τα άλλα πολύ βαρύ για το τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Leleouras είπε

Το g403 είναι το καλύτερο ποντίκι τέλος! προερχόμενος απο mx518 που ήταν ότι καλύτερο νομίζω είναι μονόδρομος όσον αφορά design.

http://www.rocketjumpninja.com/

^ συμβουλέψου τον guru όμως , τρομερή δουλειά στα reviews και οn point.

αλλά με g403 δεν χάνεις πάντως. το g502 μόνο για τα πολλά κουμπάκια του αξίζει κατά τα άλλα πολύ βαρύ για το τίποτα. 

τα ειδα αυτα φιλε μου οπως και πολλα ακομα. Απλα τα reviews δεν αφορουν παντα την "μακροζωια" των προιοντων που εξεταζουν. Ειδικα σε καποια αλλα σαιτ τρωει κατι 3/5 και 6.5/10 βαθμολογιες για αυτο μπηκα στον κοπο να ρωτησω εδω αλλιως δε θα το συζητουσα καν. Εμενα προσωπικα με ενδιαφερει περισσοτερο να μου κρατησει. Οχι απαραιτητα τοσο πολυ οσο αυτο  που εχω τωρα(ειναι πανω απο 4 χρονια) αλλα σιγουρα 2 χρονακια. Εαν μπορεις να μου πεις ποσο καιρο εχεισ το δικο σου θα με βοηθουσες πολυ

ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ.
3 minutes ago, tera said:

τα ειδα αυτα φιλε μου οπως και πολλα ακομα. Απλα τα reviews δεν αφορουν παντα την "μακροζωια" των προιοντων που εξεταζουν. Ειδικα σε καποια αλλα σαιτ τρωει κατι 3/5 και 6.5/10 βαθμολογιες για αυτο μπηκα στον κοπο να ρωτησω εδω αλλιως δε θα το συζητουσα καν. Εμενα προσωπικα με ενδιαφερει περισσοτερο να μου κρατησει. Οχι απαραιτητα τοσο πολυ οσο αυτο  που εχω τωρα(ειναι πανω απο 4 χρονια) αλλα σιγουρα 2 χρονακια. Εαν μπορεις να μου πεις ποσο καιρο εχεισ το δικο σου θα με βοηθουσες πολυ

ευχαριστω για την απαντηση

έχω κλείσει χρόνο με 2 ίδια ποντίκια. Κανένα προβλημμα απολύτως και σαν επώνυμο mouse βρίσκεις και ανταλλακτικά. αλλά να κοιτάξεις αν είναι στα μέτρα σου σημαντικός παράγωντας για τα mouse http://www.rocketjumpninja.com/top-40/

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Leleouras είπε

έχω κλείσει χρόνο με 2 ίδια ποντίκια. Κανένα προβλημμα απολύτως και σαν επώνυμο mouse βρίσκεις και ανταλλακτικά. αλλά να κοιτάξεις αν είναι στα μέτρα σου σημαντικός παράγωντας για τα mouse http://www.rocketjumpninja.com/top-40/

εαν επιτρεπεται γιατι με 2 ποντικια? τι προβλημα εβγαλε το πρωτο?

Δημοσ.
11 hours ago, tera said:

εαν επιτρεπεται γιατι με 2 ποντικια? τι προβλημα εβγαλε το πρωτο?

Όχι κανένα πρόβλημα δεν έχουν βγάλει και με πολύ  χρήση και τα 2

2 ποντίκια σε 2 pc σε ένα σπίτι λολ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Leleouras είπε

Όχι κανένα πρόβλημα δεν έχουν βγάλει και με πολύ  χρήση και τα 2

2 ποντίκια σε 2 pc σε ένα σπίτι λολ

A οτι να ναι καταλαβα λολ. Ευχαριστώ πολυ και παλι. Λογικα αυτο θα παρω η το 502 αν και εμφανισιακα δε μου αρεσει καθολου ουτε τα παραπανω κουμπια μιας κ θα πρεπει να προσεχω τα δαχτυλα μου στο αριστερο κλικ

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Είναι πολύ διαφορετικό το grip σε 403 και 502. Αν έχεις claw grip πας στο 1, αν έχεις palm στο 2. 

Να σου πω την αληθεια το grip ειναι το λιγοτερο που με απασχολει. Εχω κατι ενδιαμεσο απο τα 2. Ακουμπαω με την παλαμη το πισω μερος του ποντικιου και με τα δαχτυλα κλικαρω. Πιστευω πως δε θα υπαρχει θεμα. Αυτο που με νοιαζει ειναι το ποντικι να αντεξει με τον καιρο και να μη κανει νερα (παντα με ηρεμη χρηση)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...