toyo73 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Την ταμπέλα του κολλάει.Aν θυμάμαι καλά είναι Μannol https://www.mannol.de/ Δεν θες δεν τα βάζεις. Στα Lidl δουλευεις; Δεν θελω και δεν τα βαζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, toyo73 είπε Στα Lidl δουλευεις; Δεν θελω και δεν τα βαζω. Σοβαρά έχεις αυτή την απορία; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeriesX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Μην βαζεται εγχωρια τηγανελαια με ετικετα. Βαλτε λαδια απο αντιπροσωπια, ειτε απευθειας απο Γερμανια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SeriesX είπε Μην βαζεται εγχωρια τηγανελαια με ετικετα. Βαλτε λαδια απο αντιπροσωπια, ειτε απευθειας απο Γερμανια. 10 χρόνια στο vw up όλα στην αντιπροσωπεία τα λάδια τα αλλάζω μαζί με τα φίλτρα μαζί με τα σέρβις του . 215.000. Κάτσε να σου πω, ποσο λάδι καίει. 0ml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beefeater Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, SeriesX είπε Μην βαζεται εγχωρια τηγανελαια με ετικετα. Βαλτε λαδια απο αντιπροσωπια, ειτε απευθειας απο Γερμανια. ειδικα για τις αντιπροσωπειες, πολλες ειναι της απολυτου εμπιστοσυνης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeriesX Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, tilaverboy είπε 10 χρόνια στο vw up όλα στην αντιπροσωπεία τα λάδια τα αλλάζω μαζί με τα φίλτρα μαζί με τα σέρβις του . 215.000. Κάτσε να σου πω, ποσο λάδι καίει. 0ml 192.000 χλμ σε 8.5 χρόνια με 7 αλλαγες λαδιων απο αντιπροσωπεια! Ξερεις ποσο καιει το δικο μου? Μηδεν! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2022 από SeriesX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 ακόμα και οι αντιπροσωπείες ετικέτα βάζουν πάνω σε λαδι άλλων εταιριών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, SeriesX είπε 192.000 χλμ σε 8.5 χρόνια με 7 αλλαγες λαδιων απο αντιπροσωπεια! Ξερεις ποσο καιει το δικο μου? Μηδεν! Πάντα είναι ότι πληρώσεις παίρνεις. Μόνο για την εξάτμιση που τρύπησε με έστειλαν έξω να αλλάξω λέγοντας μου παλικάρι τζάμπα θα μας δώσεις 1500 ευρώ πάω σε εξατμισά έξω να το κολλήσω. Κατά τα άλλα το αμάξι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Από εκεί και πέρα το έχουμε για δεύτερο και όσο πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 24/9/2022 στις 11:37 ΜΜ, tilaverboy είπε 10 χρόνια στο vw up όλα στην αντιπροσωπεία τα λάδια τα αλλάζω μαζί με τα φίλτρα μαζί με τα σέρβις του . 215.000. Κάτσε να σου πω, ποσο λάδι καίει. 0ml 15 ώρες πριν, SeriesX είπε 192.000 χλμ σε 8.5 χρόνια με 7 αλλαγες λαδιων απο αντιπροσωπεια! Ξερεις ποσο καιει το δικο μου? Μηδεν! Ανταλλακτικα after market και λαδι δικης μου προτιμησης! Ολα βεβαια με διαβασμα απο το διαδικτυο για το ποιες εταιρειες ειναι καλες για την κατηγορια ανταλλακτικου..! 13 χρονια τωρα ολα οκ! Αψογο σε ολα! Επισης αλλαγες λαδιων αναλογα τα χλμ/ετος και το λαδι που εχω βαλει τα εχω κρατησει και 2.5 χρονια!!! Οχι μονο λαδι δεν καιει αλλα επιδοσεις μοτερ καινουργιου!!! Συνολικα 148000χλμ Εμενα και να μου δωσεις το δικο του λαδι ή το καλυτερο αν στις κρυες εκκινησεις δεν ακουσω το μοτερ οπως πρεπει το πεταω την αλλη μερα!!! Στις 22/9/2022 στις 11:39 ΜΜ, toyo73 είπε Στα Lidl δουλευεις; Δεν θελω και δεν τα βαζω. Παντως οσους ξερω και βαζουν λιντλ απροβληματιστα λαδια! Εγω δεν τα εχω δοκιμασει γιατι βαζω full synth. 5/30 A5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα