Προς το περιεχόμενο

Κακή συντήρηση αυτοκινήτου

Thaninho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ίδιο λάδι είπε ότι δίνουν.

Και σε εμένα η αντιπροσωπεία χρεωνει το Mobil 0W-40 σχεδόν 25 ευρώ το λίτρο,

ενω υπάρχει στο διαδίκτυο με 10 ευρώ. Το ίδιο λάδι με προδιαγραφές κατασκευαστη.

Στα λάδια του Lidl δεν είδα προδιαγραφές για το αμάξι μου.

Λάδια τα αγοράζεις από το ίντερνετ, πας σε ενα συνεργειο και στα αλλάζουν με ελαχιστο κόστος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

57 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μα δεν γίνεται αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση, αφού ότι πληρώσεις παίρνεις!!! 😂😂😂

Κάτι καλύτερο θα είχε για να στο χρέωσαν σχεδόν τριπλάσια τιμή :D

Καποιοι εχουν κολλησει στα παλια... για τοτε ισχυε...

Τωρα ειμαστε στο δοκιμασμενο και στην ερευνα αγορας..!!!

Υπαρχει ακομα το  ότι πληρώνεις παίρνεις αλλα ειναι σε ελαχιστα προιοντα.. 

Για μενα παντως στα περισσοτερα προιοντα  χρυσοπληρωνουμε το 1-2 κλικ καλυτερο σε ποιοτητα..!

Αυτό πάντως με τα λάδια της λιντλ ότι είναι της πενασολ μπορεί και να είναι μύθος, έχει διαδοθεί και  αναδημοσιεύεται η "πληροφορια' αυτή εδώ και χρόνια χωρίς βέβαια να επιβεβαιώνεται αλλά και ούτε να καταρρίπτεται. Οι εταιρίες τυπου λιντλ δεν έχουν σταθερούς προθημευτες, αλλάζουν τακτικά κρατοντας την ίδια συσκευασία  και την ονομασία του προιοντος. Οπότε ίσως κάποια στιγμή τα λάδια να ήταν της pennasol  αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η εταιρεία αυτή συνεχίζει να την προμηθεύει με λιπαντικά ακομη και σήμερα.

• Like 1

5 λεπτά πριν, teddy71 είπε

Αυτό πάντως με τα λάδια της λιντλ ότι είναι της πενασολ μπορεί και να είναι μύθος, έχει διαδοθεί και  αναδημοσιεύεται η "πληροφορια' αυτή εδώ και χρόνια χωρίς βέβαια να επιβεβαιώνεται αλλά και ούτε να καταρρίπτεται. Οι εταιρίες τυπου λιντλ δεν έχουν σταθερούς προθημευτες, αλλάζουν τακτικά κρατοντας την ίδια συσκευασία  και την ονομασία του προιοντος. Οπότε ίσως κάποια στιγμή τα λάδια να ήταν της pennasol  αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η εταιρεία αυτή συνεχίζει να την προμηθεύει με λιπαντικά ακομη και σήμερα.

Δεν λέει κάτι αυτό, ακόμα και τα ίδια τα εργοστάσια αυτοκινήτων δεν έχουν σταθερούς προμηθευτές, το μόνο σταθερό είναι το κουτί που γράφει απέξω "Toyota" ή "GM".

• Like 1

Δεν μίλησα για προδιαγραφές, που σίγουρα αυτές μετράνε και θα πρέπει να είναι συμβατές με αυτές που μας δίνει ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου μας . Εγώ σχολίασα απλώς την πληροφορία ότι τα λάδια της είναι της pennasol.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, teddy71 είπε

Δεν μίλησα για προδιαγραφές, που σίγουρα αυτές μετράνε και θα πρέπει να είναι συμβατές με αυτές που μας δίνει ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου μας . Εγώ σχολίασα απλώς την πληροφορία ότι τα λάδια της είναι της pennasol.

Και εγώ με τη σειρά μου σχολίασα πως δεν λέει κάτι αν τα λάδια είναι της pennasol ή κάποιας άλλης εταιρείας. Οι προδιαγραφές είναι αυτές που μετράνε, όπως πολύ σωστά επισήμανες και εσύ.

Επεξ/σία από Joshua21

12 ώρες πριν, Iamthagod είπε

Γιατι απαγορευσε η τοταλ τις εξαγωγες προς Ελλάδα;

Που να ξερω,οτι μας ειπαν οι Ιταλοι λεω.Νομιζω απ οτι μου ειπε το αφεντικο μου η Total εχει σκοπο να την κλεισει την ERG.

• 3 χρόνια αργότερα...
3 λεπτά πριν, GIKARADI είπε

Aν ξέρει κανείς ,τα λαδια λιντλ  κανουν για ιταλικα αυτοκινητα δεκαετιας 80/90/2000??

μια χαρά λάδια είναι,απλά θα βάλεις το σωστό ιξώδες.

• Like 4

1 ώρα πριν, GIKARADI είπε

Aν ξέρει κανείς ,τα λαδια λιντλ  κανουν για ιταλικα αυτοκινητα δεκαετιας 80/90/2000??

Οι προδιαγραφές τους καλύπτουν ίσως και πιο σύγχρονα αυτοκίνητα, μάλλον δεν χρειάζεται καν να τις τσεκάρεις, όπως είπαν και παραπάνω το ιξώδες να κοιτάξεις οπωσδήποτε.

• Like 1

1 ώρα πριν, GIKARADI είπε

Εφόσον καλύπτουν τις προδιαγραφές προχώρησε . Μαζί με αλλαγή και φίλτρου λαδιού να γίνει .

• Like 2

κατι σχετικο: κανετε αλλαγη παραφλου; Σε ενα φιατ παντα 2004 (1.2 βενζινα) επειδη το παρελαβα χωρις βιβλιο σερβις αρχιζω και κανω καποιες εργασιες. Αλλοι μηχανικοι λενε οχι αλλοι λενε καθε 2 χρονια

(προφανως το βιβλιαρακι οδηγιων που κατεβασα δε γραφει κατι σχετικο μονο τις προδιαγραφες ψυκτικου)

23 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

κατι σχετικο: κανετε αλλαγη παραφλου; Σε ενα φιατ παντα 2004 (1.2 βενζινα) επειδη το παρελαβα χωρις βιβλιο σερβις αρχιζω και κανω καποιες εργασιες. Αλλοι μηχανικοι λενε οχι αλλοι λενε καθε 2 χρονια

(προφανως το βιβλιαρακι οδηγιων που κατεβασα δε γραφει κατι σχετικο μονο τις προδιαγραφες ψυκτικου)

Αν δεν γράφει το βιβλιαράκι οδηγιών τότε θα πρέπει να συμβουλευτείς το service manual.

Το σύνηθες πάντως είναι αλλαγή κάθε δύο χρόνια, αν και δεν αποκλείεται για το συγκεκριμένο να προβλέπεται διαφορετικά.

Στις 20/9/2022 στις 8:28 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

μια χαρά λάδια είναι,απλά θα βάλεις το σωστό ιξώδες.

Βγαζει και το Amazon  λαδια και σε λιγο ο Κωτσοβολος και τα Vicko.

3 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Βγαζει και το Amazon  λαδια και σε λιγο ο Κωτσοβολος και τα Vicko.

Την ταμπέλα του κολλάει.Aν θυμάμαι καλά  είναι  Μannol https://www.mannol.de/

Δεν θες δεν τα βάζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...