lary7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, gia_nnis είπε Παιδια τα λαδια του lidl ειναι καλα.. αλλα δεν ξερουμε ποσο καλα ειναι σε σχεση με ενα επωνυμο.. Μονο αν τα παμε για αναλυση θα μαθουμε! Απο επώνυμο γερμανικό διυλιστήριο βγαίνουν, έχουν προδιαγραφές, δηλαδή τι άλλο πρέπει να μάθει ο απλός καταναλωτής; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleo1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, lary7 είπε Απο επώνυμο γερμανικό διυλιστήριο βγαίνουν, έχουν προδιαγραφές, δηλαδή τι άλλο πρέπει να μάθει ο απλός καταναλωτής; δε ξέρω από λάδια του lidl, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο έλληνας καταναλωτής είναι ηλίθιος και το βλέπω κάθε μέρα αυτό. Δεν έχει σημασία αν είναι καλό ή όχι, το μόνο που κοιτάει είναι ότι το πουλάει το lidl αυτό το κριτήριο του αρκεί. Ότι και να πουλήσει το lidl, θα σου πει ο άλλος... απο τα Lidl είναι.... Έχει τύχει να κεράσω χυμό σε άτομο που απεχθάνεται και σνομπάρει τα lidl. Κι επειδή το ήξερα φρόντισα να τον αδειάσω από το κουτί χωρίς να το δεί. -σ αρέσει ο χυμός ρε Κώστα; -Γαμάτος ο χυμός φιλαράκι. ........... Άλλη φορά που είχε τελειώσει το γάλα, είχα γεμίσει το μπουκάλι με άλλο γάλα. Το άτομο που το ήπιε, δε κατάλαβε τίποτα. Μια άλλη φορά έδωσα σε κάποιον γλυκά από φούρνο τον οποίο είχαν στην μπούκα όλοι (στυλ Lidl). Το άτομο που τα έφαγε εντυπωσιάστηκε και του άρεσαν περισσότερο από τα προϊόντα γνωστού καταστήματος με όνομα. Αν έλεγα από που τα πήρα μπορεί και να μη τα τρώγανε. Του είπα ότι τα έφερα από αλλού (μόλις είχα γυρίσει από ταξίδι) Αφού ρε κακομοίρηδες σε πολλά προϊόντα δε καταλαβαίνετε διαφορά τι το παίζετε έξυπνοι και γνώστες; Βασίζεστε μόνο στο όνομα και διαιωνίζετε καταστάσεις. (είμαι λίγο λαμόγιο ε;) Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από kleo1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Παρτε λαδακι full συνθετικο με προδιαγραφες dexos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thaninho Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, videdt είπε ελεγχο τα ελαστικα και γρηγορα πριν χειμωνιασει. το να μην παρει η το να μπουν λαδια απο τα lidl που λενε οι σχολιαστες δεν ειναι τοσο σημαντικο γιατι στην τελικη το κλειδωνει κανεις και παει με ταξι, λεοφωρειο, ποδια, φωναζει τον Batman και τον πεταει παρακατω Τα λαστιχα ομως ειναι σιωπηλος δολοφονος. Τόσο χαζός δεν είμαι είναι δυο μηνών τα λάστιχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Στις Παρασκευή, 5 Οκτώβριος 2018 στις 12:11 ΠΜ, nik0laus είπε Κρατάνε λάδια τα VW μέσα στο κάρτερ για 30000 Km ώστε να τους κάνεις κι αλλαγή ; Φιλε θα με πνιξεις.Το διαβασα και αποτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1988panos2171 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Στις 5/10/2018 στις 12:39 ΜΜ, gia_nnis είπε Παιδια τα λαδια του lidl ειναι καλα.. αλλα δεν ξερουμε ποσο καλα ειναι σε σχεση με ενα επωνυμο.. Μονο αν τα παμε για αναλυση θα μαθουμε! Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε αν τα επώνυμα είναι όντως γνήσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2018 στις 9:43 ΠΜ, obijuan1983 είπε Γύρω στα 120-150Km την ημέρα. Τωρα γράφει 325.000Κm...!Πέρσι ήμουν στις 270.000Km Άλλη μία απόδειξη πως και λάδια από e-bay τα οποία είναι Γερμανικά και το πιθανότερο είναι σαν του lidl λειτουργούν μια χαρά. και μη νομίζεις ότι τα motul 10/40 που βάζεις τώρα είναι καλίτερα. Απλά ένα όνομα (σιγά το όνομα) πληρώνεις παραπάνω. Το μεγαλύτερο ποσοστό των δήθεν επώνυμων λαδιών που κυκλοφορούν στην Ελλάδα από την Γερμανία εισάγονται σε μεγάλες ποσότητες τα βάζουν εδώ οι δικοί μας σε δοχεία του 1 και 4 λίτρων τους κοπανάνε και ένα αυτοκόλητο με τη φίρμα τους απέξω,δίνουν και κανένα 50άευρο σε κάτι τύπους που το παίζουν ειδικοί και γράφουν μερικά παραμύθια σε φυλλάδες περιοδικά και ξαφνικά αυτό το λάδι με την υφή και το χρώμα του μελιού (το λένε ευρέως αυτό) έγινε το υπέρτατο νέκταρ το οποίο θα δώσει μακροζωϊα , αντοχή , ακόμη και περισσότερη δύναμη (κάποιοι τα πιστεύουν) στον κινητήρα του αυτοκινήτου τους. Εγώ πάντως θα συνεχίσω να τα βάζω στα αυτοκίνητα ,τρία έχει η οικογένεια και τα τρία με του lidl λειτουργούν και κανένα δεν έπαθε τίποτε. Στις 5/10/2018 στις 12:20 ΠΜ, obijuan1983 είπε Τώρα που πέρασε η κρίση, Motul 10W40 6100 6.5€/L δηλαδή 19.5€ τα 3L και αλλαγή κάθε 20.000km...σαν καινούρια βγαίνουν κάθε 4μηνο που τα αλλάζω... Πότε πέρασε και εμείς οι υπόλοιποι δεν καταλάβαμε τίποτε.Στα μουλωχτά την έκανε η ρημάδα Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obijuan1983 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Άλλη μία απόδειξη πως και λάδια από e-bay τα οποία είναι Γερμανικά και το πιθανότερο είναι σαν του lidl λειτουργούν μια χαρά. και μη νομίζεις ότι τα motul 10/40 που βάζεις τώρα είναι καλίτερα. Απλά ένα όνομα (σιγά το όνομα) πληρώνεις παραπάνω. Είναι καλύτερα όπως και να το κάνουμε...δεν είναι μόνο το όνομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Παπού, τώρα που έκλεισε το Lidlονήμα, ήρθε η ώρα να ανοίξεις αυτό: https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/4057192/erchetai-to-soyper-market-ton-ftochon Ή μήπως είσαι εσύ αυτός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, papoys1 είπε Άλλη μία απόδειξη πως και λάδια από e-bay τα οποία είναι Γερμανικά και το πιθανότερο είναι σαν του lidl λειτουργούν μια χαρά. και μη νομίζεις ότι τα motul 10/40 που βάζεις τώρα είναι καλίτερα. Απλά ένα όνομα (σιγά το όνομα) πληρώνεις παραπάνω. Το μεγαλύτερο ποσοστό των δήθεν επώνυμων λαδιών που κυκλοφορούν στην Ελλάδα από την Γερμανία εισάγονται σε μεγάλες ποσότητες τα βάζουν εδώ οι δικοί μας σε δοχεία του 1 και 4 λίτρων τους κοπανάνε και ένα αυτοκόλητο με τη φίρμα τους απέξω,δίνουν και κανένα 50άευρο σε κάτι τύπους που το παίζουν ειδικοί και γράφουν μερικά παραμύθια σε φυλλάδες περιοδικά και ξαφνικά αυτό το λάδι με την υφή και το χρώμα του μελιού (το λένε ευρέως αυτό) έγινε το υπέρτατο νέκταρ το οποίο θα δώσει μακροζωϊα , αντοχή , ακόμη και περισσότερη δύναμη (κάποιοι τα πιστεύουν) στον κινητήρα του αυτοκινήτου τους. Εγώ πάντως θα συνεχίσω να τα βάζω στα αυτοκίνητα ,τρία έχει η οικογένεια και τα τρία με του lidl λειτουργούν και κανένα δεν έπαθε τίποτε. Πότε πέρασε και εμείς οι υπόλοιποι δεν καταλάβαμε τίποτε.Στα μουλωχτά την έκανε η ρημάδα Κοιτα παππου,εγω ειμαι της αποψης πως οτι πληρωσεις παιρνεις.Δεν λεω οτι με ενα επωνυμο λαδι (Castrol πχ) θα δεις διαφορα στον κινητηρα σε σχεση με του Lidl αλλα για να το χρεωνουν τοσο παραπανω κατι καλυτερο θα εχει.Καποιοι(οπως εσυ) πιστευουν οτι τα επωνυμα λαδια πουλανε μονο το ονομα και τιποτα παραπανω,σεβαστη η αποψη σου και θα σου πω παρακατω γιατι.Παντως να ερχονται απ εξω οτι να ναι λαδια και να τα βαζουν οι δικοι μας σε δικα τους δοχεια και να κολλανε τη φιρμα απ εξω δεν το πολυπιστευω,δεν λεω οτι ειναι απιθανο,απλα δεν το εχω ακουσει και δεν το εχω ψαξει γενικοτερα(ουτε και με ενδιαφερει να σου πω).Εγω δουλευω σε μαγαζι με ανταλ. αυτοκινητων.Το αφεντικο εκανε μονος του εισαγωγη απο Ιταλια τα ERG και ερχοντουσαν σε σφραγισμενες παλλετες.Τωρα αρχισε να φερνει τα MOL (μιας και η Total απαγορευσε τις εξαγωγες προς Ελλαδα) και παλι ετσι ερχονται.Θα μου πεις οτι αυτες οι δυο μαρκες δεν ειναι τοσο επωνυμες οσο μερικες αλλες,τι να πω,δεν ξερω. Τωρα για αυτο που λες οτι τα επωνυμα μονο ονομα πουλανε.Στο αυτοκινητο ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβεις διαφορα απο λαδι σε λαδι μιας και ειναι "ευκολα" λαδια των αυτοκινητων.Εννοω οτι λιπαινουν μονο κινητηρα.Στις μηχανες ειναι πιο δυσκολο το λαδι μιας και το ιδιο λαδι λιπαινει και κινητηρα και σασμαν (τελειως διαφορετικες απιτησεις) οποτε ενα οχι και τοσο καλο λαδι θα το καταλαβεις.Εγω στα KTM που εχω,εχω δοκιμασει Castrol,Motul,Torco,ERG και τελευταια εβαλα τα Motorex που εξυμνουν ολοι.Διαφορα μηδεν,θυμαμαι τα μυρια που διαβαζα για τα Torco (15€ το λιτρο λαδι),τι οτι θα αλλαξει ολο το δουλεμα του κινητηρα,τι οτι οι ταχυτητες θα μπαινουν σαν βουτυρο,παπαριες.Αμα διαβασεις το νετ τι λενε για τα Motorex,λενε ολοι οτι ειναι αλλη κλαση λαδι και κατι τετοια(20€ το λιτρο),διαφορα καμια δεν ειδα,καμια ομως.Αρα ισως λιγο marketing,ισως λιγο το ονομα νομιζουν μερικοι οτι ποιος ξερει τι θα κανει το ταδε επωνυμο λαδι. Και για να τελειωνω με το σεντονι,oil threads υπαρχουν σε ολα τα φορουμς,ακρη δεν εχει βγει πουθενα,ο καθενας λεει τα δικα του.Θυμαμαι ειχα πεσει πανω σε ενα αρθρο που εκανε καποια τεστ αναμεσα σε επωνυμα (νομιζω ειχε και μερικα μη επωνυμα) λαδια,στο τελος ακρη δεν βγαλανε.Ολα τα λαδια σχετικα καλα τα πηγανε και συμπερασμα μηδεν. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από LouCi4er Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Ρε παίδες αυτά τα σούπερ μάρκετ έχουν ξεσκιστεί στις επιστροφές φαγώσιμων προϊόντων.Κάπως,έστω και λιγάκι λογικό, με τέτοιες τιμές σε σύγκριση με τα ακριβά αντίστοιχου άλλου μαγαζιού. Τι σας κάνει τώρα να πιστεύεται ότι τα λάδια τους είναι ποιοτικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 36 λεπτά πριν, palawiaris είπε Ρε παίδες αυτά τα σούπερ μάρκετ έχουν ξεσκιστεί στις επιστροφές φαγώσιμων προϊόντων.Κάπως,έστω και λιγάκι λογικό, με τέτοιες τιμές σε σύγκριση με τα ακριβά αντίστοιχου άλλου μαγαζιού. Τι σας κάνει τώρα να πιστεύεται ότι τα λάδια τους είναι ποιοτικά; Τα λάδια αυτοκινήτων πάντως δεν έχουν καθόλου επιστροφές.Άρα είναι ποιοτικά σε σχέση με τα τρόφιμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Η στ 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Κοιτα παππου,εγω ειμαι της αποψης πως οτι πληρωσεις παιρνεις.Δεν λεω οτι με ενα επωνυμο λαδι (Castrol πχ) θα δεις διαφορα στον κινητηρα σε σχεση με του Lidl αλλα για να το χρεωνουν τοσο παραπανω κατι καλυτερο θα εχει. Πηγα το ιδιο λαδι στην vw που το χρεωνει 21ε/λ και γω το βρηκα στο εμποριο 8.5ε/λ!!!! Το δεχτηκαν κανονικα! Service εγγυησης!!! Γλυτωσα λιγοτερα απο οσο υπολογισα γιατι με τα δικα μου λαδια μου αφαιρεσαν την εκπτωση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iamthagod Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, LouCi4er είπε Κοιτα παππου,εγω ειμαι της αποψης πως οτι πληρωσεις παιρνεις.Δεν λεω οτι με ενα επωνυμο λαδι (Castrol πχ) θα δεις διαφορα στον κινητηρα σε σχεση με του Lidl αλλα για να το χρεωνουν τοσο παραπανω κατι καλυτερο θα εχει.Καποιοι(οπως εσυ) πιστευουν οτι τα επωνυμα λαδια πουλανε μονο το ονομα και τιποτα παραπανω,σεβαστη η αποψη σου και θα σου πω παρακατω γιατι.Παντως να ερχονται απ εξω οτι να ναι λαδια και να τα βαζουν οι δικοι μας σε δικα τους δοχεια και να κολλανε τη φιρμα απ εξω δεν το πολυπιστευω,δεν λεω οτι ειναι απιθανο,απλα δεν το εχω ακουσει και δεν το εχω ψαξει γενικοτερα(ουτε και με ενδιαφερει να σου πω).Εγω δουλευω σε μαγαζι με ανταλ. αυτοκινητων.Το αφεντικο εκανε μονος του εισαγωγη απο Ιταλια τα ERG και ερχοντουσαν σε σφραγισμενες παλλετες.Τωρα αρχισε να φερνει τα MOL (μιας και η Total απαγορευσε τις εξαγωγες προς Ελλαδα) και παλι ετσι ερχονται.Θα μου πεις οτι αυτες οι δυο μαρκες δεν ειναι τοσο επωνυμες οσο μερικες αλλες,τι να πω,δεν ξερω. Τωρα για αυτο που λες οτι τα επωνυμα μονο ονομα πουλανε.Στο αυτοκινητο ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβεις διαφορα απο λαδι σε λαδι μιας και ειναι "ευκολα" λαδια των αυτοκινητων.Εννοω οτι λιπαινουν μονο κινητηρα.Στις μηχανες ειναι πιο δυσκολο το λαδι μιας και το ιδιο λαδι λιπαινει και κινητηρα και σασμαν (τελειως διαφορετικες απιτησεις) οποτε ενα οχι και τοσο καλο λαδι θα το καταλαβεις.Εγω στα KTM που εχω,εχω δοκιμασει Castrol,Motul,Torco,ERG και τελευταια εβαλα τα Motorex που εξυμνουν ολοι.Διαφορα μηδεν,θυμαμαι τα μυρια που διαβαζα για τα Torco (15€ το λιτρο λαδι),τι οτι θα αλλαξει ολο το δουλεμα του κινητηρα,τι οτι οι ταχυτητες θα μπαινουν σαν βουτυρο,παπαριες.Αμα διαβασεις το νετ τι λενε για τα Motorex,λενε ολοι οτι ειναι αλλη κλαση λαδι και κατι τετοια(20€ το λιτρο),διαφορα καμια δεν ειδα,καμια ομως.Αρα ισως λιγο marketing,ισως λιγο το ονομα νομιζουν μερικοι οτι ποιος ξερει τι θα κανει το ταδε επωνυμο λαδι. Και για να τελειωνω με το σεντονι,oil threads υπαρχουν σε ολα τα φορουμς,ακρη δεν εχει βγει πουθενα,ο καθενας λεει τα δικα του.Θυμαμαι ειχα πεσει πανω σε ενα αρθρο που εκανε καποια τεστ αναμεσα σε επωνυμα (νομιζω ειχε και μερικα μη επωνυμα) λαδια,στο τελος ακρη δεν βγαλανε.Ολα τα λαδια σχετικα καλα τα πηγανε και συμπερασμα μηδεν. Γιατι απαγορευσε η τοταλ τις εξαγωγες προς Ελλάδα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, gia_nnis είπε Πηγα το ιδιο λαδι στην vw που το χρεωνει 21ε/λ και γω το βρηκα στο εμποριο 8.5ε/λ!!!! Μα δεν γίνεται αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση, αφού ότι πληρώσεις παίρνεις!!! 😂😂😂 Κάτι καλύτερο θα είχε για να στο χρέωσαν σχεδόν τριπλάσια τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα