Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, bc00l είπε

Ρε παιδια λετε δλδ 30.000χλμ με λαδια απο τα Lidl σε WV ειναι οκ ? 😵

εδω σε Ιαπωνικα και σου λεει ο κατασκευαστης ανα 10.000χλμ η 1 χρονο κτλ;

Τι είναι το WV? 😂

Σε μερικά VW πάντως ο κατασκευαστής όντως συνιστά  αλλαγή στις 30.000 χλμ, αλλά με λάδια αντίστοιχων προδιαγραφών(long life), του lidl ΔΕΝ είναι τέτοια.

Τώρα θα μου πεις βέβαια πως το λάδι που θα έχεις συμπληρώσει μέχρι τις 30.000 θα έφτανε για 3-4 αλλαγές, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Απλα καμια σχεση.Εσυ νομιζεις οτι το 40 που λεει το λαδι σημαινει οτι ειναι για 40 βαθμους θερμοκρασια περιβαλλοντος?Και τα 10W60 πχ τι ειναι?Για αλλες χωρες που εχουν μεχρι και 60 βαθμους θερμοκρασια μαλλον.

Από πού το συμπεράνες αυτό; Ό,τι να ναι, απλά για να ειρωνευτείς; Παραπάνω έλεγα ότι δεν κάνει, επειδή είναι 5-40 και ο κατασκευαστής στους σύγχρονους κινητήρες συστήνει 5-30...και μερικοί έξυπνοι λένε για Ελλάδα βάλε 5-40 είναι ζεστό κλίμα και κατεβαίνει το ιξώδες. Ομοίως και εκεί που λέει 15-40 βάζουν 20-50. Τώρα που στο έκανα ταλιράκια κατάλαβες τι εννοώ και τι έχεις να σχολιάσεις; Με τον Joshua διαφωνήσαμε αλλά κόσμια εσύ τι πεταγεσαι και ειρωνευεσαι;

1 ώρα πριν, kage είπε

Οχι απο αλλο φορουμ ειναι... δεν νομιζω να εχει πολλες σειρές απο λαδια στα λιντλ.το ιδιο θα ναι

Δεν τα χω δει καν τα λαδια απο κοντα

Πάλι καλά γιατί η ετικέτα λέει 1ος του 17... ευτυχώς η τρέχουσα είναι μέσα στο 18 οπότε είναι φρεακαδούρα ;)

Τι να πω δεν τα είχα σε εκτίμηση μπορεί να είναι και καλά λαδάκια για πιο παλιές σειρές αυτοκινήτων.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mechpanos είπε

Από πού το συμπεράνες αυτό; Ό,τι να ναι, απλά για να ειρωνευτείς; Παραπάνω έλεγα ότι δεν κάνει, επειδή είναι 5-40 και ο κατασκευαστής στους σύγχρονους κινητήρες συστήνει 5-30...και μερικοί έξυπνοι λένε για Ελλάδα βάλε 5-40 είναι ζεστό κλίμα και κατεβαίνει το ιξώδες. Ομοίως και εκεί που λέει 15-40 βάζουν 20-50. Τώρα που στο έκανα ταλιράκια κατάλαβες τι εννοώ και τι έχεις να σχολιάσεις; Με τον Joshua διαφωνήσαμε αλλά κόσμια εσύ τι πεταγεσαι και ειρωνευεσαι;

Καταλαβα οτι δεν εχεις ιδεα και δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LouCi4er είπε

Καταλαβα οτι δεν εχεις ιδεα και δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω παραπανω.

Καλύτερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, bc00l είπε

Ρε παιδια λετε δλδ 30.000χλμ με λαδια απο τα Lidl σε WV ειναι οκ ? 😵

εδω σε Ιαπωνικα και σου λεει ο κατασκευαστης ανα 10.000χλμ η 1 χρονο κτλ;

Όχι,σε φουλ συνθετικά,με προδιαγραφές του κατασκευαστη,δεν ξέρω τα Lidl τι έχουν.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρατάνε λάδια τα VW  μέσα στο κάρτερ για 30000 Km  ώστε να τους κάνεις κι αλλαγή ;  :D

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Κρατάνε λάδια τα VW  μέσα στο κάρτερ για 30000 Km  ώστε να τους κάνεις κι αλλαγή ;  :D

Σωστός...

Προσωπικά μέχρι πριν 1 χρόνο έβαζα σε Fiat Stilo 1.2 LPG , λάδι  10W40 1.9€/L "Γερμανικό" απο Ebay.de δηλαδή 5.7€ συνολικά για 3L  που παίρνει...και αλλαγή κάθε 10.000km

Τώρα που πέρασε η κρίση, Motul 10W40 6100 6.5€/L δηλαδή 19.5€ τα 3L και αλλαγή κάθε 20.000km...σαν καινούρια βγαίνουν κάθε 4μηνο που τα αλλάζω...

Επεξ/σία από obijuan1983
Δημοσ.

Το αμαξι δουλεύει εντάξει. Δεν έχει διαφορετική αίσθηση από πριν γιατί ψόφιο ήταν από το εργοστάσιο του αυτό. Το ψόφιο δεν γίνεται να ψοφήσει και άλλο. Την ένδειξη λαδιού μου την έβγαζε καθώς γυρνούσα το κλειδί έσβηναν όλα τα αλλά και έμεινε αυτό. Για αυτό και εγώ σαν άσχετος νόμιζα στέγνωσε το αμαξι και την πάτησα. Που το είδε ο μάστορας είπε είχε μέσα αρκετή ποσότητα. Τα 145 μαζί με τα περαστικά για την αντλία φυσιολογικό σας ακούγετε; Από τον συγκεκριμένο μάστορα είμαι ευχαριστημένος γιατί κάθε φορά που χαλάει κάτι μου κάνει ένα μίνι σεμινάριο τι κάνει το εξάρτημα, πως μοιάζει το καινούργιο που νου βάζει και το χαλασμένο από το δικό μου. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, obijuan1983 είπε

Σωστός...

Προσωπικά μέχρι πριν 1 χρόνο έβαζα σε Fiat Stilo 1.2 LPG , λάδι  10W40 1.9€/L "Γερμανικό" απο Ebay.de δηλαδή 5.7€ συνολικά για 3L  που παίρνει...και αλλαγή κάθε 10.000km 

Τώρα που πέρασε η κρίση, Motul 10W40 6100 6.5€/L δηλαδή 19.5€ τα 3L και αλλαγή κάθε 20.000km...σαν καινούρια βγαίνουν κάθε 4μηνο που τα αλλάζω... 

Ρε θηρίο κάνεις 20.000km μέσα σε 4 μήνες;;; Πόσα km έχει το Stilo δηλαδή καμία 500.000???!!!

Δημοσ.
Στις 3/10/2018 στις 5:26 ΠΜ, Thaninho είπε

Λόγο αμέλειας χαζομάρας πείτε το όπως θέλετε

ελεγχο τα ελαστικα και γρηγορα πριν χειμωνιασει.

το να μην παρει η το να μπουν λαδια απο τα lidl που λενε οι σχολιαστες δεν ειναι τοσο σημαντικο γιατι στην τελικη το κλειδωνει κανεις και παει με ταξι, λεοφωρειο, ποδια, φωναζει τον Batman και τον πεταει παρακατω :P

Τα λαστιχα ομως ειναι σιωπηλος δολοφονος.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Εδω απο την τρεχουσα προσφορα!

20181004_230051.jpg

20181004_230137.jpg

Παιδια ειναι καλα λαδια..! Απλα σε καινουργιο αυτοκινητο για ψυχολογικους λογους δεν τα βαζεις..

Αυτό βάζω στο S2000 κάθε 5.000 χλμ μαζί με αλλαγή φίλτρου και δεν έχω κανένα θέμα. Πριν είχα Motul πάλι 5W-40 και είχε ίδια λειτουργία, απλά χρειαζόταν περιοδική συμπλήρωση πιο συχνά (μπορεί να είναι και καθαρά υποκειμενικό αυτό). Η ουσιαστική διαφορά είναι πως το κόστος αλλαγής λαδιών είναι στο 25%. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια τα λαδια του lidl ειναι καλα.. αλλα δεν ξερουμε ποσο καλα ειναι σε σχεση με ενα επωνυμο..  Μονο αν τα παμε για αναλυση θα μαθουμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...