Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 5-1 το 2004 στο Καραϊσκάκη με λάτιν όργια, αλλά αυτό που μου έμεινε πιο πολύ από το ματς ήταν ότι έφυγα λεπτά πριν το τέλος για ήμουν οριακά να προλάβω λεωφορείο και με παίρνει ο φίλος που είχαμε πάει μαζί λίγο μετά που έφυγα και μου λέει « έχασες το καλύτερο γκολ που έχει μπει ποτέ! » (Του Καστίγιο το τελευταίο). :lol:

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα με αυτήν την σειρά:

1) (tv) ΠΑΟ - Γιούβε 3-1, τεράστια νίκη

2) (γήπεδο) ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 4-1, πανεύκολη νίκη και απρόσμενος τίτλος (όταν άρχιζε η χρονιά) για τον ΠΑΟ των μνημονίων

3) (tv) Αν θυμάμαι καλά, ένα Ρεάλ - Μαν. Γ. 4-3 προημιτελικά CHL που είχε παιχτεί μπαλάρα.

4) (γήπεδο) ΠΑΟ - Μπαρτσελόνα 65-63 το 2013 για ευρωλίγκα. Έβλεπες τον κόσμο πήχτρα να έχει απίστευτη προσμονή για την νίκη και να το ζει.

Δημοσ.

περιστερι - αεκ μπασκετ

Ελλάδα - Ρωσία η πρόκριση στο μουντιάλ, μαγικη στιγμη και αυτα που σου μενουν απο τα γηπεδα

pao-juve  αν το θυμαμαι καλα 1-0 και χαμος,

1-1 παγωσε το γηπεδο και το ιδιο κλιμα επικρατουσε και στο ημιχρονο με τους ιταλους να ακουγονται πιο πολυ

2-1 τρελα και χαμος

3-1 θυμαμαι κανεις δεν το πιστευε και ειχαν τελειωσει τα χαρτακια και τα καπνογόνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολυμπιακός Ρεάλ 3-3

Ολυμπιακος Άγιαξ 1-0

1994 Ολυμπιακος Ρεάλ 75-73.Απολαυση να βλέπεις από κοντά τον απίστευτο ΡοιΤαρπλει,τότε που το σεφ ήταν πραγματική έδρα.

https://www.sport24.gr/multimedia/video/souper-tarplei-sto-olympiakos-real.3239379.html

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός final 4 Τελ Αβιβ.Εκδρομη με καράβι  μαζί με τον αδερφό μου.

Επεξ/σία από moure
  • Like 3
Δημοσ.

Παναθηναϊκός Γιουβέντους 3-1

Παναθηναϊκός Άρσεναλ 2-2 με εκείνη τη γκολάρα του Γκονζάλες

Παναθηναϊκός Μπαρτσελόνα το 2011 στο κλειστό, η καλύτερη εξέδρα που έζησα ποτέ

Ίντερ - Παναθηναϊκός με Σαριέγκι σκόρερ, ακόμα μετράω σειρές από καθίσματα στο γκολ

Ήττες θυμάμαι, δεν ποστάρω όμως 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/10/2018 στις 9:17 ΠΜ, pontez2 είπε

Ελλάδα-Ρωσία 1-0 το 1993. Προκριματικά Μουντιαλ. Με νικη περνάγαμε στο Μουντιαλ του 1994.

Στο γκολ, απλά ξημέρωσε. Δεν έχει ξαναγινει ποτέ κάτι τέτοιο.

Κρύο, ψοφος. Ο Ντομπροβόλσκι να πιέζει, αγωνία στο κατακόρυφο με ένα γεμάτο, οπως το θυμάμαι εγω ΟΑΚΑ.

Και ξαφνικά, κάπου στα μέσα του Β ημιχρόνου, ο Νιομπλιας κάνει σέντρα, ο Μαχλάς στο Θεό και το 1-0. Και επικρατεί πανικος. Φωτογραγικές μνημες, απο μια κατάσταση τρέλας, μέρα απο τα καπνογονα. Το παιχνιδι έκανε 15 λεπτά να ξεκινησει πάλι (τοτε δεν ειχαμε τιμωριες για τα καπνογονα)

Μεγάλο μέρος των οπαδων ηταν μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Ειχαν μοιραστει δωρεαν εισητηρια στα σχολεία. Ωραίες εποχές.

Ήμουν και γω μέσα τότε!!!Ακόμα και σε πλάγιο αναβανε καπνογόνα!!!Ο δε κόσμος απίστευτος.Δεν έχω ξαναδεί τόσο πολύ σε γήπεδο.Βεβαια το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει live αν και δεν είμαι καθόλου του γηπέδου,είναι το Ολυμπιακός-Real στο 3-3.Θυμαμαι μάλιστα ήταν λίγες μέρες μετά το μεγαλο σεισμό που είχε γίνει και σε κάθε γκολ έτρεμε η κερκίδα .Μου είχε φύγει το σ...ο.

Δημοσ.

Ελλάδα - Ιταλία στους 8 και Ελλάδα - Γιουγκοσλαβία ο ημιτελικός του 1987.

Τελικό δεν είχε δυστυχώς...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/11/2018 στις 11:40 ΠΜ, djcat είπε

Ελλάδα - Ιταλία στους 8 και Ελλάδα - Γιουγκοσλαβία ο ημιτελικός του 1987.

Τελικό δεν είχε δυστυχώς...

Είχα πάει και εγώ eurobasket 87 αλλά σε 2 πρωινούς αγώνες!
Οι βραδυνοί είχανε 100 άτομα ουρά!

• Like 1
Δημοσ.

ΑΕΚ - Ολυμπιακος 4-4 (απο τηλεοραση)

Δεν ηθελα να τελειωσει αν και η πιεση ειχε φτασει στα ουρανια.

Ολυμπιακος - Γιουναιτεντ 2-0 (γηπεδο)

Η καλυτερη μου εμπειρια σε αγωνες που εχω παει γηπεδο

Ολυμπιακος - Ιωνικος 2-0 (γηπεδο)

Η πρωτη μου φορα σε γηπεδο,πιτσιρικι τοτε. Τη πρωτη φορα δε νομιζω οτι τη ξεχναει κανενα παιδι.

Ελλαδα - Ακτη Ελεφαντοστου 2-1

Δεν υπαρχουν λογια για αυτον τον αγωνα :P Τι να πρωτοπεις.

Ελλαδα-Κοστα Ρικα 1-1

Ιδιο μουντιαλ,αλλη μερα,σε σπιτι φιλου στο γκολ να μη ξερουμε τι κανουμε...Α ρε Φανη!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/11/2018 στις 9:13 ΜΜ, gioiliop7 είπε

Ιδιο μουντιαλ,αλλη μερα,σε σπιτι φιλου στο γκολ να μη ξερουμε τι κανουμε...Α ρε Φανη!

Ζωντανά ρε παιδιά. Στο γήπεδο.

Ήμαρτον!!!

image.jpeg.fa69d11e0a2ff6578a3ae5b5c87ea197.jpeg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Άσχετο, αλλά κάποια ματς που αναφέρθηκαν μπορεί να είναι σημαδιακά για τον καθένα, μπορεί να είχαν φανταστική ατμόσφαιρα, αλλά νομίζω είναι λίγο off-topic π.χ. να λες ότι το ΟΣΦΠ Καλλιθέα 2-1 ή το πρόσφατο ΑΕΚ Μπαγερν που έγραψε ένας συμφορουμίτης παραπάνω είναι "ο καλύτερος αγώνας που έχετε παρακολουθήσει ζωντανά"

Για μένα τα καλύτερα ματς που είχα την τύχη να δω ήταν πρώτα το ΟΣΦΠ - ΑΕΚ 4-3 το 2002 και το ΟΣΦΠ - Ρεάλ το 1999

Δημοσ.

Κι όμως φίλε αυτό που σου μένει είναι το διαφορετικό. Π.χ. έχω πάει σε εκατοντάδες αγώνες ποδοσφαίρου με πολλά γκολ και μπάσκετ με παρατάσεις μπάζερ μπίτερ κλπ , αλλά αυτοί που θυμάμαι καλύτερα είναι οι ιδιαίτεροι δηλαδή μια φορά στο Γουέμπλει, μια φορά στην Αλλιάνζ στο Μόναχο, 3 αγώνες ΝΒΑ, ο τελικός της Ευρωλίγκας 1985 και 2007. Άντε να δω πότε θα πάω στο Άνφιλντ κι ας έρθει μισό-μηδέν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/10/2018 στις 6:56 ΜΜ, xrhstosiak είπε

περιστερι - αεκ μπασκετ

Ελλάδα - Ρωσία η πρόκριση στο μουντιάλ, μαγικη στιγμη και αυτα που σου μενουν απο τα γηπεδα

pao-juve  αν το θυμαμαι καλα 1-0 και χαμος,

1-1 παγωσε το γηπεδο και το ιδιο κλιμα επικρατουσε και στο ημιχρονο με τους ιταλους να ακουγονται πιο πολυ

2-1 τρελα και χαμος

3-1 θυμαμαι κανεις δεν το πιστευε και ειχαν τελειωσει τα χαρτακια και τα καπνογόνα

Τι μου θύμησες ρε φίλε με το πρώτο.

Ήμουν μέσα πιτσιρικάς. Κάπου εκεί πριν αρχίσει η ανατροπή φεύγουμε για να μη μπλέξουμε μετά με το αμάξι και τον κόσμο, όπως και αρκετοί άλλοι. 

Ξαφνικά ακούμε φωνές από το κλειστό και κάποιοι είχαν βγει από τα παράθυρα στις σκάλες αν θυμάμαι καλά και φώναζαν γυρίστε πίσω παράταση.

Μπορεί να χάσαμε την ανατροπή. Να μην την είδαμε καν, αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά λαό να τρεχουμε σαν παλαβοί πίσω στο γήπεδο φωνάζοντας και κοπανοντας με χέρια και με πόδια ότι βρίσκαμε μπροστα μας.

Αντίστοιχη ανατροπή είχε γίνει και με τον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς δεν είχα φύγει.

Πολλά ματς στο μπάσκετ, αλλά θυμάμαι ένα εκτός με Παναθηναϊκό στον τάφο του Ινδού. Κυρίως γιατί δεν μπορούσαμε να μπούμε και βρήκαμε εκτός αργοπορημένο συνεργείο της ΕΡΤ και τους παρακαλέσαμε να μας δώσουν να κουβαλήσουμε τπτ για να μπούμε μαζί τους. Μπήκα τελικα κρατώντας μια κάμερα. Ο τεχνικός της ΕΡΤ είπε πως ήμουν γιος του όταν με κοίταξαν περίεργα οι τσεοι.

Για μπάλα θα γράψω άλλη φορά.

• Like 1
Δημοσ.

18/6/2017, Foxborough, Massachusetts, Copa America Centenario

Argentina - Bolivia 4-1

(Η Albiceleste ειναι η αγαπημενη μου ομαδα απο παιδι, οποτε το να τη δω να παιζει και να απολαυσω Messi, Mascherano, Higuain, Aguero ηταν παντα ονειρο ζωης)

και μετα

19/5/2017, TD Garden Boston, Easter Conference Finals Game 2

Celtics - Cavaliers 86 -130

Το ματς δεν ελεγε πολλα απο αποψη ενδιαφεροντος, ομως παραμενει NBA conference finals game..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...