Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, chrisde είπε

Πανάθα-Γιούβε 3-1 ΟΑΚΑ 08/11/2000, με απευθείας φάουλ του Σόουζα, την απίστευτη ντρίμπλα του Λύμπε και το κερασάκι στην τούρτα του Βαζέχα... Και φυσικά στο τέλος τον Αναστασιάδη να δίνει εντολή να πέσει ο ρυθμός από σεβασμό για την Γιούβε...

Ήμουν μέσα και εγώ, ο τελευταίος αγώνας που έχω δει από το γήπεδο, νομίζω μετα από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο να ζήσω μέσα στο γήπεδο και άλλοι λόγοι βέβαια, λίγο πολύ γνωστοί σε όλους.

Αλλά θα δώσω την ψήφο μου στο ajax pao λίγα χρόνια πιο πριν

Επεξ/σία από syban
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, JTRGamer είπε

4)2012 . Μόναχο πάλι .Alliance Arena.Ειδα για πρώτη μου φορά την υπερομάδα FC Bayern München να συντρίβει την FC Nuremberg με 3-0 .Το γήπεδο κατάμεστο με 75000 κόσμο με απίστευτη ατμόσφαιρα που πρώτη φορά ζούσα

Σ' αυτό συμφωνώ κι εγώ. Πήγα Μαρτιο 2018 Allianz Arena, Μπάγερν-Αμβούργο 6-0. Η όλη ατμόσφαιρα από την ώρα που παίρνεις το μετρό για να πας γήπεδο μέχρι την ώρα που θα φύγεις εκπληκτικά. Κι ας βώμαγε μπύρα παντού 😂. Έχω πάει και στο πρώτο ματς στο καινούριο Γουέμπλει (φιλικό Αγγλία-Βραζιλία) αλλά πολύ καλύτερα στο Μόναχο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, syban είπε

Ήμουν μέσα και εγώ, ο τελευταίος αγώνας που έχω δει από το γήπεδο, νομίζω μετα από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο να ζήσω μέσα στο γήπεδο και άλλοι λόγοι βέβαια, λίγο πολύ γνωστοί σε όλους.

Αλλά θα δώσω την ψήφο μου στο ajax pao λίγα χρόνια πιο πριν

Ήσουν μέσα στο Amsterdam;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/10/2018 στις 11:49 ΠΜ, zio10 είπε

Είναι πολύ δύσκολο να πεις έναν αγώνα μόνο...5-6 (7) τουλάχιστον!

Ολυμπιακός - Άγιαξ 1-0 το 1998 στο ΟΑΚΑ με γκολ του Αλεξανδρή. Η πρώτη φορά που κατάφερα να δω ζωντανά τον Ολυμπιακό, φανταστική ατμόσφαιρα!

Ολυμπιακός - Ρεάλ 3-3 το 1999 στο ΟΑΚΑ με Ζιοβάνι και Ζάχοβιτς. ματσάρα, μαγεία!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-4 το 2001 στη Λεωφόρο, χωρίς πολλά λόγια!

Ολυμπιακός - Λεβερκούζεν 6-2 το 2003 στη Ριζούπολη, τρέλα!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-0 στη Ριζούπολη το 2003, επίσης χωρίς πολλά λόγια.

Ολυμπιακός - Καλλιθέα 2-1 το 2004. Πρώτο ματς στο νέο Καραϊσκάκη!

Ολυμπιακός - Λίβερπουλ 1-0 το 2004, πρώτο ευρωπαϊκό ματς στο νέο Καραϊσκάκη, η ατμόσφαιρα και η φωνή.

Άλλη φορά τα υπόλοιπα! :D 

Πηγες σε ολα αυτα τα ματς; Και εκτος εδρας Λεωφορο; Το ζωντανα δεν ειναι live αλλα μεσα στο σταδιο.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, chrisde είπε

Ήσουν μέσα στο Amsterdam;;;

όχι με συγχωρείται, έπεσα στην λούμπα και εγώ, το είδα στην TV live, οπότε η ψήφος πάει σίγουρα στο pao3 – juve1 το 2000

Δημοσ.

Ολυμπιακός - Άγιαξ 1-0 το 1998 στο ΟΑΚΑ με γκολ του Αλεξανδρή. Η πρώτη φορά που κατάφερα να δω ζωντανά τον Ολυμπιακό, φανταστική ατμόσφαιρα!

Ολυμπιακός - Ρεάλ 3-3 το 1999 στο ΟΑΚΑ με Ζιοβάνι και Ζάχοβιτς. ματσάρα, μαγεία!

Ολυμπιακός - Λίβερπουλ 1-0 το 2004, πρώτο ευρωπαϊκό ματς στο νέο Καραϊσκάκη, η ατμόσφαιρα και η φωνή.

Αν ήσουν μέσα σε Ριζούπολη και Λεωφόρο, σε ψάχνουμε να ξέρεις! :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν κι εγώ σε όλα μέσα, στον αγώνα με τον Αγιαξ δεν ήταν που έκλεισαν τα φώτα και ξαφνικά άναψαν άπειρα καπνογόνα;;

παοκ - ολυμπιακός 1-2 1998 ήταν ο πρώτος εκτός έδρας που πήγα η ατμόσφαιρά εκρηκτική και τα επεισόδια τα θυμαμαι ακόμα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλά παιχνίδια μου έχουνε μείνει να θυμάμαι..

Βέρντερ Βρέμης - Ολυμπιακός 1-3 πρώτο διπλό του Ολυμπιακού!

Λάτσιο - Ολυμπιακός 1-2 με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει για τους Ιταλούς.

Ολυμπιακός-Αεκ τελικός Κυπέλλου με τα πέναλτι.

Ολυμπιακός-Αεκ 4-3 με το ψαλίδι του Αλεξανδρή.

Αεκ-Ολυμπιακός 2-3 με το φάουλ του Τζόλε.

Αεκ-Ολυμπιακός 0-1 με το γκολ του Στολτίδη.

Αεκ-Ολυμπιακός 0-1 κύπελλο με γκολ Τζόλε και η φάση με τα δοκάρια της Αεκ.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0 Ριζούπολη.

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα με buzzer beater Γιώργου Πρίντεζη και πρόκριση στο final four.

Oλυμπιακός-Τσσκα Μόσχας στο final four της Μαδρίτης.

Μπορώ να γράφω 2 μέρες άνετα.. :P 

Ήττες θυμάμαι αλλά δεν γράφω... :)

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Thanks 2
Δημοσ.

βλεπω μπαλα καμια 10ρια χρονια αλλα θυμαμαι δυο ματς.τον τελικο του τσ.λιγκ γιουναιτεντ-τσελσι που πηγε πεναλτι,με εκεινο το χαμενο πεναλτι που γλιστρησε ο τερι.Το αλλο ματς ειναι ο τελικος κυπελλου ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 4-4 με καμια 30ρια πεναλτι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

Πηγες σε ολα αυτα τα ματς; Και εκτος εδρας Λεωφορο; Το ζωντανα δεν ειναι live αλλα μεσα στο σταδιο.

Ναι για μέσα στο γήπεδο μιλάω :) 

55 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Ήμουν κι εγώ σε όλα μέσα, στον αγώνα με τον Αγιαξ δεν ήταν που έκλεισαν τα φώτα και ξαφνικά άναψαν άπειρα καπνογόνα;;

παοκ - ολυμπιακός 1-2 1998 ήταν ο πρώτος εκτός έδρας που πήγα η ατμόσφαιρά εκρηκτική και τα επεισόδια τα θυμαμαι ακόμα.

Δε νομίζω ότι έπεσαν τα φώτα σ'εκείνο το ματς...δεν μου έρχεται κάτι τέτοιο.

Τούμπα ήμουν το 2000 και το 2001. Επίσης μεγάλες εκδρομές αν και όχι τόσο όσο του '98 και δύο ισοπαλίες 1-1. Επεισοδιακά ματς επίσης...

51 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Πολλά παιχνίδια μου έχουνε μείνει να θυμάμαι..

Βέρντερ Βρέμης - Ολυμπιακός 1-3 πρώτο διπλό του Ολυμπιακού!

Λάτσιο - Ολυμπιακός 1-2 με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει για τους Ιταλούς.

Ολυμπιακός-Αεκ τελικός Κυπέλλου με τα πέναλτι.

Ολυμπιακός-Αεκ 4-3 με το ψαλίδι του Αλεξανδρή.

Αεκ-Ολυμπιακός 2-3 με το φάουλ του Τζόλε.

Αεκ-Ολυμπιακός 0-1 με το γκολ του Στολτίδη.

Αεκ-Ολυμπιακός 0-1 κύπελλο με γκολ Τζόλε και η φάση με τα δοκάρια της Αεκ.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0 Ριζούπολη.

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα με buzzer beater Γιώργου Πρίντεζη και πρόκριση στο final four.

Oλυμπιακός-Τσσκα Μόσχας στο final four της Μαδρίτης.

Μπορώ να γράφω 2 μέρες άνετα.. :P 

Ήττες θυμάμαι αλλά δεν γράφω... :)

Το 4-3 και το 2-3 με την ΑΕΚ θα τα έγραφα σε επόμενο ποστ :) Ματσάρες και τα δύο, με ανατροπές και χαρές! Χαίρομαι που τα είδα από κοντά! 

3 ώρες πριν, NickTheQuick είπε

Σ' αυτό συμφωνώ κι εγώ. Πήγα Μαρτιο 2018 Allianz Arena, Μπάγερν-Αμβούργο 6-0. Η όλη ατμόσφαιρα από την ώρα που παίρνεις το μετρό για να πας γήπεδο μέχρι την ώρα που θα φύγεις εκπληκτικά. Κι ας βώμαγε μπύρα παντού 😂. Έχω πάει και στο πρώτο ματς στο καινούριο Γουέμπλει (φιλικό Αγγλία-Βραζιλία) αλλά πολύ καλύτερα στο Μόναχο.

Έχω καταλήξει ότι μετράει πολύ και από που πας και κάθε πότε. Αν μένεις δίπλα στο γήπεδο δηλαδή και πηγαίνεις σε κάθε ματς είναι λίγο ρουτίνα. Το ματς που λες ας πούμε πολλοί οπαδοί της Bayern μπορεί να μη το θυμούνται καν ενώ για σένα είναι κάτι σημαντικό επειδή ίσως πήγες από μακριά και δεν πας πολύ συχνά οπότε σου μένουν στο μυαλό περισσότερα πράγματα που άλλοι θα τα προσπερνούσαν. 

• Like 1
Δημοσ.

οτι σε είχα για Ολυμπιακό είναι γεγονός..

αλλά εσύ το τερμάτισες :cry: Μπράβο ρε :P

• Like 1
Δημοσ.

Ολυμπιακός - Γαλατασαράι 3-0 με μάγο..

Ολυμπιακός-Αεκ 3-0 τελικός κυπέλλου Κρήτη.

Άρης-Ολυμπιακός 0-1 Χαριλάου.

Άρης-Ολυμπιακός 0-3 Καλαμαριά μετά την 7αρα.

Άρης-Ολυμπιακός τελικός κυπέλλου 0-2 στην Σαλόνικα.

Ρόμα-Ολυμπιακός 1-1 από τις καλύτερες κερκίδες ever.

Όσο περνάει η ώρα θα θυμάμαι και άλλα :P

• Thanks 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, zio10 είπε

Έχω καταλήξει ότι μετράει πολύ και από που πας και κάθε πότε. Αν μένεις δίπλα στο γήπεδο δηλαδή και πηγαίνεις σε κάθε ματς είναι λίγο ρουτίνα. Το ματς που λες ας πούμε πολλοί οπαδοί της Bayern μπορεί να μη το θυμούνται καν ενώ για σένα είναι κάτι σημαντικό επειδή ίσως πήγες από μακριά και δεν πας πολύ συχνά οπότε σου μένουν στο μυαλό περισσότερα πράγματα που άλλοι θα τα προσπερνούσαν. 

Αυτό ισχύει όντως. Επίσης ισχύει και η γενική εμπειρία. Π.χ. στο Γουέμπλει καθόμουν στην αετοφωλιά στη γωνιά ενώ στην Αλιανζ πάνω μεν αλλά εντελώς κέντρο και είχα φοβερή ορατότητα. Επίσης έχω διαρκείας 15 χρόνια στο μπάσκετ του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ οπότε δεν ανέφερα καν τον τελικό του Φ4 το 2007 παρόλο που έγινε ματσάρα και πήραμε την κούπα. Άλλωστε από το 1980 που ξεκίνησα πρέπει να έχω πάει σε καμιά 1000δα αγώνες μπάσκετ (χωρίς υπερβολή) από τοπικό Πελοποννήσου και τρίτη Εθνική μέχρι Καναδέζικο κολεγιακό και ΝΒΑ και είναι δύσκολο να πω ότι δεν έχω δει άλλα ντερμπι με χιτσκοκικη γρανγκινιολική διακύμανση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΠΑΟ-Γιουβε 3-1. ΟΑΚΑ που σειοταν , 70.000 κοσμος που αυτοδημιουργουσε επι τοπου συνθηματα (ξερει ο Τρεζεγκέ και οσοι ηταν μεσα) , γκολ ποιηματα απο μεγαλους παιχτες και επικη προκριση απεναντι σε γαλαξια αστερων.

Ελλαδα-Γιουγκοσλαβια ημιτελικος Μουντομπασκετ '98. Γεματο ΟΑΚΑ, παραταση σε ματς θριλερ, ηττα μεν, γεματο παιχνιδι για τον φιλαθλο δε. Μεγαλη ευκαιρια χαμενη τοτε.

Στο ιδιο γηπεδο του μπασκετ, δεν μπορω να ξεχωρισω αγωνες του ΠΑΟ γιατι ειναι πραγματικα αμετρητοι, αλλα ξεχωριζω στιγμες και σκηνες. Μια απο αυτες ειναι με το που εληξε ο τελυεταιος τελικος πρωταθληματος vs ΠΑΟΚ (τοτε που ο δευτερος ειχε αποκλεισει τον ΟΣΦΠ με το τριποντο του τεραστιου Πετζα), και γυρναει ο Ντεγιαν στην κερκιδα (συγκεκριμενα προς τα επισημα και το πεταλο διπλα απο αυτα) και δινει το συνθημα στην κερκιδα. Το τι συνθημα εδωσε ειναι που κανει τη διαφορα και το ξερουν οσοι ηταν μεσα.

Καθε standing ovation στον Ζοτς οταν ηταν προπονητης μας, ειτε το γηπεδο ειχε 500 ατομα, ειτε 20.000. Δε θα το ζησει αυτο αλλος ευρωπαικος συλλογος σε καθε αγωνα με τετοια διαρκεια, ποτε, πουθενα, για κανενα λογο και δεν θα καταλαβει ποτε τη σημασια του και το πώς μετουσιωνεται η εννοια της "ιδεας" απο θεωρια σε πραξη.

Ο ενωμενος κοσμος μετα απο ασχημες βραδιες που πηγαινε(πηγαιναμε) κι εβρισκε την ομαδα εξω απο το ΟΑΚΑ για διαλογο, ηρεμια και αποθεωση.

Επεξ/σία από YourTrueLegend

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...