Προς το περιεχόμενο

Αγορά SONY Alpha 6000Y Black αξίζει?


tonisc4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα.

Είμαι καινούριος στο forum και θέλω την κατανόηση σας σε κάποιες άσχετες ερωτήσεις που θα θέσω εδώ μέσα για διάφορα ηλεκτρονικά.

Γενικά από ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά δεν κατέχω καθόλου, αυτό που ξέρω και το δουλεύω χρόνια, αλλά φυσικά είναι και η δουλειά μου είναι η ηλεκτροκόλληση (σιδεράς).

Αυτό το καιρό έχω μπει στο πειρασμό για την αγορά της συγκεκριμένης φωτογραφικής SONY Alpha 6000Y Black με φακό 16-50mm (ILCE-6000Y)+ 55-210mm μαζί με κάρτα μνήμης και τσάντα την οποία έχω βρει σε καλή τιμή πιστεύω, σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων και θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει σαν φωτογραφική ή αν έχει κάποια προβλήματα σαν μοντέλο. Επίσης αν αξίζει γενικά όλο το πακέτο στην τιμή των 750€.

Γενικά την θέλω μόνο για φωτογραφίες και όχι για βίντεο, και ο λόγος που κοιτάω για μεγαλύτερο φακό είναι γιατί θέλω να παίρνω φωτογραφίες και από μακριά.

Όπως προείπα λοιπόν, η πείρα μου πάνω σε τεχνολογία είναι κάπως παλαιολιθική και γι'αυτό ζητάω την κατανόηση σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 
Επεξ/σία από tonisc4
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά είναι η μηχανή! Και εγώ αρχάριος είμαι και ξεκίνησα με την συγκεκριμένη! Και παρομοίως έλεγα οτι δεν με ενδιαφέρει το βίντεο, αλλά όταν δεις και εσύ τα βίντεο που τραβάει η συγκεκριμένη μηχανή, ίσως αναθεωρήσεις την άποψη σου... 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, tonisc4 είπε

 SONY Alpha 6000Y Black με φακό 16-50mm (ILCE-6000Y)+ 55-210mm μαζί με κάρτα μνήμης και τσάντα την οποία έχω βρει σε καλή τιμή πιστεύω, σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων και θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει σαν φωτογραφική ή αν έχει κάποια προβλήματα σαν μοντέλο. Επίσης αν αξίζει γενικά όλο το πακέτο στην τιμή των 750€

 

Αν την πάρεις grey import από εξωτερικό γλυτώνεις κάπου 80 ευρώ , αλλά δεν έχεις ελληνική εγγύηση .

https://www.e-infin.com/eu/item/2077/sony_alpha_a6000_mirrorless_digital_camera_with_16-50mm_lens_black_(sel1650)

https://www.e-infin.com/eu/item/2275/sony_e_55-210mm_f4.5-6.3_oss_e-mount_lens_sel55210_(black)

(+13 ευρώ μεταφορικά περίπου) . 

Στα 750 ευρώ , έχεις πάρα πολλές επιλογές , δεν κάνεις καμιά βόλτα να πιάσεις διάφορες στα χέρια σου , πριν αποφασίσεις ;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλή μηχανή την πήρα απο εξωτερικό. Εγω θα σου ελεγα να την παρεις με τον κιτ φακο και μετα να δεις τι εξτρα φακό χρειάζεσαι ανάλογα το τι θα φωτογραφίζεις.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...