Obiwan88 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Παιδια, γεια σας. Προσφατα απεκτησα την κινηταρα (για τα δεδομενα μου) HUAWEI Mte 10 Lite. Επειδη θελω να κανω Ο,ΤΙ περναει απ το χερι μου για να ζησει η μπαταρια οσο το δυνατον περισσοτερο, θα θελα παρακαλω την βοηθεια σας στην εξης απορια: Έχοντας ενεργοποιημενη την λειτουργια εξοικ. ενεργειας, το κινητο μου, μου "πηγαινει" περιπου μιση μερα παραπανω απο οτι αν ΔΕΝ την ειχα ενεργοποιημενη. Οποτε κι εγω αποφασισα να την εχω ΜΟΝΙΜΑ ενεργοποιημενη, ετσι ωστε η μπαταρια μου να αντεχει παραπανω και να φορτιζω τη συσκευη οσο πιο "αραια" γινεται. Αλλα όντας καπως ασχετος με το θεμα, θελησα να ρωτησω αν τυχων αυτο που κανω, εχει εμεσα καποια επιπτωση στη ζωη της μπαταριας μου. Η λογικη λεει, πως "οχι, μπορω να το κανω αφοβα, και ειναι μαλιστα καλο για την ζωη της μπαταριας". Αλλα επειδη θελω να 'μαι 100% σιγουρος, ειπα να ρωτησω κι εδω. Καποιος ειδικος επι του θεματος θα βρεθει να μου δωσει τα φωτα του. Ευχαριστω εκ των προτέρων .
saruman123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Εγώ πάλι έχω καλή εμπειρία γιατί έτρεχε σαν νερό και από τότε δεν την έχω χρησιμοποιήσει.
stavros750 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Αν δεν σε ενοχλεί ο περιορισμένος συγχρονισμός,η μειωμένη απόδοση του κινητού όσον αφορά τον επεξεργαστή και το κόψιμο wifi και δεδομένων όταν η οθόνη είναι κλειστή(αν ισχύουν και τα 3 δεν είμαι 100% σίγουρος), τότε συνεχίζεις άφοβα με εξοικονόμηση ενέργειας. Σίγουρα δεν θα έχει καμία επίπτωση στην μπαταρία σου είτε με είτε χωρίς αυτήν την λειτουργία ενεργή.
Obiwan88 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, stavros750 είπε Αν δεν σε ενοχλεί ο περιορισμένος συγχρονισμός,η μειωμένη απόδοση του κινητού όσον αφορά τον επεξεργαστή και το κόψιμο wifi και δεδομένων όταν η οθόνη είναι κλειστή(αν ισχύουν και τα 3 δεν είμαι 100% σίγουρος), τότε συνεχίζεις άφοβα με εξοικονόμηση ενέργειας. Σίγουρα δεν θα έχει καμία επίπτωση στην μπαταρία σου είτε με είτε χωρίς αυτήν την λειτουργία ενεργή. Oχι ενταξει, δεν με ενοχλουν αυτα ιδιαιτερα, προκειμενου να το φορτιζω το κινητο μου στις 3 μερες (ναι, τοσο μου παει με την λειτουργια ενεργοποιημενη). Σε ευχαριστω παααρα πολυ για την απαντηση σου, και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα χαρω πολυ να δω ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ απαντησεις που θα μου επιβεβαιωνουν πως το να εχω ΜΟΝΙΜΑ την λειτουργια εξοικ. ενεργειας ενεργοποιημενη, δεν εχει επιπτωσεις στην ζωη της μπαταριας. Παντα δυο και τρεις γνωμες, ειναι καλυτερες απο την μια. Και παλι ευχαριστω φιλε μου. ☺️
Xristaras12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 οι μόνες επιπτώσεις είναι η μειωμένη απόδοση του κινητού σε όλους τους τομείς. για να λες αναμονή 3 μέρες φαντάζομαι δεν το χρησιμοποιείς καθόλου; Οι μπαταρίες πλεον αντέχουν 300-600 ΠΛΗΡΕΙΣ φορτίσεις οπότε με 1 φορτιση τη μερα σε εβγαζε ΑΝΕΤΑ για 2 χρόνια. Δεν ξέρω αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις 10 χρόνια, πιθανότατα δεν θα σε βγάλει. Γνώμη μου και αν θες ακους, κάτσε να χαρείς το κινητό που πήρες γιατί τώρα καλά καλά ουτε τι μπορεί να κάνει δεν βλέπεις και σε 2 χρόνια που θα έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας δίνεις πχ 50€ και στην αλλάζει η αντιπροσωπεία.
chios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Πιο πιθανό είναι να αλλάξεις κινητό πιο γρήγορα από να σου χαλάσει η μπαταρία, πήρες smartphone δεν βλέπω το λόγο να το δουλεύω σαν χαζόphone. Το κινητό το έχω μόνιμα online για άμεσα μήνυμα viber messenger κλπ. Κοίτα Ν χαρείς το τηλέφωνο και μην σκέφτεσαι την μπαταρία. Σε ένα huawei p9 lite που ρώτησα την αντιπροσωπεία για αλλαγή μπαταρίας 15€ μου είπε, τα δίνεις στα 2 χρόνια και είσαι άρχοντας.
Obiwan88 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοιταξτε, για μενα "χαιρομαι" ενα τηλεφωνο σε καμια μα καμια περιπτωση δεν σημαινει το να το φορτιζω καθε μερα!!!! Δηλδη πραγματικα αυτο που κανει ο πιο πολυς κοσμος να το φορτιζει καθε βραδυ για να του βγαζει την επομενη μερα ειναι "θανατος". Ειναι πολυ αβολο πραγμα. Δε θα το κανα ποτε. Μου πηγαινει 3 μερες με νορμαλ χρηση: και την βιντεοκληση μου θα την κανω, και θα ψιλο σερφαρω, και θα μιλησω και στο τηλεφωνο οσο απαιτει η δουλεια μου, και πολλα μηνυματα θα στειλω (τσατ). Η αληθεια ομως ειναι, πως ΔΕΝ ειμαι απαιτητικος χρηστης. Εχω περασμενα ενα Watsapp, ενα Messenger, ενα FaceBook, ενα Instagram και ενα Shazam. Τιποτα μα τιποτα αλλο. Και ουτε με νοιαζει να το φορτωσω με 100 εφαρμογες (αχρηστες πολλες φορες) επανω. Δεν κατακρινω αυτους που το κανουν. απλα ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ χρειαζονται. Οποτε μια χαρα το δουλευω. Και να σας πω και κατι; Ειλικρινα ΔΕΝ εχω καταλαβει καποια διαφορα με το αν θα ειχα ΑΠενεργοποιημενη την λειτουργια εξοικονομησης. Μα το Θεο δηλαδη! Οποτε, ολα καλα. Μιλησε πιο πανω ενας φιλος για το "κοψιμο" του wi-fi/δεδομενων οταν η οθονη εναι σβηστη. Δεν ισχυει αυτο τουλαχιστον σε αυτο το τηλεφωνο. Τωρα αν περιοριζεται η επεξεργαστικη ισχυς, ΕΠΙΣΗΣ δεν εχω καταλαβει κατι τετοιο. Η συσκευευ "πεταει". Τελος, ο συγχρονισμος των e-mail. Δεν χρησιμοποιω κατι τετοιο. Ααααν ποτε θελω να τσεκαρω τα email μου, μπαινω στην ιστοσελιδα και τα τσεκαρω απο κει. Οποτε, με τη χρηση που κανω, οχι απλα χαιρομαι το τηελφωνο αλλα το χαιρομαι ΑΚΟΜΑ περισσοτερο, απο το αν θα ειχα απενεργοποιημενη την λειτουργια (μιας και η μπαταρια αντεχει παραπανω, οπότε και παρατεινω την ημερομηνια φορτισης). edit: γενικα δεν ειμαι ανθρωπος των αλλαγων. βαριεμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ το να παιρνω νεο τηλεφωνο και να μπαινω στη διαδικασια αλλαγης. Θυμαμαι ειχα κερδισει το iphone 5c σε διαγωνισμο. Ειχα ηδη τηλεφωνο εκεινη την εποχη, το οποιο ηταν πανω κατω στα ιδια χαρακτηριστικα ισως κ λιγακι κατωτερο. Ε, ΔΕΝ το ανοιξα ποτε το iphone. την επομενη μερα το ειχα πουλησει. Φανταστείτε!!!Τι θα κανε ο μεσος ανθρωπος στη θεση μου; Θα ανοιγε το iphone Και το αλλο, θα το ειχε "καβατζα" η θα το πουλουσε ή δεν ξερω κι εγω τι. Οχι εγω. Αν δεν κλεισει 4ετια το τηλ στα χερια μου, δυσκολα, ΠΟΛΥ δυσκολα, θα γινει αλλαγη. Αυτα Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Obiwan88 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα