Levs Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, θα πάρω την επόμενη Τετάρτη τον 860 Evo 500gb.(Budget100€) Σε αυτόν εννοείται θα βάλω τα Windows10 64bit και τις καθημερινές εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Η ερώτηση είναι η εξής: Να βάλω το Pubg και το Fortnite που παίζω καθημερινά στον SSD ; Να αναφέρω αυτά τα 2 games παίζονται πάνω από 6 ώρες την ημέρα. Τωρα με τον HDD στο πρώτο ματσ στο κάθε παιχνίδι αργεί να φορτώσει και έχει φτάσει ας πούμε το αεροπλανο στη μέση της διαδρομή του χάρτη. Τα 2 αυτά παιχνίδια δεν νομίζω να ξεπερνάνε τα 20gb το καθένα. Επίσης παίζω και άλλα παιχνίδια πχ Forza 7 που είναι 100gb, CSGO, COD, Fifa αλλά δεν πρόκειται να το βάλω στον ssd γτ όσο το λιγότερο τον φορτώνεις τόσο το καλύτερο. Αυτα θα μπουνε σίγουρα στον hdd ο οποίος είναι 500gb. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Εγώ λέω να τα βάλεις. Δεν έχει νόημα 500GB να κάθονται άδεια. Εγώ στον 1TB ssd μου έχω περάσει και 2-3 παιχνίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως λέει ο Silverage, κρίμα είναι τα GB να κάθονται άδεια. Από εκεί και πέρα, τρελές διαφορές δεν θα δεις σε κάτι. Εγώ πχ που παίζω World of Tanks, έχω δει διαφορές στην εκκίνηση του παιχνιδιού και πουθενά αλλού. Το παιχνίδι φορτώνει πιο γρήγορα από τον SSD και είμαι έτοιμος από τους πρώτους. Ε, και; Περιμένω του υπόλοιπους... Αλλά και στα single, η μόνη διαφορά είναι οι καλύτεροι χρόνοι φορτώματος, με 16GB RAM λογικά δεν θα έχεις τόσο συχνά φορτώματα. Εγώ τελικά προτίμησα να βάλω στον SSD το Battletech που έχει μεγάλους χρόνους loading ώστε να τους μειώσω, ενώ άφησα το WoT στον μηχανικό. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Voodooman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Levs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Ωραία. Τα 500 gb όμως μήπως είναι πολλά; Σκεφτόμουν και για τον 250αρι, για να αναβαθμίσω και το κουτί μου ή να πάρω μια ψύξη. Μαξ 30 gb το λογισμικό και πολλά θα λέω +40gb τα 2 αυτά παιχνίδια +10gb οι εφαρμογές και 10 σε περιπτωση που θα ειναι δεσμευμενα εξ αρχης, 90gb.. μένουν 140gb άδεια..οπότε να πάρω τον 250gb; Μήπως αξίζει περισσότερο..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Εννοείται φίλε μου να τα βάλεις. Απλά μη τον παραγεμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blitzNikos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επίσης εννοείται ότι θα αγοράσεις τον μεγαλύτερο ssd που μπορείς... Όσο μεγαλύτερος, αυξάνει και το "προσδόκιμο επιβίωσης"... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από blitzNikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 53 λεπτά πριν, Levs είπε Ωραία. Τα 500 gb όμως μήπως είναι πολλά; Σκεφτόμουν και για τον 250αρι, για να αναβαθμίσω και το κουτί μου ή να πάρω μια ψύξη. Μαξ 30 gb το λογισμικό και πολλά θα λέω +40gb τα 2 αυτά παιχνίδια +10gb οι εφαρμογές και 10 σε περιπτωση που θα ειναι δεσμευμενα εξ αρχης, 90gb.. μένουν 140gb άδεια..οπότε να πάρω τον 250gb; Μήπως αξίζει περισσότερο..; Και αν στο μέλλον θες να βάλεις και άλλα και δεν χωράει; Θα αγοράζεις και άλλον; Εγώ εκτός απο τον 1TB ssd έχω και έναν μικρό παλιό 128GB ο οποίος με 3 παιχνίδια γέμισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Levs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Κάνει να δουλεύει ένας ssd σε μεγάλο ποσοστό, π.χ. παίζοντας ένα παιχνίδι(PUBG) για 8 ώρες συνεχόμενα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Υποτίθεται δεν κάνει να τον βάζεις συνέχεια να γράφει γιατί χαλάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα