KnightRider Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Eδώ και τελευταίες 2 βδομάδες παρατηρώ ότι σε κάποιες σκηνές βγάζει άσπρα περιγράμματα. Η οθόνη μου είναι LG L226WTQ-SF Έβαλα βίντεο σε slowmotion για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από KnightRider
Acmilangr2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Νομίζω ναί. Αλλα μου φαίνεται υπερβολικά έντονο. Σε άλλο παιχνίδι κάνε το ίδιο; 1
KnightRider Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Νομίζω ναί. Αλλα μου φαίνεται υπερβολικά έντονο. Σε άλλο παιχνίδι κάνε το ίδιο; Οτιδήποτε και να βάλω γίνεται το ίδιο πράγμα - γίνεται συγκεκριμένα σε λίγο σκοτεινές σκηνές και όπου υπάρχει μαύρο χρώμα
Acmilangr2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, KnightRider είπε Οτιδήποτε και να βάλω γίνεται το ίδιο πράγμα - γίνεται συγκεκριμένα σε λίγο σκοτεινές σκηνές και όπου υπάρχει μαύρο χρώμα Αν σε άλλη οθόνη δεν το κάνει (στο ίδιο σύστημα) τοτε είναι προφανές ότι είναι από την οθόνη.
xrit86 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) βαλε τα ms της οθονης κατω απο 4-5 και ξανακανε δοκιμη , ειχα μια dell παλια που στο 1 ms μου κανε το ιδιο ( αλλα μονο στο 1 ms) Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από xrit86
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα