Προς το περιεχόμενο

GAMING LAPTOP ASUS MediaMarkt i7 8750H 999€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποίος είναι να κάνει μια αγορά ας κάνει μια αναζήτησή σε ξένα φόρουμ. Τα προβλήματα τα δικά μου τα διάβασα σε ξένα φόρουμ άπειρες φορές το λαπτοπ μου ήταν i7-7700hq gtx 1050 1tb 8gb ram asus strix. 

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε

Και στην υπογραφή το έχεις βάλει από την πολύ αγάπη;;;:P

.

Spoiler

όχι βρε συ, αυτοί που γράφουν πχ intel E8400 στην υπογραφή είναι από περιφάνεια; 😁

.

.

1 ώρα πριν, txcellas είπε

Γιατί είναι μπαστα... 

εδωσα 1150 ευρώ για λαπτοπ και χάλασε συνολικά 4 φορές μέσα σε 13 μήνες! 

1) Καμένος hdd

2) οι μεντεσεδες της οθόνης 

3) καμένη μητρικη

4) καμένη μητρική (δεν την άλλαξαν καν και το ξαναστείλα την ίδια ημέρα που το πήρα)

απο τους 16 μήνες που το είχα στην κατοχή μου ήταν σε σέρβις περίπου 4 μήνες, όσο άρρωστο και να ακούγεται αυτό. Τώρα από 17 Αυγούστου έκαναν το αίτημα μου δεκτό να πάρω πίσω τα χρήματα μου 13 Σεπτεμβρίου και καθημερινά περιμένω να πιστωθω τα χρήματα μου. 

Εύχομαι να πεινάσουν..

Ναι καλά, για να μου αλλάξουν τη μητρική πήρε 40 μέρες μαζί με τα πήγαινε έλα στην Τσεχία, γιατί λέει δεν έβρισκαν κάτι (έκανε ξαφνικά σβησίματα 1 φορά την εβδομάδα).

Επεξ/σία από Konstantin77
Δημοσ.
Μόλις τώρα, iakoboss7 είπε

εντωμεταξυ το service εδω και κανα χρονο ειναι αθηνα στον γερακα...

Το σέρβις δεν είναι στην Ελλάδα. Στον Γέρακα ήταν επίσημος αντιπρόσωπος όπου εδώ και κανα 3 μήνα άλλαξε και πήγε στο μοσχάτο (Cpi λέγεται) (στην Πειραιώς δεξιά μέσα σε κάτι στενά βρίσκεται)

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Lecter D είπε

Σωστά, όλοι ξέρουν ότι ο 8750 που φοράει στο βίντεο είναι 3 γενιές πίσω επεξεργαστής. 

εχεις δικιο σορυ το μπερδεψα με το 502 και το 503. παντως ειναι τελειως διαφορετικη υλοποιηση και παλι.

Δημοσ.
2 hours ago, txcellas said:

Το σέρβις δεν είναι στην Ελλάδα. Στον Γέρακα ήταν επίσημος αντιπρόσωπος όπου εδώ και κανα 3 μήνα άλλαξε και πήγε στο μοσχάτο (Cpi λέγεται) (στην Πειραιώς δεξιά μέσα σε κάτι στενά βρίσκεται)

δεν πηγε εκει γενικα, εκει απλα πηγαν μονο τις οθονες με βαση την σελιδα τους.
εντωμεταξυ εχω ηδη διαβασει καταστασεις που πηγε λαπτοπ και επισκευαστικε στον γερακα και εδω αναφερει καθαρα οτι επισκευαζουν.
http://www.omnistore.gr/extra_info_pages.php/pages_id/11

κανω λαθος?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, txcellas είπε

Η cpi έχει το service από lenovo και dell . Τώρα πήραν και asus???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω ότι για τα gaming laptop εξακολουθούν να είναι στο εξωτερικό το σερβις. Αν ξέρει κανείς κάτι συγκεκριμένο ας πει. Νομίζω ότι είναι μία σημαντική παράμετρος για την αγορά ενός προϊόντος το να μην το χάνεις για 1 μήνα τη φορά.

Επεξ/σία από Konstantin77
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, iakoboss7 είπε

δεν πηγε εκει γενικα, εκει απλα πηγαν μονο τις οθονες με βαση την σελιδα τους.
εντωμεταξυ εχω ηδη διαβασει καταστασεις που πηγε λαπτοπ και επισκευαστικε στον γερακα και εδω αναφερει καθαρα οτι επισκευαζουν.
http://www.omnistore.gr/extra_info_pages.php/pages_id/11

κανω λαθος?

Ναι ο Γεράκας τέλος εδώ και μήνες. Τουλάχιστον από μέσα Αυγούστου και μετά. Έχω στείλει τόσες πολλές φορές το λαπτοπ για επισκευή που ξέρω τα πάντα από το σέρβις τους.

7 ώρες πριν, Dr.Tesla είπε

Η cpi έχει το service από lenovo και dell . Τώρα πήραν και asus???

Ακριβώς!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...