Lecter D Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, razorblade334 είπε Τι να πω... Παρουσιάζεις στο βίντεο 3 γενιές πίσω λαπτοπ της Asus. Πίστεψε με κανένα θέμα δεν έχει με θερμοκρασίες και throttling. Έχω το gl753vd παίζω 8 ώρες b1 με τον επεξεργαστή στα 3.6 ghz και την κάρτα στα 1749... Σωστά, όλοι ξέρουν ότι ο 8750 που φοράει στο βίντεο είναι 3 γενιές πίσω επεξεργαστής. 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 αυτή η 1050ti αντί για 1060/580 και τα 8gb ram αντί για 16gb σε laptop που και "καλά" έχει αρχική τιμή 1500€ "εδώ" μου κάθετε 1
lionheart75 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πως είναι 3 γενιές πίσω φίλε μου; Μήπως βλέπεις άλλο βιντεο; Το ίδιο είναι. Το σύστημα ψύξης σε αυτό το μοντέλο είναι αδύναμο για αυτό το hardware. Φαίνονται όλα αναλυτικά στο βίντεο όπου κάποια στιγμή το ανοίγει κιόλα και βλέπεις την ψύκτρα. Πάνε και βάζουν σε 8750Η και 1050ti ενα μόνο χαλκινο σωληνάκι απαγωγης, τι να πεις. Αν τώρα το έχουν βελτιώσει κάπως σε νεοτερες εκδοσεις δεν ξέρω (δεν το πιστεύω) αλλά εγώ δεν θα το ρίσκαρα γιαυτο και ενημέρωσα τα παιδιά που το σκέφτονται. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από lionheart75 1
djkokalis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1000 ευρώ για laptop ASUS? no way. Θα έπαιρνα ένα xbox x καλύτερα και μια 50ρα 4κ Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από djkokalis 3 1
mikegad Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, djkokalis είπε 1000 ευρώ για laptop ASUS? noway. Θα έπαιρνα ένα xbox x καλύτερα και μια 50ρα 4κ εγώ θα έπαιρνα μια καφετιέρα 1
djkokalis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mikegad είπε εγώ θα έπαιρνα μια καφετιέρα Νομίζω θα περισσέψουν για μια καφετιέρα φίλτρου Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από djkokalis
pcos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 https://eu.evga.com/products/ProductList.aspx?type=16&family=Laptop+Family&chipset=SC15+1060+G αυτα? για οταν πανε 1000😛
txcellas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μακρυά από gaming laptop από Asus. Σοβαρά θέματα με throttling. Είχα το strix και είχα 1 φορά θέμα με τον hdd (κάηκε) και 2 με την μητρική (την μια κάηκε την δεύτερη δεν γνωρίζω) τωρα περιμένω να πάρω τα χρήματα μου πίσω. Εξυπηρέτηση πελατών Asus κάνει μπαλάκι τυχόν θέματα που προκύψουν. Προσωπικα δεν θα ξαναγοραζα ποτέ τις φτηνές επιλογές της Asus ως gaming. 2
oceanborngr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, djkokalis είπε 1000 ευρώ για laptop ASUS? no way. Θα έπαιρνα ένα xbox x καλύτερα και μια 50ρα 4κ Σωστος αλλα δε χωραει το combo σε τσαντα :Ρ
forgotten Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, txcellas είπε Μακρυά από gaming laptop από Asus. Σοβαρά θέματα με throttling. Είχα το strix και είχα 1 φορά θέμα με τον hdd (κάηκε) και 2 με την μητρική (την μια κάηκε την δεύτερη δεν γνωρίζω) τωρα περιμένω να πάρω τα χρήματα μου πίσω. Εξυπηρέτηση πελατών Asus κάνει μπαλάκι τυχόν θέματα που προκύψουν. Προσωπικα δεν θα ξαναγοραζα ποτέ τις φτηνές επιλογές της Asus ως gaming. και με τις ακριβες το ιδιο χαλι ειναι, προσωπικα ενα hp omen που πηρα κατα περιεργο λογο δεν μου παρουσιασε κανενα θεμα και το χρησιμοποιω και 3-4 ωρες την βδομαδα ειναι φυσικα 6700hq με 1070 αλλα στα δυο χρονια που το χω απεσβεσε τα 1700 που του ριξα
Konstantin77 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, txcellas είπε Μακρυά από gaming laptop από Asus. Σοβαρά θέματα με throttling. Είχα το strix και είχα 1 φορά θέμα με τον hdd (κάηκε) και 2 με την μητρική (την μια κάηκε την δεύτερη δεν γνωρίζω) τωρα περιμένω να πάρω τα χρήματα μου πίσω. Εξυπηρέτηση πελατών Asus κάνει μπαλάκι τυχόν θέματα που προκύψουν. Προσωπικα δεν θα ξαναγοραζα ποτέ τις φτηνές επιλογές της Asus ως gaming. Φίλε τα ίδια... το λάπι της υπογραφής 1 φορά HDD και 1 φορά μητρική, 2 φορές πληκτρολόγιο (!!) και 1 φορά οθόνη, που δεν την άλλαξαν γιατί...(?) Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Konstantin77
txcellas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε Φίλε τα ίδια... το λάπι της υπογραφής 1 φορά HDD και 1 φορά μητρική, 2 φορές πληκτρολόγιο (!!) και 1 φορά οθόνη, που δεν την άλλαξαν γιατί...(?) Γιατί είναι μπαστα... εδωσα 1150 ευρώ για λαπτοπ και χάλασε συνολικά 4 φορές μέσα σε 13 μήνες! 1) Καμένος hdd 2) οι μεντεσεδες της οθόνης 3) καμένη μητρικη 4) καμένη μητρική (δεν την άλλαξαν καν και το ξαναστείλα την ίδια ημέρα που το πήρα) απο τους 16 μήνες που το είχα στην κατοχή μου ήταν σε σέρβις περίπου 4 μήνες, όσο άρρωστο και να ακούγεται αυτό. Τώρα από 17 Αυγούστου έκαναν το αίτημα μου δεκτό να πάρω πίσω τα χρήματα μου 13 Σεπτεμβρίου και καθημερινά περιμένω να πιστωθω τα χρήματα μου. Εύχομαι να πεινάσουν.. 1
lionheart75 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 18 λεπτά πριν, txcellas είπε Γιατί είναι μπαστα... εδωσα 1150 ευρώ για λαπτοπ και χάλασε συνολικά 4 φορές μέσα σε 13 μήνες! 1) Καμένος hdd 2) οι μεντεσεδες της οθόνης 3) καμένη μητρικη 4) καμένη μητρική (δεν την άλλαξαν καν και το ξαναστείλα την ίδια ημέρα που το πήρα) απο τους 16 μήνες που το είχα στην κατοχή μου ήταν σε σέρβις περίπου 4 μήνες, όσο άρρωστο και να ακούγεται αυτό. Τώρα από 17 Αυγούστου έκαναν το αίτημα μου δεκτό να πάρω πίσω τα χρήματα μου 13 Σεπτεμβρίου και καθημερινά περιμένω να πιστωθω τα χρήματα μου. Εύχομαι να πεινάσουν.. Mακάρι να βγάλεις άκρη και να ξεμπερδέψεις σύντομα φίλε μου. 1
DownUNDERground Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 54 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε Φίλε τα ίδια... το λάπι της υπογραφής 1 φορά HDD και 1 φορά μητρική, 2 φορές πληκτρολόγιο (!!) και 1 φορά οθόνη, που δεν την άλλαξαν γιατί...(?) Και στην υπογραφή το έχεις βάλει από την πολύ αγάπη;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα