Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη εχω καρτα γραφικων οπου με vga και dvi εχω επανω δυο οθονες. για να βαλω και μια τρίτη φανταζομαι οτι πρεπει να βαλω αλλη μια καρτα γραφικων. το θεμα ειναι τι καρτα θελει ? οποιαδηποτε που θα την δει το συστημα ? μηπως πρεπει να ειναι ιδια μια αυτη που ειναι ηδη επανω η θα μπορουσα να χρησιμοποιησω και την onboard ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geioannou είπε

Αυτη την στιγμη εχω καρτα γραφικων οπου με vga και dvi εχω επανω δυο οθονες. για να βαλω και μια τρίτη φανταζομαι οτι πρεπει να βαλω αλλη μια καρτα γραφικων. το θεμα ειναι τι καρτα θελει ? οποιαδηποτε που θα την δει το συστημα ? μηπως πρεπει να ειναι ιδια μια αυτη που ειναι ηδη επανω η θα μπορουσα να χρησιμοποιησω και την onboard ?

Tη χρηση του υπολογιστη δεν ειπες.Επισηης να ξερεις πως και 1 καρτα μπορει να κρατησει 5 οθονες.Αναλογα την ισχυ.

Δημοσ.

αυτο θα με βολευε μιας και οπως λες δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι αλλο σαν hardware. αλλα πως ???

η χρηση ειναι οτι πιο απλο. ας πουμε οτι χρειαζομαι σε καθε μια οθονη να βαλω εναν browser. τελος.

δεν μιλαω για game κλπ...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, geioannou είπε

Την onboard μαζί με την εξωτερική δεν νομίζω να γίνεται. Τι μητρική έχεις και τι κάρτα γραφικών?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, geioannou είπε

κατ' αρχας, για να παρεις σωστες και πιο ακριβης απαντησεις, πρεπει να αναφερεις τα χαρακτηριστικα του PC. Ποια καρτα γραφικων εχεις επανω, ποια μητρικη και ποιο επεξεργαστη.

μπορεις με μια καρτα γραφικων να εχεις μεχρι και 6 οθονες επανω..!    πχ  

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η αρχικη και βασικη απορια μου ειναι το πως απο μια καρτα που εχει δυο εξοδους μπορεουν να μπουν απο 3 και πανω οθονες!

απο εκει και περα το ψαχνω αναλογα για την περιπτωση μου. η στο να το κανω η για το τι αλλο πρεπει να κανω για να βαλω τριτη οθονη!

Επεξ/σία από geioannou
Δημοσ.

παλι εξαρταται απο το τι θες να κανεις με τις 3 οθονες.   

αν θες να τις κανεις Dublicate, δλδ να δειχνει το ιδιο περιεχομενο και στις 2, τοτε απλα παιρνεις ενα ανταπτορα  απο 1 σε 2 εξοδους DVI  (DVI Splitter) https://www.skroutz.gr/s/6304761/Valueline-DVI-D-male-2x-DVI-D-female-VGCP32950B0-20.html

αν ομως θες να διαχειριζεσαι ανεξαρτητα και τις 3 οθονες, τοτε θες καρτα γραφικων με 3-4 εξοδους.  πχ https://www.skroutz.gr/s/10989519/Gigabyte-GeForce-GTX-1050-2GB-OC-LP-GV-N1050OC-2GL.html    ωστε να διαχειριζεσαι τις οθονες  ανεξαρτητα την μια απο την αλλη.   

Δημοσ.

ναι εννοειτε οτι θελω να εχω ξεχωριστη εικονα σε καθε οθονη. δεν μιλαω για κλωνοποίηση αλλα οπως το γραφεις ξεχωριστη ανεξαρτητη διαχειρηση της καθε μιας.

για αυτο μου εκανε εντυπωση το οτι θα μπορουσα να βαλω παραπανω απο 3 οθονες με μια καρτα.

οκ λοιπον, ξεκαθαρισαμε οτι θελω η καρτα με τρεις εξοδους. με δευτερη καρτα επανω στο PC γινεται ?

Δημοσ.

Νομίζω ότι η μητρκή σου δεν παίρνει 2η κάρτα γραφικών. Οπότε δώσε κάτι παραπάνω και πάρε καινούρια κάρτα γραφικών με πολλές εξόδους. Πρόσεξε μόνο οι οθόνες σου να έχουν τις αντίστοιχες θύρες (HDMI/DVI κλπ).

Δημοσ.

η μητρικη σου εχει 2η θυρα για καρτα γραφικων?  αν ναι, τοτε μπορεις να βαλεις 2η καρτα και να κανεις δουλεια σου. 

αν ομως ειναι αυτη που εχεις στην υπογραφη σου, δεν εχει 2η θυρα. αρα που θα βαλεις την 2η καρτα? 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

By the way παίζει onboard μαζί με εξωτερική. Been there done that. i5-6500 intel HD + Quadro K620 με 2 εξόδους, έχουμε συνδέσει 3 οθόνες, η μία στο onboard DP. Απλά δε νομίζω σε τόσο παλιό hardware να γίνεται.

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Απλά δε νομίζω σε τόσο παλιό hardware να γίνεται.

Βασικα η μητρικη του ειναι P45 chipset για core2. Αρα δεν εχει η μητρικη gpu ενσωματωμενη στο chipset αλλα ουτε και οι επεξεργαστες που δεχεται εχουν. Με λιγα λογια απλα δεν εχει γραφικα απο τη μητρικη του. 

Για να ειχε γραφικα απο τη μητρικη του θα επρεπε να ειχε το G45 chipset.

• Moderators
Δημοσ.
Just now, panoc said:

Βασικα η μητρικη του ειναι P45 chipset για core2. Αρα δεν εχει η μητρικη gpu ενσωματωμενη στο chipset αλλα ουτε και οι επεξεργαστες που δεχεται εχουν. Με λιγα λογια απλα δεν εχει γραφικα απο τη μητρικη του. 

Για να ειχε γραφικα απο τη μητρικη του θα επρεπε να ειχε το G45 chipset.

Σωστός. Επίσης αν οι οθόνες και η κάρτα γραφικών έχουν DP 1.2 ή νεότερο, μπορεί να τις συνδέσει σειριακά! Το έχω κάνει και αυτό. Αλλά ούτε αυτό φαίνεται να είναι το case εδώ, οπότε δε τη γλυτώνει ο φίλος την αλλαγή κάρτας γραφικών (ή προσθήκη δεύτερης)...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

Σωστός. Επίσης αν οι οθόνες και η κάρτα γραφικών έχουν DP 1.2 ή νεότερο, μπορεί να τις συνδέσει σειριακά! Το έχω κάνει και αυτό. Αλλά ούτε αυτό φαίνεται να είναι το case εδώ, οπότε δε τη γλυτώνει ο φίλος την αλλαγή κάρτας γραφικών (ή προσθήκη δεύτερης)...

Ουτε 2η καρτα γραφικων μπορει να βαλει, εχει μονο μια 16Χ θυρα και 2-3 1Χ. Εαν ειχε εστω αλλη μια 4Χ θα μπορουσε να βαλει μια φθηνη 710/730 να κανει τη δουλεια του, αλλα δε γινεται στη περιπτωση του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...