Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω να πάρω τηλεόραση 55αρα, άμεσα. Kοιτώντας σε μαγαζιά από κοντά τι υπάρχει, απεκλεισα τις samsung επειδή δε μου άρεσαν καθόλου τα χρώματα, (πολύ "καρτουνίστικα"). Οι sony αν κ είχαν συγκριτικά την καλύτερη εικόνα, δεν εμπιστεύομαι καθόλου την εταιρία από προηγούμενες κακές εμπειρίες, οπότε κλίνω προς τις lg.

Η τηλεόραση θα χρησιμοποιείται για digea κανάλια, youtube, netflix και καμιά ταινία που κ που κ λιγο browsing όχι πολλά πράγματα.

Χωρίς να έχω γνώσεις επί του θέματος με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ κ διαβάζοντας κριτικές σκέφτομαι να πάρω αυτήν:

https://www.skroutz.gr/s/14696567/LG-55UK6750.html

Δώστε μου σας παρακαλώ τα φώτα σας για το αν αξίζει ή αν μου προτείνετε κάτι άλλο.

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, δε βλέπω όμως με μια γρήγορη αναζήτηση να έχουν ips panel. Το σαλόνι μου είναι γωνία κ από τα λίγα που διάβασα το ips είναι καταλληλοτερο για πιο ευρείες γωνίες θέασης.

Επίσης δεν τη γνωρίζω καθόλου σαν μάρκα, είναι αξιόπιστη;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, vickyX είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση, δε βλέπω όμως με μια γρήγορη αναζήτηση να έχουν ips panel. Το σαλόνι μου είναι γωνία κ από τα λίγα που διάβασα το ips είναι καταλληλοτερο για πιο ευρείες γωνίες θέασης.

Επίσης δεν τη γνωρίζω καθόλου σαν μάρκα, είναι αξιόπιστη;

Αμα ειναι υπο γωνια ο χωρος παρε lg που εχει ips panel.

Αλλα δεν θα εχεις μαυρα.θα εχεις γκρι.Δεν θα εχεις 4k θα εχεις 3k.γιατι τα 960 pixel ειναι ασπρα.Αντι για rgb το εκαναν rgbw.

Θα εχει πολυ καλο smart κομματι.Καλα ηχεια και μετρια κατασκευη.

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sj850v και δεν θες κάτι άλλο. Από φθηνές LG κοίτα για μοντέλα του 18 και όχι του 17.

Εγώ έχω την 810v. Μια μαγεία σκέτη είναι με άψογες γωνίες θέασης λόγο nanocell.

 

Τώρα περί μαύρου θα έχεις στο 90% των περιπτώσεων λόγο local dimming. Αν βλέπεις ταινίες σε πλήρεις σκοτάδι αν δεν γουστάρεις το auto τότε ρίξε το φωτισμό κάτω από 40%. Μη σε τρομάζει το 40% βλέπεις μια χαρά ακόμα και στο 5%. Προσωπικά την έχω στο 15% το βράδυ και με χαλαρό φωτισμό ledακια από πίσω και λίγες λάμπες στο χώρο δίχως να έχω προβλήματα περί φωτεινότητας. Στο 100% θα την παίξεις μόνο αν τη βγάλεις στο μπαλκόνι με τον ήλιο να τη βαράει. Τόσο φωτεινή δηλαδή για να καταλάβεις.

 

Να ξέρεις ότι και να πάρεις πάντως εκτός oled θα υπάρξουν προβλήματα bleeding,banding κλπ... Ασθένειες των led που μόνο άμα είσαι ο υπερτυχερός του Τζόκερ τα αποφεύγεις 100%.

Επεξ/σία από greed

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...