johntikis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σας. Προέκυψε θέμα με την κεντρική πόρτα. Θωρακισμένη με κλειδαριά ασφαλείας securemme με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου ( το μακρύ με τα δόντια εκατέρωθεν) 2-3 κλειδιά ενώ κλειδώνουν, ξεκλειδωνουν, δεν μπορούν να ανοίξουν όταν είναι ξεκλείδωτη. Το δικό μου μάστερ με λίγο παίξιμο, βάλε βγάλε λειτουργεί αλλά όχι όπως θα έπρεπε. Υπόψιν απο μέσα τα πάντα λειτουργούν άψογα. Πιθανότητα χρειάζεται αλλαγή η κλειδαριά. Προτάσεις, κόστος, αύριο πρωί θα πρέπει να τακτοποιηθεί
villasg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρωτα εδω για να παρεις απαντηση απο γνωστες ** μην ξεχασεις να αναφερεις σε ποια περιοχη εισαι για να λαβεις σωστη καθοδηγηση** Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από villasg 1
mclein Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, johntikis είπε Καλησπέρα σας. Προέκυψε θέμα με την κεντρική πόρτα. Θωρακισμένη με κλειδαριά ασφαλείας securemme με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου ( το μακρύ με τα δόντια εκατέρωθεν) 2-3 κλειδιά ενώ κλειδώνουν, ξεκλειδωνουν, δεν μπορούν να ανοίξουν όταν είναι ξεκλείδωτη. Το δικό μου μάστερ με λίγο παίξιμο, βάλε βγάλε λειτουργεί αλλά όχι όπως θα έπρεπε. Υπόψιν απο μέσα τα πάντα λειτουργούν άψογα. Πιθανότητα χρειάζεται αλλαγή η κλειδαριά. Προτάσεις, κόστος, αύριο πρωί θα πρέπει να τακτοποιηθεί βρισκεις στην Αττική : απο 130€ + φπα, με τοποθετηση --> Cisa Revo Pro κλειδαριά + Cisa Defender + Agb 5000s κυλινδρος παραλαμβανεις 5 κλειδια. αν χρειαστεις αντιγραφα, κοστος 5€ / 4€ και αν κοψεις πανω απο 10, νομιζω θα γινει τιμη στα 3€. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από mclein 1
johntikis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Καλή μου φαίνεται η τιμή. Υπάρχει λίνκ να επικοινωνήσω;
mclein Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, johntikis είπε Καλή μου φαίνεται η τιμή. Υπάρχει λίνκ να επικοινωνήσω; εχεις πμ.
HeianJapan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Αγαπητε mclein θα ηθελα και εγω το παραπανω λινκ καθως εχω παρομοια κλειδαρια και σκεφτομαι να παω σε αναβαθμιση... ευχαριστω εκ των προτερων
johntikis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/10/2018 στις 9:29 ΜΜ, mclein είπε βρισκεις στην Αττική : απο 130€ + φπα, με τοποθετηση --> Cisa Revo Pro κλειδαριά + Cisa Defender + Agb 5000s κυλινδρος παραλαμβανεις 5 κλειδια. αν χρειαστεις αντιγραφα, κοστος 5€ / 4€ και αν κοψεις πανω απο 10, νομιζω θα γινει τιμη στα 3€. Τοποθετήθηκε ο άνω συνδυασμός με ενορχήστρωση απο τον Γιώργο Mclein. Αψογος σε όλα, ταχύτητα, συννενόηση, εξυπηρέτηση. Μια κατηγορία μόνος του πραγματικά, ο μεγάλος Μπερτο των κλειδαραδων Μιλάμε και μετά που διάβασα το σχετικό και άκρως ενδιαφέρον νήμα, ο Γιώργος μου πρότεινε τα πιο vfm πράγματα και τον κατάλληλο άνθρωπο που τα τοποθέτησε. Ανεκτίμητη η προσφορά του αλλά αυτό δεν είναι μια κοινότητα; Thumbs up 👍 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από johntikis 1 1
biodjibril Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα! Έχω θωρακισμένη πόρτα του '99 με κλειδί τυπου χρηματοκιβωτίου. Κλείδωσε η γυναίκα μου με 2 απο τις 4 στροφές και μετά από 5 λεπτα τα κλειδια και των δυο μας μπορούσαν μονο να κάνουν μια στροφή +/- 90μοιρες αλλά όχι να πλήρη στροφή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση ώστε να ξεκλειδωσει η πόρτα. Προτού πάρουμε κλειδαρά, υπάρχει κάτι που μπορουμε να κάνουμε ώστε να ξεμπλοκάρει;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις