Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 2/10/2018 στις 8:39 ΜΜ, achilleas1983 είπε

Εχω συνδεση 24αρα το wifi μου βγαζει για download 3 με 3.3 mbps αν βαλω ethernet θα ανεβει καθολου το download ?

Εννοειτε πως θα δεις πολυ καλυτερη μετρηση . λογικα θα δεις την ταχυτητα που κλειδωνεις μειον το overhead.

Το WIFI ειναι αναξιοπιστο για μετρησεις.

Επισης τα speedtest.net κλπ κλπ δεν ειναι ακριβειας. αν ειναι φορτωμενο το σιτε τοτε βγαζει οτι ναναι.  Μπες σε ενα μεγαλο και επισημο σιτε και κατεβασε ενα μεγαλο ISO.

εκει θα δεις τι γινεται.

Δημοσ.
Στις 2/10/2018 στις 8:39 ΜΜ, achilleas1983 είπε

Εχω συνδεση 24αρα το wifi μου βγαζει για download 3 με 3.3 mbps αν βαλω ethernet θα ανεβει καθολου το download ?

Έχεις έως 24 και την ταχυτητα που πραγματικά εχεις θα την δεις μεσα στη σελιδα ρυθμισεων του router (192.168.1 κλπ κλπ)

Αν π.χ. εκει πιάνεις 14 τοτε με καλώδιο θα δεις διαφορα στις ταχυτητες, συγκριτικα με το wifi. Αν ομως πιανεις 5 δε θα δεις διαφορα.

Οι μετρήσεις με speedtest sites ειναι ενδεικτικές, πάντα κάτω απο το πραγματικό μας και δέχεται μεγάλο σφάλμα αναλογα με τη μεδολογια μετρησης. Αν π.χ πιανεις 14 και την ωρα που κανεις μετρηση, κάνεις παραλληλα streaming ή torrenting, αν πιάσεις 3 θα ειναι θαυμα. Επισης το wifi δεν εχει την αποδοση και σταθεροτητα του καλωδιου.

Συνοπτικά, δες πρωτα τι ταχυτητα πιανεις (απο το router) και αναλογα με την αποκλιση, βλέπεις αν αξιζει να δοκιμάσεις με καλώδιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...