Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Μετά την αναβάθμιση που έκαναν τα Windows μου έβγαζε την μπλε οθόνη και κωδικό σφάλματος 0xc0000221 αν θυμάμαι καλά... Αποφάσισα να κάνω φορά αν και το είχα στα σχέδια μου.. Βάζω το usb ξεκινάει η διαδικασία κανονικά και όταν ναι να επιλέξω δίσκο μου βγάζει ένα μνμ σε όλος τους δίσκου (3 έχω) Windows cannot be installed to disc πχ. Disc 1 partition 1.. Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται;;; 

IMG_20181002_202408.jpg

Δημοσ.

Γνωριζεις σε ποιο δισκο θελεις να κανεις εγκατασταση?

Εαν για παραδειγμα θελεις στον δισκο 0, θα πρεπει να κανεις delete το partition 1 και 2 (disk 0 partition 1 & 2) και μετα να πατησεις να κανει format το -πλεον- unallocated space του disk 0. Στην συνεχεια θα μπορεις να τον επιλεξεις χωρις προβληματα.

Δημοσ.

Τα Windows 7 βάζω.. 

Sistah δλδ να πατήσω διαγραφή στο disc 0 partition 1 kai disc 0 partition 2;;;και μετά θα μου τον εμφανίσει σαν ένα και θα του κάνω διαγραφή;;; 

IMG_20181002_203306.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει τα έγραψε έγραψε κανονικά όπως είπε ο sistah... Απλά μου βγάζει και ένα 4 δίσκο με 95.9mb..αυτος τι είναι;;; εγώ 3 σκληρούς εχω

IMG_20181003_112838.jpg

Να πατήσω διαγραφή στο disc 1 partition 1;;;;για φύγει αυτό που μου το δείχνει σαν 4 δίσκο;;; όπως στην φώτο πιο κατω; 

IMG_20181003_113855.jpg

Επεξ/σία από antreasmg
Δημοσ.

Ο τεταρτος δισκος που βλεπεις ειναι partition του 500αρι που εχεις και προφανως εχει μεινει καταλοιπο απο προηγουμενη διαχειρηση.
Ναι, μπορεις να πατησεις διαγραφη απλα θα μεινει unallocated οποτε πρεπει να τον κανεις και αυτον format (αν και απο οτι βλεπω αδειος ειναι).
Ενημερωτικα, απο την στιγμη που εχεις εγκατεστημενα windows, μπορεις να διαχειρηστεις τους αλλους σκληρους δισκους μεσα απο το disk management που υπαρχει μεσα στο λειτουργικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...