antreasmg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα.. Μετά την αναβάθμιση που έκαναν τα Windows μου έβγαζε την μπλε οθόνη και κωδικό σφάλματος 0xc0000221 αν θυμάμαι καλά... Αποφάσισα να κάνω φορά αν και το είχα στα σχέδια μου.. Βάζω το usb ξεκινάει η διαδικασία κανονικά και όταν ναι να επιλέξω δίσκο μου βγάζει ένα μνμ σε όλος τους δίσκου (3 έχω) Windows cannot be installed to disc πχ. Disc 1 partition 1.. Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται;;;
micos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Ποια windows όμως βάζεις; Πάτα και στο show details να δούμε λέει.
sistah Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Γνωριζεις σε ποιο δισκο θελεις να κανεις εγκατασταση? Εαν για παραδειγμα θελεις στον δισκο 0, θα πρεπει να κανεις delete το partition 1 και 2 (disk 0 partition 1 & 2) και μετα να πατησεις να κανει format το -πλεον- unallocated space του disk 0. Στην συνεχεια θα μπορεις να τον επιλεξεις χωρις προβληματα.
antreasmg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Τα Windows 7 βάζω.. Sistah δλδ να πατήσω διαγραφή στο disc 0 partition 1 kai disc 0 partition 2;;;και μετά θα μου τον εμφανίσει σαν ένα και θα του κάνω διαγραφή;;;
Xristaras12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 είτε θα γυρίσεις το bios σε legacy mode είτε θα φτιάξεις stick των 7 με uefi (χρησιμοποιώντας το rufus πχ) Το μήνυμα ειναι ξεκάθαρο.
antreasmg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντάξει τα έγραψε έγραψε κανονικά όπως είπε ο sistah... Απλά μου βγάζει και ένα 4 δίσκο με 95.9mb..αυτος τι είναι;;; εγώ 3 σκληρούς εχω Να πατήσω διαγραφή στο disc 1 partition 1;;;;για φύγει αυτό που μου το δείχνει σαν 4 δίσκο;;; όπως στην φώτο πιο κατω; Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από antreasmg
sistah Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Ο τεταρτος δισκος που βλεπεις ειναι partition του 500αρι που εχεις και προφανως εχει μεινει καταλοιπο απο προηγουμενη διαχειρηση. Ναι, μπορεις να πατησεις διαγραφη απλα θα μεινει unallocated οποτε πρεπει να τον κανεις και αυτον format (αν και απο οτι βλεπω αδειος ειναι). Ενημερωτικα, απο την στιγμη που εχεις εγκατεστημενα windows, μπορεις να διαχειρηστεις τους αλλους σκληρους δισκους μεσα απο το disk management που υπαρχει μεσα στο λειτουργικο.
ss13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Αυτές είναι οι λύσεις http://www.eassos.com/blog/how-to-fix-the-selected-disk-has-an-mbr-partition-table/ στο πρόβλημα που έχεις
antreasmg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ok Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από antreasmg
antreasmg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ok Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από antreasmg
micos000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Διέγραψε το τελευταίο μήνυμα γιατί αλλιώς θα κλειδώσει!
antreasmg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Το πρόβλημα λύθηκε... Ευχαριστώ πολύ όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα