Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα τον τελευταίο ψαχνω να αγορασω ενα κινητο που θα αντικαταστήσει το s7 που εχω τωρα κυριως λογο της μπαταρίας του.

Εχω καταλήξει σε 2 επιλογες

1.Mi A2

2.S8

Πιο πολυ σε ενα κινητο με ενδιαφερει η καμερα,η μπαταρια και η οθονη του.Αξιζει να περιμενω λιγο καιρο και να τσιμπήσω μεταχειρισμένο s8 η να παω σε καινουργιο mi a2;

Επεξ/σία από Dimitrisha
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Dimitrisha είπε

Καλησπερα τον τελευταίο ψαχνω να αγορασω ενα κινητο που θα αντικαταστήσει το s7 που εχω τωρα κυριως λογο της μπαταρίας του.

Εχω καταλήξει σε 2 επιλογες

1.Mi A2

2.S8

Πιο πολυ σε ενα κινητο με ενδιαφερει η καμερα,η μπαταρια και η οθονη του.Αξιζει να περιμενω λιγο καιρο και να τσιμπήσω μεταχειρισμένο s8 η να παω σε καινουργιο mi a2;

το mi a2 αν και κορυφαιο σε καποια θεματα, η μπαταρια του ειναι μετρια...

τσεκαρε redmi note 6 pro, και mi mix 2 η poco f1

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, Ntinaras said:

το mi a2 αν και κορυφαιο σε καποια θεματα, η μπαταρια του ειναι μετρια...

τσεκαρε redmi note 6 pro, και mi mix 2 η poco f1

Η αληθεια ειναι οτι τωρα ειδα οτι το poco ειναι αρκετα πιο φθηνο απο εξω και μπαίνει στο budget μου,κοιτουσα απο Ελλάδα κυρίως.Επισης ειδα οτι το mi8 (οχι το global version παιζει) στα 318 στο ali express εκτος απο τα Ελληνικά που δεν τα χρησιμοποιώ εχει καποια αλλη διαφορα;

Επεξ/σία από Dimitrisha
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dimitrisha είπε

Η αληθεια ειναι οτι τωρα ειδα οτι το poco ειναι αρκετα πιο φθηνο απο εξω και μπαίνει στο budget μου,κοιτουσα απο Ελλάδα κυρίως.Επισης ειδα οτι το mi8 (οχι το global version παιζει) στα 318 στο ali express εκτος απο τα Ελληνικά που δεν τα χρησιμοποιώ εχει καποια αλλη διαφορα;

πλεον καλο θα ηταν να μην αγοραζουμε μη global εκδοσεις

τσεκαρε και το Mi max 3 , εγω το περιμενω, αν σε βολευει το μεγεθος... τοτε η μπαταρια θα σου κανει

Δημοσ.
2 minutes ago, Ntinaras said:

πλεον καλο θα ηταν να μην αγοραζουμε μη global εκδοσεις

τσεκαρε και το Mi max 3 , εγω το περιμενω, αν σε βολευει το μεγεθος... τοτε η μπαταρια θα σου κανει

Πολυ μεγαλο για μενα αν και το βλεπω μαζεμένο για 6,9 ,πιστευω θα παω προς poco το περιμενει και ενα φιλαρακι οποτε θα μπορεσω να το δω απο κοντα πριν κανω την αγορα

Δημοσ.

Κοιτα το s7 που εχεις, ειναι ακομα πολυ καλο. Θα σου προτεινα αλλαγη μπαταριας.

Απο εκει και περα το pocophone f1 καλο χρυσο αλλα μη περιμενεις καμερα σαν το s7 ουτε οθονη σαν το s7. (του s7 ειναι καλυτερα). Επισης δεν εχει διπλη καμερα το pocophone, αυτο που φαινεται σαν 2η καμερα, ειναι για κατι πληροφοριες για το θολωμα του παρασκηνιου, τρεχα-γυρευε.

Προφανως το mi8 ειναι πιο φωτογραφικο-ομορφο κινητο, και με πολυ καλη οθονη. Υπαρχουν προσφορες-υπαρχουν κουπονια, και τροποι αποστολης. Το mi8(global) παιζει συνηθως στα 340€ και το pocophone f1 στα 280€.

Γενικως να φυγεις απο το highend που ηταν το s7 και να πας σε ενα mid-range mia2 δε θα δεις και καμια σοβαρη διαφορα.

Διαφορα θα δεις αν παρεις s9+, haweii p20 pro, και ναι θα πας σε κατι καλυτερο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μην ακούς τι σου λένε για το poco .Αν σ αρέσει παρτο και περνάς κ gcam για πλάκα και έχεις και μια χαρά καμερα μετα. Σε ταχύτητα και επιδόσεις είναι απλά κορυφή στην καμερα έχει θέματακια ναι αλλά περνάς gcam κ όλα οκ .Για μπαταρία δεν το συζητάω είναι πολύ πάνω από τον μεσο όρο. S8 καλό χρυσό αλλά είναι μοντελο 17 κ αποκλείεται να έχει το.support του f1.

Δημοσ.
13 minutes ago, vargas said:

Μην ακούς τι σου λένε για το poco .Αν σ αρέσει παρτο και περνάς κ gcam για πλάκα και έχεις και μια χαρά καμερα μετα. Σε ταχύτητα και επιδόσεις είναι απλά κορυφή στην καμερα έχει θέματακια ναι αλλά περνάς gcam κ όλα οκ .Για μπαταρία δεν το συζητάω είναι πολύ πάνω από τον μεσο όρο. S8 καλό χρυσό αλλά είναι μοντελο 17 κ αποκλείεται να έχει το.support του f1.

Το support δεν με πολυ νοιαζει παντα custom rom θα εχω.

Σαν συσκευή το s8 ειναι πιο ομορφο για μενα απο το poco αλλα αφου εχω ανεβει σε αυτην την τιμη κοιταω και το mi8 που ειναι εξίσου ομορφο.

Το θεμα ειναι πιο ειναι καλυτερο overall απο αυτα τα δυο σε καμερα,μπαταρια και οθονη mi8 η s8?

Η 3 επιλογη ειναι να παρω το poco και να μου μεινουν τα υπόλοιπα λεφτα στην τσέπη

Το a2 το βγαζω απο τις επιλογες τελικα.

Δημοσ.
Στις 2/10/2018 στις 11:14 ΜΜ, Dimitrisha είπε

Το support δεν με πολυ νοιαζει παντα custom rom θα εχω.

Σαν συσκευή το s8 ειναι πιο ομορφο για μενα απο το poco αλλα αφου εχω ανεβει σε αυτην την τιμη κοιταω και το mi8 που ειναι εξίσου ομορφο.

Το θεμα ειναι πιο ειναι καλυτερο overall απο αυτα τα δυο σε καμερα,μπαταρια και οθονη mi8 η s8?

Η 3 επιλογη ειναι να παρω το poco και να μου μεινουν τα υπόλοιπα λεφτα στην τσέπη

Το a2 το βγαζω απο τις επιλογες τελικα.

Φιλε μου τσεκαρε και huawei mate 10 pro καλυτερο απο mi8 σε καμερα βραδυβες ληψεις και βιντεο,καλυτερη μπαταρια απο Mi8 +s8 μαζι...!!Και ενω ειναι 6 ιντσες στο χερι ειναι σαν 5,5..

Δημοσ.
6 minutes ago, kp1 said:

Φιλε μου τσεκαρε και huawei mate 10 pro καλυτερο απο mi8 σε καμερα βραδυβες ληψεις και βιντεο,καλυτερη μπαταρια απο Mi8 +s8 μαζι...!!Και ενω ειναι 6 ιντσες στο χερι ειναι σαν 5,5..

Το ειχα σκεφτει αλλα δεν μαρεσει σαν εμφανιση προσωπικα και φευγει πολυ η τιμη για καινουργιο σε σχεση με το mi8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Dimitrisha είπε

Το ειχα σκεφτει αλλα δεν μαρεσει σαν εμφανιση προσωπικα και φευγει πολυ η τιμη για καινουργιο σε σχεση με το mi8

Φιλε για την εμφανιση ειναι δικο σου θεμα εχεις δικαιο τωρα οσο αφορα η διαφορα στην τιμη ειναι 40€ και αν.. σε σχεση με το xiaomi mi8 6/128.... αλλα μην ξεχνας οτι εχεις 2 χρονια εγγυηση απο ελλαδα ενω στο αλλο 1 χρονο απο εξω..Και εγω σκεφτομουν για mi8 αλλα φιλε σκεφτηκα να δωσω 350€+ και να εχω εγγυηση απο εξω δηλαδη αν παθει κατι με το αγχος δεν το διακινδυνευσα,,,,,και τωρα ειμαι αναμεσα σε Huawei mate 10 pro.... και βρισκεις απο εδω σφραγισμενα huawei p20 128gb dual στα 400€..Τσεκαρε τα!!

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.

Ο TS λέει για custom rom. Η Huawei φεύγει instant από το παιχνίδι, αν και λόγω ύπαρξης του mi 8 για μένα φεύγει έτσι κι αλλιώς (εκτός αν πάμε σε p20 pro). 

Αφού σου αρέσει να βάζεις custom θα έλεγα να πάρεις το Poco μιας και οι devs τα αγαπάνε αυτά τα vfm δυνατά κινητά. Δεν το συζητώ ότι το mi8 είναι ανώτερο αλλά κάτι μου λέει ότι το Poco θα στηριχθεί πιο πολύ από το community.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Ο TS λέει για custom rom. Η Huawei φεύγει instant από το παιχνίδι, αν και λόγω ύπαρξης του mi 8 για μένα φεύγει έτσι κι αλλιώς (εκτός αν πάμε σε p20 pro). 

Αφού σου αρέσει να βάζεις custom θα έλεγα να πάρεις το Poco μιας και οι devs τα αγαπάνε αυτά τα vfm δυνατά κινητά. Δεν το συζητώ ότι το mi8 είναι ανώτερο αλλά κάτι μου λέει ότι το Poco θα στηριχθεί πιο πολύ από το community.

Μην ξεχνάμε ότι η Huawei έχει κλείσει το επίσημο site για ξεκλείδωμα του bootloader ,οπότε δεν μπορεί να βάλει και custom rom.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...