oikonikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μαγκες καλησπερα. Ειμαι κατοχος ενος audi a3 2004 μοντέλο 3θυρο. Έχω το εξης προβλημα. Κλειδωνω το όχημα (ειτε με το χειριστήριο ειτε με το κλειδι) και μετα απο λιγα λεπτα ξεκλειδωνει μονο του. Εχω παρατηρησει συμβαινει μετα απο έντονες βροχοπτώσεις (σύμπτωση;) οπου μετα απο λιγες μερες επανερχεται παλι στην κανονικη του λειτουργία. Το εχω παει σε ηλεκτρολογους δεν βρισκουν τπτ. Εχει ή ειχε κανείς παρόμοιο προβλημα;
oikonikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, aGka8l είπε Ξεκλειδώνει μόνο μια ασφάλεια ή όλες ? Ολες ( 2 δλδ του οδηγου και τού συνοδηγου)
Invader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Σε μάστορα με διαγνωστικό.Αυτες τις βλάβες πρέπει να τις κρατάει στο καντράν.Εκεί να δει τα σφάλματα.Αν και μάλλον κλειδαριά είναι και πιθανότατα του οδηγού.
oikonikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Invader είπε Σε μάστορα με διαγνωστικό.Αυτες τις βλάβες πρέπει να τις κρατάει στο καντράν.Εκεί να δει τα σφάλματα.Αν και μάλλον κλειδαριά είναι και πιθανότατα του οδηγού. Ηλεκτρομαγνητικη δλδ?
tyf Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 μου εκανε το ιδιο σε smart. τελικα ηταν η ηλεκτρομαγνητικη κλειδαρια του οδηγου. αυτο δηλαδη που κλεινει και ανοιγει την ασφαλεια. βεβαια επειδη στο κανει στις βροχες ισως καποιος αισθητηρας βραχυκυκλωνει και το αμαξι θεωρει οτι εχει ανοιξει καποια πορτα και ξεκλειδωνει ολο.
oikonikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δε ξερω μονο αν πρεπει να αλαχτουν και απο τις 2 μεριες...
aGka8l Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 χοντρικα οπως το αντιλαμβάνομαι η κλειδαριά του οδηγου στελνει πισω εντολη για ξεκλείδωμα . παιζει να ναι η κλειδαριά , ο εγκέφαλος άνεσης / καλωδίωση. Πηγαινε κάπου με διαγνωστικό odis/vcds/vas pc / wow on line που διαβάζουν τα παντα για να δουν. παιζει να χει και ο μηχανικός σου να σε εξυπηρετήσει
oikonikos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Στις 2/10/2018 στις 9:07 ΜΜ, aGka8l είπε χοντρικα οπως το αντιλαμβάνομαι η κλειδαριά του οδηγου στελνει πισω εντολη για ξεκλείδωμα . παιζει να ναι η κλειδαριά , ο εγκέφαλος άνεσης / καλωδίωση. Πηγαινε κάπου με διαγνωστικό odis/vcds/vas pc / wow on line που διαβάζουν τα παντα για να δουν. παιζει να χει και ο μηχανικός σου να σε εξυπηρετήσει Ευχαριστώ φιλος ειχες δίκιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα