Kostasspil Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 On 22/11/2022 at 23:30, AntonisKo said: Θα έχουμε και 5 παιδιά. Βασικά δεν είναι 5η, είναι 4η Part II η οποία ολοκληρώνει τη σειρά. Βγήκε απ' ό,τι είδα. Ασχολήθηκε κανένας να γράψει καμια γνώμη;
Arkin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Ακομα παιζετε αυτη η αηδια? Κοβουν σειραρες και προωθουν σαβουρες ωρες ωρες. 1 1
katergaris79 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δίνω συγχαρητήρια στον εαυτό μου που το τέλειωσα. Μην ασχοληθείτε καν. 3
Death_In_Paradise Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Αναμενόμενο τέλος, ειδα τα επεισόδια απλά για το τυπικό της υπόθεσης, η 4η season πολυ χάλια 1
AntonisKo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Κι εγώ έτσι το πάω, το τελειώνω για το διαδικαστικό. Ένα τελευταίο επεισόδιο έμεινε. Πλήρη απογοήτευση. Don't do it 👎
Arkin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Το τελευταιο επεισοδιο βλεπω περνει 9 στο imdb. Τελειωνει καλα δηλαδη? 2 σεζον εχω δει ενιωσα οτι σπαταλησα το χρονο μου μηδεν απαντησεις σε τιποτα αλλα οντως τελειωνει καλα στο τελευταιο της 4ης σεζον?
katergaris79 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Τελειώνει "ευχάριστα". Δε θέλω να σου κάνω spoiler αλλά ας πούμε ότι υπάρχει μια ολοκλήρωση της ιστορίας με ελάχιστες απαντήσεις στα χιλιάδες ερωτήματα που είχαν βάλει. Από αυτές τις απαντήσεις που αποφασίζουν να δώσουν, οι περισσότερες είναι για γέλια. Όπως για γέλια είναι το γράψιμο και οι ερμηνείες στη σειρά. Αλλά αυτά πες οκ, τα αποδέχεσαι από τον 2ο κύκλο και μετά αλλιώς το σταματάς. 1 1
star12 Δημοσ. 14 Απριλίου 2024 Δημοσ. 14 Απριλίου 2024 Άργησα αλλά είδα το φιναλε σήμερα Οταν είδα τα δυο πρώτα επ το 18, φαντάστηκα πως μάλλον θα τελείωνε και Έτσι ΤΕΛΙΩΣΕ δηλαδη έπρεπε να περάσουν 5 χρόνια. ο κορονοιος ,καραντίνα ,να δω αυτό το φιναλε ,που φαντάστηκα οτι θα έδιναν, πριν 5 χρόνια ,και πριν το κορονοιο ,και τη καραντίνα ;;;;;;;
Arkin Δημοσ. 14 Απριλίου 2024 Δημοσ. 14 Απριλίου 2024 Φαινόταν ότι θα είναι χαμηλού επιπέδου σειράς σε κάθε επίπεδο. Πρέπει να είδα 3 σεζόν η 2 δεν θυμάμαι σίγουρα πως άντεξα ένας θεός ξέρει. Σε ιντριγκαρε το όλο μυστήριο αλλά η διαχείριση σου ήταν τραγική. Μην μιλήσω για τους άθλιους ο Θεός να τους κάνει ηθοποιους αγγούρια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα