BlueBlade Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μου την πρότεινε ένας φίλος, δεν μπήκα καν στον κόπο να δω το δεύτερο επεισόδιο. Εντελώς αδιάφορο. Τώρα αν βγουν όλα τα επεισόδια και το στρώσουν κάπως ίσως του δώσω μια ευκαιρία.
star12 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 ενα ειναι το σιγουρο . δεν θα ναι το νεο λοστ 1
najinblue3 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Ενω ξεκινησε ανω του μετριου, το 5ο επεισοδιο και η τελευταια σκηνη το σκατωσε ασχημα. Θα συνεχισω να το βλεπω, αλλα ειναι πολυ μετριο.
katergaris79 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Εμένα γενικώς έχει αρχίσει να μου τη σπάει αλλά άκουσα ότι ζήτησαν 3 extra επεισόδια από το κανάλι για να ολοκληρώσουν την ιστορία. Άρα αν το περιορίσουν σε 1 σεζόν και έχουν ένα σενάριο με αρχή-μέση-τέλος είναι καλό. Το φινάλε του 5 δε με χάλασε. Είναι βέβαιο ότι δε θα δοθούν επιστημονικές απαντήσεις σε όλο αυτό άρα κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο κατά την γνώμη μου.
Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Γύρω από τον μικρό γίνεται όλη η ιστορία. Δεν περιμένω κάτι παραπάνω σίγουρα είχα μεγαλύτερες προσδοκίες αλλά οκ βλέπετε. 1
najinblue3 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, katergaris79 είπε Το φινάλε του 5 δε με χάλασε. Είναι βέβαιο ότι δε θα δοθούν επιστημονικές απαντήσεις σε όλο αυτό άρα κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο κατά την γνώμη μου. Ξερεις τι με χαλασε, αυτο το κλισεδιαρικο που μας εδειξη η σκηνη, το εχουμε δει τοσες φορες... 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Σε σύγκριση με το Discovery of Witches, βλέπεται κάπως, αλλά ξεφούσκωσε πάρα πολύ. Αν τύχει να πέσω στην προβολή του επεισοδίου (που ούτε θυμάμαι πότε είναι) μπορεί και να το δω, αλλά... δεν. Βέβαια, ούτε το Lost μου άρεσε συνολικά, ξεκίνησε καλά, τράβηξε πολύ και τελικά σφεντόνα το έκαναν, οπότε, οκ, δεν είναι του στυλ μου τα και καλά μεταφυσικά. 1
Aggeluska Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Εμένα μου αρέσει. Είδα τώρα το τελευταίο επεισόδιο και ήταν πάρα πολύ ωραίο. Γενικά πάει πολύ αργά η ιστορία. Και το σενάριο έχει τρύπες αλλά αν δεν είσαι πολύ αυστηρός το απολαμβάνεις
mary Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Και μένα λίγο με χάλασε η εξέλιξη. Έχουν αφήσει το μεταφυσικό που συνέβη στο αεροπλάνο και λένε άλλες ιστορίες. @katergaris79 Δλδ μόνο μια σεζόν θα έχει η σειρά; την κόψανε αλλά της δίνουν άλλα 3 επεισόδια για να τελειώσει; αυτό λες;
katergaris79 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Κάτι τέτοιο είχε πάρει το μάτι μου τότε αλλά δε θυμάμαι πηγή οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρο. 1
Arkin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Το 9 επεισοδιο ηταν αρκετα καλο το ειδα χθες. Γενικα μετρια σειρα ομως αλλα βλεπετε.
Arkin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Εξαιρετικα τα επεισοδια 11-12. Για να δουμε που θα καταληξει.
Arkin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελειωσε και περιμενω πως και πως την δευτερη σεζον. Η σειρα κραταει το μυστηριο της σε ολα τα επεισοδια αλλα αναλωνετε αρκετα και με τις ζωες οσων επεστρεψαν και κατανταει λιγο κουραστικη. Θα μπουρουσε να ειναι 10 επεισοδια και να κραταει ενα πολυ καλυτερο επιπεδο. Οι ηθοποιοι ειναι αρκετα μετριοι. Τα τελευταια 10 λεπτα του 16 επεισοδιου εδεσαν αρκετα τα υπολοιπα 15 επεισοδια. Τελειωνει με cliffhanger. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin
kajwbtfe Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Είχα ξεχάσει ότι την είχα ξεκινήσει..Θα κάτσω να τη τελειώσω γιατί μου άρεσε όλο αυτό το μυστήριο.
Arkin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε Είχα ξεχάσει ότι την είχα ξεκινήσει..Θα κάτσω να τη τελειώσω γιατί μου άρεσε όλο αυτό το μυστήριο. Δες την ναι. Στο τελευταιο επεισοδιο κανει πολυ καλο δεσιμο σε ολα αυτα που ειδαμε. Θα εχει πολυ ενδιαφερον πως θα το συνεχισουν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα