Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου την πρότεινε ένας φίλος, δεν μπήκα καν στον κόπο να δω το δεύτερο επεισόδιο. Εντελώς αδιάφορο. Τώρα αν βγουν όλα τα επεισόδια και το στρώσουν κάπως ίσως του δώσω μια ευκαιρία.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενω ξεκινησε ανω του μετριου, το 5ο επεισοδιο και η τελευταια σκηνη το σκατωσε ασχημα. Θα συνεχισω να το βλεπω, αλλα ειναι πολυ μετριο. 

Δημοσ.

Εμένα γενικώς έχει αρχίσει να μου τη σπάει αλλά άκουσα ότι ζήτησαν 3 extra επεισόδια από το κανάλι για να ολοκληρώσουν την ιστορία. Άρα αν το περιορίσουν σε 1 σεζόν και έχουν ένα σενάριο με αρχή-μέση-τέλος είναι καλό. 

Το φινάλε του 5 δε με χάλασε. Είναι βέβαιο ότι δε θα δοθούν επιστημονικές απαντήσεις σε όλο αυτό άρα κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο κατά την γνώμη μου.

Δημοσ.

Γύρω από τον μικρό γίνεται όλη η ιστορία. Δεν περιμένω κάτι παραπάνω σίγουρα είχα μεγαλύτερες προσδοκίες αλλά οκ βλέπετε. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, katergaris79 είπε

Το φινάλε του 5 δε με χάλασε. Είναι βέβαιο ότι δε θα δοθούν επιστημονικές απαντήσεις σε όλο αυτό άρα κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο κατά την γνώμη μου.

Ξερεις τι με χαλασε, αυτο το κλισεδιαρικο που μας εδειξη η σκηνη, το εχουμε δει τοσες φορες...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σε σύγκριση με το Discovery of Witches, βλέπεται κάπως, αλλά ξεφούσκωσε πάρα πολύ. Αν τύχει να πέσω στην προβολή του επεισοδίου (που ούτε θυμάμαι πότε είναι) μπορεί και να το δω, αλλά... δεν.

Βέβαια, ούτε το Lost μου άρεσε συνολικά, ξεκίνησε καλά, τράβηξε πολύ και τελικά σφεντόνα το έκαναν, οπότε, οκ, δεν είναι του στυλ μου τα και καλά μεταφυσικά.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει. Είδα τώρα το τελευταίο επεισόδιο και ήταν πάρα πολύ ωραίο. :)

Γενικά πάει πολύ αργά η ιστορία. Και το σενάριο έχει τρύπες αλλά αν δεν είσαι πολύ αυστηρός το απολαμβάνεις

Δημοσ.

Και μένα λίγο με χάλασε η εξέλιξη. Έχουν αφήσει το μεταφυσικό που συνέβη στο αεροπλάνο και λένε άλλες ιστορίες.

@katergaris79

Δλδ μόνο μια σεζόν θα έχει η σειρά; την κόψανε αλλά της δίνουν άλλα 3 επεισόδια για να τελειώσει; αυτό λες;

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελειωσε και περιμενω πως και πως την δευτερη σεζον. Η σειρα κραταει το μυστηριο της σε ολα τα επεισοδια αλλα αναλωνετε αρκετα και με τις ζωες οσων επεστρεψαν και κατανταει λιγο κουραστικη. Θα μπουρουσε να ειναι 10 επεισοδια και να κραταει ενα πολυ καλυτερο επιπεδο. Οι ηθοποιοι ειναι αρκετα μετριοι. Τα τελευταια 10 λεπτα του 16 επεισοδιου εδεσαν αρκετα τα υπολοιπα 15 επεισοδια. Τελειωνει με cliffhanger. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Είχα ξεχάσει ότι την είχα ξεκινήσει..Θα κάτσω να τη τελειώσω γιατί μου άρεσε όλο αυτό το μυστήριο.

Δες την ναι. Στο τελευταιο επεισοδιο κανει πολυ καλο δεσιμο σε ολα αυτα που ειδαμε. Θα εχει πολυ ενδιαφερον πως θα το συνεχισουν.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...