nautikoslg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Ξεκινησε προ ολιγων ημερων, 2 επεισοδια κυκλοφορουν μεχρι στιγμής και προβαλλεται απο το NBC. Την ειδα εντελως τυχαια και φαινεται αρκετα δημοφιλής. Το story είναι καπως μπερδεμενο στην αρχή, αλλα φαινεται μια αξιολογη σειρα. Εχει καποιος αλλος εικονα/αποψη για την εν λογω σειρα; 1
Arkin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Ειδα και τα 2 επεισοδια μολις στο ote tv. Πολυ ενδιαφερον σειρα. Το παει αργα με το ολο μυστηριο επικεντρωνετε κυριως στις οικογενειες αλλα πιστευω οτι εχει μελλον και αν το πανε καλα θα βγει ενα πολυ καλο αποτελεσμα. Λοστιζει αρκετα παντως. 24 Δεκεμβριου παιζετε το τελευταιο επεισοδιο οποτε θα μας κρατησει 3 μηνες ευκολα. 2
Vangelis_D9 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει κουράσει το κοπυπαστοειδές Lost κάθε σεζόν με μια σειρά που χάνεται κι επανεμφανίζεται ένα αεροπλάνο. Είδα κι εγώ τα δυο επεισόδια, αδιάφορη σειρά αλλά αρκετά καλύτερη από ένα περσινό ανούσιο που είδα τρία και ξέχασα τον τίτλο. Οι ηθοποιοί ό,τι να'ναι, μόνο ο καρκινοπαθής πιτσιρικάς γεμίζει το πλάνο. Μυστήριο καθαρά υποτιθέμενο, τα έχουμε δει δεκάδες φορές παρόμοια σενάρια με όσες παραλλαγές σηκώνουν. Σκηνοθεσία απολύτως διεκπεραιωτική, ουδεμία πρωτοτυπία στο σύνολο. Μόνο για χάζι , η καραμέλα "αν δεν έχεις να δεις κάτι άλλο". Του χρόνου θα κάνουν σειρά και το αεροπλάνο της Malaysia Airlines και θα το σώσουν με τη φόρα που πήρανε. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Vangelis_D9 3
skiabox Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Περιμένουμε με ενδιαφέρον και το 3ο επεισόδιο πλέον! Ολόκληρη δολοφονία είχαμε στο τέλος του 2ου επεισοδίου από τον άνθρωπο-σκια!
asmilon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Ειχαν το ενδιαφερον τους τα 2 πρωτα επεισοδια, αλλα φοβαμαι πως θα ειναι αλλη μια σειρα που θα ξεχειλωσει το main story line και θα εμφανισει μια σειρα απο ανουσια story arcs για να επεκτεινει την διαρκεια της... Θα ηθελα παντως να διαψευστω ευχαριστα. 2
Arkin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, asmilon είπε Ειχαν το ενδιαφερον τους τα 2 πρωτα επεισοδια, αλλα φοβαμαι πως θα ειναι αλλη μια σειρα που θα ξεχειλωσει το main story line και θα εμφανισει μια σειρα απο ανουσια story arcs για να επεκτεινει την διαρκεια της... Θα ηθελα παντως να διαψευστω ευχαριστα. Αν το πανε καλα θα εχει πολυ ενδιαφερον. Το ολο αρχικο μυστηριο μου αρεσει πως θα εξελιχθει η πρωτη σεζον θα παιξει πολυ σημαντικο ρολο για τη συνεχεια.
nautikoslg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 H αληθεια ειναι πως οσο προχωρανε τα επεισοδια, αρχιζει να κουραζει αυτο το μυστηριο και ολο αυτο το ανουσιο κουβεντολοι. Ενα ειναι το σιγουρο πως δεν πιστευω να με εκπληξει οτι κι αν συμβει οπως εκεινο το μοναδικο μυστηριο που εξεπληξε στο wayward pines.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Προσωπικα κουραστηκα ηδη. Αν δε δω κατι συνταρακτικο στο επομενο επεισοδιο, τρωει delete
Vangelis_D9 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πιο μεγάλο και πολύ πιο ενδιαφέρον μυστήριο έχει αυτό. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από Vangelis_D9
Vangelis_D9 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 @asmilonάνοιξέ το, φίλησέ το και θα μάθεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Καιιιιιιιι εφαγε το delete του μετα το τελευταιοο. Η μόνη περιεργεια που εχω ειναι με τα δίδυμα, αλλα θα μου τη λύσετε εσεις που θα τη συνεχισετε καποια στιγμή
katergaris79 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου άρεσε το 3ο περισσότερο από το 2ο. Φαίνεται ότι αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν στο ζουμί της ιστορίας σε σχέση με το τι συνέβη τότε και το ότι κάπου ήταν όλα αυτά τα χρόνια. @stormrain τα δίδυμα τι θέμα έχουν; Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από katergaris79
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, katergaris79 είπε Μου άρεσε το 3ο περισσότερο από το 2ο. Φαίνεται ότι αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν στο ζουμί της ιστορίας σε σχέση με το τι συνέβη τότε και το ότι κάπου ήταν όλα αυτά τα χρόνια. @stormrain τα δίδυμα τι θέμα έχουν; Εχω την εντυπωση πως θα σταθουν πολυ στο οτι παρολο που ειναι διδυμα, εχουν διαφορα ηλικιας και ειμαι παρα πολυ περιεργος για το πως θα το εξελιξουν αυτο. Απλως οχι τοσο για να το συνεχισω. 1
fasttam Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μετά το ( σχεδόν αδιάφορο) πρώτο επεισόδιο, λέω να περιμένω να βρουν πρώτα την καταπακτή και μετά να το συνεχίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα