SPANK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δελεαστική προσφορά SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 απο newegg στα €576,51 τελική τιμή μαζι με τελωνείο κτλπ https://www.newegg.com/global/gr/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202321&ignorebbr=1μαζι με 3 παιχνίδια , bundle της Amd με ορισμένα καταστήματα μέσα στα οποία είναι και το newegg https://www.amd.com/en/where-to-buy/raise-the-game Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι παίζει με παραγγελίες από το συγκεκριμένο site και αν και υπολογίζουν και το τελωνείο μαζί μήπως υπάρχει κίνδυνος να πληρώσεις πάλι μόλις φτάσει Ελλάδα 1
Striker4 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Τα 3 παιχνίδια που λες από που προκύπτουν ;;
SPANK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Striker4 είπε Τα 3 παιχνίδια που λες από που προκύπτουν ;; Ρίξε μια ματιά εδώ ειναι bundle της Amd με ορισμένα καταστήματα μεσα στο οποίο ειναι και το newegg https://www.amd.com/en/where-to-buy/raise-the-game 1
marios32 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Από όσο γνωρίζω το newegg είναι Αμερική/Καναδά. Στέλνουν Ελλάδα σαν το amazon.com στα global products? Πάντως η κάρτα είναι μάλλον η καλύτερη υλοποίηση.
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Και με την εγγυηση ισως υπαρχει προβλημα γιατι μιλαμε για αγορα απο καταστημα εκτος Ευρωπης.
SPANK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, marios32 είπε Από όσο γνωρίζω το newegg είναι Αμερική/Καναδά. Στέλνουν Ελλάδα σαν το amazon.com στα global products? Πάντως η κάρτα είναι μάλλον η καλύτερη υλοποίηση. Παλιά όντως δεν έστελνε αλλά πλέον νομίζω πως στέλνει κανονικά εξάλλου εχει να επιλέξεις και Ελλάδα στις χώρες στο europe , δεν ξέρω όμως αν υπολογίζει και το πιθανόν τελωνείο που μπορεί να πληρώσουμε
mpokwsths Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι μεγάλη η διαφορά για παρεμφερές προϊόν. https://www.caseking.de/en/sapphire-nitro-radeon-rx-vega-56-8192-mb-hbm2-gcsp-186.html Και το caseking.de είναι μέσα στη λίστα της AMD. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από mpokwsths 1
SPANK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Είναι μεγάλη η διαφορά για παρεμφερές προϊόν. https://www.caseking.de/en/sapphire-nitro-radeon-rx-vega-56-8192-mb-hbm2-gcsp-186.html Και το caseking.de είναι μέσα στη λίστα της AMD. Είναι άλλο προϊόν , αυτή είναι η vega 56 τώρα όσο αφορά επιδόσεις κτλ ας μην το αναλύσουμε εδώ 1
JoannisV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, επειδή όμως γενικά προσπαθώ σε θέματα gpu/gaming να είμαι συνεχώς up to date, θα πω πως ναι μεν πρόκειται για καλή τιμή ωστόσο έχω διαβάσει κακές κριτικές για το συγκεκριμένο κατάστημα, κυρίως σε θέμα support .Ακόμα, σε περίπτωση που συμβεί κάτι στην κάρτα και χρειαστεί επισκευή/αντικατάσταση λόγω εγγύησης θα υπάρχουν πολλά τρεξίματα, ίσως και έξοδα λόγω τελωνείου. Σε κάθε περίπτωση αν το κατάστημα δέχεται paypal, πληρώστε με αυτή την μέθοδο (η οποία προσφέρει μια ασφάλεια για 6μήνες μετά την αγορά και μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια). Τώρα όσον αφορά την κάρτα, είναι η πιο "δυνατή" επιλογή της AMD (της οποίας για να είμαι ειλικρινής ίσως είμαι αρκετά fanboy) αυτήν την στιγμή, αλλά συγκρίνοντας την με εναλλακτικές πιστεύω πως μια φυσιολογική τιμή θα ήταν γύρω στα 100ε πιο κάτω. Για κάποιον που βιάζεται για κάρτα αυτή την στιγμή και θέλει να σκεφτεί ως επιλογή την συγκεκριμένη θα αναφέρω τα θετικά της που είναι το freesync, η πολύ καλή υλοποίηση (ίσως η καλύτερη στην αγορά) και τα παιχνιδάκια που δίνονται μαζί και άνετα πουλιούνται για 70-90 ευρουλάκια (επομένως η τιμή έρχεται στα πιο φυσιολογικά επίπεδα). Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από JoannisV 1
mpokwsths Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραία, αν και είναι λιγότερο από 10% ταχύτερη από τη Vega 56, υπάρχει στην ίδια τιμή 580€ πάλι από το Caseking η ακριβώς ίδια κάρτα. Με ευρωπαϊκή εγγύηση κτλ. https://www.caseking.de/en/sapphire-nitro-radeon-rx-vega-64-8192-mb-hbm2-gcsp-191.html Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από mpokwsths 3
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, JoannisV είπε Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, επειδή όμως γενικά προσπαθώ σε θέματα gpu/gaming να είμαι συνεχώς up to date, θα πω πως ναι μεν πρόκειται για καλή τιμή ωστόσο έχω διαβάσει κακές κριτικές για το συγκεκριμένο κατάστημα, κυρίως σε θέμα support .Ακόμα, σε περίπτωση που συμβεί κάτι στην κάρτα και χρειαστεί επισκευή/αντικατάσταση λόγω εγγύησης θα υπάρχουν πολλά τρεξίματα, ίσως και έξοδα λόγω τελωνείου. Θεματα με το support το newegg εισαι σιγουρος? Τωρα για τα τρεξιματα λογω τελωνειου κλπ εν μερη λογικο ειναι γιατι μιλαμε για καταστημα που βολευει κυριως οσους ψωνιζουν απο Αμερικη. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore
non-serviam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Πάντως σχεδόν όλες οι 56 γίνονται με bios flash 64, οπότε καλό θα είναι να το λάβει υπόψιν του κάποιος αυτό.
SPANK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, non-serviam είπε Πάντως σχεδόν όλες οι 56 γίνονται με bios flash 64, οπότε καλό θα είναι να το λάβει υπόψιν του κάποιος αυτό. Ναι αλλα ετσι εκτος οτι μπορεί να μην γίνει κατι σωστά και κανει brick η κάρτα , αυτόματα χάνεις και την εγγύηση
non-serviam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, SPANK είπε Ναι αλλα ετσι εκτος οτι μπορεί να μην γίνει κατι σωστά και κανει brick η κάρτα , αυτόματα χάνεις και την εγγύηση Ισχύει. Όλα είναι θέμα επιλογών και κόστους/οφέλους.
JoannisV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Θεματα με το support το newegg εισαι σιγουρος? Τωρα για τα τρεξιματα λογω τελωνειου κλπ εν μερη λογικο ειναι γιατι μιλαμε για καταστημα που βολευει κυριως οσους ψωνιζουν απο Αμερικη. Ναι, το πιο πρόσφατο που διάβασα πριν μερικές μέρες στο reddit ήταν με έναν τύπο που έκανε (αν δεν θυμάμαι λάθος) 500-1000$ παραγγελεία η οποία χάθηκε κατά την μεταφορά και το κατάστημα αντί να του επιστρέψει όλο το ποσό -όπως και έπρεπε- επέμενε να του επιστρέψει ένα ποσοστό (10-20%) σε store credit. Έλεγε πως δεν έβγαζε άκρη και θα αναγκαζόταν να απευθυνθεί στην τράπεζα του μιας και είχε πληρώσει με κάρτα. Στα σχόλια εξίσου πολλά άτομα που έκραζαν το κατάστημα για το κακό support του. Και πάλι ξαναλέω πως δεν έχω προσωπική εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά επανειλημμένα έχω διαβάσει κακές κριτικές για την υποστήριξη του, οπότε αν θέλει κάποιος το λαμβάνει υπόψη του μιας και μιλάμε για παραγγελεία εκτός Ευρώπης τέτοιου ποσού. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από JoannisV
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα