Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Razgriz είπε

Android/iPhone δεν υπάρχει καμία διαφορά όταν μιλάμε για κολλημένα άτομα.

Και κανένας δεν κερδίζει τίποτα πέρα από το να φαίνεται πόσο θέλει να δικαιολογήσει την αγορά του, πόσο μάλλον όταν αυτή έχει μεγάλο κόστος.

Κανένας δε θα μπει στη διαδικασία να δικαιολογήσει την αγορά του, αν δε βρεθεί κάποιος να τον κατηγορήσει για αυτήν. 

Είδες κανέναν από μόνο του να πει "μάγκες πήρα αυτό το κινητό και σας πατάω όλους κάτω"; 

Όσοι προσπαθούν να δικαιολογηθουν είναι επειδή κάποιος βρέθηκε να τους πει "δεν έκανες καλή αγορά, γιατί με τόσα λεφτά λιγοτερα έπαιρνες κάτι καλύτερο" (το οποίο είναι υποκειμενικό)

Διαφωνείς;

• Απαντ. 448
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Κανένας δε θα μπει στη διαδικασία να δικαιολογήσει την αγορά του, αν δε βρεθεί κάποιος να τον κατηγορήσει για αυτήν. 

Είδες κανέναν από μόνο του να πει "μάγκες πήρα αυτό το κινητό και σας πατάω όλους κάτω"; 

Όσοι προσπαθούν να δικαιολογηθουν είναι επειδή κάποιος βρέθηκε να τους πει "δεν έκανες καλή αγορά, γιατί με τόσα λεφτά λιγοτερα έπαιρνες κάτι καλύτερο" (το οποίο είναι υποκειμενικό)

Διαφωνείς;

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες αλλά διαφωνώ με το ότι κάποιοι συνεχίζεται να προσπαθείτε να τους κάνετε να σας πιστέψουν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Razgriz είπε

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες αλλά διαφωνώ με το ότι κάποιοι συνεχίζεται να προσπαθείτε να τους κάνετε να σας πιστέψουν.

Εγώ προσωπικά απαντώ για να περνάει η ώρα. 

Είχα iPhone, τώρα έχω Pixel και γενικά δεν είμαι κολλημένος με μια μάρκα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Πάλι τσαγάκι κέρασε στους haters η Apple 😛 😛 😛

iOS 12.0.1 includes bug fixes and improvements for your iPhone or iPad. This update:
– Fixes an issue where some iPhone XS devices do not immediately charge when connected to a Lightning cable
– Resolves an issue that could cause iPhone XS devices to rejoin a Wi-Fi network at 2.4 GHz instead of 5 GHz
– Restores the original position of the “.?123” key on the iPad keyboard
– Fixes an issue where subtitles may not appear in some video apps
– Addresses an issue where Bluetooth could become unavailable
– For information on the security content of Apple software updates, please visit this website: https://support.apple.com/kb/HT201222

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω, δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν είναι software ή hardware πρόβλημα το θέμα της φόρτισης...

Spoiler

Loco-Poco-Colour-Logo-220x140.png?h=140&

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.

Μααα έχουν πρόβλημα τα κινητά ρε

Είχαν τόσο σοβαρό πρόβλημα που λυνόταν με μια αλλαγή στις ρυθμίσεις :D

Και τώρα το gate τελείωσε μ ένα απλό update :D

Μααα ο Μπάμπης ο ντελιβερας με το CoolPhone έλεγε τα iPhone άχρηστα... Ναι ο fUn του Κλουζό στο YouTube. 

Τι, όχι τελικα;;;

• Like 1
  • Thanks 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, kirileman said:

Δεν ξέρω, δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν είναι software ή hardware πρόβλημα το θέμα της φόρτισης...

Reveal hidden contents

Προβοκάτορα! 😛 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Προβοκάτορα! 😛 

Δεν μασάνε, όμως. Πρέπει να είναι εβδομάδα της σοβαρότητας... ή τους μπάναρες όλους.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kirileman είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

fb-reactions-virna.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, kirileman said:

Δεν μασάνε, όμως. Πρέπει να είναι εβδομάδα της σοβαρότητας... ή τους μπάναρες όλους.

Πάντως εγώ τα έλεγα αλλά με έβριζαν και υποστήριζαν πως το update θα βγει στο τέλος του μήνα κλπ κλπ κλπ. 

Δεν τον άκουγαν τον γέροντα... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...