Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, tsakfot είπε

έχεις χρόνια μάλλον να δουλέψεις ios

split screen - δεν έχει το IOS αλλά και όταν το είχα στα Note ήταν απλό gimmick το οποίο δεν χρησιμοποίησα ποτε (θυμάται κανένας τα smart scroll & λοιπές παπαρίτσες της sammy)

widgets(τα αγαπαω) - 3d touch από το Control center

automate it-tasker - IFFT , Shortcuts etc.

titanium backup - Cloud backup (άσε που θέλεις root για titanium backup και bye bye εγγύηση)

youtube vanced - sideloaded apk (έχει ήδη dark theme το youtube και τρέχω proxy οπότε bye bye ads)

Σε κάθε περίπτωση και για το χάος που λέγεται Android, που εμένα μου δίνει την εντύπωση του flawed by design,(ram management - τεράστιες τρύπες και ερωτηματικά με το privacy) εμένα τπτ απο αυτά δεν είναι ικανό να με ψήσει να γυρίσω πίσω.

και μην ξεχνάς και κάτι άλλο που δυστυχώς μάλλον λόγω ηλικίας δεν το σκέφτεσαι.

όταν σκάς 1κ είτε 600 ευρώ για flagship ναυαρχίδα, δεν έχεις την άνεση να το πω να ρουτάρεις για να το φέρεις στα μέτρα σου (εγγύηση ).

ούτε έχει κανένας εκεί έξω την γνώση ή τον χρόνο να ασχολείτε με την παραμετροποίηση των γραμματοσειρών και των εικονιδίων και να κάνει permission editing, για να μην του τραβήξει η σκουληκότρυπα της google και το τι έφαγε για μεσημεριανό.

θέλουν κάτι που να δουλεύει out of the box και να δουλεύει σε όλες τις συνθήκες.

εκεί hand down, ότι δυνατότητα και να σου δίνει το android , πάει περίπατο

Ισως εχεις μεινει και εσυ στο android του 2011. Οταν μου γραφεις για gimmick το split screen που το δουλευω καθημερινα χρονια τωρα και μου εχει λυσει τα χερια τα αλλα παραλειπονται. Το youtube vanced δεν εχει μονο adblock και dark theme και override αναλυση και swipe controls οπως το mx player. Ψαξτο δεν γινονται στο ios αυτα. Το tasker που κανει τα παντα αυτοματα ουτε αυτα δεν γινονται στο ios. To 3D touch το εχω χρονια με το nova launcher δεν εχει καμια σχεση με το widget που ανα πασα στιγμη βλεπω οτι πληροφορια θελω και γενικα κανω τα παντα απο την home screen. Το titanium backup κανει πολυ καλυτερο backup στα παντα το cloud του ios δεν κανει στα παντα(στην κυριολεξια τα παντα)

Γενικα οχι το ios κανει λιγα πραγματα και τα κανει καλα. Το android ισως να θελει καποια εμπειρια για να κανει καποιος τα παραπανω που εγραψα αλλα μολις τα μαθει κανει παπαδες. Συν προφανως την απιστευτη διαφορα τιμης που αυτο δεν μπορει να το αντιπαραθεσει κανεις. Τελευταια φορα ios δουλεψα σε iphone 7 ειχα μολις κανει αναβαθμιση σε ios 11 μου εβγαλε την πιστη κανα 10λεπτο το δουλεψα δεν αντεξα αλλο. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 448
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ισως εχεις μεινει και εσυ στο android του 2011. Οταν μου γραφεις για gimmick το split screen που το δουλευω καθημερινα χρονια τωρα και μου εχει λυσει τα χερια τα αλλα παραλειπονται. Το youtube vanced δεν εχει μονο adblock και dark theme και override αναλυση και swipe controls οπως το mx player. Ψαξτο δεν γινονται στο ios αυτα. Το tasker που κανει τα παντα αυτοματα ουτε αυτα δεν γινονται στο ios. To 3D touch το εχω χρονια με το nova launcher δεν εχει καμια σχεση με το widget που ανα πασα στιγμη βλεπω οτι πληροφορια θελω και γενικα κανω τα παντα απο την home screen. Το titanium backup κανει πολυ καλυτερο backup στα παντα το cloud του ios δεν κανει στα παντα(στην κυριολεξια τα παντα). 

groundbreaking διαφορές :D

μιλάνε στην καρδιά του average χρήστη :D

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, JcD είπε

Η a class είναι καρα overpriced λέμε, όχι απλά overpriced.! Άλλη κοροϊδία εκεί πάλι! Εγώ έχω την cla και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι με έπιασαν μαλακα!

Σίγουρα σε έπιασαν κορόιδο, αφού με τα ίδια λεφτά έπαιρνες 3 αμάξια κάθε 2 χρόνια.

Τι παραπάνω έκανες δηλαδή με την CLA που δε θα έκανες με ένα Octavia; Μήπως για να την παρκάρεις πρώτη μούρη στα nighclubs;

(Επιχειρήματα επιπέδου Android fanboy)

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, tsakfot said:

Το ότι βάζουν κουτσουρεμένες εκδόσεις της -κατά τα άλλα- σύγχρονης έκδοσης του android ("μαγειρεμένες" από διάφορες ομάδες και όχι από τον επίσημο κατασκευαστή) σε συσκευές 5ετίας γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να τις σηκώσει, το προσπερνάμε βέβαια... Kαι θεωρούν πως έχουν την πλήρη εμπειρία χρήσης του πιο πρόσφατου Android... :)

• Confused 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, JcD είπε

Η a class είναι καρα overpriced λέμε, όχι απλά overpriced.! Άλλη κοροϊδία εκεί πάλι! Εγώ έχω την cla και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι με έπιασαν μαλακα!

Εγώ προσωπικά με το Α180 amg είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jimmy08 είπε

Σίγουρα σε έπιασαν κορόιδο, αφού με τα ίδια λεφτά έπαιρνες 3 αμάξια κάθε 2 χρόνια.

Τι παραπάνω έκανες δηλαδή με την CLA που δε θα έκανες με ένα Octavia; Μήπως για να την παρκάρεις πρώτη μούρη στα nighclubs;

(Επιχειρήματα επιπέδου Android fanboy)

Δεν είναι αυτά τα επιχειρήματα, στο android μιλάμε για ναυαρχιδες που παίρνεις με λιγότερα λεφτά και έχεις αντίστοιχη η καλύτερη συσκευή από apple. Το αντίστοιχο στα αυτοκίνητα είναι το Audi a3 που είχα πέρυσι, καλύτερο συνολικα αυτοκίνητο από την cla και φθηνότερο.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsakfot είπε

O average χρηστης δεν θα παρει 1500 ευρω τηλεφωνο. Με ενα redmi των 150 με 636 cpu θα ειναι χαρουμενος οσο δεν παει. Μιλαμε για εμας που ειμαστε above average.

1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Το ότι βάζουν κουτσουρεμένες εκδόσεις της -κατά τα άλλα- σύγχρονης έκδοσης του android σε συσκευές 5ετίας γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να τις σηκώσει, το προσπερνάμε βέβαια... Kαι θεωρούν πως έχουν την πλήρη εμπειρία χρήσης του πιο πρόσφατου Android... :)

Οταν λες κουτσουρεμενες? Γιατι οπως εχω γραψει δουλευω παραλληλα note 10.1 με 4.4 official note 3 με custom 6αρα και note 8 με official 8.1 και οτι κανω στο ενα κανω και στα υπολοιπα. Στο 3 λογω custom κανω και παραπανω πραγματα λογω root. Να ξερω ρε παιδι μου την πληρη εμπειρια του android 9. Η τρολλαρετε η οντως εχετε πληρη αγνοια επι του android.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Κάνε βρε και συ τόση ώρα ένα google search για όποια συσκευή θες (model_name -κενό- problems) και άρχισε να τα ποστάρεις να συνεννοηθείτε! 😛 

https://www.google.gr/search?q=oppo+problems&rlz=1C5CHFA_enGR808GR808&oq=oppo+problems&aqs=chrome..69i57j0l5.4294j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

https://www.google.gr/search?newwindow=1&safe=off&rlz=1C5CHFA_enGR808GR808&q=pocophone+problems&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwiO05ae9ezdAhXlxIsKHX_DAj0QBQgpKAA&biw=1920&bih=910

https://www.google.gr/search?newwindow=1&safe=off&rlz=1C5CHFA_enGR808GR808&biw=1920&bih=910&ei=zBi2W9jMOOXQrgTnnyw&q=samsung+note+problems&oq=samsung+note+problems&gs_l=psy-ab.3..0j0i22i30k1l9.10167.18622.0.18755.29.25.4.0.0.0.457.2797.1j17j4-1.19.0....0...1c.1.64.psy-ab..6.23.2810...35i39k1j0i67k1j0i203k1j0i10i203k1j0i10k1j0i20i263k1.0.GcTLC8EHlZc

https://www.google.gr/search?newwindow=1&safe=off&rlz=1C5CHFA_enGR808GR808&biw=1920&bih=910&ei=4Bi2W5D2JuTOrgTf1LX4Bg&q=huawei+p20+pro+problems&oq=huawei+p20+problems&gs_l=psy-ab.1.0.0i7i30k1l10.9693.12650.0.14964.10.10.0.0.0.0.201.937.0j6j1.7.0....0...1c.1.64.psy-ab..3.7.935....0.78j6uIe8tko

https://www.google.gr/search?newwindow=1&safe=off&rlz=1C5CHFA_enGR808GR808&biw=1920&bih=910&ei=8Bi2W5bdK8T5qwHvgryIBQ&q=xiaomi+problems&oq=xiaomi+problems&gs_l=psy-ab.3..0i7i30k1l10.15630.16216.0.17966.6.6.0.0.0.0.241.601.0j2j1.3.0....0...1c.1.64.psy-ab..5.1.241....0.LjhuRkPUu4k

...

Δεν είπε κανένας ότι οι συσκευες android δεν βγάζουν πρόβλημα η ότι το λειτουργικό είναι τέλειο.Υπαρχουν 500 συσκευές στην αγορά από 30€-1200€ σίγουρα θα βρεις πολλά αν ψάξεις.επισης ένα λειτουργικό για 500 συσκευες και 1299 custom rom και πάλι αυτά τα τραγελαφικά δεν υπάρχουν.Εδω τα iphone είναι 3 συσκευές κάθε χρόνο( που μπορούν πιο εύκολα να ελεγχθούν)από μια εταιρεία,με συγκεκριμένο hardware και os σχεδιασμένο αποκλειστικά για το hardware  και πάλι δεν προλαβαίνουν τα προβλήματα.ειμαι περίεργος εάν εβγαινε το Ios για 500 συσκευές με διαφορετικο hardware,UI,,custom rom εάν θα δούλευαν έστω το 20% χωρίς πρόβλημα.Θα έβλεπες μετά το lag.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

O average χρηστης δεν θα παρει 1500 ευρω τηλεφωνο. Με ενα redmi των 150 με 636 cpu θα ειναι χαρουμενος οσο δεν παει. Μιλαμε για εμας που ειμαστε above average.

Οταν λες κουτσουρεμενες? Γιατι οπως εχω γραψει δουλευω παραλληλα note 10.1 με 4.4 official note 3 με custom 6αρα και note 8 με official 8.1 και οτι κανω στο ενα κανω και στα υπολοιπα. Στο 3 λογω custom κανω και παραπανω πραγματα λογω root. Να ξερω ρε παιδι μου την πληρη εμπειρια του android 9. Η τρολλαρετε η οντως εχετε πληρη αγνοια επι του android.

Μια χαρά είναι και το Octavia. Χώρους έχει, γκατζετάκια έχει, επιδόσεις έχει.

Και τα Audi και τα Mercedes που είχες, πεταμένα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Jimmy08 είπε

Ετσι ακριβως πες τον average χρηστη να δωσει 1500 τοτε για να μπαινει facebook/instagram εφοσον σου παει η καρδια. Μιλας για gadzet που σε 1 χρονο ειναι ηδη παλια και συγκρινεις με αμαξια που τα εχεις μια ζωη. Fair.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Αρχισαμε παλι τις συγκρισεις με τα αυτοκινητα; κομπλε

• Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, tsakfot είπε

ρε μαν η OnePlus, αν μια στο εκατομύριο πάθει κάτι, έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα? το στέλνω στην Κίνα ? τι κάνω? μένω κανά μηνα χωρίς κινητό ?

Καταλάβετε ότι ΔΕΝ είναι για όλους παιχνίδια τα κινητά. Σε αυτά δυστυχώς βασίζουμε πλέον τεράστιο μέρα της καθημερινής μας δουλειάς.

Μαζί σου και μακάρι να είναι κτήνος, αλλά σου αράδιασα τις σκέψεις μου παραπάνω

Πάρε δύο και κράτα το ένα στο συρτάρι. Πάλι πιο φτηνά θα σου βγει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tsakfot είπε

Αυτό που λες δεν είναι ακριβές. Εγώ στο Note 3 & στο Note 4, με Chrome έβλεπα να κάνει 300 frame skip στο κάτω scrolling, ειδικά σε site που περιέχουν ακόμα κια ελάχιστες photos.

Με cyanogen based rom ε. με την μαμά λαγκαρε και στo home screen.

σου ξαναλέω πως δεν κατέληξα τυχαία στο να τα παρατήσω όλα και να γυρίσω σε iOS

διάβασε παρακάτω που εξηγώ το θέμα lag - retrace - 32 GB απαίτηση μνήμης για να τρέξει όπως θέλω εγώ το λειτουργικό του Android.

Λαγκαρε με cyanogen?αφού έτρεχε κιόλας μια χαρά ήσουν.εμενα κρασαρε συνεχεια και έκανε restart.Τι συζητάμε τώρα?για το cyanogen?από κει έβγαλες το συμπέρασμα για το Android?η από το note 3 του 2013 που έτρεχε Jelly Bean?32Gb ram θες για το Android?ούτε σε gaming PC δεν τα χρησιμοποιούν τα 32Gb.κατι τετοια λέτε και ψάχνουν όλοι να πάρουν το oppo με τα 10gb από τον alibaba.Τι ακριβώς θα φορτώσεις στα 32Gb?

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Istros είπε

Λαγκαρε με cyanogen?αφού έτρεχε κιόλας μια χαρά ήσουν.εμενα κρασαρε συνεχεια και έκανε restart.Τι συζητάμε τώρα?για το cyanogen?από κει έβγαλες το συμπέρασμα για το Android?η από το note 3 του 2013 που έτρεχε belly Jean?32Gb ram θες για το Android?ούτε σε gaming PC δεν τα χρησιμοποιούν τα 32Gb.κατι τετοια λέτε και ψάχνουν όλοι να πάρουν το oppo με τα 10gb από τον alibaba.Τι ακριβώς θα φορτώσεις στα 32Gb?

σου έκανε restart γιατί πιθανότατα δεν ήξερες τι έκανες. Και κάποια φάση είχα φτιάξει και customia cyanogen με δικά μου default packages & apks .

Η cyanogen είναι ότι κοντινότερο σε stock android, για τους κακομοίρηδες με Lagsung.

Μια χαρά έπαιζε αλλά το lag - lag , καθώς και με ένα κάρο άλλες ρομ.

Με τους ρυθμούς που ανεβαίνουν οι απαιτήσεις σε ραμ στο Android, κατά το 2020, τα 32 GB θα είναι το recommended. :D

Επεξ/σία από tsakfot
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...