GeorgeAl92 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, vargas είπε Δεν με κατάλαβες φίλε μου . Δεν είναι για μένα αλλά για την γυναίκα και επίσης έγραψα αν έχει λογική τιμή δλδ γύρω στα 700 το πολύ ..Αν είναι 900 + δεν θα της το πάρω Δηλαδή η γυναίκα σου χρειάζεται κινητό των 1000+ € για την καθημερινότητά της; Ειδικά με τα προβλήματα που εμφανίζει (μέχρι τώρα) 3 αν δεν κάνω λάθος.
JcD Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, vargas είπε Από το xr μόνο η πλατη του θα μ.αρσε σε κόκκινο Τι να μ.αρεσει από τα 326 ppi άλλο... Μα το ότι είναι liquid retina φυσικά. Είναι ινοβεσιον λέμε!
Istros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, makridis είπε Εμένα που με νοιάζει η ασφάλεια, η σταθερότητα, τα updates για 5 συναπτά έτη, η καλύτερη εμπειρία χρήσης εφαρμογών και η ομαλή λειτουργία χρήσης και έλλειψη lag ακόμα και μετά από 5 χρόνια χωρίς restoration...; Πες μου ένα android που τα προσφέρει να πάω αμέσως εκεί! Α ξέχασα δεν υπάρχει. Δεν έχεις ιδέα όμως, έτσι; Pixel 1
kirileman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, makridis είπε Δεν έχεις ιδέα όμως, έτσι; Είδες τι τραβάμε; Hardware 4ετίας ο ένας, χειρότερο os ο άλλος, γέμισε η ignored list μου με αυτά και με αυτά. 2
tsakfot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Istros είπε Pixel Έγινε bro. όπως το Nexus 6 του 14' που θα πάρει Android 9 (άραγε Android 8 πήρε Official ???) 20 giga μνήμη θα χρειάζεται, για να τρέξει android σε 5 χρόνια απο τώρα 😂 Αυτά να τα λέτε μεταξύ σας, όχι δημόσια εδώ μέσα. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από tsakfot
JcD Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, tsakfot είπε Έγινε bro. όπως το Nexus 6 του 14' που θα πάρει Android 9 (άραγε Android 8 πήρε Official ???) 20 giga μνήμη θα χρειάζεται, για να τρέξει android σε 5 χρόνια απο τώρα 😂 Αυτά να τα λέτε μεταξύ σας, όχι δημόσια εδώ μέσα. Ενώ στα 5 χρόνια που θέλει ο φίλος, τα μηλαρακια πάνε μπάλα με τις περίφημες αναβαθμίσεις τους! Άσε που η μπαταρία όπως λέει και ο φίλος μπιλντανος θα είναι στο 100% στα δύο χρόνια, ε οπότε στα 5 να μην είναι στα 70% μέσα έξω? Είναι μπαταρίες ελωχιμ που λες κι εσύ!
fytotech Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, makridis είπε Εμένα που με νοιάζει η ασφάλεια, η σταθερότητα, τα updates για 5 συναπτά έτη, η καλύτερη εμπειρία χρήσης εφαρμογών και η ομαλή λειτουργία χρήσης και έλλειψη lag ακόμα και μετά από 5 χρόνια χωρίς restoration...; Πες μου ένα android που τα προσφέρει να πάω αμέσως εκεί! Α ξέχασα δεν υπάρχει. Δεν έχεις ιδέα όμως, έτσι; Γιατί; Είπα πως έχω iPhone;
makridis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 56 λεπτά πριν, Istros είπε Pixel Εμ...όχι; Κανένα από τα πράγματα που ανέφερα δεν ισχυει για το pixel. Και πριν προλάβεις να πεις το οτιδήποτε, είχα το πρώτο pixel. 5 λεπτά πριν, fytotech είπε Γιατί; Είπα πως έχω iPhone; Ακριβώς όπως το είπες. Επειδή δεν έχεις, δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί είναι ανώτερο το iOS και το οικοσύστημα της Apple από οτιδήποτε άλλο...όποτε και αρχίζεις τα περί «προβάτων», «άσχετων», «ποζεράδων» κτλ κτλ κτλ.
Istros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 47 λεπτά πριν, tsakfot είπε Έγινε bro. όπως το Nexus 6 του 14' που θα πάρει Android 9 (άραγε Android 8 πήρε Official ???) 20 giga μνήμη θα χρειάζεται, για να τρέξει android σε 5 χρόνια απο τώρα 😂 Αυτά να τα λέτε μεταξύ σας, όχι δημόσια εδώ μέσα. Δεν χρειάζεται αναβάθμιση το μηχανάκι δουλέυει ρολόι.Το χούμε ξαναπεί εύγε στην apple που αναβαθμίζει τα μπρίκια.Στo android εξαρτασαι από τον κάθε κατασκευαστή,γι'αυτό και η google εξελίσσει το fuschia. Έχετε βρει τώρα με τις αναβαθμισεις και τη σταθερότητα.εδω τα μισά δεν φορτίζουν,δεν συνδέονται στο δίκτυο,δεν δουλεύουν μικρόφωνα και δεν ξερω και γω τι αλλά προβλήματα έχουν.Αυτο με τα Gb μην το πεις πουθενά θα γελάνε ολοι.Μια χαρά δουλεύει με 4gb ,τα 10Gb είναι marketing για να πουλήσουν. 26 και σήμερα. 1
tsakfot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, JcD είπε Ενώ στα 5 χρόνια που θέλει ο φίλος, τα μηλαρακια πάνε μπάλα με τις περίφημες αναβαθμίσεις τους! Άσε που η μπαταρία όπως λέει και ο φίλος μπιλντανος θα είναι στο 100% στα δύο χρόνια, ε οπότε στα 5 να μην είναι στα 70% μέσα έξω? Είναι μπαταρίες ελωχιμ που λες κι εσύ! Θα μιλάμε όμως με γεγονότα. όχι άκουσα και είδα. Η μάνα μου, με iphone 5C 8 GB παρακαλώ, το καλύτερο android να της δώσεις δεν το αλλάζει/ πέραν της συνήθειας του λειτουργικού, το τηλέφωνο πάει άψογα. Σε βαθμό που ψάρωσα και εγώ (health battery 87 % σε κινητό σχεδόν 5ετίας). Iphone 5S 64άρι συναδέλφου, πιο φρέσκο απο ποτέ με iOS 12. Στην 11άρα επίσης με θεματάκια. Μπαταρία στο 85%. Δικό μου παροπλισμένο Iphone 6, με 12άρα παρακαλώ πάει καλύτερα απο ποτέ με iOS 12! Στην 11άρα είχε θέματα. Health battery 85%. Και ξαναλέω, όχι είδα άκουσα , μου είπανε στην καφετέρια. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από tsakfot
Istros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, makridis είπε Εμ...όχι; Κανένα από τα πράγματα που ανέφερα δεν ισχυει για το pixel. Και πριν προλάβεις να πεις το οτιδήποτε, είχα το πρώτο pixel. Ακριβώς όπως το είπες. Επειδή δεν έχεις, δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί είναι ανώτερο το iOS και το οικοσύστημα της Apple από οτιδήποτε άλλο...όποτε και αρχίζεις τα περί «προβάτων», «άσχετων», «ποζεράδων» κτλ κτλ κτλ. Ακόμα και καλύτερο να είναι το android ,ακόμα και κάθε μήνα αναβάθμιση να βγάζει παλι θα βρείτε καινούργια δικαιολογία για να το αγοράσετε.Σεβαστο και δικαιώμα σου να πάρεις ότι σου αρέσει δεν το συζητάμε καν αλλά μην τα παρουσιάζετε όλα τέλεια γιατί δεν ειναι 7 λεπτά πριν, tsakfot είπε Θα μιλάμε όμως με γεγονότα. όχι άκουσα και είδα. Η μάνα μου, με iphone 5C 8 GB παρακαλώ, το καλύτερο android να της δώσεις δεν το αλλάζει/ πέραν της συνήθειας του λειτουργικού, το τηλέφωνο πάει άψογα. Σε βαθμό που ψάρωσα και εγώ (health battery 87 % σε κινητό σχεδόν 5ετίας). Iphone 5S 64άρι συναδέλφου, πιο φρέσκο απο ποτέ με iOS 12. Στην 11άρα επίσης με θεματάκια. Μπαταρία στο 85%. Δικό μου παροπλισμένο Iphone 6, με 12άρα παρακαλώ πάει καλύτερα απο ποτέ με iOS 12! Στην 11άρα είχε θέματα. Health battery 85%. Και ξαναλέω, όχι είδα άκουσα , μου είπανε στην καφετέρια. Και ενός φίλου μου ο πατέρας του είχε clamshell samsung και δεν το αλλάζει με τίποτα.Τι σημαίνει τώρα αυτό?εκεί να δεις ομαλότητα και ασφάλεια. https://www.imobie.com/support/ios-12-not-charging.htm Πώς γίνεται και τα δικα σας iphone δεν βγάζουν ποτέ προβλήματα και τα υπόλοιπα κορόιδα που δεν ξέρουν να διαλέγουν συσκευη κοιτάζοντας τα κουτιά απ' έξω να την πατάνε. Αυτά που μας λες είναι της καφετέριας.εγω σου παραθέτω link 11 λεπτά πριν, tsakfot είπε Θα μιλάμε όμως με γεγονότα. όχι άκουσα και είδα. Η μάνα μου, με iphone 5C 8 GB παρακαλώ, το καλύτερο android να της δώσεις δεν το αλλάζει/ πέραν της συνήθειας του λειτουργικού, το τηλέφωνο πάει άψογα. Σε βαθμό που ψάρωσα και εγώ (health battery 87 % σε κινητό σχεδόν 5ετίας). Iphone 5S 64άρι συναδέλφου, πιο φρέσκο απο ποτέ με iOS 12. Στην 11άρα επίσης με θεματάκια. Μπαταρία στο 85%. Δικό μου παροπλισμένο Iphone 6, με 12άρα παρακαλώ πάει καλύτερα απο ποτέ με iOS 12! Στην 11άρα είχε θέματα. Health battery 85%. Και ξαναλέω, όχι είδα άκουσα , μου είπανε στην καφετέρια. https://ifixit.org/blog/11208/batterygate-timeline/ "Apple attempted to resolve the problem—secretly—via iOS update 10.2.1, which made changes to power delivery on all devices newer than the iPhone 6. This feature was obfuscated by a myriad of fixes for security and design bugs that were introduced by iOS 10.2 (released just 42 daysprior). Apple remained tight-lipped about the full intent behind the update, but, inevitably, the internet jumped on Apple’s case: Tech journalists and Redditors alike speculated that the update was an attempt to prevent battery shutdowns." Εδω υπάρχουν ολόκληροι οδηγοί στο internet για battery draining και σεις μας λέτε για healt 100% https://www.iphonelife.com/content/how-to-fix-battery-drain-ios-10-iphone-10-tips-longer-battery-life Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από Istros
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 41 minutes ago, JcD said: Ενώ στα 5 χρόνια που θέλει ο φίλος, τα μηλαρακια πάνε μπάλα με τις περίφημες αναβαθμίσεις τους! Άσε που η μπαταρία όπως λέει και ο φίλος μπιλντανος θα είναι στο 100% στα δύο χρόνια, ε οπότε στα 5 να μην είναι στα 70% μέσα έξω? Είναι μπαταρίες ελωχιμ που λες κι εσύ! Εϊ ψιτ, πειρατήηηηηηηηηηη, όχι όπως σε βολεύει κάθε φορά!
Istros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, tsakfot είπε Θα μιλάμε όμως με γεγονότα. όχι άκουσα και είδα. Η μάνα μου, με iphone 5C 8 GB παρακαλώ, το καλύτερο android να της δώσεις δεν το αλλάζει/ πέραν της συνήθειας του λειτουργικού, το τηλέφωνο πάει άψογα. Σε βαθμό που ψάρωσα και εγώ (health battery 87 % σε κινητό σχεδόν 5ετίας). Iphone 5S 64άρι συναδέλφου, πιο φρέσκο απο ποτέ με iOS 12. Στην 11άρα επίσης με θεματάκια. Μπαταρία στο 85%. Δικό μου παροπλισμένο Iphone 6, με 12άρα παρακαλώ πάει καλύτερα απο ποτέ με iOS 12! Στην 11άρα είχε θέματα. Health battery 85%. Και ξαναλέω, όχι είδα άκουσα , μου είπανε στην καφετέρια. Από gate σε gate πηγαινετε.Τουλαχιστιν έχετε μια πρωτιά και σεις. 1
JcD Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Εϊ ψιτ, πειρατήηηηηηηηηηη, όχι όπως σε βολεύει κάθε φορά! Για κανε το λιανά!
tsakfot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Istros είπε Από gate σε gate πηγαινετε.Τουλαχιστιν έχετε μια πρωτιά και σεις. εσύ στο τέλος θα το τερματίσεις το κανονάκι της παπάτζας
Προτεινόμενες αναρτήσεις