Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
19 minutes ago, JcD said:

Ναι εγώ αυτό λέω, ότι σε κάθε κύκλο φόρτισης μειώνεται η χωρητικότητα της μπαταρίας! Ισχύει?

Όχι.

• Απαντ. 448
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, JcD είπε

Ναι εγώ αυτό λέω, ότι σε κάθε κύκλο φόρτισης μειώνεται η χωρητικότητα της μπαταρίας! Ισχύει?

Η χωρητικότητα, απ'οσο γνωρίζω, μένει σταθερή. Αυτό που αλλάζει είναι η απόδοση της (αυξάνεται τους πρώτους μήνες και μειώνεται στη συνέχεια).

Δημοσ.
21 ώρες πριν, inangelsheart είπε

'Άντε τώρα να τα πεις αυτά στην γιατρίνα την πελάτισσα μου που θέλει η κακομοίρα να παίρνει μόνο κλήσεις και να χαζεύει στο facebook... μου το έφερε σήμερα για πολλαπλή φορά και μαντέψτε... της κολλάει λέει όταν το βάζει στην φόρτιση... 

Η συμβουλή μου πλέον ξεπέρασε τον σεβασμό στον πελάτη και της είπα οκ. Την πάτησες. Δεν είσαι η μόνη και ποτέ δεν είναι αργά. Πήγαινε το πίσω και ζήτα λεφτά όχι αντικατάσταση. Ελπίζω να την έψησα αρκετά να πάρει η φουκαριάρα το πόκο που της έκανα επίδειξη μπας και αυτή δει το φως της και εγώ σταματήσω να την βλέπω με τα άπειρα προβλήματα του xs max της των 1700 ευρώ..

:P

Μήπως να της έλεγες να το βάλει σε αγγελία πώλησης στο insomnia, πριν ξεσπάσει το μέγα σκάνδαλο με το chargegate και δεν πιάνει ούτε 500€ το μηλόφωνο ; Της δίνεις που της δίνεις επιστημονικές εξηγήσεις, τουλάχιστον πες της κάτι να κάνεις χαρούμενο και κανένα συμφουρίτη  ! :p

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eliasjuve είπε

Να βρείτε κάποιον/α να σας αγαπάει όπως τα φαν μπόυς την έιπολ.

Και εγώ εύχομαι να βρείς γκόμενα που να ασχολείτε τόσο πολύ μαζί σου, όσο τα αντι-apple sheeps, με την Apple 🤣

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tsakfot είπε

Και εγώ εύχομαι να βρείς γκόμενα που να ασχολείτε τόσο πολύ μαζί σου, όσο τα αντι-apple sheeps, με την Apple 🤣

Ευχαριστώ αλλά θα προτιμούσα την σχέση εμπιστοσύνης των έιπολ φαν μπόυς.

Επεξ/σία από eliasjuve
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stud1118 είπε

Μήπως να της έλεγες να το βάλει σε αγγελία πώλησης στο insomnia, πριν ξεσπάσει το μέγα σκάνδαλο με το chargegate και δεν πιάνει ούτε 500€ το μηλόφωνο ; Της δίνεις που της δίνεις επιστημονικές εξηγήσεις, τουλάχιστον πες της κάτι να κάνεις χαρούμενο και κανένα συμφουρίτη  ! 😛

Βάλε της την beta να τελειώνεις. Είναι πιο εύκολο από το να  βάζεις ρομ....

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tsakfot είπε

Καλά αυτό που λες για δες τιο λίγο με άλλες εταιρείες. Στο θέμα της xiaomi πρώτα σχόλια  ήταν από τύπους. ..που δεν ασχολούνται με άλλες εταιρείες γτ έχουν το υπερτελειο κινητό ...δεν τους ψέγω για αυτό κ πολύ καλά έκαναν κ την έκριναν την xiaomi αυστηρά αλλά από την άλλη όχι να μην κρίνουμε την apple .. Όλες οι εταιρείες στο ίδιο γήπεδο βρίσκονται και πρέπει να κρίνονται με τα καλά τους κ τα στραβά τους 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, atheatos είπε

Βάλε της την beta να τελειώνεις. Είναι πιο εύκολο από το να  βάζεις ρομ....

Όχι, το λειτουργικό έχει πρόβλημα, πού ακούστηκε άλλωστε sw με bugs;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, kirileman είπε

Όχι, το λειτουργικό έχει πρόβλημα, πού ακούστηκε άλλωστε sw με bugs;

Μου φαίνεται ότι το κάνουν επίτηδες. Αυτό που συμβαίνει είναι παρόμοιο όπως και με τα MacBook Pro. 

Το ίδιο πραγμα ακριβώς . Δοκιμάσανε το hardware με το λειτουργικό που δεν έχει βγει ακόμα (στην περίπτωση του MacBook Pro το Mojave update) , το δίνουν στο εμπόριο και μετά σου πασάρουν τα update για να δώσουν λύση. Δεν είναι τυχαίο 2 στα δυο.

Καταλαβαίνω ότι θέλουν να περάσουν τις αλλαγές στο software σταδιακά , αλλά θα έπρεπε να το έκαναν πολύ νωρίτερα , από την παρουσίαση του νέου hardware. To timing τους είναι λάθος.

Επεξ/σία από atheatos
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, vargas είπε

Καλά αυτό που λες για δες τιο λίγο με άλλες εταιρείες. Στο θέμα της xiaomi πρώτα σχόλια  ήταν από τύπους. ..που δεν ασχολούνται με άλλες εταιρείες γτ έχουν το υπερτελειο κινητό ...δεν τους ψέγω για αυτό κ πολύ καλά έκαναν κ την έκριναν την xiaomi αυστηρά αλλά από την άλλη όχι να μην κρίνουμε την apple .. Όλες οι εταιρείες στο ίδιο γήπεδο βρίσκονται και πρέπει να κρίνονται με τα καλά τους κ τα στραβά τους 

Μπερδεύεις όμως την τιμή που πληρώνεις, με το value και το support που παίρνεις. Ή το κάνεις επίτηδες για να δικαιολογήσεις την επιλογή σου.

Δεν ξέρω αν τα 1500 ευρώ του iphone X, θα έπρεπε να δικαιολογούν γραμμή παραγωγής, που θα βγάζει μηδενικά hardware προβλήματα ή μηδενικά software bugs καθότι όλα τα λειτουργικά γράφονται απο ανθρώπους.

Κρίνω με αυτά που εγώ έχω αντιμετωπίσει σαν χρήστης και γιατί κατέληξα να χρησιμοποιώ Iphone. και όπως κατάλαβες είμαι αρκετά πιο ευχαριστημένος.

Και επειδή μου αρέσουν οι παρομοιώσεις με τα αυτοκίνητα, δεν περίμενα ούτε από την Mini στο παρελθόν, ούτε απο το Audi που έχω τώρα, να είναι πιο αξιόπιστη από ένα Hyundai η ένα Ford.  είχα στο παρελθόν απόλα και έχω άποψη.

Και στην πράξη δεν είναι πιο αξιόπιστα. Δεν περιμένω επειδή πλήρωσα Χ ποσό παραπάνω να απολαύσω απροβλημάτιστη λειτουργία και trouble free διάρκεια ζωής. Ξέρω συνειδητοποιημένα τι αγόρασα και γιατί το αγόρασα. Ξέρω ότι η πλειονότητα των πραγμάτων που αποτελούν το αυτοκίνητο κατασκευάζονται στην Κίνα.

Απολαμβάνω και δίνω σημασία όμως στα υλικά, στο design, στα gadgets και στην προσοχή στην λεπτομέρεια και το after sales , όταν σκάσει η στραβή. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Η Samsung δεν θα έκανε τόση ζημιά στη φίρμα της αν τα προβλήματα ήταν μεμονωμένα και δεν θα απέσυρε ολόκληρη τη σειρά αν δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. 

απαντησες μονος σου πιο πριν, ειναι αλλη η βαρυτητα και προφανως αλλες οι χασουρες σε αγωγες οταν μιλαμε για εκρηξεις. εφοσον ηταν στανταρακι οτι υπηρχε προβλημα η σαμμυ τα βαλε κατω υπολογισε τι τη συμφερει και κατεληξε στο να αποσυρει τη συσκευη προτου γενικευτει το θεμα.

οπως επισης ολα αυτα τα χρονια που λες τα μηλα δεν εχουν θεματα, στο αμερικα με μαζικες αγωγες εχουν κερδισει δικες οι καταναλωτες. και μη ξεχναμε οτι στοιχεια που μπηκαν στο δικαστηριο δεν ηταν μονο απο παρατηρησεις, αλλα και στατιστικες που κρατουσε το μηλο, αρα μια χαρα ηξερε τι εκανε. 

γενικα οι εταιρειες οσο μπορουν δεν πανε στα τυφλα, πληρωνουν πολλα λεφτα σε ειδικους για να εχουν οσο πιο καλες πιθανοτητες μπορουν για κερδος

επισης για τις μπαταριες που λετε, ισχυει οτι αναλογα με το ρευμα "χαλανε" πιο γρηγορα. ποσο πιο γρηγορα δεν θυμαμαι να σου πω, εξαρταται παντα απο τη κατασκευη της. επισης νομιζω αμα φορτιζεις γρηγορα τις μπαταριες λιθιου δεν εχουν τα ιδια Wh οσο αμα τις φορτισεις αργα, αλλα δεν θυμαμαι αν ισχυει 😕

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsakfot είπε

Μπερδεύεις όμως την τιμή που πληρώνεις, με το value και το support που παίρνεις. Ή το κάνεις επίτηδες για να δικαιολογήσεις την επιλογή σου.

Δεν ξέρω αν τα 1500 ευρώ του iphone X, θα έπρεπε να δικαιολογούν γραμμή παραγωγής, που θα βγάζει μηδενικά hardware προβλήματα ή μηδενικά software bugs καθότι όλα τα λειτουργικά γράφονται απο ανθρώπους.

Κρίνω με αυτά που εγώ έχω αντιμετωπίσει σαν χρήστης και γιατί κατέληξα να χρησιμοποιώ Iphone. και όπως κατάλαβες είμαι αρκετά πιο ευχαριστημένος.

Και επειδή μου αρέσουν οι παρομοιώσεις με τα αυτοκίνητα, δεν περίμενα ούτε από την Mini στο παρελθόν, ούτε απο το Audi που έχω τώρα, να είναι πιο αξιόπιστη από ένα Hyundai η ένα Ford.  είχα στο παρελθόν απόλα και έχω άποψη.

Και στην πράξη δεν είναι πιο αξιόπιστα. Δεν περιμένω επειδή πλήρωσα Χ ποσό παραπάνω να απολαύσω απροβλημάτιστη λειτουργία και trouble free διάρκεια ζωής. Ξέρω συνειδητοποιημένα τι αγόρασα και γιατί το αγόρασα. Ξέρω ότι η πλειονότητα των πραγμάτων που αποτελούν το αυτοκίνητο κατασκευάζονται στην Κίνα.

Απολαμβάνω και δίνω σημασία όμως στα υλικά, στο design, στα gadgets και στην προσοχή στην λεπτομέρεια και το after sales , όταν σκάσει η στραβή. 

Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κανένα , προφανώς είναι πιο premium σα μάρκα η apple  από τους Κινέζους κ τους κορεάτες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σχολιαστεί όταν κάνει τα δικά της κ αυτό αφορά κ το support που δεν έχει στο επίπεδο που θα ήθελε πολύς κόσμος  . Κ επειδη νομίζουν κάποιοι λόγω τρολιν που πέφτει ότι έχω θέμα με την apple σου λέω πως δεν ισχύει .τα Χριστούγεννα θα πάρω οντως το xr , επευδη την κράζω δεν σημαίνει ότι δεν  αρεσιυν κάποια προϊόντα της . Αρκεί να το βρω σε.ια λογική τιμή 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...