GeorgeAl92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 47 λεπτά πριν, billdanos είπε Γιατί να κλείσει το θέμα? Επειδή δεν αρέσει σε κάποιους να ακούνε και τη διαφορετική άποψη? Θέλετε κάθε τοπικ που αφορά την Apple να γίνεται μόνο παιδική χαρά των haters και των trolls? Φανατικός με την Apple προφανώς και είμαι μιας και όπως έχει εξηγήσει χρησιμοποιώ τα προϊόντα της εδώ και 10+ χρόνια τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ταυτόχρονα όμως, έχω και το πλεονέκτημα πως χρησιμοποιώ και πάρα πολλές συσκευές και υπηρεσίες του ανταγωνισμού, οπότε μπορώ εύκολα να τα συγκρίνω μεταξύ τους. Aν σε κάποιους δεν γίνεται αποδεκτή η γνώμη κάποιου που σχηματίστηκε από την πραγματική εμπειρία του, είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα. Προφανώς επιθυμούν να διαβάζουν πάντα απόψεις που τους ικανοποιούν προσωπικά, ακόμη και αν αυτές δεν ευσταθούν ή είναι αλλοιωμένες. Η γνώμη μου θα αλλάξει όταν δεν θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου ή όταν θα βρω κάτι που θα την κάνει ακόμη πιο αποδοτική. Μέχρι τότε, εμπιστεύομαι την Apple. Ο mod εδώ μέσα δεν είναι για να συμφωνεί με τις απόψεις όλων ή να κάνει το δάσκαλο και προφανώς έχει προσωπική άποψη. Εννοείται ότι ο mod δεν είναι δάσκαλος ούτε χωροφύλακας και έχει προσωπική άποψη, εξάλλου όλα τα σχόλια που έσβησες ήταν υβριστικά και τραγικά αλλά ο φανατισμός είναι τεράστιο λάθος και δυστυχώς το δικαιολογείς κιόλας στον εαυτό σου κάτι που μεγεθύνει το ήδη μεγάλο λάθος. Κοίτα πολλοί κάνουν την πλάκα τους...οκ και βέβαια η δικιά σου γνώμη μετράει πιο πολύ από των άλλων όταν αφορά εσένα αλλά σκέψου λίγο για να σου λένε τόσοι άνθρωποι για τα λάθη της μηλοεταιρείας και εσύ απλώς να τα δικαιολογείς δεν είναι πρόβλημα; 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 2 minutes ago, GeorgeAl92 said: Εννοείται ότι ο mod δεν είναι δάσκαλος ούτε χωροφύλακας και έχει προσωπική άποψη, εξάλλου όλα τα σχόλια που έσβησες ήταν υβριστικά και τραγικά αλλά ο φανατισμός είναι τεράστιο λάθος και δυστυχώς το δικαιολογείς κιόλας στον εαυτό σου κάτι που μεγεθύνει το ήδη μεγάλο λάθος. Κοίτα πολλοί κάνουν την πλάκα τους...οκ και βέβαια η δικιά σου γνώμη μετράει πιο πολύ από των άλλων όταν αφορά εσένα αλλά σκέψου λίγο για να σου λένε τόσοι άνθρωποι για τα λάθη της μηλοεταιρείας και εσύ απλώς να τα δικαιολογείς δεν είναι πρόβλημα; Δικαιολογώ όσα κρίνω πως μπορώ να δικαιολογήσω. Οι τιμές ας πούμε δεν μου αρέσουν αλλά δεν αρκούν ώστε να με κάνουν να αλλάξω στρατόπεδο! Τα πλεονεκτήματα για τα δικά μου γούστα πάντα, είναι ακόμη πολύ περισσότερα από αυτά του ανταγωνισμού. Ο φανατισμός μου δεν είναι απλά για να πάω κόντρα σε κάποιους αν και η λέξη έπρεπε να είναι από την αρχή μέσα σε εισαγωγικά.
Gavousis9 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, Istros είπε Τώρα μας λύθηκε η απορία γιατί δεν βάζουν μεγάλες μπαταρίες στα iphone.Θα θες μια μέρα να τη φορτισεις Ακριβως.. Το χω πει καιρο τωρα.. Εδω κυκλοφορει κινητο που φορτιζει αντιστοιχη και ισως μεγαλυτερη μπαταρια σε 40 ισως και λιγοτερα λεπτα.. Τοσο πισω.. Αλλα ξεχασα.. Ειναι ααααποοολ 1
vargas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Ξαναδιάβασε προσεκτικά τι έγραψα. Υπάρχει προγραμματισμένη έκδοση του νέου λειτουργικού που όπως φαίνεται δεν έχει θέματα σε συσκευές που είχαν με την τωρινή έκδοση. Αν μέχρι τότε δεν βγει κάποιο patch κλπ, πάει να πει πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο σοβαρά όπως τα παρουσιάζετε. Πολλές φορές όταν προέκυψαν θέματα ασφαλείας κλπ, βγήκε άμεσα fix πριν την κυκλοφορία της επόμενης έκδοσης. Αν το quick charge ήταν 100% έτοιμο για χρήση χωρίς να επηρεάζει έστω και λίγο τις συσκευές, δεν θα κυκλοφορούσαν ασύρματα quick charge docks με ...ανεμιστήρες στην πλάτη τους για να δροσίζουν τις συσκευές... Παρόλα αυτά, αν κάποιος επιθυμεί τη γρήγορη φόρτιση, αγοράζει έναν άλλο φορτιστή και είναι οκ και με τα iphones! Όταν θα έχει δώσει 1500 ευρώ, τα επιπλέον 50 είναι ...αέρας! 😛 Εγώ σου λέω τι λέει το απόλυτο fanboy της apple ο rene richie .Αν κάνει λάθος η λέει ψέμματα δεν το ξέρω. Στο θέμα της φόρτισης άσχετα αν είναι αέρας η όχι τα 70 ευρώ, είναι απόλυτη γυφτιά της εταιρείας όταν σου χει σκάσει ένα τέτοιο ποσό ο καταναλωτής, να του δίνεις ένα φορτιστή της πλάκας κ να τον κοροϊδεύεις λέγοντας τέτοιους θέλουν οι apple byers μικρούς φορτίστες γτ είναι πιο πρακτικοί . 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Just now, Gavousis9 said: Ακριβως.. Το χω πει καιρο τωρα.. Εδω κυκλοφορει κινητο που φορτιζει αντιστοιχη και ισως μεγαλυτερη μπαταρια σε 40 ισως και λιγοτερα λεπτα.. Τοσο πισω.. Αλλα ξεχασα.. Ειναι ααααποοολ Φυσικά και υπάρχουν, όπως υπάρχουν και στα iphones πλεον. Θα ήθελα όμως να δω και κάποια μελέτη που να περιγράφει τη φθορά τους ένα χρόνο μετά σε σχέση με αυτές που φορτίζουν στους κανονικούς χρόνους τους.
Gavousis9 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Φυσικά και υπάρχουν, όπως υπάρχουν και στα iphones πλεον. Θα ήθελα όμως να δω και κάποια μελέτη που να περιγράφει τη φθορά τους ένα χρόνο μετά σε σχέση με αυτές που φορτίζουν στους κανονικούς χρόνους τους. Φορτιζει μηλοφωνο στα 40 λεπτα 100%??ε τοτε μιλαμε για ιννοβεισον τωρα:) Εδω ανακαλυφθηκε η 2η σιμ και δεν το θιξαμε καν.. Ντροπή μας:ρΕγω παντως που ειμαι μονιμα με quick και εχω την συσκευη μου 8 μηνες(μαρκα δεν αναφερω) battery health απο προγραμμα εχει 100%..ουτε εχω παρατηρησει καποιο προβλημα. Τωρα αν στα 3 χρονια βγαλει θεμα, απλα δεν θα εχω αυτο το κινητο:ρ Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Gavousis9 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 4 minutes ago, Gavousis9 said: Φορτιζει μηλοφωνο στα 40 λεπτα 100%??ε τοτε μιλαμε για ιννοβεισον τωρα:) Εδω ανακαλυφθηκε η 2η σιμ και δεν το θιξαμε καν.. Ντροπή μας:ρΕγω παντως που ειμαι μονιμα με quick και εχω την συσκευη μου 8 μηνες(μαρκα δεν αναφερω) battery health απο προγραμμα εχει 100%..ουτε εχω παρατηρησει καποιο προβλημα. Τωρα αν στα 3 χρονια βγαλει θεμα, απλα δεν θα εχω αυτο το κινητο:ρ Δεν μιλάμε για 3 χρόνια μιας και μέχρι τότε σίγουρα θα έχεις φθορά. Συνήθως μας ενδιαφέρει η κατάσταση της μπαταρίας στα πρώτα 2 χρόνια.
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Και εγώ αν είχα σκάσει ένα σωρό λεφτά για iPhone και έβγαινε προβληματικό, εννοείται πως θα προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να το δικαιολογήσω. Αν ήμουν damaged δηλαδή. Ένας νορμαλ άνθρωπος θα σου έλεγε πως ναι, απαράδεκτο να σκας 1000+ και να σου παρουσιάζουν προβλήματα, δεν είμαστε beta testers. Καλημέρα σας και καληνύχτα σας. Τα λέμε στις 31 Οκτώβρη που θα λύσουν το θέμα. PS: Πότε θα βγει η non beta συσκευή να την αγοράσουμε; Θα κοστίζει περισσότερο; 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 4 minutes ago, Sasuke_Uchiha said: Και εγώ αν είχα σκάσει ένα σωρό λεφτά για iPhone και έβγαινε προβληματικό, εννοείται πως θα προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να το δικαιολογήσω. Αν ήμουν damaged δηλαδή. Ένας νορμαλ άνθρωπος θα σου έλεγε πως ναι, απαράδεκτο να σκας 1000+ και να σου παρουσιάζουν προβλήματα, δεν είμαστε beta testers. Καλημέρα σας και καληνύχτα σας. Τα λέμε στις 31 Οκτώβρη που θα λύσουν το θέμα. PS: Πότε θα βγει η non beta συσκευή να την αγοράσουμε; Θα κοστίζει περισσότερο; Προβληματικό είναι όταν πρέπει απλά να το συνδέσεις στο φορτιστή και να το ξεκλειδώσεις στην αρχή, προβληματικό είναι και όταν παίρνει φωτιά στην τσέπη σου. Η βαρύτητα του προβλήματος είναι ίδια? Μπορούν να διορθωθούν αντίστοιχα όλα τα προβλήματα?
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Προβληματικό είναι όταν πρέπει απλά να το συνδέσεις στο φορτιστή και να το ξεκλειδώσεις στην αρχή, προβληματικό είναι και όταν παίρνει φωτιά στην τσέπη σου. Η βαρύτητα του προβλήματος είναι ίδια? Δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο θέμα αγαπητέ, αν δεν κάνω λάθος παρουσιάστηκε κ άλλο πρόβλημα με το σήμα πριν κάτι μέρες. Γενικά αυτά δεν θα έπρεπε να γινόντουσταν σε μια συσκευή που κοστίζει όσο κοστίζει. Ανεπίτρεπτο και πείτε ό,τι θέλετε. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 5 minutes ago, Sasuke_Uchiha said: Δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο θέμα αγαπητέ, αν δεν κάνω λάθος παρουσιάστηκε κ άλλο πρόβλημα με το σήμα πριν κάτι μέρες. Γενικά αυτά δεν θα έπρεπε να γινόντουσταν σε μια συσκευή που κοστίζει όσο κοστίζει. Ανεπίτρεπτο και πείτε ό,τι θέλετε. Το να παρουσιάστηκε πρόβλημα σε κάποιες συσκευές που είχε να κάνει και με το δίκτυο στο οποίο βρισκόταν, το κάνει αυτόματα γενικευμένο πρόβλημα για όλες? Για οποιαδήποτε συσκευή κι αν ψάξεις στο google, θα σου βάλει 100% εκατοντάδες αναφορές από χρήστες. Αυτό σημαίνει πως έχουν όλες πρόβλημα?
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Το να παρουσιάστηκε πρόβλημα σε κάποιες συσκευές που είχε να κάνει και με το δίκτυο στο οποίο βρισκόταν, το κάνει αυτόματα γενικευμένο πρόβλημα για όλες? Για οποιαδήποτε συσκευή κι αν ψάξεις στο google, θα σου βάλει 100% αναφορές από χρήστες. Αυτό σημαίνει πως έχουν όλες πρόβλημα? Αν το πάμε έτσι, δεν ανατινάχτηκαν σαν C4 όλα τα Note 7. 4 λεπτά πριν, fytotech είπε Dash Charge. Είπατε κάτι; Εδώ είναι thread για το iPhone. Να πας αλλού. 3 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 3 minutes ago, Sasuke_Uchiha said: Αν το πάμε έτσι, δεν ανατινάχτηκαν σαν C4 όλα τα Note 7. Η Samsung δεν θα έκανε τόση ζημιά στη φίρμα της αν τα προβλήματα ήταν μεμονωμένα και δεν θα απέσυρε ολόκληρη τη σειρά αν δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα.
JcD Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 49 λεπτά πριν, billdanos είπε Αν δεν ξέρετε πως λειτουργεί η Apple είναι δικό σας θέμα και όχι δικό μας. Ο χρόνος φόρτισης με τον απλό φορτιστή είναι από 2.5+ εως 3.5 ώρες ανάλογα με το μοντέλο. Η μπαταρία του αντέχει όλη τη μέρα και το βάζω στη βάση του το βράδυ όταν πέφτω για ύπνο. Αν κάποιος το χρησιμοποιεί ακόμη πιο "βαριά" φροντίζει να το φορτίζει και στο γραφείο του ή όπου αλλού βρίσκεται. Αν κάποιος καίγεται για το quick charge, παίρνει άλλο φορτιστή που φορτίζει το iphone στο 50% μέσα σε 30 λεπτά. Δεν ξέρω πως τα πάνε τα άλλα μοντέλα που φορτίζουν συνεχώς με quick charge, αλλά 12 μήνες μετά η μπαταρία του Χ μου βρίσκεται ακόμη στο 100% health (ούτε καν 99%). Σχετικά με τα updates, προς το τέλος Οκτωβρη (κατά την παρουσίαση των νέων ipads λογικά) είναι προγραμματισμένη η επόμενη έκδοση του ios και όχι του fix! Αν το πρόβλημα διαπιστωθεί πως είναι σοβαρό και επηρεάζει πολλές συσκευές, θα κυκλοφορήσει έκδοση με το fix πριν από το τέλος του μήνα. Καλά δεν παίζει αυτό. Που την βλέπετε την ποσόστωση υγείας της μπαταρίας? Η μπαταρίες φυσιολογικά χάνουν χωρητικότητα σιγά σιγά ήδη από τον πρώτο κύκλο φόρτισης. Αν κάποια προγράμματα δείχνουν 100% υγεία-χωρητικότητα μετά από 100 κύκλους φόρτισης μάλλον παπάτζες λένε! Και δεν μιλάω για apple αλλά για όλες τις μπαταρίες! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις