atheatos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, vargas είπε Είσαι πολύ λάθος να συγκρίνεις κινητό με αυτοκίνητο . Κρατά ένα κινητό για 10 χρόνια από το 2008 μέχρι 2018 κ πες μου ..γτ εγώ έχω civic type s και πρόσφατα και r και τα δύο μοντέλα του 2008 . Ακόμα κρατιούνται δυνατά και όμορφα και μια 5 ετια μην πω παραπάνω την έχουν για πλάκα. Πιο κινητό στέκεται 10 χρόνια μετά κανενα Τα iPhone με την κατάλληλη βάση μπορεί να σταθούν στο ράφι της βιβλιοθήκης ως διακοσμητικά..... ειδικα το 3GS Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από atheatos
atheatos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, vargas είπε Αυτό της άρεσε αν υπάρχει καμία προσφορά που δεν το βλέπω θα το ήθελε . Έχει μανία με την apple. Έχει πάρει μόνη της ευτυχώς 😂😂 macbook pro Εγώ στην θέση σου θα την είχα χωρίσει....😝 https://www.apple.com/leadership/ Από γυναίκες, για γυναίκες.
Jimmy08 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 6 hours ago, vargas said: Είσαι πολύ λάθος να συγκρίνεις κινητό με αυτοκίνητο . Κρατά ένα κινητό για 10 χρόνια από το 2008 μέχρι 2018 κ πες μου ..γτ εγώ έχω civic type s και πρόσφατα και r και τα δύο μοντέλα του 2008 . Ακόμα κρατιούνται δυνατά και όμορφα και μια 5 ετια μην πω παραπάνω την έχουν για πλάκα. Πιο κινητό στέκεται 10 χρόνια μετά κανενα Δεν συγκρινα κινητό με αυτοκίνητο. Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Είπα μόνο ότι πιάστηκε κορόιδο που έδωσε 30.000 παραπάνω για αυτοκίνητο, ενώ την έβγαζε και φθηνότερα.
spyraldo10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δεν έχει νόημα η σύγκριση με αυτοκίνητα... Εμένα τα iphone μου θυμίζουν "οικολογικό" ηλεκτροκίνητο supercar. 😶 1
JcD Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, Jimmy08 είπε Όπως και να έχει, είναι κορόιδο που έδωσε 30.000 παραπάνω για το σηματακι. Εντάξει? Με "λούσατε" αρκετά ή να βγάλω στην φόρα κι άλλα άπλυτα μου? 😂
Jimmy08 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, JcD είπε Εντάξει? Με "λούσατε" αρκετά ή να βγάλω στην φόρα κι άλλα άπλυτα μου? 😂 Αστειεύομαι έτσι..; Είναι αυτονόητο ότι οι επιλογές του καθενός είναι δικές του και μόνο.
JcD Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Jimmy08 είπε Αστειεύομαι έτσι..; Είναι αυτονόητο ότι οι επιλογές του καθενός είναι δικές του και μόνο. Ναι ρε εννοείτε 😄! Σε αυτήν την περίπτωση αυτό που θέλει να πει ο ποιητής (εγώ) είναι ότι η τιμή απόκτησής ήταν δυσανάλογη προς την εμπειρία χρήσης και την ποιότητα κατασκευής του προϊόντος, διότι υπάρχουν φθηνότερες και καλύτερες λύσεις στην κατηγορία (audi a3). Αντίστοιχα η τιμή απόκτησης ενός καινούργιου iphone είναι δυσανάλογη προς αυτά που προσφέρει αφού μπορεί κάποιος να τα βρει σε ναυαρχίδες android με τα μισά λεφτά. Το Octavia που αναφέρθηκε πριν είναι το pocophone σε αντιστοιχία με τα τηλέφωνα! 1
helfire2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 εγώ όμως αντιμετωπίζω ένα διαφορετικό πρόβλημα και δεν έχω διαβάσεις κάτι άλλο σχετικά. Αγόρασα χθες το IPhone xs 64GB και σήμερα διαπίστωσα ότι ο ήχος κλήσης έχει πρόβλημα (άλλοτε χτυπάει δυνατά στην αρχή και μετά από λίγο πέφτει η ένταση και άλλοτε χτυπάει τόσο σιγανά που δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου). όλα τα ρυθμιστικά είναι στα max ενώ ή μουσική και οι ήχοι κλήσεως στον έλεγχο ακούγονται καλά και δυνατά
CheOnWeb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 4 minutes ago, helfire2 said: εγώ όμως αντιμετωπίζω ένα διαφορετικό πρόβλημα και δεν έχω διαβάσεις κάτι άλλο σχετικά. Αγόρασα χθες το IPhone xs 64GB και σήμερα διαπίστωσα ότι ο ήχος κλήσης έχει πρόβλημα (άλλοτε χτυπάει δυνατά στην αρχή και μετά από λίγο πέφτει η ένταση και άλλοτε χτυπάει τόσο σιγανά που δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου). όλα τα ρυθμιστικά είναι στα max ενώ ή μουσική και οι ήχοι κλήσεως στον έλεγχο ακούγονται καλά και δυνατά Μήπως έχει σχέση με το Attention Aware; 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 7 minutes ago, helfire2 said: εγώ όμως αντιμετωπίζω ένα διαφορετικό πρόβλημα και δεν έχω διαβάσεις κάτι άλλο σχετικά. Αγόρασα χθες το IPhone xs 64GB και σήμερα διαπίστωσα ότι ο ήχος κλήσης έχει πρόβλημα (άλλοτε χτυπάει δυνατά στην αρχή και μετά από λίγο πέφτει η ένταση και άλλοτε χτυπάει τόσο σιγανά που δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου). όλα τα ρυθμιστικά είναι στα max ενώ ή μουσική και οι ήχοι κλήσεως στον έλεγχο ακούγονται καλά και δυνατά Το iphone X & XS έχουν μια επιλογή που είναι ενεργοποιημένη by default, που χαμηλώνουν την ένταση των ειδοποιήσεων όταν "καταλάβει" πως το κοιτάζεις. Αν σε ενοχλεί, δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις. Είναι μέσα στο μενού Accessibility. 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, billdanos είπε Το iphone X & XS έχουν μια επιλογή που είναι ενεργοποιημένη by default, που χαμηλώνουν την ένταση των ειδοποιήσεων όταν "καταλάβει" πως το κοιτάζεις. Αν σε ενοχλεί, δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις. Είναι μέσα στο μενού Accessibility. Ειμαστε πολυ μπροστα ειναι γνωστο !
helfire2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Ειμαστε πολυ μπροστα ειναι γνωστο ! Παιδιά είστε φοβεροί ευχαριστώ πολύ, αυτό ήτανε τελικά και να σκεφτείτε ότι πήρα τηλ στο service και μου είπανε να το κρατήσω γιατί δεν έχουνε ακόμη ανταλλακτικά, για τα παραπάνω που λέτε και σεις κουβέντα??
makridis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Στις 4/10/2018 στις 2:36 ΜΜ, Istros είπε Εγώ το καταλαβαίνω αυτό που λες και είναι σεβαστό όπως και δικαιώμα σου να ξοδεύεις τα χρήματα σου όπου θες.Απλα μην ξεπερνάμε τα όρια της λογικής και βγάζετε όλες τις συσκευές άχρηστες και ότι μόνο τα iphone είναι καλά και το λειτουργικό τέλειο.Εδω μου αναφέρεις για το ότι σου άνοιγε τα φώτα στο σπίτι και άλλαξες συσκευή και τα μισά iphone έχουν πρόβληματα που ούτε το χειρότερο κινεζικο με custom rom δεν έχει βγαλει.Να είμαστε λίγο σοβαροί.εαν θες να πάρεις το iphone ok από κει και πέρα δεν είναι όλα άχρηστα, προβληματικα,καλής ποιότητας,μπαναλ και δεν ξέρω και γω τι άλλη ασυναρτησία έχω ακούσει εδώ μέσα. Όχι απλά έτσι το λέει.η του εβγαλε το προβλημα στα 3 χρονια.Σε ολες τις συσκευές αντικαταστήθηκε κανονικά η πλακέτα και τους έδωσε η lg δύο χρόνια εγγύηση από τη μέρα της αντικατάστασης. Συγνώμη αλλά εγώ δεν είχα ποτέ κανένα θέμα με iphone αλλά ούτε και με οποιαδήποτε συσκευή με android σε επίπεδο hardware παρά μόνο software. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι πλήρως σε τι αναφέρομαι το ξαναλέω απλά: 1) Σταθερότητα λειτουργικού 2) Updates ακόμα και σε προπολεμικά μοντέλα (βλέπε 5s) 3) Ποιότητα apps 4) Οικοσύστημα και αλληλεπίδραση μεταξύ όλων των συσκευών apple
Razgriz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 19 ώρες πριν, kirileman είπε Για το Poco λες; 19 ώρες πριν, Jimmy08 είπε Για τα Android fanboys λες; Android/iPhone δεν υπάρχει καμία διαφορά όταν μιλάμε για κολλημένα άτομα. Και κανένας δεν κερδίζει τίποτα πέρα από το να φαίνεται πόσο θέλει να δικαιολογήσει την αγορά του, πόσο μάλλον όταν αυτή έχει μεγάλο κόστος. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 24 minutes ago, helfire2 said: Παιδιά είστε φοβεροί ευχαριστώ πολύ, αυτό ήτανε τελικά και να σκεφτείτε ότι πήρα τηλ στο service και μου είπανε να το κρατήσω γιατί δεν έχουνε ακόμη ανταλλακτικά, για τα παραπάνω που λέτε και σεις κουβέντα?? Γιατί, νομίζεις πως γνωρίζουν τι πουλάνε κι τι υποστηρίζουν σαν service? 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις