Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, fytotech είπε

Όταν είσαι προγραμματιστής δε θα σε νοιάζει να πάρεις ένα όμορφο και καλό κινητό out of the box. Σε νοιάζει να πάρεις το πιο δυνατό για τα χρήματα που δίνεις. 

Με την ίδια λογική ένας οδηγός της formula 1, δε θέλει ένα μέτριο προσεταρισμένο αμάξι. Θέλει το καλύτερο μηχάνημα και θα το σετάρει αυτός.

Τι; Όχι;

Δηλαδή οι προγραμματιστές δεν χρησιμοποιούν Apple προϊόντα;  

• Απαντ. 448
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, coffeex είπε

Μια χαρά είναι.. κατά τα άλλα όπως πάντα πετάς την μπάλα στην εξέδρα. 😎

Για αυτό τα θέματα που αφορούν την Apple πουλάνε γιατί μπαίνει μέσα ο κάθε hater που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ προϊόν της Apple και βγάζει χολή,

το ίδιο έκανα και εγώ πριν πολλά χρόνια....

Δεν πετάω καμία μπάλα στην εξέδρα.Μας παρουσιάζετε ότι τα iphone είναι τα τέλεια κινητά με το τέλειο λειτουργικό αλλά τα φαινόμενα σας διαψεύδουν.Το ότι σχολιάζουμε την κάθε πατάτα της apple είναι κακο?Όλες τις συσκευές και τις υπηρεσίες τις σχολιάζουμε αλλά ποτέ δεν έχει βγει κανένας να μας πει hater γιατί λεμε ότι η μπαταρία του note 7 παιρνει φωτια,ούτε ουτε οταν λεμε ότι τα lg3,lg4 είχαν προβλημα με την πλακέτα.Οταν σχολιάζουμε τα κακώς κείμενα είμαστε haters και τρολ.εσεις μπορείτε να βρίζετε ελεύθερα τις υπόλοιπες συσκευες,το android,τους υπόλοιπους χρήστες,δεν τρέχει τίποτα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsakfot είπε

είδες που σου είπα για το κανονάκι, είσαι κοντά

έρχεται🤣

τσόπα τσόπα, θα σου δώσουμε γλυφειτζούρι να ηρεμήσεις

σε όλη την διαδρομή με Iphone, με το μόνο που είχα θέμα ήταν το 6άρι και το γνωστό Bendgate, όπου και εμένα είχε θέμα.

συχτίρισα - πλήρωσα καινούριο και ησύχασα

σε όλη την διαδρομή μου android θέλεις να στα ξαναπώ?

failed mmc στο Note 4 - στο 12μηνο , κακή χρήση μου είπαν και πήρα τις μπάλες μου

άλλαξα μητρική και μάντεψε, μετά την πώληση σε φίλο μου μετά απο σχεδόν 12 μήνες πάλι μητρική. (μπες xda να γελάσεις πόσα horror stories)

Αυτό δλδ το fail της Samsung, το κάνουμε γαργάρα γιατί αντικειμενικά χεστήκανε - είναι samsung ποιος ασχολείτε 

LG G3 - το γνωστό bootoop, βαρέθηκα να το επισκευάζω, μεχρι που το έδωσα ανακύκλωση.

Αυτά όμως ξαναλέω, δεν τα άκουσα , ούτε τα είδα. Τα πλήρωσα απο την τσέπη μου.

άντε τώρα το γλυφιτζουράκι, το κέρδισες επάξια 😚

Φίλε μου θέλεις να μου πεις ότι σου χάλασε μητρική στο κινητό, το πήγες στο σέρβις εντός εγγύησης και δεν σου αλλάξανε μητρική εντός εγγύησης?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, makridis είπε

Όχι φίλε μου. Έχουν περάσει ΟΛΕΣ οι ναυαρχίδες android των τελευταίων 5 ετών από τα χέρια μου. Δεν μιλάω επειδή διάβασα κάτι κάπου και απλώς παπαγαλίζω. Έχω προσωπική εμπειρία από το android, ΘΕΛΩ να πάω σε αυτό λόγω της open system φύσης του, αλλά ΔΕΝ υπάρχει καμία συσκευή/υλοποίηση του για να με κρατήσει για τους λόγους που ανέφερα. Το oneplus 5t και 6, με κράτησαν για λίγο ΑΛΛΑ και όταν άρχισαν τα updates να χαλάνε πράγματα, εφαρμογές να μην δουλεύουν, το hue να μου ανοιγοκλείνει αυτόβουλα τα φώτα στο σπίτι...ε νισάφι πια.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι μιλάω για το iOS και όχι για την Apple.

Εγώ το καταλαβαίνω αυτό που λες και είναι σεβαστό όπως και δικαιώμα σου να ξοδεύεις τα χρήματα σου όπου θες.Απλα μην ξεπερνάμε τα όρια της λογικής και βγάζετε όλες τις συσκευές άχρηστες και ότι μόνο τα iphone είναι καλά και το λειτουργικό τέλειο.Εδω μου αναφέρεις για το ότι σου άνοιγε τα φώτα στο σπίτι και άλλαξες συσκευή και τα μισά iphone έχουν πρόβληματα που ούτε το χειρότερο κινεζικο με custom rom δεν έχει βγαλει.Να είμαστε λίγο σοβαροί.εαν θες να πάρεις το iphone ok από κει και πέρα δεν είναι όλα άχρηστα, προβληματικα,καλής ποιότητας,μπαναλ και δεν ξέρω και γω τι άλλη ασυναρτησία έχω ακούσει εδώ μέσα.

4 λεπτά πριν, Razgriz είπε

Φίλε μου θέλεις να μου πεις ότι σου χάλασε μητρική στο κινητό, το πήγες στο σέρβις εντός εγγύησης και δεν σου αλλάξανε μητρική εντός εγγύησης?

Όχι απλά έτσι το λέει.η του εβγαλε το προβλημα στα 3 χρονια.Σε ολες τις συσκευές αντικαταστήθηκε κανονικά η πλακέτα και τους έδωσε η lg δύο χρόνια εγγύηση από τη μέρα της αντικατάστασης.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, coffeex είπε

Δηλαδή οι προγραμματιστές δεν χρησιμοποιούν Apple προϊόντα;  

21 λεπτά πριν, billdanos είπε

Και γω που νόμιζα πως ο καθένας αγοράζει ό,τι του κάνει κέφι! Δεν ήξερα πως πάει ανά ειδικότητα! 😛 

Ο καθένας παίρνει αυτό που γουστάρει. Δε σημαίνει πως είναι το καλύτερο. 

Και την ειδικότητα την έβαλα στην εξίσωση μετά από κάποιον Apple fanboy, που είπε πως αν είσαι προγραμματιστής πρέπει να εκτιμάς το iOS.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Istros είπε

Δεν πετάω καμία μπάλα στην εξέδρα.Μας παρουσιάζετε ότι τα iphone είναι τα τέλεια κινητά με το τέλειο λειτουργικό αλλά τα φαινόμενα σας διαψεύδουν.Το ότι σχολιάζουμε την κάθε πατάτα της apple είναι κακο?Όλες τις συσκευές και τις υπηρεσίες τις σχολιάζουμε αλλά ποτέ δεν έχει βγει κανένας να μας πει hater γιατί λεμε ότι η μπαταρία του note 7 παιρνει φωτια,ούτε ουτε οταν λεμε ότι τα lg3,lg4 είχαν προβλημα με την πλακέτα.Οταν σχολιάζουμε τα κακώς κείμενα είμαστε haters και τρολ.εσεις μπορείτε να βρίζετε ελεύθερα τις υπόλοιπες συσκευες,το android,τους υπόλοιπους χρήστες,δεν τρέχει τίποτα.

Όταν βγάζει κάθε update σου λέει και τι πράγματα διορθώνει οπότε δεν λέμε ότι είναι όλα τέλεια αλλά ξέρεις ότι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε αντίθεση με το Android που εξαρτάσαι από τον κάθε κατασκευαστή.

Το να σχολιάζεις και να κράζεις είναι καλό (ανάλογα την περίσταση) γιατί φέρνει αποτελέσματα πχ το σκηνικό με την μπαταρία ανάγκασε την apple να στηρίξει μέχρι και το 5s  με το νέο iOS και μάλιστα να παίζει και καλύτερα.

Το να λέει κάποιος ότι Apple προϊόντα αγοράζουν οι άσχετοι είναι η μεγαλύτερη μα#$ια που μπορεί να πει κάποιος.

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, fytotech said:

Ο καθένας παίρνει αυτό που γουστάρει. Δε σημαίνει πως είναι το καλύτερο. 

Και την ειδικότητα την έβαλα στην εξίσωση μετά από κάποιον Apple fanboy, που είπε πως αν είσαι προγραμματιστής πρέπει να εκτιμάς το iOS.

Οι προγραμματιστές (οι καλοί τουλάχιστον), εκτιμούν τα καλά λειτουργικά και κατά συνέπεια εκτιμούν και το iOS 😛

Μην ξεχνάς το πόσο χαοτικά ξεκίνησε το Android, που σε σχέση με την αρχική του εικόνα* το είχαν "τραβήξει από τα μαλλιά" για να το κάνουν όσο πιο σύγχρονο γίνεται με αποτέλεσμα να σέρνεται μετά από λίγο καιρό χρήσης στις συσκευές. Τους πήρε αρκετό καιρό για να το διορθώσουν αυτό στις σύγχρονες εκδόσεις του (και ακόμη δεν τα κατάφεραν 100%). 

* είχε ξεκινήσει εντελώς διαφορετικά σαν mobile λειτουργικό μέχρι την ημέρα της παρουσίασης του πρώτου iphone. Αμέσως μετά μάζεψαν όλους τους προγραμματιστές τους και τους είπαν: δείτε αυτό (το ios) και φροντίστε να το οδηγήσετε προς τα εκεί... 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tsakfot είπε

Έγινε bro.

όπως το Nexus 6 του 14' που θα πάρει Android 9 :D (άραγε Android 8 πήρε Official ???)

20 giga μνήμη θα χρειάζεται, για να τρέξει android σε 5 χρόνια απο τώρα 😂

Αυτά να τα λέτε μεταξύ σας, όχι δημόσια εδώ μέσα. 

Σκέψου το εξής. Θες 1500 για xs max. Θα πάρει 5 χρονια επίσημες αναβαθμίσεις. Με 500 περνεις κορυφαίο Android σήμερα. Στα 2 χρόνια που κόβονται οι επίσημες αναβαθμίσεις το δίνεις και περνεις πάλι με 500 ευρώ νέο κινητό. Σε 6 χρόνια έχεις δώσει 1500 όσο έκανε το xs Max και έχεις πουλήσει και τα 2 παλιότερα δηλαδή κάτω από 1000 στα 6 χρόνια για 3 κορυφαία κινητά. Και 6 χρόνια αναβαθμισεις και σίγουρα το δεύτερο και τρίτο κινητό θα είναι κλάσεις ανώτερα του xs max του 2018. Όταν θα καταλάβουμε ότι τα 1500 είναι παράλογα ακόμα και τα 1000 για ένα gadzetaki που μπαίνει στο Facebook τότε θα αποκτήσουμε καταναλωτική συνείδηση. Μέχρι τότε αφήστε τις εταιρείες να τρώνε με χρυσά κουταλιά εις βάρος μας. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω τοσα χρονια που αγοραζω mid range android τετοια προβληματα δεν εχω δει

οχι οτι ειναι αψογα αλλα χαζα προβληματα του στυλ να λυγιζουν η να σου ριχνουν τις επιδοσεις για να σωσουν την κακη μπαταρια η να μην φορτιζουν η να μην βγαζουν ηχο απο τα ακουστικα κλπ δεν ειχα

εδω στα windows phone 10 που ηταν παρκο απο bugs δεν ειχα τετοια θεματα

τεσπα μαλλον κατι παιζει με το quality control εκει στην απλ

Επεξ/σία από what_if
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Istros είπε

Δεν χρειάζεται αναβάθμιση το μηχανάκι δουλέυει ρολόι.Το χούμε ξαναπεί εύγε στην apple που αναβαθμίζει τα μπρίκια.Στo android εξαρτασαι από τον κάθε κατασκευαστή,γι'αυτό και η google εξελίσσει το fuschia.

Έχετε βρει τώρα με τις αναβαθμισεις και τη σταθερότητα.εδω τα μισά δεν φορτίζουν,δεν συνδέονται στο δίκτυο,δεν δουλεύουν  μικρόφωνα  και  δεν  ξερω και γω τι αλλά προβλήματα έχουν.Αυτο με τα Gb μην το πεις πουθενά θα γελάνε ολοι.Μια χαρά δουλεύει με 4gb ,τα 10Gb είναι marketing για να πουλήσουν.

26 και σήμερα.

Αδερφέ με 3gb και πάει τραίνο το κινητό μου split screen 10 tabs 10 εφαρμογές στη μνήμη κτλ. Ακόμα και με 2gb πάει τραίνο το Android. Αλλά είναι να μην βγει το όνομα. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Arkin said:

Σκέψου το εξής. Θες 1500 για xs max. Θα πάρει 5 χρονια επίσημες αναβαθμίσεις. Με 500 περνεις κορυφαίο Android σήμερα. Στα 2 χρόνια που κόβονται οι επίσημες αναβαθμίσεις το δίνεις και περνεις πάλι με 500 ευρώ νέο κινητό. Σε 6 χρόνια έχεις δώσει 1500 όσο έκανε το xs Max και έχεις πουλήσει και τα 2 παλιότερα δηλαδή κάτω από 1000 στα 6 χρόνια για 3 κορυφαία κινητά. Και 6 χρόνια αναβαθμισεις και σίγουρα το δεύτερο και τρίτο κινητό θα είναι κλάσεις ανώτερα του xs max του 2018. Όταν θα καταλάβουμε ότι τα 1500 είναι παράλογα ακόμα και τα 1000 για ένα gadzetaki που μπαίνει στο Facebook τότε θα αποκτήσουμε καταναλωτική συνείδηση. Μέχρι τότε αφήστε τις εταιρείες να τρώνε με χρυσά κουταλιά εις βάρος μας. 

Πάλι ξεχνάς ένα βασικό στοιχείο που επιλέγουμε iphone: ΘΕΛΟΥΜΕ iOS! Και αφού δεν έχουμε εναλλακτικές επιλογές, πάμε και σκάμε τα 1000-1500 ευρώ στην Apple. 

Δεν μπορεί να σου λέω πως σιχαίνομαι τις μπάμιες και να μου απαντάς: ναι αλλά με τα λεφτά που δίνεις για το φαγητό σου στον έναν χρόνο, θα είχες αγοράσει μπάμιες για τα επόμενα 5 χρόνια! 😛 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Πάλι ξεχνάς ένα βασικό στοιχείο που επιλέγουμε iphone: ΘΕΛΟΥΜΕ iOS! Και αφού δεν έχουμε εναλλακτικές επιλογές, πάμε και σκάμε τα 1000-1500 ευρώ στην Apple. 

Ναι εδώ όπως έχω πει πάω πάσο εφόσον ξέρετε γιατί θέλετε ios κάνετε σωστή επιλογή. Πόσοι θεωρείς ότι ξέρουν τι λειτουργικό έχει το κινητό τους όμως? Μην κοιτάς εμας εδώ μέσα που που είναι το χόμπι μας και γνωρίζουμε το αντικείμενο. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, coffeex είπε

Όταν βγάζει κάθε update σου λέει και τι πράγματα διορθώνει οπότε δεν λέμε ότι είναι όλα τέλεια αλλά ξέρεις ότι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε αντίθεση με το Android που εξαρτάσαι από τον κάθε κατασκευαστή.

Το να σχολιάζεις και να κράζεις είναι καλό (ανάλογα την περίσταση) γιατί φέρνει αποτελέσματα πχ το σκηνικό με την μπαταρία ανάγκασε την apple να στηρίξει μέχρι και το 5s  με το νέο iOS και μάλιστα να παίζει και καλύτερα.

Το να λέει κάποιος ότι Apple προϊόντα αγοράζουν οι άσχετοι είναι η μεγαλύτερη μα#$ια που μπορεί να πει κάποιος.

Αυτό με τους άσχετους δεν το συμμερίζομαι αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι είναι άσχετοι με τις δυνατότητες της συσκευής.και δεν αναφέρομαι στα άτομα του φόρουμ αλλά στην κοινωνία.εκτος και αν είναι να αρχίσουμε πάλι φιλοσοφίες.ενα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας αγοράζει ναυαρχίδες γιατί απλά έχουν λεφτά η θέλουν να πουλάνε μούρη και ο άλλος μπορεί να είναι γνώστης και να χρειάζεται μια καλή συσκευή για τη δουλειά του και να μην μπορεί να την αγοράσει.υπάρχουν πολλοί γιαπιδες η χαζογκομενες που αγοράζουν iphone για να πουλάνε μούρη.καποιος πριν ανέφερε την Καρντάσιαν.αν δεις όλες οι φίρμες στη στην τν το 90% έχει iphone και ipad.μην μου πεις τώρα ότι το αγόρασαν γιατί ξέρουν να το χρησιμοποιούν,για να πουλάνε μούρη το αγορασαν.Άλλωστε εσείς πρώτοι υπερηφανευεστε ότι είναι εύκολη στη χρήση και ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Αδερφέ με 3gb και πάει τραίνο το κινητό μου split screen 10 tabs 10 εφαρμογές στη μνήμη κτλ. Ακόμα και με 2gb πάει τραίνο το Android. Αλλά είναι να μην βγει το όνομα. 

Δεν διαφωνεί κανένας για την τιμή του iPhone. Τα έχουμε πει και αλλού αυτά.

Τώρα για το Android που πάει τρένο με τα 2 GB, άσε με να έχω τις αμφιβολίες μου.

Και θα μιλήσω μόνο για τις ναυαρχίδες τύπου Note και Nexus, που είχα την ατυχία να δουλέψω.

Το Android είχε εν γένει ένα πράγμα, που δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα (βέβαια με 32 giga ΄μνήμη παίζει και να το έλυσαν).

Μετά τον πρώτο μήνα χρήσης, το λειτουργικό χάνει το fludity του, να μην μπορεί να κρατήσει τα σωστά frames στο scrolling  του- το γνωστό και ως Lagsung . Κάνε restart , κάνε clear την cache, kill τα processes, reset μπας και ζωντανέψει το παλιάλογο.

Αστα διάλα. Πήρα Iphone και ησύχασα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kwstasarva είπε

Παραμένει το καλύτερο λογισμικό ever. Αυτό δε σημαίνει οτι δε θα υπάρξουν bugs. Εάν έχεις μια ιδέα από προγραμματισμό, φαντάζομαι ότι θα μπορέσεις να κατανοήσεις-εκτιμήσεις κάποια πράγματα.

Τι σημαίνει το καλύτερο λειτουργικό? Το να σε περιορίζει παντού το θεωρείς καλό? Γιατί για μένα καλό λειτουργικό σημαίνει ελευθερία να κάνω ότι εγώ θέλω πάνω του και όχι ότι μου επιτρέψει η εταιρία. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...