Istros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, tsakfot είπε Θα μιλάμε όμως με γεγονότα. όχι άκουσα και είδα. Η μάνα μου, με iphone 5C 8 GB παρακαλώ, το καλύτερο android να της δώσεις δεν το αλλάζει/ πέραν της συνήθειας του λειτουργικού, το τηλέφωνο πάει άψογα. Σε βαθμό που ψάρωσα και εγώ (health battery 87 % σε κινητό σχεδόν 5ετίας). Iphone 5S 64άρι συναδέλφου, πιο φρέσκο απο ποτέ με iOS 12. Στην 11άρα επίσης με θεματάκια. Μπαταρία στο 85%. Δικό μου παροπλισμένο Iphone 6, με 12άρα παρακαλώ πάει καλύτερα απο ποτέ με iOS 12! Στην 11άρα είχε θέματα. Health battery 85%. Και ξαναλέω, όχι είδα άκουσα , μου είπανε στην καφετέρια. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από Istros
tsakfot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Istros είπε knMdGaUihTvsNlrO.huge είδες που σου είπα για το κανονάκι, είσαι κοντά έρχεται🤣 22 λεπτά πριν, Istros είπε Ακόμα και καλύτερο να είναι το android ,ακόμα και κάθε μήνα αναβάθμιση να βγάζει παλι θα βρείτε καινούργια δικαιολογία για να το αγοράσετε.Σεβαστο και δικαιώμα σου να πάρεις ότι σου αρέσει δεν το συζητάμε καν αλλά μην τα παρουσιάζετε όλα τέλεια γιατί δεν ειναι Και ενός φίλου μου ο πατέρας του είχε clamshell samsung και δεν το αλλάζει με τίποτα.Τι σημαίνει τώρα αυτό?εκεί να δεις ομαλότητα και ασφάλεια. https://www.imobie.com/support/ios-12-not-charging.htm Πώς γίνεται και τα δικα σας iphone δεν βγάζουν ποτέ προβλήματα και τα υπόλοιπα κορόιδα που δεν ξέρουν να διαλέγουν συσκευη κοιτάζοντας τα κουτιά απ' έξω να την πατάνε. Αυτά που μας λες είναι της καφετέριας.εγω σου παραθέτω link https://ifixit.org/blog/11208/batterygate-timeline/ "Apple attempted to resolve the problem—secretly—via iOS update 10.2.1, which made changes to power delivery on all devices newer than the iPhone 6. This feature was obfuscated by a myriad of fixes for security and design bugs that were introduced by iOS 10.2 (released just 42 daysprior). Apple remained tight-lipped about the full intent behind the update, but, inevitably, the internet jumped on Apple’s case: Tech journalists and Redditors alike speculated that the update was an attempt to prevent battery shutdowns." Εδω υπάρχουν ολόκληροι οδηγοί στο internet για battery draining και σεις μας λέτε για healt 100% https://www.iphonelife.com/content/how-to-fix-battery-drain-ios-10-iphone-10-tips-longer-battery-life τσόπα τσόπα, θα σου δώσουμε γλυφειτζούρι να ηρεμήσεις σε όλη την διαδρομή με Iphone, με το μόνο που είχα θέμα ήταν το 6άρι και το γνωστό Bendgate, όπου και εμένα είχε θέμα. συχτίρισα - πλήρωσα καινούριο και ησύχασα σε όλη την διαδρομή μου android θέλεις να στα ξαναπώ? failed mmc στο Note 4 - στο 12μηνο , κακή χρήση μου είπαν και πήρα τις μπάλες μου άλλαξα μητρική και μάντεψε, μετά την πώληση σε φίλο μου μετά απο σχεδόν 12 μήνες πάλι μητρική. (μπες xda να γελάσεις πόσα horror stories) Αυτό δλδ το fail της Samsung, το κάνουμε γαργάρα γιατί αντικειμενικά χεστήκανε - είναι samsung ποιος ασχολείτε LG G3 - το γνωστό bootoop, βαρέθηκα να το επισκευάζω, μεχρι που το έδωσα ανακύκλωση. Αυτά όμως ξαναλέω, δεν τα άκουσα , ούτε τα είδα. Τα πλήρωσα απο την τσέπη μου. άντε τώρα το γλυφιτζουράκι, το κέρδισες επάξια 😚 1
Istros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, tsakfot είπε είδες που σου είπα για το κανονάκι, είσαι κοντά έρχεται🤣 Ποια παπατζα εδώ μας μιλάς για health 100% και φοβερή αναβάθμιση στο ios 12 και οι μισές συσκευές που αναβαθμίστηκαν δεν φορτίζουν. "If your iOS 12 is not charging, it does not mean your battery’s lifespan has come to an end. Actually, iPhone or iPad charging problems are more common than you think especially after iOS update." και κατι για καφενείο, καφετέρια έλεγες. 6 λεπτά πριν, tsakfot είπε είδες που σου είπα για το κανονάκι, είσαι κοντά έρχεται🤣 "Other iOS 12 charging problems may include situations when your device stops charging after the battery reaches 80 percent. It is made to prevent your iOS 12 device from overheating and to extend battery life." οριστε η δικαιολογία έτοιμη.φορτιζει μέχρι 80% για να μη σας χαλάει η μπαταρία.αυτο θα πει ενδιαφέρον για τον καταναλωτή. Μέχρι και στη samsung γελάνε! 8 λεπτά πριν, tsakfot είπε είδες που σου είπα για το κανονάκι, είσαι κοντά έρχεται🤣 Το site είναι www.imobie.com.Λες να ναι κανένας iτρολ? 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Πληρώσατε για να πάρετε το lower??? 😎
tsakfot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Πληρώσατε για να πάρετε το lower??? 😎 κοίτα μπορεί να είναι και κανά κινέζικο lower που εγώ και συ δεν το ξέρουμε, οπότε καλύτερα να μην μιλάμε Βγάζει άραγε η Xiaomαρα και Lower ?😅 Istro?
coffeex Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Istros είπε Ποια παπατζα εδώ μας μιλάς για health 100% και φοβερή αναβάθμιση στο ios 12 και οι μισές συσκευές που αναβαθμίστηκαν δεν φορτίζουν. "If your iOS 12 is not charging, it does not mean your battery’s lifespan has come to an end. Actually, iPhone or iPad charging problems are more common than you think especially after iOS update." και κατι για καφενείο, καφετέρια έλεγες. "Other iOS 12 charging problems may include situations when your device stops charging after the battery reaches 80 percent. It is made to prevent your iOS 12 device from overheating and to extend battery life." οριστε η δικαιολογία έτοιμη.φορτιζει μέχρι 80% για να μη σας χαλάει η μπαταρία.αυτο θα πει ενδιαφέρον για τον καταναλωτή. Μέχρι και στη samsung γελάνε! Το site είναι www.imobie.com.Λες να ναι κανένας iτρολ? Τώρα που το φορτίζω είναι στο 96% παρόλο που με το case που του έχω ψιλοζεσταίνεται 😎 Next......
Istros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, tsakfot είπε είδες που σου είπα για το κανονάκι, είσαι κοντά έρχεται🤣 τσόπα τσόπα, θα σου δώσουμε γλυφειτζούρι να ηρεμήσεις σε όλη την διαδρομή με Iphone, με το μόνο που είχα θέμα ήταν το 6άρι και το γνωστό Bendgate, όπου και εμένα είχε θέμα. συχτίρισα - πλήρωσα καινούριο και ησύχασα σε όλη την διαδρομή μου android θέλεις να στα ξαναπώ? failed mmc στο Note 4 - στο 12μηνο , κακή χρήση μου είπαν και πήρα τις μπάλες μου άλλαξα μητρική και μάντεψε, μετά την πώληση σε φίλο μου μετά απο σχεδόν 12 μήνες πάλι μητρική. (μπες xda να γελάσεις πόσα horror stories) Αυτό δλδ το fail της Samsung, το κάνουμε γαργάρα γιατί αντικειμενικά χεστήκανε - είναι samsung ποιος ασχολείτε LG G3 - το γνωστό bootoop, βαρέθηκα να το επισκευάζω, μεχρι που το έδωσα ανακύκλωση. Αυτά όμως ξαναλέω, δεν τα άκουσα , ούτε τα είδα. Τα πλήρωσα απο την τσέπη μου. άντε τώρα το γλυφιτζουράκι, το κέρδισες επάξια 😚 Κάτι έλεγες πριν για καφετέρια.Τα χούμε ξαναπεί να τα επαναλαμβάνουμε σε κάθε τοπικ.Ολες οι εταιρείες βγάζουν προβληματικές συσκευές.Δεν είπε κανένας ότι όλες οι άλλες εταιρείες είναι άγιες και η lg την πλήρωσε και η samsung.Αλλα όταν δεν έχεις επιχείρηματα τότε μιλάς για γλυφιτζουρια. 1
makridis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Istros είπε Ακόμα και καλύτερο να είναι το android ,ακόμα και κάθε μήνα αναβάθμιση να βγάζει παλι θα βρείτε καινούργια δικαιολογία για να το αγοράσετε.Σεβαστο και δικαιώμα σου να πάρεις ότι σου αρέσει δεν το συζητάμε καν αλλά μην τα παρουσιάζετε όλα τέλεια γιατί δεν ειναι Όχι φίλε μου. Έχουν περάσει ΟΛΕΣ οι ναυαρχίδες android των τελευταίων 5 ετών από τα χέρια μου. Δεν μιλάω επειδή διάβασα κάτι κάπου και απλώς παπαγαλίζω. Έχω προσωπική εμπειρία από το android, ΘΕΛΩ να πάω σε αυτό λόγω της open system φύσης του, αλλά ΔΕΝ υπάρχει καμία συσκευή/υλοποίηση του για να με κρατήσει για τους λόγους που ανέφερα. Το oneplus 5t και 6, με κράτησαν για λίγο ΑΛΛΑ και όταν άρχισαν τα updates να χαλάνε πράγματα, εφαρμογές να μην δουλεύουν, το hue να μου ανοιγοκλείνει αυτόβουλα τα φώτα στο σπίτι...ε νισάφι πια. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι μιλάω για το iOS και όχι για την Apple. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από makridis
tsakfot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Istros είπε Κάτι έλεγες πριν για καφετέρια.Τα χούμε ξαναπεί να τα επαναλαμβάνουμε σε κάθε τοπικ.Ολες οι εταιρείες βγάζουν προβληματικές συσκευές.Δεν είπε κανένας ότι όλες οι άλλες εταιρείες είναι άγιες και η lg την πλήρωσε και η samsung.Αλλα όταν δεν έχεις επιχείρηματα τότε μιλάς για γλυφιτζουρια. επιχειρήματα από τα Lidl δεν περνάνε εδώ, εκτός αν το μπέρδεψες με την καφετέρια που συχνάζεις. όταν λες για παράδειγμα ότι το Note είναι πιο γρήγορο από το ΧS στο thread για τον επεξεργαστή του Huaweri, καταλαβαίνεις και μόνο σου οτι δεν μπορούμε να σε πάρουμε στα σοβαρά.
Istros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, billdanos είπε Πληρώσατε για να πάρετε το lower??? 😎 Όχι με βυσμα.καντε καμία αναβάθμιση τώρα για φορτίσει πληρως στο 100% 4 λεπτά πριν, tsakfot είπε επιχειρήματα από τα Lidl δεν περνάνε εδώ, εκτός αν το μπέρδεψες με την καφετέρια που συχνάζεις. όταν λες για παράδειγμα ότι το Note είναι πιο γρήγορο από το ΧS στο thread για τον επεξεργαστή του Huaweri, καταλαβαίνεις και μόνο σου οτι δεν μπορούμε να σε πάρουμε στα σοβαρά. Κοιτάξτε να περάσετε το pocophone σε ταχύτητα και μιλάμε 1
skiabox Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Στις 2/10/2018 στις 4:13 ΜΜ, billdanos είπε Τι, δεν είναι χαλβάς? Όχι σιμιγδαλένιος, από τους άλλους τους σαπουνέ φαρσαλινούς που τρέμουν σαν ζελέ! 😛 Τον παραδέχομαι πάντως γιατί έγινε πλούσιος στηριζόμενος στην άγνοια και το "πάθος" των θεατών του. Να γκρινιάξει κάποιος που αντιμετωπίζει πρόβλημα (σιγά το πρόβλημα βασικά) να τον ακούσω και να μου το περιγράψει. Να "καίγονται" περισσότερο και αυτοί που δεν τις έχουν τις συσκευές, που το έχεις δει γραμμένο? Το χαρακτηριστικό ελέγχου πάντως όσων αξεσουάρ συνδέονται στη lightning υποδοχή, είναι πάρα πολύ καλό και χρήσιμο για την ασφάλεια των συσκευών. Το ότι πήγε κάτι στραβά στο λειτουργικό είναι κάτι που θα διορθωθεί άμεσα (ήδη δεν υπάρχει στην beta, οπότε είναι θέμα ημερών). Άντε στο επόμενο "σκάνδαλο" τώρα! Καλά τα βίντεος του bendgate είναι πλέον μυθικά. Εχει φτάσει 12 εκατομμύρια subscribers ο Lew και ανεβαίνει. Μην ξεχνάμε ότι είναι και από τους πρώτους unboxers (μετά έγινε μανία το unboxing).
Istros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, coffeex είπε Τώρα που το φορτίζω είναι στο 96% παρόλο που με το case που του έχω ψιλοζεσταίνεται 😎 Next...... Αφού το δικού σου δουλεύει οκ.και γω είχα δύο lg g4 που δεν μου βγάλανε πρόβλημα με πλακέτα.οποτε?next?
coffeex Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Istros είπε Αφού το δικού σου δουλεύει οκ.και γω είχα δύο lg g4 που δεν μου βγάλανε πρόβλημα με πλακέτα.οποτε?next? Next. Οτιδήποτε αφορά την Apple είναι clickbait τίτλος, αν το πρόβλημα είναι hardware να πούμε ότι είναι βλακεία της Apple αλλά πιθανόν πρόβλημα που με ένα software update λύνεται τότε NEXT...
Istros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 18 λεπτά πριν, tsakfot είπε επιχειρήματα από τα Lidl δεν περνάνε εδώ, εκτός αν το μπέρδεψες με την καφετέρια που συχνάζεις. όταν λες για παράδειγμα ότι το Note είναι πιο γρήγορο από το ΧS στο thread για τον επεξεργαστή του Huaweri, καταλαβαίνεις και μόνο σου οτι δεν μπορούμε να σε πάρουμε στα σοβαρά. Όταν δεν έχετε επιχειρήματα να απαντήσετε τότε είναι όλα από το lidl,καφενείο και γλυφιτζουρια και θυμάστε και κάνα δυο σχόλια από άλλα topic έτσι για να αλλάξουμε κουβέντα.Εχουμε φτάσει να συγκρίνουμε επεξεργαστές με διαφορετική κατασκευαστικη μέθοδο,αλλά αφού σας βολεύει οκ δεν τρέχει και τίποτα.Μην χαθείτε τώρα που θα βγει το mate 20 με τον kirin980 και ο sd 855 που θα μπορούμε να τα συγκρίνουμε στην πραξη.εαν συγκρίναμε τα αντίθετα τότε ακόμα θα φωναζατε οτι σας ρίχνουμε αλλά και πάλι δεν βλέπω και καμία τρομερή διαφορά στη ταχύτητα ειδικά στο pocophone.
JcD Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, tsakfot είπε Θα μιλάμε όμως με γεγονότα. όχι άκουσα και είδα. Η μάνα μου, με iphone 5C 8 GB παρακαλώ, το καλύτερο android να της δώσεις δεν το αλλάζει/ πέραν της συνήθειας του λειτουργικού, το τηλέφωνο πάει άψογα. Σε βαθμό που ψάρωσα και εγώ (health battery 87 % σε κινητό σχεδόν 5ετίας). Iphone 5S 64άρι συναδέλφου, πιο φρέσκο απο ποτέ με iOS 12. Στην 11άρα επίσης με θεματάκια. Μπαταρία στο 85%. Δικό μου παροπλισμένο Iphone 6, με 12άρα παρακαλώ πάει καλύτερα απο ποτέ με iOS 12! Στην 11άρα είχε θέματα. Health battery 85%. Και ξαναλέω, όχι είδα άκουσα , μου είπανε στην καφετέρια. Γεγονότα, συνάδελφος με 6αρι το πέταξε τον δεύτερο χρόνο και πέρασε σε Χαβάη. Η κοπέλα μου έχει το 7plus. Ναι μεν πάει μπάλα αλλά θέλει φόρτιση 2 φορές τη μέρα το λιγότερο. Η πλάκα είναι ότι εγώ θεωρούσα ότι τα μήλα κάνουν καλύτερη διαχείριση ενέργειας! Κάμερα για τα πανηγύρια συν της άλλης, προσωπική εμπειρία από το 7αρι, μαζί τραβάμε βίντεο και αυτή κλαίει ήδη από το καιρό που τραβούσα με s8+. Με το μπαρδον αλλα αυτα που λέτε για τις μπαταρίες είναι αστεία παιδιά. Και η ολη φασαρια δεν γίνεται επειδή θέλουμε να βγάλουμε μαπες τα τηλέφωνα της apple αλλά επειδή μερικοί δεν λέτε να παραδεχτείτε ότι δεν προσφέρουν τόσα παραπάνω όσα τα χρήματα που ζητούν σε σχέση με τις ναυαρχιδες στο android. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις