atheatos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε απαντησες μονος σου πιο πριν, ειναι αλλη η βαρυτητα και προφανως αλλες οι χασουρες σε αγωγες οταν μιλαμε για εκρηξεις. εφοσον ηταν στανταρακι οτι υπηρχε προβλημα η σαμμυ τα βαλε κατω υπολογισε τι τη συμφερει και κατεληξε στο να αποσυρει τη συσκευη προτου γενικευτει το θεμα. οπως επισης ολα αυτα τα χρονια που λες τα μηλα δεν εχουν θεματα, στο αμερικα με μαζικες αγωγες εχουν κερδισει δικες οι καταναλωτες. και μη ξεχναμε οτι στοιχεια που μπηκαν στο δικαστηριο δεν ηταν μονο απο παρατηρησεις, αλλα και στατιστικες που κρατουσε το μηλο, αρα μια χαρα ηξερε τι εκανε. γενικα οι εταιρειες οσο μπορουν δεν πανε στα τυφλα, πληρωνουν πολλα λεφτα σε ειδικους για να εχουν οσο πιο καλες πιθανοτητες μπορουν για κερδος επισης για τις μπαταριες που λετε, ισχυει οτι αναλογα με το ρευμα χαλανε πιο γρηγορα οι μπαταριες. ποσο πιο γρηγορα δεν θυμαμαι να σου πω, εξαρταται παντα απο τη κατασκευη της αλλα και τη χωρητικοτητα της μπαταριας. επισης νομιζω αμα φορτιζεις γρηγορα τις μπαταριες λιθιου δεν εχουν τα ιδια Wh οσο αμα τις φορτισεις αργα, αλλα δεν θυμαμαι αν ισχυει 😕 Η φόρτιση πάει συνάρτηση με την θερμότητα . Όσο πιο γρήγορα το φορτίζεις οι πιθανότητες να υπερθερμανθεί η μπαταρία αυξάνονται, με ότι συνεπάγεται αυτό. Αν μπορείς και κρατάς χαμηλά την θερμοκρασία κατά την διάρκεια της Γρηγόρης φόρτισης, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εκεί παίζει ρόλο και το σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας της μπαταρίας που ανάλογα ρυθμίζει την φόρτιση. Εχω φορτισει αρκετές φορές με γρήγορη φόρτιση το priv μου σε μικρό χρόνο χάρις το quick charge 2 αλλά το κινητό ψηνόταν. Το αποτέλεσμα είναι η απόδοση της μπαταριας να έχει πέσει αρκετά μέσα σε ένα χρόνο. Φαντάζομαι ότι η Apple έχει βάλει πιο ευαίσθητο προγραμμα ελέγχου της θερμοκρασίας της μπαταρίας και για αυτό έχει λίγο πιο αργή φόρτιση ωστε να αποφύγει στο μέλλον προγράμματα αλλαγής της μπαταρίας.... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από atheatos 1
makridis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δεν καταλαβαίνω γιατί εκδόθηκε αυτό το θέμα σαν "ΘΕΜΑ" όταν η λύση έχει βρεθεί και το software bug έχει αναγνωριστεί...ωωω ξέχασα...CLICKBAIT. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, atheatos είπε Η φόρτιση πάει συνάρτηση με την θερμότητα . Όσο πιο γρήγορα το φορτίζεις οι πιθανότητες να υπερθερμανθεί η μπαταρία αυξάνονται, με ότι συνεπάγεται αυτό. Αν μπορείς και κρατάς χαμηλά την θερμοκρασία κατά την διάρκεια της Γρηγόρης φόρτισης, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εκεί παίζει ρόλο και το σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας της μπαταρίας που ανάλογα ρυθμίζει την φόρτιση. Εχω φόρτιση αρκετές φορές με γρήγορη φόρτιση το priv μου σε μικρό χρόνο χάρισε το quick charge 2 αλλά το κινητό ψηνόταν. Το αποτέλεσμα είναι η απόδοση της μπατριας να έχει πέσει αρκετά μέσα σε ένα χρόνο. Φαντάζομαι ότι η Apple έχει βάλει πιο ευαίσθητο προγραμμα ελέγχου της θερμοκρασίας της μπαταρίας και για αυτό έχει λίγο πιο αργή φόρτιση ωστε να αποφύγει στο μέλλον προγράμματα αλλαγής της μπαταρίας. πιο προγραμμα ελεγχου, δεν εχει ταχυφορτιστη καν στη συσκευασια 🤔 στα περι αποφυγης αλλαγων μπαταριας θα αστειευομουν οτι ειχε βρει τη λυση, αλλα μερικοι της το χαλασαν . περα απο τη πλακα ομως, αμα πουλας κινητο που δε βγαζει μερα λογικο ειναι να γινονται περισσοτεροι κυκλοι φορτισης και να "χαλαει" πιο γρηγορα η μπαταρια. οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να σου βαλει και ταχυφορτιστη, θα την ξεκανεις μεσα σ ενα χρονο. αυτο λυνεται μονο με πιο efficient soc, το οποιο σημαινει οχι επιδοσεις ναυαρχιδας, οχι αριστες καμερες, κλπ. αρα το μηλο που στοχευει στη πρεμιουμ κατηγορια απλα δεν θα το κανει.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 23 minutes ago, atheatos said: Η φόρτιση πάει συνάρτηση με την θερμότητα . Όσο πιο γρήγορα το φορτίζεις οι πιθανότητες να υπερθερμανθεί η μπαταρία αυξάνονται, με ότι συνεπάγεται αυτό. Αν μπορείς και κρατάς χαμηλά την θερμοκρασία κατά την διάρκεια της Γρηγόρης φόρτισης, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εκεί παίζει ρόλο και το σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας της μπαταρίας που ανάλογα ρυθμίζει την φόρτιση. Εχω φορτισει αρκετές φορές με γρήγορη φόρτιση το priv μου σε μικρό χρόνο χάρις το quick charge 2 αλλά το κινητό ψηνόταν. Το αποτέλεσμα είναι η απόδοση της μπαταριας να έχει πέσει αρκετά μέσα σε ένα χρόνο. Φαντάζομαι ότι η Apple έχει βάλει πιο ευαίσθητο προγραμμα ελέγχου της θερμοκρασίας της μπαταρίας και για αυτό έχει λίγο πιο αργή φόρτιση ωστε να αποφύγει στο μέλλον προγράμματα αλλαγής της μπαταρίας.... Και αυτός είναι και ο λόγος που δεν κυκλοφορεί ακόμη το wireless charge pad. Η θερμοκρασία που αναπτύσσεται είναι μεγάλη για να περάσει τους ελέγχους ασφαλείας μιας και το pad είναι γεμάτο με περισσότερα από 10 "πηνία" (αν τα λέω σωστά) μιας και η λογική του είναι να μπορείς να βάζεις να βάζεις οποιαδήποτε από τις συσκευές σου (iphone, airpods, applewatch) σε οποιοδήποτε σημείο του pad και να φορτίζουν. Αν η θέση της κάθε συσκευής ήταν προκαθορισμένη πάνω στο pad, θα ήταν πολύ πιο εύκολο να το φτιάξει μιας και θα ήθελε μόνο 3 διαφορετικά πηνία, ενώ για να μπορείς να ακουμπάς τις συσκευές όπου θέλεις εσύ θα πρέπει τα πηνία να είναι πολλαπλάσια και το ένα πάνω στο άλλο ώστε να καλυφθούν όλοι οι συνδυασμοί. Και για την ώρα κάτι τέτοιο τα έκανε όλα να ...ψήνονται! Η Samsung βάζει στο δικό της quick charge ασύρματο φορτιστή ...ανεμιστήρα στο πίσω μέρος! 6 minutes ago, Lezantas26 said: πιο προγραμμα ελεγχου, δεν εχει ταχυφορτιστη καν στη συσκευασια 🤔 στα περι αποφυγης αλλαγων μπαταριας θα αστειευομουν οτι ειχε βρει τη λυση, αλλα μερικοι της το χαλασαν . περα απο τη πλακα ομως, αμα πουλας κινητο που δε βγαζει μερα λογικο ειναι να γινονται περισσοτεροι κυκλοι φορτισης και να "χαλαει" πιο γρηγορα η μπαταρια. οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να σου βαλει και ταχυφορτιστη, θα την ξεκανεις μεσα σ ενα χρονο. αυτο λυνεται μονο με πιο efficient soc, το οποιο σημαινει οχι επιδοσεις ναυαρχιδας, οχι αριστες καμερες, κλπ. αρα το μηλο που στοχευει στη πρεμιουμ κατηγορια απλα δεν θα το κανει. Μια χαρά τη βγάζει τη μέρα η μπαταρία του iphone!
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, billdanos είπε Από έλατο ή από πεύκο? Από μηλιά Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Sasuke_Uchiha
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Και αυτός είναι και ο λόγος που δεν κυκλοφορεί ακόμη το wireless charge pad. Η θερμοκρασία που αναπτύσσεται είναι μεγάλη για να περάσει τους ελέγχους ασφαλείας μιας και το pad είναι γεμάτο με περισσότερα από 10 "πηνία" (αν τα λέω σωστά) μιας και η λογική του είναι να μπορείς να βάζεις να βάζεις οποιαδήποτε από τις συσκευές σου (iphone, airpods, applewatch) σε οποιοδήποτε σημείο του pad και να φορτίζουν. Αν η θέση της κάθε συσκευής ήταν προκαθορισμένη πάνω στο pad, θα ήταν πολύ πιο εύκολο να το φτιάξει μιας και θα ήθελε μόνο 3 διαφορετικά πηνία, ενώ για να μπορείς να ακουμπάς τις συσκευές όπου θέλεις εσύ θα πρέπει τα πηνία να είναι πολλαπλάσια και το ένα πάνω στο άλλο ώστε να καλυφθούν όλοι οι συνδυασμοί. Και για την ώρα κάτι τέτοιο τα έκανε όλα να ...ψήνονται! λογικα στο μελλον θα μπορουσαν να βγαζουν pads με αισθητηρες, ωστε να "στοχευει" εκει που πρεπει. ή γενικα καποιο προτοκολλο επικοινωνιας μεταξυ κινητου και pad, beamforming φαση
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, Lezantas26 said: λογικα στο μελλον θα μπορουσαν να βγαζουν pads με αισθητηρες, ωστε να "στοχευει" εκει που πρεπει. ή γενικα καποιο προτοκολλο επικοινωνιας μεταξυ κινητου και pad, beamforming φαση Και γω κάπως έτσι το φαντάζομαι. Για την ώρα όμως αναγκάζονται όλοι και παίζουν με τα coils (τελικά σωστά τα είπα πηνία πριν)!
atheatos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε πιο προγραμμα ελεγχου, δεν εχει ταχυφορτιστη καν στη συσκευασια 🤔 στα περι αποφυγης αλλαγων μπαταριας θα αστειευομουν οτι ειχε βρει τη λυση, αλλα μερικοι της το χαλασαν . περα απο τη πλακα ομως, αμα πουλας κινητο που δε βγαζει μερα λογικο ειναι να γινονται περισσοτεροι κυκλοι φορτισης και να "χαλαει" πιο γρηγορα η μπαταρια. οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να σου βαλει και ταχυφορτιστη, θα την ξεκανεις μεσα σ ενα χρονο. αυτο λυνεται μονο με πιο efficient soc, το οποιο σημαινει οχι επιδοσεις ναυαρχιδας, οχι αριστες καμερες, κλπ. αρα το μηλο που στοχευει στη πρεμιουμ κατηγορια απλα δεν θα το κανει. Όλα τα κινητά έχουν software φόρτισης και ρυθμίζουν το πως θα φορτίσει η μπαταρία ασχέτως φορτιστή. Δεν θα συνεχίζουν να φορτίζουν με τον ίδιο ρυθμό, αν αντιληφθούν ότι η μπαταρία έχει υπερθερμανθεί. Ουτε το priv είχε ταχυφορτιστη ,αλλα υποστηρίζει quick charge. Με το που το έβαλα σε ταχυφορτιστη ,ναι μεν φόρτιζε στην ώρα πάνω 100%, αλλά όπως σου είπα το κινητό ζεστενοταν ειδικά στην αρχή της φόρτισης. Το s9 φίλου , είναι μόνιμα με powerbank μετά από μερικούς μήνες με ταχυφορτιστη. Ειχε βρει την λύση η Apple να ρίχνει επιδόσεις ,αλλά αυτό το έκανε αφού τα είχε παίξει η μπαταρία. Τώρα αν το καινούργιο της soc δεν είναι τόσο efficient θα το δείξει ο χρόνος. Έχω την εντύπωση ότι κάτι έχουν κάνει με την απόδοση του όταν αυτό είναι στην πρίζα και όταν είναι εκτός. Όπως γίνεται τώρα με τα laptop. Μένει να δούμε τα αντίστοιχα benches. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από atheatos
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, billdanos είπε Μια χαρά τη βγάζει τη μέρα η μπαταρία του iphone! αναλογα τη χρηση. εμενα για να μου βγαλει ναυαρχιδα μερα πρεπει να μη το χρησιμοποιω. οποτε "επεσα κατηγορια" και πηγα σε κινητα με καλη μπαταρια. δεν εχω παραπονο, οι ουσιαστικες διαφορες ειναι μικρες και δεν φτανουν για να μετανιωσω οτι πλεον εχω πραγματι κινητο που βγαζει τη μερα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 9 minutes ago, Lezantas26 said: αναλογα τη χρηση. εμενα για να μου βγαλει ναυαρχιδα μερα πρεπει να μη το χρησιμοποιω. οποτε "επεσα κατηγορια" και πηγα σε κινητα με καλη μπαταρια. δεν εχω παραπονο, οι ουσιαστικες διαφορες ειναι μικρες και δεν φτανουν για να μετανιωσω οτι πλεον εχω πραγματι κινητο που βγαζει τη μερα Από τη δική μου εμπειρία πάντως, αν δε σου βγάζει τη μέρα ένα iphone (από τα τελευταία μοντέλα), δεν θα στη βγάλει ούτε το note ούτε και κάποιο άλλο με 4000 μπαταρία μιας και οι διαφορές τους στην πράξη σε βαριά χρήση δεν είναι τόσες ώστε να δεις σημαντική διαφορά (1-2 ώρες ας πούμε). Θυμάμαι το Galaxy S6 που μου έβγαζε τότε τη μισή μέρα και έβριζα και μετά το S7 edge που έβγαζε το 80% της ημέρας με την ίδια πάνω/κάτω χρήση.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, atheatos είπε Όλα τα κινητά έχουν software φόρτισης και ρυθμίζουν το πως θα φορτίσει η μπαταρία ασχέτως φορτιστή. Δεν θα συνεχίζουν φορτίζουν με τον ίδιο ρυθμό αν αντιληφθούν ότι η μπαταρία έχει υπερθερμανθεί. Ουτε το priv είχε ταχυφορτιστη αλλα υποστηρίζει quick charge. Με το που το έβαλα σε ταχυφορτιστη ναι μεν φόρτιζε στην ώρα πάνω 100% αλλά όπως σου είπα το κινητό ζεστενοταν ειδικά στην αρχή της φόρτισης. Το s9 φίλου , είναι μόνιμα με powerbank μετά από μερικούς μήνες με ταχυφορτιστη. Ειχε βρει την λύση η Apple να ρίχνει επιδόσεις αλλά αυτό το έκανε αφού τα είχε παίξει η μπαταρία. Τώρα αν το καινούργιο της soc δεν είναι τόσο efficient θα το δείξει ο χρόνος. Έχω την εντύπωση ότι κάτι έχουν κάνει με την απόδοση του όταν αυτό είναι στην πρίζα και όταν είναι εκτός. Όπως γίνεται τώρα με τα laptop. Μένει να δούμε τα αντίστοιχα benches. τα καινουργια τσιπ ειναι νομιζω σε μικροτερη λιθογραφια οποτε σιγουρα ειναι πιο αποδοτικα, σε σχεση ομως με προηγουμενες γενιες ναυαρχιδων, δεν θα φτασει τα τσιπ μεσαιας κατηγοριας σε μπαταρια. το ενα στοχευει καθαρα στην αποδοτικοτητα, το αλλο στοχευει για μεγιστες επιδοσεις οποτε αναγκαστικα θα πεσει η αποδοτικοτητα 4 λεπτά πριν, billdanos είπε Από τη δική μου εμπειρία πάντως, αν δε σου βγάζει τη μέρα ένα iphone (από τα τελευταία μοντέλα), δεν θα στη βγάλει ούτε το note ούτε και κάποιο άλλο με 4000 μπαταρία μιας και οι διαφορές τους στην πράξη σε βαριά χρήση δεν είναι τόσες ώστε να δεις σημαντική διαφορά (1-2 ώρες ας πούμε). μα εννοειται. δεν υπονοησα οτι κανει κατι λαθος το μηλο. δεν μπορεις ομως να χεις μαξιμουμ επιδοσεις και να μη στερηθεις μπαταρια. ε η ναυαρχιδες (ειτε ιος ειτε ανδροιδ) πανε για επιδοσεις, και διαρκεια μπαταριας οσο βελτιωθει απο τη λιθογραφια παντως το s7 edge με εκανε να εκπλαγω ευχαριστα με τη μπαταρια του (για ναυαρχιδα και μαλιστα σαμμυ ) Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
atheatos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε τα καινουργια τσιπ ειναι νομιζω σε μικροτερη λιθογραφια οποτε σιγουρα ειναι πιο αποδοτικα, σε σχεση ομως με προηγουμενες γενιες ναυαρχιδων, δεν θα φτασει τα τσιπ μεσαιας κατηγοριας σε μπαταρια. το ενα στοχευει καθαρα στην αποδοτικοτητα, το αλλο στοχευει για μεγιστες επιδοσεις οποτε αναγκαστικα θα πεσει η αποδοτικοτητα Όλα είναι θέμα διαχείρισης. Ακόμα δεν έχουν αποφασίσει να βάλουν την έκδοση που είναι για το καινούργιο iPhone και μην ξεχνάς ότι έχουν και την metal 2 που και αυτή είναι under development για τα καινούργια iPhone. Την όποια απόδοση και χώρο κέρδισαν από την cpu λόγω λιθογραφίας,την έδωσαν σε gpu. Για αυτό έχω την εντύπωση πως μια από τα ίδια θα είναι σε efficient με τον προηγούμενο επεξεργαστή. ΥΓ. Ξεχάσαμε και την NPU. Εκεί ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει την θα ελέγχει. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από atheatos
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, atheatos είπε Όλα είναι θέμα διαχείρισης. Ακόμα δεν έχουν αποφασίσει να βάλουν την έκδοση που είναι για το καινούργιο iPhone και μην ξεχνάς ότι έχουν και την metal 2 που και αυτή είναι under development για τα καινούργια iPhone. Την όποια απόδοση και χώρο κέρδισαν από την cpu λόγω λιθογραφίας,την έδωσαν σε gpu. Για αυτό έχω την εντύπωση πως μια από τα ίδια θα είναι σε efficient με τον προηγούμενο επεξεργαστή. η διαχειριση μικρες διαφορες κανει. ειχα nexus 5x με τον απαισιo sd808. να μην αναλυω γενικα οτι μπορουσα να ρυθμισω και να αλλαξω στο λογισμικο το εκανα. το αποτελεσμα ηταν μονο λιγο καλυτερη μπαταρια στην ελαφρια χρηση. στη βαρια δε μπορουσες να το πειραξεις πολυ εκτος αν θυσιασεις επιδοσεις, που δεν εχει νοημα καθως ενα μεσαιας κατηγοριας soc ειναι καλυτερο γι αυτη τη δουλεια. ειναι αυτο που ειπε εμμεσα ο βιλδανος, αμα δε σου φτανει η Χ μπαταρια δε θα σου φτανει και η λιγο καλυτερη. αναγκαστικα πας σε αλλη κατηγορια. αν και χλωμο το κοβω, αμα ποτε το μηλο αποφασισει να βγαλει κινητο μεσαιας κατηγοριας εγω ειμαι μεσα. καποια απο τα πλεονεκτηματα του ιος μ αρεσουν πολυ, τα περισσοτερα μειονεκτηματα δεν με επηρεαζουν σχεδον καθολου, τα υπολοιπα μπορω να συμβιβαστω. κυριως μ αρεσει που υποστηριζει για πολλα χρονια το λογισμικο, αλλα και η ανθεκτικοτητα των (περισσοτερων) κινητων της. εκτος αμα εχω τοσα λεφτα που δεν εχω που αλλου να τα ξοδεψω και μπορω να χω και δευτερη συσκευη ετσι για γουστο, αλλα αυτο φανταζει αδυνατο Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
tsakfot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε αλλα και η ανθεκτικοτητα των (περισσοτερων) κινητων της. Πάντως με αφορμή αυτό , ειδα τα κλασσικά drop test από τον jerry rig στο YouTube . Η apple κάτι έχει αλλάξει δραματικά στο γυαλί μπροστά και πίσω του iPhone σε σχέση με το 10αρι το απλό. Δοκιμασε σε άσφαλτο κάμποσες φορές από το ύψος του αυτιού και δεν έσπαγε πράγμα που για όποιον τα έχει παρακολουθήσει λίγο, είναι εντυπωσιακό . Μεχρι και ο ίδιος που δεν τα πολυσυμπαθει έπαθε μια μικρή ευχάριστη έκπληξη. Να βράσω τα γκοριλα γκλας που κάθε χρονο υπόσχεται μαζί με την αππλ ότι δεν μασάει και στην πράξη είναι πετσες παιζει να είναι από τα λίγα κινητά που θα δοκίμαζα να πάω caseless
JcD Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, tsakfot είπε Πάντως με αφορμή αυτό , ειδα τα κλασσικά drop test από τον jerry rig στο YouTube . Η apple κάτι έχει αλλάξει δραματικά στο γυαλί μπροστά και πίσω του iPhone σε σχέση με το 10αρι το απλό. Δοκιμασε σε άσφαλτο κάμποσες φορές από το ύψος του αυτιού και δεν έσπαγε πράγμα που για όποιον τα έχει παρακολουθήσει λίγο, είναι εντυπωσιακό . Μεχρι και ο ίδιος που δεν τα πολυσυμπαθει έπαθε μια μικρή ευχάριστη έκπληξη. Να βράσω τα γκοριλα γκλας που κάθε χρονο υπόσχεται μαζί με την αππλ ότι δεν μασάει και στην πράξη είναι πετσες παιζει να είναι από τα λίγα κινητά που θα δοκίμαζα να πάω caseless Αυτό μάλιστα. Αν και το 10αρι ήταν ποιό ανθεκτικό σε πτώσεις από το s9. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το 10αρι δεν βγήκε ip68. Θα αποτελούσε επιλογή μου αν ήταν ποιό κοντά στην τιμή του s9+.
Προτεινόμενες αναρτήσεις