Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, tsakfot said:

Κράζεις άρα μάλλον θαυμάζεις, αυτούς που μπορούν να αγοράσουν κάτι που εσύ δεν μπορείς και κοροιδεύεις αυτούς που είναι "μακάκες" και πληρώνουν από τον ιδρώτα τους, εφαρμογές και mp3.

Μα... δεν παίζουν τα mp3 στο iPhone!

Spoiler

7 hours ago, giorgosmcmc said:

να μη μπορεις να παιξει αρχεια σε μορφη mp3

😄

• Απαντ. 448
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Istros είπε

Και μην ξεχνάς τους κομπλεξικους αυτούς δηλαδή που έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας και νομίζουν ότι αγοράζοντας ένα κινητό είναι καλύτεροι από άλλους ανθρώπους.

Για τον αλλον το λες που ελεγε πως οσοι εχουν iphone ειναι ανιδεοι τεχνολογικα ,γυναικες που δεν ξερουν απο τεχνολογια και tv  περσονες ενω οι χρηστες android  ειναι tech guru ?

Ναι εχεις δικιο σε αυτο απλα εκανες παραθεση λαθος ανθρωπο .

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, rocco84 said:

Σάπιο μηλαρακι με σκουλήκι στο κέντρο

Στην τεκίλα, το σκουλίκι κάνει τη διαφορά όμως! 

1 hour ago, spyraldo10 said:

Άλλος το τρώει και δροσίζεται, άλλος το τρώει και ζορίζεται. Γούστα είναι αυτά.

Το παν είναι να αισθάνεσαι καλά ο,τι κι αν κάνεις. Αν αρχίσεις να ζορίζεσαι, είναι ένδειξη πως κάτι δεν κάνεις καλά και πρέπει να το σταματήσεις! :) 

1 hour ago, GeorgeAl92 said:

Παιδιά καλύτερα να κλείσει το θέμα διότι στην ουσία έχει γίνει ένα vs ανθρώπων που κάνουν πλάκα λόγο της συμπεριφοράς της εταιρείας στους αγαθούς καταναλωτές της και ενός mod που όσο και να μην το παραδέχεται είναι στην ουσία φανατικός με την εταιρεία και είναι πρόθυμος να δικαιολογήσει τα πάντα. Το καλύτερο bill για εσένα είναι να μπει κάποιος άλλος Mod υπεύθυνος για αυτό το θέμα διότι εκτίθεσαι.

Υ.Γ.Φανατικός είναι κάποιος που δεν θέλει ν’ αλλάξει γνώμη και δεν θέλει ν’ αλλάξει θέμα.

Τσώρτσιλ.

Γιατί να κλείσει το θέμα? Επειδή δεν αρέσει σε κάποιους να ακούνε και τη διαφορετική άποψη? Θέλετε κάθε τοπικ που αφορά την Apple να γίνεται μόνο παιδική χαρά των haters και των trolls?

Φανατικός με την Apple προφανώς και είμαι μιας και όπως έχει εξηγήσει χρησιμοποιώ τα προϊόντα της εδώ και 10+ χρόνια τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ταυτόχρονα όμως, έχω και το πλεονέκτημα πως χρησιμοποιώ και πάρα πολλές συσκευές και υπηρεσίες του ανταγωνισμού, οπότε μπορώ εύκολα να τα συγκρίνω μεταξύ τους. Aν σε κάποιους δεν γίνεται αποδεκτή η γνώμη κάποιου που σχηματίστηκε από την πραγματική εμπειρία του, είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα. Προφανώς επιθυμούν να διαβάζουν πάντα απόψεις που τους ικανοποιούν προσωπικά, ακόμη και αν αυτές δεν ευσταθούν ή είναι αλλοιωμένες. 

Η γνώμη μου θα αλλάξει όταν δεν θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου ή όταν θα βρω κάτι που θα την κάνει ακόμη πιο αποδοτική. Μέχρι τότε, εμπιστεύομαι την Apple. 

Ο mod εδώ μέσα δεν είναι για να συμφωνεί με τις απόψεις όλων ή να κάνει το δάσκαλο και προφανώς έχει προσωπική άποψη. :)

14 minutes ago, kirileman said:

Ιώβ εσύ;

Κανόνισε τώρα να με βρουν και οι 7 πληγές, επειδή ο "Σατανάς" θέλει να με εκδικηθεί! 😛 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GeorgeAl92 είπε

Παιδιά καλύτερα να κλείσει το θέμα διότι στην ουσία έχει γίνει ένα vs ανθρώπων που κάνουν πλάκα λόγο της συμπεριφοράς της εταιρείας στους αγαθούς καταναλωτές της και ενός mod που όσο και να μην το παραδέχεται είναι στην ουσία φανατικός με την εταιρεία και είναι πρόθυμος να δικαιολογήσει τα πάντα. Το καλύτερο bill για εσένα είναι να μπει κάποιος άλλος Mod υπεύθυνος για αυτό το θέμα διότι εκτίθεσαι.

Υ.Γ.Φανατικός είναι κάποιος που δεν θέλει ν’ αλλάξει γνώμη και δεν θέλει ν’ αλλάξει θέμα.

Τσώρτσιλ.

Χωρίς τον bill δεν έχει πλάκα.Ασε που όταν έχει κάνει πατάτα η apple κάνουν όλοι τους ψοφιους κοριούς και περιμένουν από τον bill να βγάλει τα κάστανα από τη φωτια.Θα γίνεται μονόλογος μετά 

Επεξ/σία από Istros
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Για τον αλλον το λες που ελεγε πως οσοι εχουν iphone ειναι ανιδεοι τεχνολογικα ,γυναικες που δεν ξερουν απο τεχνολογια και tv  περσονες ενω οι χρηστες android  ειναι tech guru ?

Ναι εχεις δικιο σε αυτο απλα εκανες παραθεση λαθος ανθρωπο .

Οι 4 ώρες φόρτιση είναι feature .λείπει από το android ισχύει .. όπως λείπει κ από το android η αυτονομία των 4 ωρών .  Δεν ξέρουμε εμείς που επιλέγουμε το android να εκτιμήσουμε  τέτοια features σημαντικά .. Αν κ ένα xr θα το πάρω  εκεί γύρω στα Χριστούγεννα να χουν φύγει κ τα bugs  .

18 λεπτά πριν, kirileman είπε

Ιώβ εσύ;

Αλήθεια εσένα σε καλύπτει το fix σ ένα μήνα ;  Να δούμε κ ποιος μιλάει σοβαρά κ ποιος όχι 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vargas είπε

Οι 4 ώρες φόρτιση είναι feature .λείπει από το android ισχύει .. όπως λείπει κ από το android η αυτονομία των 4 ωρών .  Δεν ξέρουμε εμείς που επιλέγουμε το android να εκτιμήσουμε  τέτοια features σημαντικά .. Αν κ ένα xr θα το πάρω  εκεί γύρω στα Χριστούγεννα να χουν φύγει κ τα bugs  .

Αλήθεια εσένα σε καλύπτει το fix σ ένα μήνα ;  Να δούμε κ ποιος μιλάει σοβαρά κ ποιος όχι 

Και χωρίς fix το παιρνει.μηλο να ναι και ας είναι και με σκουλίκι.τυχαια νομίζεις είναι δαγκωμενο?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Istros είπε

Και χωρίς fix το παιρνει.μηλο να ναι και ας είναι και με σκουλίκι.τυχαια νομίζεις είναι δαγκωμενο?

Το σήμαντικο είναι ότι το bug αυτό θα φτιαχτεί σύντομα όπως έλεγε κ ο φίλος πιο πάνω από τι φαίνεται .. Στις 31 Οκτωβρίου. Μια Χαρούλα . Εγώ εξακολουθώ να μην πιστεύω ότι χάνουμε τέτοιο feature στο ,android 4 ώρες φορτιση .. κ το αστείο ποιο είναι με quick charge θέλει δύο ώρες για να φορτίσει μια μπαταρία 3000 mah .innovation όχι μλκειες 

• Moderators
Δημοσ.
15 ώρες πριν, fytotech είπε

Η Apple είναι η ιδανική εταιρεία για κάποιον ανίδεο από τεχνολογία. Κι η μεγάλη της επιτυχία εκεί βασίζεται. Καθώς η πλειοψηφία είναι ανίδεη από τεχνολογία, προτιμάει ένα κλειδωμένο οικοσύστημα, που δεν μπορεί να το χαλάσει.

Με hardware από κινητά τετραετίας με τη μισή τιμή, έχοντας τα πάντα υπό έλεγχο με το iOS, πουλάει σαν ζεστά κουλούρια σε κάθε έναν που είτε δεν έχει χρόνο είτε δεν έχει την ικανότητα να πάει κάπου καλύτερα. 

Έχει προσθέσει και το glamour εντελώς τεχνητά με την υψηλή τιμή του κι έχει μαζέψει και κάθε στάρλετ κι υποψήφιο Personal Trainer. 

Γιατί η τιμολόγηση σε τεχνολογία τετραετίας δεν μπορεί να πουλάει διπλή τιμή τέσσερα χρόνια μετά. Έλα όμως που πουλάει. 

Και μέσα σε όλα αυτά, βγάζει και προβλήματα. Εταιρεία που έχει καθαρά κέρδη απίστευτα, δε βρήκε αυτό που βρήκαν τόσοι απλοί χρήστες. 

Αν και μισώ σχεδόν φανατικά την Apple -θεωρώ τα προϊόντα της υπερκοστολογημένα για αυτα που ΜΟΥ προσφέρουν και δεν μου αρέσει η πολιτική της γενικά-, δεν συμφωνώ σχετικα με τους "ανίδεους" που λες. Όσο ανίδεοι είναι οι αππλ φαν αλλο τόσο είναι και οι του ανδροιδ. Επίσης αν δεν έχεις καταλάβει ο μέσος αππλ χρήστης θέλει αυτό που λες "ενα οικοσύστημα που δεν μπορεί να το χαλάσει". Είναι όπως με τα αυτοκίνητα/μηχανές, υπάρχουν αυτοί που τα θέλουν όλα απο την "μαμα" και να έχουν το κεφαλί τους ήσυχο και υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να βάζουν χέρι με ότι αυτό συνεπάγεται. Το ολο θέμα είναι ο ένας να μην πρήζει/κράζει τον άλλο.

14 ώρες πριν, billdanos είπε

Αυτό δεν είναι πάντα μειονέκτημα! Υπάρχει κόσμος που θέλει απλά να βγάλει μια συσκευή από το κουτί της και να αρχίσει να κάνει τη δουλειά του. Χωρίς να ψάξει αν η rom είναι καλή, αν χρειάζεται jailbreak/root για να τη φέρει στα "μέτρα" του, αν πρέπει να ψάξει για εναλλακτικές εφαρμογές γιατί οι default δεν αξιοποιούν καλά το hardware, κλπ κλπ. Όλοι αυτοί δεν είναι απαραίτητα ανίδεοι και ούτε και είναι 17-18 ετών με όρεξη και χρόνο για πειραματισμούς!

Προφανώς και η Apple με έχει "δεμένο" τόσα χρόνια και σε επίπεδο hardware αλλά και software/υπηρεσιών και όταν βγάζει νέο μοντέλο και θέλω να αντικαταστήσω το παλιό μου ΔΕΝ έχω εναλλακτική επιλογή παρά από το να της πληρώσω όσα μου ζητάει (και εφόσον προφανώς τα έχω για να τα δώσω)! Ταυτόχρονα όμως, αυτά τα κλειδώματα και οι περιορισμοί με κάνουν να εργάζομαι (είτε στη δουλειά είτε στον προσωπικό μου χρόνο) απρόσκοπτα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και να κερδίζω χρήματα από αυτό χωρίς να έχω να ασχοληθώ ΚΑΙ με την παραμετροποίηση των συσκευών. Ζυγίζοντας δηλαδή τα θετικά που μου προσφέρει με τα αρνητικά, για την ώρα η ζυγαριά γέρνει προς τα θετικά οπότε για πιο λόγο να μη συνεχίσω να την προτιμώ?

Πλέον, και άλλες εταιρείες είναι στην ίδια κατάσταση. MSI με Windows 10 + S7 edge καθόλου πειραγμένο και δουλεύει απροβλημάτιστα και κάνω τα πάντα γρήγορα και άνετα. Δεν το γράφω για να σου πω " α ξέρεις οτι το κανεις και με λιγότερα λεφτά" αρα εισαι πρόβατο αλλά για να δείξω οτι και ενα στοκ ανδροιδ με τις εφαρμογές που χρειάζεται ο μέσος επαγγελματίας τρέχει απροβλημάτιστα. 

3 ώρες πριν, tsakfot είπε

Τα έχουμε ξαναπεί. Αν είσαι τσαμπατζής, αγοράζεις android για τα σπασμένα apκ και τα "νόμιμα" mp3 που φαντάζομαι αγόρασες .. σωστά ?

Κράζεις άρα μάλλον θαυμάζεις, αυτούς που μπορούν να αγοράσουν κάτι που εσύ δεν μπορείς και κοροιδεύεις αυτούς που είναι "μακάκες" και πληρώνουν από τον ιδρώτα τους, εφαρμογές και mp3.

Απίστευτα χαζή γενίκευση το ξέρεις ε? Είναι σαν να λες, αυτοι με τις BMW πληρώνουν τα πάντα γιατι έχουν ακριβό αμάξι(αν  και δεν εχουν φλας ρε γαμωτο) ενω ο αλλος με το Fiat ειναι τριτοτέταρτος και παρανομεί σε όλα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχει παρατηρηθεί από κάποιους χρήστες (ξένους) οτι έλυσαν το θέμα αυτό με την 12.1. Όποιος έχει το πρόβλημα και μπορεί να βάλει beta, ας την βάλει, δεν χάνει τίποτα. Δεν είναι σίγουρο βέβαια ακόμα οτι δεν φταίει και το hardware. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, vargas είπε

Το σήμαντικο είναι ότι το bug αυτό θα φτιαχτεί σύντομα όπως έλεγε κ ο φίλος πιο πάνω από τι φαίνεται .. Στις 31 Οκτωβρίου. Μια Χαρούλα . Εγώ εξακολουθώ να μην πιστεύω ότι χάνουμε τέτοιο feature στο ,android 4 ώρες φορτιση .. κ το αστείο ποιο είναι με quick charge θέλει δύο ώρες για να φορτίσει μια μπαταρία 3000 mah .innovation όχι μλκειες 

Τώρα μας λύθηκε η απορία γιατί δεν βάζουν μεγάλες μπαταρίες στα iphone.Θα θες μια μέρα να τη φορτισεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Stamer είπε

Έχει παρατηρηθεί από κάποιους χρήστες (ξένους) οτι έλυσαν το θέμα αυτό με την 12.1. Όποιος έχει το πρόβλημα και μπορεί να βάλει beta, ας την βάλει, δεν χάνει τίποτα. Δεν είναι σίγουρο βέβαια ακόμα οτι δεν φταίει και το hardware. 

Link θέλουμε ακούς 😂😂😂 γτ αυτά είναι πράγματα των οχτρων  που ζηλεύουν την ferrar. .μπουαχαχα των κινητών 

2 λεπτά πριν, Istros είπε

Τώρα μας λύθηκε η απορία γιατί δεν βάζουν μεγάλες μπαταρίες στα iphone.Θα θες μια μέρα να τη φορτισεις

Μπορείς εύκολα να αγοράσεις καλώδια απο την apple 😁https://stosfiri.gr/kalwdia-batarias-autokinhtou.html?ref=bestprice.gr

• Super Moderators
Δημοσ.
34 minutes ago, vargas said:

Αν δεν ξέρετε πως λειτουργεί η Apple είναι δικό σας θέμα και όχι δικό  μας.

Ο χρόνος φόρτισης με τον απλό φορτιστή είναι από 2.5+ εως 3.5 ώρες ανάλογα με το μοντέλο. Η μπαταρία του αντέχει όλη τη μέρα και το βάζω στη βάση του το βράδυ όταν πέφτω για ύπνο. Αν κάποιος το χρησιμοποιεί ακόμη πιο "βαριά" φροντίζει να το φορτίζει και στο γραφείο του ή όπου αλλού βρίσκεται. Αν κάποιος καίγεται για το quick charge, παίρνει άλλο φορτιστή που φορτίζει το iphone στο 50% μέσα σε 30 λεπτά. Δεν ξέρω πως τα πάνε τα άλλα μοντέλα που φορτίζουν συνεχώς με quick charge, αλλά 12 μήνες μετά η μπαταρία του Χ μου βρίσκεται ακόμη στο 100% health (ούτε καν 99%).

Σχετικά με τα updates, προς το τέλος Οκτωβρη (κατά την παρουσίαση των νέων ipads λογικά) είναι προγραμματισμένη η επόμενη έκδοση του ios και όχι του fix! Αν το πρόβλημα διαπιστωθεί πως είναι σοβαρό και επηρεάζει πολλές συσκευές, θα κυκλοφορήσει έκδοση με το fix πριν από το τέλος του μήνα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Αν δεν ξέρετε πως λειτουργεί η Apple είναι δικό σας θέμα και όχι δικό  μας.

Ο χρόνος φόρτισης με τον απλό φορτιστή είναι από 3 εως 3.5 ώρες ανάλογα με το μοντέλο. Η μπαταρία του αντέχει όλη τη μέρα και το βάζω στη βάση του το βράδυ όταν πέφτω για ύπνο. Αν κάποιος το χρησιμοποιεί ακόμη πιο "βαριά" φροντίζει να το φορτίζει και στο γραφείο του ή όπου αλλού βρίσκεται. Δεν ξέρω πως τα πάνε τα άλλα μοντέλα που φορτίζουν συνεχώς με quick charge, αλλά 12 μήνες μετά η μπαταρία του Χ μου βρίσκεται ακόμη στο 100% health (ούτε καν 99%).

Σχετικά με τα updates, προς το τέλος Οκτωβρη (κατά την παρουσίαση των νέων ipads λογικά) είναι προγραμματισμένη η επόμενη έκδοση του ios και όχι του fix! Αν το πρόβλημα διαπιστωθεί πως είναι σοβαρό και επηρεάζει πολλές συσκευές, θα κυκλοφορήσει έκδοση με το fix πριν από το τέλος του μήνα. 

Mαλκον δεν ειχες καλά info ,μαζί με την παρουσίαση του xr θα βγει κ το fix για το bug αν τελικά βγει 31 Οκτωβρίου . Επίσης το παραμυθακι ότι οι μπαταρίες φορτίζονται αργα  για να αντέχουν πιο πολύ δεν ισχύει για δύο λόγους . Αφενός αν ήταν έτσι δεν θα σου πρότειναε με 70 ευρώ επιπλέον κάτι που καταστρέφει την μπαταρία σου και αφετέρου οι μπαταρίες που δέχονται quick charge είναι φτιαγμένες να μην καταπονούνται από τη γρήγορη φόρτιση , έτσι είναι κατασκευασμένες δεν ζούμε στο 1995 που φορτίζες το κινητό όλη μέρα για μια ώρα χρήσης . Απλά θέλει να σε υποχρεώσει να πάρεις χωριστά τον qc . Το ξέρετε ότι συμβαίνει αυτό γτ μόνο το καλώδιο κοστίζει 20 ευρω

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vargas είπε

Link θέλουμε ακούς 😂😂😂 γτ αυτά είναι πράγματα των οχτρων  που ζηλεύουν την ferrar. .μπουαχαχα των κινητών 

Μπορείς εύκολα να αγοράσεις καλώδια απο την apple 😁https://stosfiri.gr/kalwdia-batarias-autokinhtou.html?ref=bestprice.gr

Λύσεις υπάρχουν πολλές αρκεί να φορτίζει όταν συνδέεις το καλώδιο.

A1501071_TD01.jpg

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, vargas said:

Mαλκον δεν ειχες καλά info ,μαζί με την παρουσίαση του xr θα βγει κ το fix για το bug αν τελικά βγει 31 Οκτωβρίου . Επίσης το παραμυθακι ότι οι μπαταρίες φορτίζονται αργα  για να αντέχουν πιο πολύ δεν ισχύει για δύο λόγους . Αφενός αν ήταν έτσι δεν θα σου πρότειναε με 70 ευρώ επιπλέον κάτι που καταστρέφει την μπαταρία σου και αφετέρου οι μπαταρίες που δέχονται quick charge είναι φτιαγμένες να μην καταπονούνται από τη γρήγορη φόρτιση , έτσι είναι κατασκευασμένες δεν ζούμε στο 1995 που φορτίζες το κινητό όλη μέρα για μια ώρα χρήσης . Απλά θέλει να σε υποχρεώσει να πάρεις χωριστά τον qc . Το ξέρετε ότι συμβαίνει αυτό γτ μόνο το καλώδιο κοστίζει 20 ευρω

Ξαναδιάβασε προσεκτικά τι έγραψα. Υπάρχει προγραμματισμένη έκδοση του νέου λειτουργικού που όπως φαίνεται δεν έχει θέματα σε συσκευές που είχαν με την τωρινή έκδοση. Αν μέχρι τότε δεν βγει κάποιο patch κλπ, πάει να πει πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο σοβαρά όπως τα παρουσιάζετε. Πολλές φορές όταν προέκυψαν θέματα ασφαλείας κλπ, βγήκε άμεσα fix πριν την κυκλοφορία της επόμενης έκδοσης. 

Αν το quick charge ήταν 100% έτοιμο για χρήση χωρίς να επηρεάζει έστω και λίγο τις συσκευές, δεν θα κυκλοφορούσαν ασύρματα quick charge docks με ...ανεμιστήρες στην πλάτη τους για να δροσίζουν τις συσκευές... :) 

Παρόλα αυτά, αν κάποιος επιθυμεί τη γρήγορη φόρτιση, αγοράζει έναν άλλο φορτιστή και είναι οκ και με τα iphones! Όταν θα έχει δώσει 1500 ευρώ, τα επιπλέον 50 είναι ...αέρας! 😛 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...