vargas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 40 λεπτά πριν, tsakfot είπε έγραψα, "καθότι φαίνεται" δλδ. θεωρείς ότι θα το φυλάξουν στο ντουλάπι κανά μηνα. ή δεν θα το δώσουν στο production, για να ικανοποιήσει το αντι-apple κίνημα? μήπως πρέπει να βγάλεις τα γυαλάκια ? παραδέξου μωρέ ότι είναι τις μόδας, και ειδικά σε μικρές ηλικίες, να είσαι apple hater με τάσεις να διογκώνεται την τρίχα, για να έχετε να λέτε bug λογισμικού ήταν που φαίνεται πως λύθηκε με αρκετά γρήγορο response. και δεν κάνει και την συσκευή unusable, όσο και να θέλετε για να συζητάτε στις καφετέριες. Απλά ότι γράφει την λέξη Apple πουλάει . Να θυμηθώ θέλεις αντίστοιχες ατσαλιές σε Samsung-LG etc (hardware - software) που πέρασε under the radar, που λένε και στο χωριό μου, χωρίς να καλύψουν τους αγοραστές και να την φάνε στον πωπό ,για να πατσίσουμε και να έχουμε να συζητάμε πάλι ? Για το bad reception που φωνάζουν οι ίδιοι οι φαν της apple στα φόρουμ της ούτε λόγος .. Για τις 4 ώρες φόρτισης εν έτει 2018 σε συσκευή premium όπως εσείς νομίζετε ότι είναι και hi tech θα μιλήσει κανευς η είναι στα πλαίσια του innovation κ αυτό ; Επίσης από το φαίνεται μέχρι να γίνει είναι μια διαφορά .. Ως τότε μιλάμε για μια προβληματική συσκευή που φορτίζει σε 4 ώρες έχει κακό σήμα θέματα συνδεσιμότητας και δεν ξέρεις αν θα φορτίζει η όχι όταν είναι idle .Μπορεί να μοιάζουν υπερβολικά αλλά αυτή είναι η αλήθεια . Τουλάχιστον οι αμερικανοι στα φορουμ τους δεν ντρέπονται να μιλήσουν για τα προβλήματα της εκάστοτε συσκευης που έχουν 1 2
tsakfot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, vargas είπε Για το bad reception που φωνάζουν οι ίδιοι οι φαν της apple στα φόρουμ της ούτε λόγος .. Για τις 4 ώρες φόρτισης εν έτει 2018 σε συσκευή premium όπως εσείς νομίζετε ότι είναι και hi tech θα μιλήσει κανευς η είναι στα πλαίσια του innovation κ αυτό ; Επίσης από το φαίνεται μέχρι να γίνει είναι μια διαφορά .. Ως τότε μιλάμε για μια προβληματική συσκευή που φορτίζει σε 4 ώρες έχει κακό σήμα θέματα συνδεσιμότητας και δεν ξέρεις αν θα φορτίζει η όχι όταν είναι idle .Μπορεί να μοιάζουν υπερβολικά αλλά αυτή είναι η αλήθεια . Τουλάχιστον οι αμερικανοι στα φορουμ τους δεν ντρέπονται να μιλήσουν για τα προβλήματα της εκάστοτε συσκευης που έχουν Εκτός της φόρτισης που είναι bug τα υπόλοιπα είναι features. Ζυγίζεις την τσέπη σου και αν δεν σου κάνει αγοράζεις κάτι άλλο . Δεν έχω καταλάβει την κλάψα σου για κάτι που προφανέστατα δεν θα αγόραζες ποτέ έτσι και αλλιώς Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από tsakfot 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, vargas said: Τουλάχιστον οι αμερικανοι στα φορουμ τους δεν ντρέπονται να μιλήσουν για τα προβλήματα της εκάστοτε συσκευης που έχουν Ενώ σε μας εδώ όσοι έχουν τις συσκευές και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα ...ντρέπονται να μιλήσουν για «αυτά» και αναλαμβάνουν αυτό το ρόλο άλλοι που δεν έχουν ιδέα από τις συσκευές αυτές! 1
vargas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, tsakfot said: Εκτός της φόρτισης που είναι bug τα υπόλοιπα είναι features. Ζυγίζεις την τσέπη σου και αν δεν σου κάνει αγοράζεις κάτι άλλο . Δεν έχω καταλάβει την κλάψα σου για κάτι που προφανέστατα δεν θα αγόραζες ποτέ έτσι και αλλιώς Άντε πάλι ειχα 2 iphone και τα ειχα πάρει κ τα δυο από κανονικό μαγαζί όχι μεταχειρισμένα; Η Σκρουτζ οπότε την κλαψα που δεν έχετε μια κ ψάχνετε να κάνετε μόστρα με κινητό άλλου ...κ μόλις βγήκε ποτέ θα βγει το fix ..31 Οκτωβρίου 😂😂😂😂 κλαίω απλά είναι feature οι 4 ώρες ;;;😂😂 1 hour ago, billdanos said: Ενώ σε μας εδώ όσοι έχουν τις συσκευές και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα ...ντρέπονται να μιλήσουν για «αυτά» και αναλαμβάνουν αυτό το ρόλο άλλοι που δεν έχουν ιδέα από τις συσκευές αυτές! Ναι γτ έχουν εξωγήινη τεχνολογία και δεν έχουμε ιδέα πως δουλεύουν . Δεν είναι τυχαίο που τα προτιμούν πιο πολύ γυναίκες οι οποίες άσχετες με την τεχνολογία. Wannave famous περσονες που θέλουν να δείξουν ότι έχουν κάτι 6 1
vargas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Σ' ένα μήνα κυριοι θα φορτίζετε όποτε θέλετε το κινητό . Μπράβο apple https://mobile.twitter.com/reneritchie/status/1047138953025982466
tsakfot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, vargas είπε Άντε πάλι ειχα 2 iphone και τα ειχα πάρει κ τα δυο από κανονικό μαγαζί όχι μεταχειρισμένα; Η Σκρουτζ οπότε την κλαψα που δεν έχετε μια κ ψάχνετε να κάνετε μόστρα με κινητό άλλου ...κ μόλις βγήκε ποτέ θα βγει το fix ..31 Οκτωβρίου 😂😂😂😂 κλαίω απλά είναι feature οι 4 ώρες ;;;😂😂 Ναι γτ έχουν εξωγήινη τεχνολογία και δεν έχουμε ιδέα πως δουλεύουν . Δεν είναι τυχαίο που τα προτιμούν πιο πολύ γυναίκες οι οποίες άσχετες με την τεχνολογία. Wannave famous περσονες που θέλουν να δείξουν ότι έχουν κάτι Από τα λεγόμενα σου κατάλαβες γιατί δεν σε παίρνει κανένας στα σοβαρά.. Ολοι μας αγοράσαμε με δόσεις ή μεταχειρισμένο το αιφονη και το χρωστάμε- γενίκευση Εσυ είχες 2 iPhone εγώ είχα 5 , άρα την έχω μεγαλύτερη -ο μπαμπας μου έχει τάνκερ -επιχείρημα από παιδάκια στον παιδικό σταθμό Οσοι αγοράζουν iPhone θέλουν να μοιάσουν σε τηλεπερσονες ;ή είναι γυναίκες -κι άλλη γενικευση Και μετά από αυτά τα ακράδαντα επιχειρήματα θα περιμένουμε κάποια στιγμή να ενηλικιωθείς για να κάνουμε σοβαρή κουβεντα. κριμα γιατί είχα την ελπίδα οτι θα κάναμε σοβαρό τρολινγκ μαζί σου αλλά άνθρακας ο χρυσός 🤣 Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από tsakfot
vargas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tsakfot είπε Από τα λεγόμενα σου κατάλαβες γιατί δεν σε παίρνει κανένας στα σοβαρά.. Ολοι μας αγοράσαμε με δόσεις το αιφονη και το χρωστάμε- γενίκευση Εσυ είχες 2 iPhone εγώ είχα 5 , άρα την έχω μεγαλύτερη -ο μπαμπας μου έχει τάνκερ -γενίκευση από παιδάκια παιδικού σταθμου Οσοι αγοράζουν iPhone θέλουν να μοιάσουν σε τηλεπερσονες -κι άλλη γενικευση Και μετά από αυτά τα ακράδαντα επιχειρήματα θα περιμένουμε κάποια στιγμή να ενηλικιωθείς για να κάνουμε σοβαρή κουβεντα. κριμα γιατί είχα την εντύπωση οτι θα κάναμε σοβαρό τρολινγκ μαζί σου αλλά άνθρακας ο χρυσός Εσυ το ξεκίνησες μην το ρίχνεις σ εμένα , εσύ είπες δεν μπορείτε να πάρετε κλπ κλπ . Κ η Κούτση μαρια έχει iphone και το περίγραφετε λες και βρήκατε το excalibur ξέρω γω και όταν το κρατάτε στο χέρι γονατιζει όλη η πλάση . Δεν είναι ψέμμα ότι το προτιμούν όσοι θέλουν να δειχτουν αν το αμφισβητεις αυτό δεν έχω κάτι άλλο να πω . Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μια κακή συσκευή μια χαρά συσκευή είναι αλλά αν έχει θέματα έστω κ προσωρινά πρέπει να υποδεικνύονται . Έτσι νομίζω προχωρα η τεχνολογία . Και δε νομίζω ότι ο ένας μήνας είναι σύντομο χρονικό διάστημα για το fix . Ενας μήνας για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα είναι τεράστιο χρονικό διάστημα Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από vargas 5
tsakfot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, vargas είπε Εσυ το ξεκίνησες μην το ρίχνεις σ εμένα , εσύ είπες δεν μπορείτε να πάρετε κλπ κλπ . Κ η Κούτση μαρια έχει iphone και το περίγραφετε λες και βρήκατε το excalibur ξέρω γω και όταν το κρατάτε στο χέρι γονατιζει όλη η πλάση . Δεν είναι ψέμμα ότι το προτιμούν όσοι θέλουν να δειχτουν αν το αμφισβητεις αυτό δεν έχω κάτι άλλο να πω . Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μια κακή συσκευή μια χαρά συσκευή είναι αλλά αν έχει θέματα έστω κ προσωρινά πρέπει να υποδεικνύονται . Έτσι νομίζω προχωρα η τεχνολογία . Και δε νομίζω ότι θα φτιαχτεί σύντομα που είπες πριν είναι ο ένας μήνας . Ενας μήνας για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα είναι τεράστιο χρονικό διάστημα βρε , οι γενικεύσεις που κάνεις παραπάνω είναι όσο επικίνδυνο είναι να πω εγώ τα εξής : android αγοράζουν οι τσαμπατζήδες για να κατεβάζουν σπασμένα apks και μουσική android αγοράζουν οι άνεργοι και χασομέρηδες για να το παίζουν Hackers στην καφετέρια με την νέα custom γραμματοσειρά και το wallpaper του deadpool etc. etc. που προφανώς δεν ισχύουν και είναι επικίνδυνες. ξεκολάτε τον εγκέφαλο σας με την κουτσή μαρία που έχει Iphone και την κιμ καρντάσιαν Δεν αποτελεί σοβαρό επιχείρημα που να στέκει, ούτε σε συζήτηση καφενείου. 3 1
spyraldo10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 58 λεπτά πριν, billdanos είπε Ανταγωνισμός φυσικά και υπάρχει γενικότερα στα smartphones. Για έναν όμως που θέλει συσκευή με iOS, ο ανταγωνισμός περιορίζεται μόνο μεταξύ των συσκευών της Apple! “Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις”... 😛 Άλλος το τρώει και δροσίζεται, άλλος το τρώει και ζορίζεται. Γούστα είναι αυτά.
GeorgeAl92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά καλύτερα να κλείσει το θέμα διότι στην ουσία έχει γίνει ένα vs ανθρώπων που κάνουν πλάκα λόγο της συμπεριφοράς της εταιρείας στους αγαθούς καταναλωτές της και ενός mod που όσο και να μην το παραδέχεται είναι στην ουσία φανατικός με την εταιρεία και είναι πρόθυμος να δικαιολογήσει τα πάντα. Το καλύτερο bill για εσένα είναι να μπει κάποιος άλλος Mod υπεύθυνος για αυτό το θέμα διότι εκτίθεσαι. Υ.Γ.Φανατικός είναι κάποιος που δεν θέλει ν’ αλλάξει γνώμη και δεν θέλει ν’ αλλάξει θέμα. Τσώρτσιλ. 2 3
Fotis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, tsakfot είπε βρε , οι γενικεύσεις που κάνεις παραπάνω είναι όσο επικίνδυνο είναι να πω εγώ τα εξής : android αγοράζουν οι τσαμπατζήδες για να κατεβάζουν σπασμένα apks και μουσική android αγοράζουν οι άνεργοι και χασομέρηδες για να το παίζουν Hackers στην καφετέρια με την νέα custom γραμματοσειρά και το wallpaper του deadpool etc. etc. που προφανώς δεν ισχύουν και είναι επικίνδυνες. ξεκολάτε τον εγκέφαλο σας με την κουτσή μαρία που έχει Iphone και την κιμ καρντάσιαν Δεν αποτελεί σοβαρό επιχείρημα που να στέκει, ούτε σε συζήτηση καφενείου. Συμφωνω απολυτως και στο ιδιο υφος της απαντησης σου θα προσθετα τους παθολογικα τσιγγουνηδες , κακογουστους και συμπλεγματικους . Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Fotis13
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, vargas said: Ναι γτ έχουν εξωγήινη τεχνολογία και δεν έχουμε ιδέα πως δουλεύουν . Δεν είναι τυχαίο που τα προτιμούν πιο πολύ γυναίκες οι οποίες άσχετες με την τεχνολογία. Wannave famous περσονες που θέλουν να δείξουν ότι έχουν κάτι Και μετά από αυτό θες να το συζητήσουμε και στα σοβαρά... No way! 1
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Και μετά από αυτό θες να το συζητήσουμε και στα σοβαρά... No way! Ιώβ εσύ; 1
Istros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Συμφωνω απολυτως και στο ιδιο υφος της απαντησης σου θα προσθετα τους παθολογικα τσιγγουνηδες , κακογουστους και συμπλεγματικους . Και μην ξεχνάς τους κομπλεξικους αυτούς δηλαδή που έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας και νομίζουν ότι αγοράζοντας ένα κινητό είναι καλύτεροι από άλλους ανθρώπους. 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις