kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Όσα έχουν μια οθόνη, κάμερα, μπαταρία και cpu. 😛 Χαααααααααααααααααχαχα. Δάκρυα!
tzotzo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, billdanos είπε Όσα έχουν μια οθόνη, κάμερα, μπαταρία και cpu. 😛 δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ενω εισαι super moderator ειρωνεύσαι τον κόσμο. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός του iPhone θες να πείς; 1
giorgosmcmc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και το αυτοκινητο μου 1000 ευρω κανει αλλα δε μου εχει βγαλει ουτε ενα προβλημα εδω και δυο χρονια, απαραδεκτο, μιας και έχουν ιδια λεφτα θα το πουλήσω να παρω κανενα iphone XS να εχω κι εγω προβλήματα γιατι ζηλευω. Παντα το ονειρο μου ηταν να αγορασω ενα προβληματικο στη μπαταρια κινητο των 1000-1500 ευρω με κακη αυτονομια, πανακριβα αξεσουάρ, να μη μπορεις να παιξει αρχεια σε μορφη mp3, με κλειδωμενο λογισμικο, να ανησυχω μη πεσει και σπασει και πληρωνω 500 ευρω για επισκευη οθονης και φυσικα να έχει και το μήλο πισω για να πουλαω και λιγο μουρη στη κοπελα μου και ολα αυτα με 1 ολοκληρο χρονο εγγυησης! Τωρα ειμαι ενα βημα πιο κοντα στην αποκτηση του 😎 Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από giorgosmcmc
vargas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, kirileman είπε Ναι, αλλά προχθές ένας στο reddit είπε ότι πήρε τηλέφωνο τον Steve Jobs και του απάντησε ότι δεν ξέρει αν είναι hw ή sw το πρόβλημα. Αφού το είπαν στο iphonehellas και το μεταφέρεις κ συ ολα οκ πείτε στο bbc ότι δεν ξέρει τι γράφει .. 3 ώρες πριν, Istros είπε Σημασία έχει πόσες πουλήθηκαν οι πόσοι είχαν το πρόβλημα?πάντως μεμονωμένο δεν ήταν.Παρομοιο πρόβλημα εκτός από τα xs παρουσιάστηκε και στα ipad,ipod,iphone μετά την αναβάθμιση σε ios 12 "Over the weekend, reports from users revealed an issue with either the iPhone XS or iOS 12, where the iPhone failed to charge. The issue surfaced regardless of charging method, occurring both when power is applied by a Lightning cable to a common wall charger, or by using wireless charging with a Qi charging pad." προβλημα και στην ασύρματη φόρτιση όχι μόνο μέσω καλωδίου. "We’ve seen many users complained about battery issues after updating to iOS 12 on their iPhone iPad or iPod touch: the iPhone/iPad won’t charge or charge slowly. New iOS brings a set of fun features, but no iOS is perfect, and it is possible that you may meet kinds of iOS issues like charging problems we just mentioned." https://www.imobie.com/support/how-to-fix-iphone-ipad-charging-problems.htm https://www.telegraph.co.uk/technology/2018/10/01/chargegate-apple-users-complain-new-iphones-fail-charge/amp/ https://www.imobie.com/support/ios-12-not-charging.htm https://www.tenorshare.com/ios-12/fix-iphone-wont-charge-after-ios-12-update.html "Υπήρχαν πολλές αναφορές στις κοινότητες της Apple που κάναν λόγο για αυτό το θέμα με την φόρτιση με τους περισσότερους βέβαια να τονίζουν πως μάλλον ήταν θέμα λογισμικού κάτι που τελικά αποδείχθηκε σωστό. Το bug αυτό απέκτησε διαστάσεις #gate και έγινε viral μετά το βίντεο που παρουσίασε το Unbox Therapy" http://appleworldhellas.com/ios-12-1-charging-issue-fix/ Εδώ πάντως αναφέρει ότι πρόκειται για πολλές αναφορές και ότι είχε πάρει διαστάσεις gate πριν τον youtuber Μα κ.συ τι γράφεις αφού στο iphonehellas ο Μπάμπης κ η Σούλα είπαν ότι λύθηκε το θέμα 😂 αλήθεια ο πως λύθηκε ...γτ οι καταναλωτές αλλά λένε ...(Issue fixed in a beta version that has yet to be released, so not fixed in three days because it’s not general release) https://www.macrumors.com/2018/10/02/ios-12-1-charging-bug-fix/ κ το κράξιμο καλά κρατεί . Εγώ λέω μακάρι να λύθηκε το θέμα αλλά κ πάλι δεν θα το καταλάβετε με 4 ώρες φόρτιση ...α κ μην ξεχνιόμαστε είναι και το bad reception στην μέση ..Αυτά μάλλον δεν θα λυθούν ποτέ ..είναι το innovation που παίρνεις δώρο .. 2 ώρες πριν, billdanos είπε Όσα έχουν μια οθόνη, κάμερα, μπαταρία και cpu. 😛 Ενίοτε όλα έχουν και ραδιόφωνο και παίρνουν sd card ; Τι όχι ; Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από vargas
tsakfot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κωλο-Apple... Το έλυσε καθότι φαίνεται γρήγορα το θέμα και τώρα τα αδαή παιδάκια του Insomnia θα πάθουν στερητικό σύνδρομο χωρίς thread να κράξουν. ρε τι κ*λοεταιρία είναι αυτή.. 4 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Και το αυτοκινητο μου 1000 ευρω κανει αλλα δε μου εχει βγαλει ουτε ενα προβλημα εδω και δυο χρονια, απαραδεκτο, μιας και έχουν ιδια λεφτα θα το πουλήσω να παρω κανενα iphone XS να εχω κι εγω προβλήματα γιατι ζηλευω, παντα το ονειρο μου ηταν να αγορασω ενα προβληματικο στη μπαταρια κινητο των 1000-1500 ευρω με κακη αυτονομια, πανακριβα αξεσουάρ, να μη μπορεις να παιξει αρχεια σε μορφη mp3, με κλειδωμενο λογισμικο, να ανησυχω μη πεσει και σπασει και πληρωνω 500 ευρω για επισκευη οθονης και φυσικα να έχει και το μήλο πισω για να πουλαω και λιγο μουρη στη κοπελα μου και ολα αυτα με 1 ολοκληρο χρονο εγγυησης! Τωρα ειμαι ενα βημα πιο κοντα στην αποκτηση του 😎 Καταρχήν προσπάθησε να βάζεις τελείες γιατί δεν διαβάζετε αυτό που έγραψες . Τα έχουμε ξαναπεί. Αν είσαι τσαμπατζής, αγοράζεις android για τα σπασμένα apκ και τα "νόμιμα" mp3 που φαντάζομαι αγόρασες .. σωστά ? Κράζεις άρα μάλλον θαυμάζεις, αυτούς που μπορούν να αγοράσουν κάτι που εσύ δεν μπορείς και κοροιδεύεις αυτούς που είναι "μακάκες" και πληρώνουν από τον ιδρώτα τους, εφαρμογές και mp3. Τερματισμένο level 🤑 Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από tsakfot 1
tsakfot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 23 minutes ago, vargas said: Το έλυσε σε beta που δεν έχει βγει ακόμα ...θεός ... έγραψα, "καθότι φαίνεται" δλδ. θεωρείς ότι θα το φυλάξουν στο ντουλάπι κανά μηνα. ή δεν θα το δώσουν στο production, για να ικανοποιήσει το αντι-apple κίνημα? μήπως πρέπει να βγάλεις τα γυαλάκια ? παραδέξου μωρέ ότι είναι τις μόδας, και ειδικά σε μικρές ηλικίες, να είσαι apple hater με τάσεις να διογκώνεται την τρίχα, για να έχετε να λέτε bug λογισμικού ήταν που φαίνεται πως λύθηκε με αρκετά γρήγορο response. και δεν κάνει και την συσκευή unusable, όσο και να θέλετε για να συζητάτε στις καφετέριες. Απλά ότι γράφει την λέξη Apple πουλάει . Να θυμηθώ θέλεις αντίστοιχες ατσαλιές σε Samsung-LG etc (hardware - software) που πέρασε under the radar, που λένε και στο χωριό μου, χωρίς να καλύψουν τους αγοραστές και να την φάνε στον πωπό ,για να πατσίσουμε και να έχουμε να συζητάμε πάλι ?
yokki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tsakfot είπε Να θυμηθώ θέλεις αντίστοιχες ατσαλιές σε Samsung-LG etc (hardware - software) που πέρασε under the radar, που λένε και στο χωριό μου, χωρίς να καλύψουν τους αγοραστές και να την φάνε στον πωπό ,για να πατσίσουμε και να έχουμε να συζητάμε πάλι ? Ναι αλλά ξεχωριστή λίστα για κάθε εταιρία, όχι όλες στο ίδιο τσουβάλι. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από yokki
tsakfot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, yokki είπε Ναι. LG G3 : logic board , bootloops (το έχω πληρώσει απο την τσέπη άρα ξέρω τι λέω) Note 4 : logic board , bootloops mmc fail (έπισης έχω πληρώσει απο την τσέπη μου) οθόνες στα τελευταία Pixel XL Εκρηκτικές μπαταρίες and the list goes on μείνε στην συζήτηση plz, μην εξαφανιστείς μετά το σχόλιο μου Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από tsakfot
dancer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, tsakfot είπε Να θυμηθώ θέλεις αντίστοιχες ατσαλιές σε Samsung-LG etc (hardware - software) που πέρασε under the radar, που λένε και στο χωριό μου, χωρίς να καλύψουν τους αγοραστές και να την φάνε στον πωπό ,για να πατσίσουμε και να έχουμε να συζητάμε πάλι ? ειπε καποιος οτι οι αλλοι δεν κανουν τα ιδια? απο μονοι πως βγαζετε τετοια συμπερασματα απορω. μαλλον η λογικη του καφενειου και βαλτε τα ολα στο ιδιο τσουβαλι καλα κρατει.
tsakfot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dancer είπε ειπε καποιος οτι οι αλλοι δεν κανουν τα ιδια? απο μονοι πως βγαζετε τετοια συμπερασματα απορω. μαλλον η λογικη του καφενειου και βαλτε τα ολα στο ιδιο τσουβαλι καλα κρατει. εγώ μωρέ ? εδώ ξεκίνησες να παρομοιάζεις το "τεράστιο" issue , με την άρνηση του ολοκαυτώματος των Ναζί 😂 why so serious? τόσο πολύ έτσουξε, όπως έγραψες και εσύ παραπάνω ? 😎 Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από tsakfot
yokki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, tsakfot είπε LG G3 : logic board , bootloops (το έχω πληρώσει απο την τσέπη άρα ξέρω τι λέω) Note 4 : logic board , bootloops mmc fail (έπισης έχω πληρώσει απο την τσέπη μου) οθόνες στα τελευταία Pixel XL Εκρηκτικές μπαταρίες and the list goes on μείνε στην συζήτηση plz, μην εξαφανιστείς μετά το σχόλιο μου max 2 βρήκες στην κάθε εταιρία μόνο; και εγώ που νόμιζα ότι είναι σε κάθε μοντέλο σαν τα μήλα. </sarcasm>
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 5 hours ago, tzotzo said: δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ενω εισαι super moderator ειρωνεύσαι τον κόσμο. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός του iPhone θες να πείς; Ανταγωνισμός φυσικά και υπάρχει γενικότερα στα smartphones. Για έναν όμως που θέλει συσκευή με iOS, ο ανταγωνισμός περιορίζεται μόνο μεταξύ των συσκευών της Apple! 43 minutes ago, tsakfot said: Το έλυσε καθότι φαίνεται γρήγορα το θέμα και τώρα τα παιδάκια του Insomnia θα πάθουν στερητικό σύνδρομο χωρίς thread να κράξουν. “Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις”... 😛 1
tzotzo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, billdanos είπε Ανταγωνισμός φυσικά και υπάρχει γενικότερα στα smartphones. Για έναν όμως που θέλει συσκευή με iOS, ο ανταγωνισμός περιορίζεται μόνο μεταξύ των συσκευών της Apple! “Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις”... 😛 έχει δυο σκέλη η ερώτηση. γιατι ειρωνευεσαι τον κόσμο δεν καταλαβαινω. θες να εξηγησεις;
tsakfot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, yokki είπε max 2 βρήκες στην κάθε εταιρία μόνο; και εγώ που νόμιζα ότι είναι σε κάθε μοντέλο σαν τα μήλα. </sarcasm> Έχεις μπερδευτεί μαλλον από το νεαρό της ηλικίας σου ή από την αδυναμία σου να επεξεργαστείς τον γραπτό λόγο Τα μισά από αυτά τα πλήρωσα από την τσέπη μου με τις εταιρίες να σφυράνε κλέφτικα Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από tsakfot
Προτεινόμενες αναρτήσεις