Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Γιατί να νιώθω απογοητευμένος όταν όλες οι συσκευές μου λειτουργούν άψογα; Εκτός αν πρέπει για να σας ευχαριστήσω όποτε ...θυσιαζομαι. 

.....όχι με παρεξήγησες.

Η Apple πιστεύω ότι είναι ένας κατασκευαστής που λατρεύουμε να μισούμε.... ότι κ αν έχει δημιουργήσει κ προσφέρει στην tech κοινότητα αλλά κ στην απλή καθημερινότητα όλων, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να σταματήσει να υπάρχει....αλλιώς τότε θα θυμώνω με τον ίδιο μου τον εαυτό , χαχαχαχα!

Προσωπικά, δεν τροφοδοτείται απο δικά μου κεφάλαια (κ αυτό απορρέει απο την τιμολογιακή πολιτική που πάντα ακολουθούσε κ θα ακολουθεί). Απλα πιστεύω ότι το κόστος ευκαιρίας είναι τεράστιο,  διότι είμαι παραγωγικός κ κάνω την δουλειά μου (κ με το παραπάνω) πολύ πιο οικονομικά, συνάμα σωστά και ποιοτικά... γιατί πιστεύω οτι δεν τα αξίζει (όχι ότι είναι απλησίαστα ακριβή για τις δυνατότητες μου).

Κ τέλος, πιστεύω στον εποικοδομητικό αντίλογο με επιχειρήματα κ φυσικά δεν θέλω κανέναν νεκρό η μαχαιρωμένο (ούτε τα παιδάκια στην Αφρική να πεινάνε), επίσης θεωρό τους φανατικούς τύπους..επικίνδυνους (πρέπει πάντα να υπάρχει το ναι μεν... αλλά).

Επεξ/σία από TechnoState
  • Απαντ. 448
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, TechnoState said:

.....όχι με παρεξήγησες.

Η Apple πιστεύω ότι είναι ένας κατασκευαστής που λατρεύουμε να μισούμε.... ότι κ αν έχει δημιουργήσει κ προσφέρει στην tech κοινότητα αλλά κ στην απλή καθημερινότητα όλων, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να σταματήσει να υπάρχει....αλλιώς τότε θα τα θυμώνω με τον ίδιο μου τον εαυτό , χααχχαα!

Προσωπικά, δεν τροφοδοτείται απο δικά μου κεφάλαια (κ αυτό απορρέει απο την τιμολογιακή πολιτική που πάντα ακολουθούσε κ θα ακολουθεί). Απλα πιστεύω ότι το κόστος ευκαιρίας είναι τεράστιο,  διότι είμαι παραγωγικός κ κάνω την δουλειά μου (κ με το παραπάνω) πολύ πιο οικονομικά, σωστά, ποιοτικά... γιατί πιστεύω οτι δεν τα αξίζει (όχι ότι είναι ακριβή για τις δυνατότητες μου).

Κ τέλος, πιστεύω στον εποικοδομητικό αντίλογο με επιχειρήματα κ φυσικά δεν θέλω κανέναν νεκρό η μαχαιρωμένο (ούτε τα παιδάκια στην Αφρική να πεινάνε), επίσης θεωρό τους φανατικούς τύπους..επικίνδυνους (πρέπει πάντα να υπάρχει το ναι μεν... αλλά).

Δεν διαφωνώ. Τα επιχειρήματα πάντως απο την πλευρά μου προέρχονται αντίστοιχα από την καθημερινή χρήση των προϊόντων της και ταυτόχρονα λόγω δουλειάς έχω και καθημερινή επαφή με τον ανταγωνισμό (hardware/software). Απλά κάποιοι ενοχλούνται από αυτό και επιδιώκουν σύγκρουση εκτός φυσιολογικών ορίων. :)

Και ξαναλέω πως στο συγκεκριμένο θέμα, η διαφωνία μου έχει να κάνει ως προς τη "σοβαρότητά του" και το κατά πόσο επηρεάζει όλους τους χρήστες ή όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Η Apple είναι η ιδανική εταιρεία για κάποιον ανίδεο από τεχνολογία. Κι η μεγάλη της επιτυχία εκεί βασίζεται. Καθώς η πλειοψηφία είναι ανίδεη από τεχνολογία, προτιμάει ένα κλειδωμένο οικοσύστημα, που δεν μπορεί να το χαλάσει.

Με hardware από κινητά τετραετίας με τη μισή τιμή, έχοντας τα πάντα υπό έλεγχο με το iOS, πουλάει σαν ζεστά κουλούρια σε κάθε έναν που είτε δεν έχει χρόνο είτε δεν έχει την ικανότητα να πάει κάπου καλύτερα. 

Έχει προσθέσει και το glamour εντελώς τεχνητά με την υψηλή τιμή του κι έχει μαζέψει και κάθε στάρλετ κι υποψήφιο Personal Trainer. 

Γιατί η τιμολόγηση σε τεχνολογία τετραετίας δεν μπορεί να πουλάει διπλή τιμή τέσσερα χρόνια μετά. Έλα όμως που πουλάει. 

Και μέσα σε όλα αυτά, βγάζει και προβλήματα. Εταιρεία που έχει καθαρά κέρδη απίστευτα, δε βρήκε αυτό που βρήκαν τόσοι απλοί χρήστες. 

• Like 5
  • Thanks 6
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, fytotech said:

Η Apple είναι η ιδανική εταιρεία για κάποιον ανίδεο από τεχνολογία. Κι η μεγάλη της επιτυχία εκεί βασίζεται. Καθώς η πλειοψηφία είναι ανίδεη από τεχνολογία, προτιμάει ένα κλειδωμένο οικοσύστημα, που δεν μπορεί να το χαλάσει.

Με hardware από κινητά τετραετίας με τη μισή τιμή, έχοντας τα πάντα υπό έλεγχο με το iOS, πουλάει σαν ζεστά κουλούρια σε κάθε έναν που είτε δεν έχει χρόνο είτε δεν έχει την ικανότητα να πάει κάπου καλύτερα. 

Έχει προσθέσει και το glamour εντελώς τεχνητά με την υψηλή τιμή του κι έχει μαζέψει και κάθε στάρλετ κι υποψήφιο Personal Trainer. 

Γιατί η τιμολόγηση σε τεχνολογία τετραετίας δεν μπορεί να πουλάει διπλή τιμή τέσσερα χρόνια μετά. Έλα όμως που πουλάει. 

Και μέσα σε όλα αυτά, βγάζει και προβλήματα. Εταιρεία που έχει καθαρά κέρδη απίστευτα, δε βρήκε αυτό που βρήκαν τόσοι απλοί χρήστες. 

Αυτό δεν είναι πάντα μειονέκτημα! Υπάρχει κόσμος που θέλει απλά να βγάλει μια συσκευή από το κουτί της και να αρχίσει να κάνει τη δουλειά του. Χωρίς να ψάξει αν η rom είναι καλή, αν χρειάζεται jailbreak/root για να τη φέρει στα "μέτρα" του, αν πρέπει να ψάξει για εναλλακτικές εφαρμογές γιατί οι default δεν αξιοποιούν καλά το hardware, κλπ κλπ. Όλοι αυτοί δεν είναι απαραίτητα ανίδεοι και ούτε και είναι 17-18 ετών με όρεξη και χρόνο για πειραματισμούς!

Προφανώς και η Apple με έχει "δεμένο" τόσα χρόνια και σε επίπεδο hardware αλλά και software/υπηρεσιών και όταν βγάζει νέο μοντέλο και θέλω να αντικαταστήσω το παλιό μου ΔΕΝ έχω εναλλακτική επιλογή παρά από το να της πληρώσω όσα μου ζητάει (και εφόσον προφανώς τα έχω για να τα δώσω)! Ταυτόχρονα όμως, αυτά τα κλειδώματα και οι περιορισμοί με κάνουν να εργάζομαι (είτε στη δουλειά είτε στον προσωπικό μου χρόνο) απρόσκοπτα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και να κερδίζω χρήματα από αυτό χωρίς να έχω να ασχοληθώ ΚΑΙ με την παραμετροποίηση των συσκευών. Ζυγίζοντας δηλαδή τα θετικά που μου προσφέρει με τα αρνητικά, για την ώρα η ζυγαριά γέρνει προς τα θετικά οπότε για πιο λόγο να μη συνεχίσω να την προτιμώ?

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ειναι bug του λογισμικου και εμφανιζεται με την συσκευη σε idle mode με μαυρη οθονη. Αν ξεκλειδωσεις ολα καλα. Το αναφερουν και χρηστες στο iphonehellas ενω με τη 12.1 διορθωθηκε. Ανθρακας ο θησαυρος. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Ειναι bug του λογισμικου και εμφανιζεται με την συσκευη σε idle mode με μαυρη οθονη. Αν ξεκλειδωσεις ολα καλα. Το αναφερουν και χρηστες στο iphonehellas ενω με τη 12.1 διορθωθηκε. Ανθρακας ο θησαυρος. 

Α δεν θα κλεισει η εταιρεια?

Οχι ρε σεις  και τι θα κανουν ολοι αυτοι εδω μεσα που θα εκτονωθουν ?

Επεξ/σία από Fotis13
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, mourouzis2005 said:

Από την αρχή το λέμε, αλλά δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα! :) 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αυτό δεν είναι πάντα μειονέκτημα! Υπάρχει κόσμος που θέλει απλά να βγάλει μια συσκευή από το κουτί της και να αρχίσει να κάνει τη δουλειά του. Χωρίς να ψάξει αν η rom είναι καλή, αν χρειάζεται jailbreak/root για να τη φέρει στα "μέτρα" του, αν πρέπει να ψάξει για εναλλακτικές εφαρμογές γιατί οι default δεν αξιοποιούν καλά το hardware, κλπ κλπ. Όλοι αυτοί δεν είναι απαραίτητα ανίδεοι και ούτε και είναι 17-18 ετών με όρεξη και χρόνο για πειραματισμούς!

Προφανώς και η Apple με έχει "δεμένο" τόσα χρόνια και σε επίπεδο hardware αλλά και software/υπηρεσιών και όταν βγάζει νέο μοντέλο και θέλω να αντικαταστήσω το παλιό μου ΔΕΝ έχω εναλλακτική επιλογή παρά από το να της πληρώσω όσα μου ζητάει (και εφόσον προφανώς τα έχω για να τα δώσω)! Ταυτόχρονα όμως, αυτά τα κλειδώματα και οι περιορισμοί με κάνουν να εργάζομαι (είτε στη δουλειά είτε στον προσωπικό μου χρόνο) απρόσκοπτα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και να κερδίζω χρήματα από αυτό χωρίς να έχω να ασχοληθώ ΚΑΙ με την παραμετροποίηση των συσκευών. Ζυγίζοντας δηλαδή τα θετικά που μου προσφέρει με τα αρνητικά, για την ώρα η ζυγαριά γέρνει προς τα θετικά οπότε για πιο λόγο να μη συνεχίσω να την προτιμώ?

Κανένα android κινητό δεν θέλει root για να μπορέσει να κάνει την δουλειά του, ο χρήστης. Από default υπάρχει email client, internet browser και 5 - 10 χρήσιμες εφαρμογές. Αυτός που πρέπει να ψάξει για jailb είναι ο χρήστης iphone που θέλει να κάνει 10 πράγματα παραπάνω και δεν το υποστηρίζουν/υπάρχουν οι εφαρμογές. (βλέπε πχ antivirus λόγο κλειστών API).

Αν υποθέσουμε ότι η παραμετροποίηση της συσκευής παίρνει 5 ώρες και εφόσον δεν θέλεις να ασχοληθείς με αυτό τότε, ο χρόνος σου κοστολογείται  με 600Ευρω/5ωρο. Όσο δηλαδή η διαφορά ενός καλού android κινητού με ένα iphone X.

Αν κάθε 5 ώρες της ημέρας λόγο δουλείας βγάζεις 600 εύρω τότε ναι, καλά έκανες και προτιμάς το οικοσύστημα της Apple.

(Είμαι Χρήστης iphone X)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lokaki είπε

Υπάρχουν χρήστες των iPhone Xs και iPhone Xs Max οι οποίοι παραπονιούνται πως η selfie κάμερα πραγματοποιεί λήψεις στις οποίες φαίνεται να τους λειαίνει το πρόσωπο και το δέρμα σε υπερβολικό βαθμό, κάνοντάς τους να δείχνουν νεότεροι.https://www.cultofmac.com/579942/beautygate-iphone-xs-selfies/

iphonexsxsmax_selfie1.jpg

αυτόν πάντως που έβαλες ότι τεχνολογία και να έχει το αιφον σαν τα @@ μου τα ξυρισμένα θα μοιάζει 

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Ναι, αλλά προχθές ένας στο reddit είπε ότι πήρε τηλέφωνο τον Steve Jobs και του απάντησε ότι δεν ξέρει αν είναι hw ή sw το πρόβλημα.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, fytotech είπε

Μπουρδες,,,το ιδιο μπορω να πω για τα προβατα που πανε και αγοραζουν καθε χρονο τις top Nvidia. Τις πουλαει σαν ζεστα τσουρεκια εκει.

Ισα-Ισα hardware 4ετιας παει σφαιρα στο ios12,,,μη συγκρινεις hardware iphone με αλλα κινητα.

Για μενα ισχυει οτι απο τη στιγμη που κανω οσο καλυτερα γινεται και πιο γρηγορα την δουλεια μου, γιατι να αλλαξω σε κατι αλλο; Αφου δεν δουλευει σωστα σε ενα κινεζικο, και δεν εχω την ορεξη και τον χρονο να το προσπαθησω, γιατι στην τελικη να το αγορασω;
Απο την αλλη στο PC, αφου δεν δουλευουν σωστα αυτα που χρειαζομαι στα iMac, οπως και οτι η πληοψηφια τα λειτουργει σε windows 7/10, γιατι να παω σε Apple;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Αλλο ειναι video me  clickbait  θεμα απο  youtubers που οι πελατες τους ειναι ο μεσος ορος δλδ η σαβουρα .Αυτα βλεπετε αυτα σας πασαρουν .

Κατα τα αλλα το θεμα ειναι ανευ ουσιας  οπως συνηθως ειναι παρομοια θεματα που αφορουν απειροελαχιστο ποσοστο η' λυνονται πολυ απλα . Ολος ο ντορος γινεται γιατι υπαρχει το ονομα Αpple   μεσα στην " ειδηση" .

Ώπα ώπα πάρε το αλλιώς, και στα iPhone ο μέσος όρος χρηστών είναι αδαείς και το δουλευουν ελαχιστα αλλά τουλάχιστον εμείς δεν τους λέμε σαβούρα! Τι, οχι; οι περισσότεροι είναι messaging apps, φωτο και κλήσεις...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, fytotech είπε

απο τη στιγμη που θελει δικο του λογισμικο και μαλιστα υποστηριζει τις συσκευες για το 2-3πλασιο χρονο, ολα αυτα ειναι εξοδα και αναγκαστικα θα πρεπει να χρεωσει πολυ παραπανω. οποτε πρεπει να πουλησει με μεγαλυτερο κερδος για να εξισορροπησει τις λιγοτερες πωλησεις, πρεπει να ξοδεψει στο μαρκετινγκ για να σε "ψησει", και οπως ειπες πρεπει να ανεβασει και ακομα πιο πολυ τις τιμες για να ακουγεται premium. δεν εχει να κανει με την εταιρεια, ολες το ιδιο κανουν/θα εκαναν αμα ηταν σε αντιστοιχη θεση

απο κει και περα η αληθεια ειναι οτι πλεον το χουν παρακανει

48 λεπτά πριν, billdanos είπε

δεν υπαρχει συνεχεια στη λογικη σου.. το ανδροιδ οπως και το ιος ερχεται ετοιμο με ολες τις βασικες εφαρμογες. αμα δεν θες να κανεις πειραματισμους εχεις παντα την επιλογη να μην το κανεις. λογικα αναφερεσαι στη gcam που βαζουν στα κινεζικα διοτι το στοκ ειναι μπλιαχ, αλλα υπαρχουν και αλλες μαρκες

μετα απο χρονια που εκανα οτι πειραματα θες, πλεον εχω στοκ ανδροιδ και δεν μπορω να πω μου λειπει κατι. οπως επισης αν και θα θελα καποια πραματα απο το ιος, αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και μειονεκτηματα στο ιος ή οτι ειμαι διατεθιμενος να πληρωσω ακριβα αερα κοπανιστο (δες πιο πανω)

επισης ειναι ψεμα οτι το μηλο σε κραταει ομηρο, αμα θες αγοραζεις ελαφρως μεταχειρισμενο (μερικων μηνων). και γλυτωνεις λεφτα και δεν υποστηριζεις τις αυξητικες τασεις στις τιμες

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

φέρτε μου ένα συγνεφο να πέσω...….το EVER τηλέφωνο έχει πρόβλημα με την φόρτηση. δεν λυπάστε ρε  όσοι τ αγοράσατε το 1.5Κ ;;;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...