Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, UsualSuspect__ said:

BILLΤΕΤΟΙΕ, τι έχεις να πεις για όλα τα προβλήματα που έχουν παρουσιάσει οι new iPatates των 2345324534 ευρώ, που σε κάθε thread  κάνεις λες και έχεις μετοχές στην εταιρία και πετάς μαργαριτάρια;  

Έλα δεν μπορεί, κάτι θα βρεις να πεις και τώρα. Αν και βλέπω το σχόλιο να πηγαίνει για φούντο και εγώ για κανα ban :( 

Δεν μπαναρεται η δυσκολία κατανόησης βρε!  :)

2 minutes ago, vargas said:

Α τώρα υπάρχει πρόβλημα μέχρι πριν λίγο έλεγες ότι μια απλή ρύθμιση είναι κ λύνεται το θέμα . Χμμ ωραία πράγματα..

Το ίδιο με τον από πάνω μην τα γράφω 2 φορές. 

• Απαντ. 448
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Δεν μπαναρεται η δυσκολία κατανόησης βρε!  :)

Το ίδιο με τον από πάνω μην τα γράφω 2 φορές. 

Στείλε κ μνμα στο bbc να τους πεις ότι γράφουν ασυναρτησίες ανακρίβειες κ ότι τα παίρνουν απο τους οχτρους της apple 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Αλλο ειναι video me  clickbait  θεμα απο  youtubers που οι πελατες τους ειναι ο μεσος ορος δλδ η σαβουρα .Αυτα βλεπετε αυτα σας πασαρουν .

Κατα τα αλλα το θεμα ειναι ανευ ουσιας  οπως συνηθως ειναι παρομοια θεματα που αφορουν απειροελαχιστο ποσοστο η' λυνονται πολυ απλα . Ολος ο ντορος γινεται γιατι υπαρχει το ονομα Αpple   μεσα στην " ειδηση" .

Όλα τα προβληματα είναι μεμονωμένα,προβλήματα με τις logic board στα iphone 8,προβλήματα με το wifi,lte,προβλήματα με τη φόρτιση,με το μικρόφωνο στα iphone 7,κ.α.

Δημοσ.

Πάντως εμένα ούτε face-lift κάνει η κάμερα  ουτε έχω πρόβλημα προσωπικά με την φόρτιση από κλειστή οθόνη ή ανοιχτή. Γενικά όλα δουλεύουν ρολοι *fingers crossed 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε

Πάντως εμένα ούτε face-lift κάνει η κάμερα  ουτε έχω πρόβλημα προσωπικά με την φόρτιση από κλειστή οθόνη ή ανοιχτή. Γενικά όλα δουλεύουν ρολοι *fingers crossed 

Παίξε κάνα lotto

Δημοσ.

Διαπιστώνω μια έντονη κόντρα πλέον μεταξύ Apple fans και Xiaomi fans. Γιατί όλο αυτό; Έχετε μετοχές ή δουλεύετε σε κάποια από αυτές τις εταιρείες; 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

BILLΤΕΤΟΙΕ, τι έχεις να πεις για όλα τα προβλήματα που έχουν παρουσιάσει οι new iPatates των 2345324534 ευρώ, που σε κάθε thread  κάνεις λες και έχεις μετοχές στην εταιρία και πετάς μαργαριτάρια;  

Έλα δεν μπορεί, κάτι θα βρεις να πεις και τώρα. Αν και βλέπω το σχόλιο να πηγαίνει για φούντο και εγώ για κανα ban :( 

Αμα δεν υπηρχαν τα iPhone ακομα με αυτα θα ησουν: 
41XVq7MnW8L.jpgbb.jpg

Ευτυχως κυκλοφορουν τα iClone στην Κινα, καθε 15ημερο και καινουριο μοντελακι.

Επισης να σου θυμισω:

https://cdn-b-east.streamable.com/video/mp4/okvhl.mp4?token=_Rm6rLcH-G_ASQKwWIpNgg&expires=1538497093

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 λεπτά πριν, george1807 είπε

Διαπιστώνω μια έντονη κόντρα πλέον μεταξύ Apple fans και Xiaomi fans. Γιατί όλο αυτό; Έχετε μετοχές ή δουλεύετε σε κάποια από αυτές τις εταιρείες; 

Αυτό αναρωτιέμαι και γω

1 λεπτό πριν, zeke είπε

Αμα δεν υπηρχαν τα iPhone ακομα με αυτα θα ησουν: 
41XVq7MnW8L.jpgbb.jpg

Ευτυχως κυκλοφορουν τα iClone στην Κινα, καθε 15ημερο και καινουριο μοντελακι.

Επισης να σου θυμισω:

https://cdn-b-east.streamable.com/video/mp4/okvhl.mp4?token=_Rm6rLcH-G_ASQKwWIpNgg&expires=1538497093

Γιατί θα είμασταν με αυτά?

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, george1807 είπε

Σε 4 σουπερ μαρκετ έπρεπε να πάω για να βρω ποπ κορν... ξεπουλάνε λέει σαν ζεστά ψωμάκια!

Επεξ/σία από Stamer
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kirileman είπε

Bill, γίνεται να μη βλέπω ούτε σε quote τα (σχεδόν προσβλητικά για τη νοημοσύνη μας, δηλαδή όλα) μηνύματα των ignored; 

Ακόμα καλύτερα να μην βάζουμε άρθρα με προβλήματα των προϊόντων της apple γιατί προσβάλουν την premium ποιότητα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να σας προστατεύσει από την Μοσάντ και τα "ξεκλειδωτηρια" τους το κάνει.

Υπέρμαχος της δημοκρατίας είναι που σημαίνει και βόμβα να βάλεις και να ανατιναχθείς, τα δεδομένα, δεδομένα παραμένουν δικά σου!

Δείτε εδώ τα γουρούνια με τα μαύρα τι ανάγκασαν τον άνθρωπο να κάνει. Που είναι η δημοκρατία, όλοι αθώοι είμαστε μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Και άμα δεν ξεκλειδωναν το κινητό του ανθρώπου, αθώος θα παρέμενε!

Επεξ/σία από aris1986
  • Super Moderators
Δημοσ.
19 minutes ago, kirileman said:

Bill, γίνεται να μη βλέπω ούτε σε quote τα (σχεδόν προσβλητικά για τη νοημοσύνη μας, δηλαδή όλα) μηνύματα των ignored; 

Εγώ τι να πω που σαν μοντ δεν μπορώ να κάνω ignore σε κανέναν; 

😕 

• Sad 1
Δημοσ.

Οταν βεβαια εγω το ειχα ποσταρει αυτο το θεμα εδω πριν 3 μερες μου σβησανε το ποστ!

Τοσα γελια οσα αυτο το μηνα δεν εχουν γινει συνολικα τα τελευταια 10 χρονια.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...