Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 2 minutes ago, UsualSuspect__ said: BILLΤΕΤΟΙΕ, τι έχεις να πεις για όλα τα προβλήματα που έχουν παρουσιάσει οι new iPatates των 2345324534 ευρώ, που σε κάθε thread κάνεις λες και έχεις μετοχές στην εταιρία και πετάς μαργαριτάρια; Έλα δεν μπορεί, κάτι θα βρεις να πεις και τώρα. Αν και βλέπω το σχόλιο να πηγαίνει για φούντο και εγώ για κανα ban Δεν μπαναρεται η δυσκολία κατανόησης βρε! 2 minutes ago, vargas said: Α τώρα υπάρχει πρόβλημα μέχρι πριν λίγο έλεγες ότι μια απλή ρύθμιση είναι κ λύνεται το θέμα . Χμμ ωραία πράγματα.. Το ίδιο με τον από πάνω μην τα γράφω 2 φορές.
vargas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Δεν μπαναρεται η δυσκολία κατανόησης βρε! Το ίδιο με τον από πάνω μην τα γράφω 2 φορές. Στείλε κ μνμα στο bbc να τους πεις ότι γράφουν ασυναρτησίες ανακρίβειες κ ότι τα παίρνουν απο τους οχτρους της apple
Istros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Αλλο ειναι video me clickbait θεμα απο youtubers που οι πελατες τους ειναι ο μεσος ορος δλδ η σαβουρα .Αυτα βλεπετε αυτα σας πασαρουν . Κατα τα αλλα το θεμα ειναι ανευ ουσιας οπως συνηθως ειναι παρομοια θεματα που αφορουν απειροελαχιστο ποσοστο η' λυνονται πολυ απλα . Ολος ο ντορος γινεται γιατι υπαρχει το ονομα Αpple μεσα στην " ειδηση" . Όλα τα προβληματα είναι μεμονωμένα,προβλήματα με τις logic board στα iphone 8,προβλήματα με το wifi,lte,προβλήματα με τη φόρτιση,με το μικρόφωνο στα iphone 7,κ.α.
Istros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μετά τον youtuber που τρολαρει τωρα άρχισε να τρολαρει και το site της apple.αλητες τρολ δεν σέβεστε τίποτα. https://discussions.apple.com/thread/8559072
kirileman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Bill, γίνεται να μη βλέπω ούτε σε quote τα (σχεδόν προσβλητικά για τη νοημοσύνη μας, δηλαδή όλα) μηνύματα των ignored; 4
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Πάντως εμένα ούτε face-lift κάνει η κάμερα ουτε έχω πρόβλημα προσωπικά με την φόρτιση από κλειστή οθόνη ή ανοιχτή. Γενικά όλα δουλεύουν ρολοι *fingers crossed
Istros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Πάντως εμένα ούτε face-lift κάνει η κάμερα ουτε έχω πρόβλημα προσωπικά με την φόρτιση από κλειστή οθόνη ή ανοιχτή. Γενικά όλα δουλεύουν ρολοι *fingers crossed Παίξε κάνα lotto
george1807 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Διαπιστώνω μια έντονη κόντρα πλέον μεταξύ Apple fans και Xiaomi fans. Γιατί όλο αυτό; Έχετε μετοχές ή δουλεύετε σε κάποια από αυτές τις εταιρείες;
zeke Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε BILLΤΕΤΟΙΕ, τι έχεις να πεις για όλα τα προβλήματα που έχουν παρουσιάσει οι new iPatates των 2345324534 ευρώ, που σε κάθε thread κάνεις λες και έχεις μετοχές στην εταιρία και πετάς μαργαριτάρια; Έλα δεν μπορεί, κάτι θα βρεις να πεις και τώρα. Αν και βλέπω το σχόλιο να πηγαίνει για φούντο και εγώ για κανα ban Αμα δεν υπηρχαν τα iPhone ακομα με αυτα θα ησουν: Ευτυχως κυκλοφορουν τα iClone στην Κινα, καθε 15ημερο και καινουριο μοντελακι. Επισης να σου θυμισω: https://cdn-b-east.streamable.com/video/mp4/okvhl.mp4?token=_Rm6rLcH-G_ASQKwWIpNgg&expires=1538497093
Istros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, george1807 είπε Διαπιστώνω μια έντονη κόντρα πλέον μεταξύ Apple fans και Xiaomi fans. Γιατί όλο αυτό; Έχετε μετοχές ή δουλεύετε σε κάποια από αυτές τις εταιρείες; Αυτό αναρωτιέμαι και γω 1 λεπτό πριν, zeke είπε Αμα δεν υπηρχαν τα iPhone ακομα με αυτα θα ησουν: Ευτυχως κυκλοφορουν τα iClone στην Κινα, καθε 15ημερο και καινουριο μοντελακι. Επισης να σου θυμισω: https://cdn-b-east.streamable.com/video/mp4/okvhl.mp4?token=_Rm6rLcH-G_ASQKwWIpNgg&expires=1538497093 Γιατί θα είμασταν με αυτά? Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από Istros 1
Stamer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, george1807 είπε Διαπιστώνω μια έντονη κόντρα πλέον μεταξύ Apple fans και Xiaomi fans. Γιατί όλο αυτό; Έχετε μετοχές ή δουλεύετε σε κάποια από αυτές τις εταιρείες; Σε 4 σουπερ μαρκετ έπρεπε να πάω για να βρω ποπ κορν... ξεπουλάνε λέει σαν ζεστά ψωμάκια! Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από Stamer
Istros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, kirileman είπε Bill, γίνεται να μη βλέπω ούτε σε quote τα (σχεδόν προσβλητικά για τη νοημοσύνη μας, δηλαδή όλα) μηνύματα των ignored; Ακόμα καλύτερα να μην βάζουμε άρθρα με προβλήματα των προϊόντων της apple γιατί προσβάλουν την premium ποιότητα. 3 1
aris1986 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να σας προστατεύσει από την Μοσάντ και τα "ξεκλειδωτηρια" τους το κάνει. Υπέρμαχος της δημοκρατίας είναι που σημαίνει και βόμβα να βάλεις και να ανατιναχθείς, τα δεδομένα, δεδομένα παραμένουν δικά σου! Δείτε εδώ τα γουρούνια με τα μαύρα τι ανάγκασαν τον άνθρωπο να κάνει. Που είναι η δημοκρατία, όλοι αθώοι είμαστε μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Και άμα δεν ξεκλειδωναν το κινητό του ανθρώπου, αθώος θα παρέμενε! Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από aris1986
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 19 minutes ago, kirileman said: Bill, γίνεται να μη βλέπω ούτε σε quote τα (σχεδόν προσβλητικά για τη νοημοσύνη μας, δηλαδή όλα) μηνύματα των ignored; Εγώ τι να πω που σαν μοντ δεν μπορώ να κάνω ignore σε κανέναν; 😕 1
azuli Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Οταν βεβαια εγω το ειχα ποσταρει αυτο το θεμα εδω πριν 3 μερες μου σβησανε το ποστ! Τοσα γελια οσα αυτο το μηνα δεν εχουν γινει συνολικα τα τελευταια 10 χρονια. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις