Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
  • Απαντ. 448
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kirileman είπε

Πού βρίσκεται η δήλωση της Apple που λέει ότι δεν ξέρουν αν είναι hw ή sw πρόβλημα; Περιμένουμε το λινκ...

Εσύ δεν είπες ότι με αγνοείς τώρα μου απαντάς ;: Δες το βίντεο λοιπόν να δεις τι λέει αυτός ο μη σξιοπιστος ... Λέει ξεκάθαρα ότι επικοινώνησε με την apple κ του είπαν ότι προς το παρόν δε γνωρίζουν . Να μου πεις σιγά τον αξιόπιστο  αλλά ο ίδιος ανακάλυψε και το bend gate ...οπότε ...

• Like 4
Δημοσ.

Ένα λειτουργικό σε τρεις συσκευές και δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά.Φαντασου να το έβαζαν σε 200 διαφορετικές συσκευες,διαφορετικών κατασκευαστών με διαφορετικα UI.θα μετρούσαμε ποιες δουλεύουν σωστά.και όχι ποιες έχουν πρόβλημα.

• Like 7
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, logistoulis said:

bbc? ή ούτε και αυτό είναι καλό;

https://www.bbc.com/news/technology-45707211

μόνο insomnia, ελλαδάρα, ήλιος θάλασσα πολιτισμός!

θέλω να δω άμα παραδεχτούν το πρόβλημα τι θα λες, ή μάλλον άσε ξέρω.. 

Δεν έχεις καταλάβει ακόμη πως το πρόβλημά μου δεν είναι το αν υπάρχει ή όχι πρόβλημα. Για να υπάρχουν αναφορές σίγουρα κάτι υπάρχει.

Το πρόβλημά μου είναι οι γενικεύσεις και οι θεωρίες πριν καν μάθουμε τι συμβαίνει. Αν παραδεχτούν το πρόβλημα θα υπάρξει είτε software update είτε αντικατάσταση προβληματικών συσκευών. 

Το ότι κάποιοι google-άρουν και δέχονται αμάσητα όλα τα αποτελέσματα, με ξεπερνάει σαν λογική... 😛 

• Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Α δεν είσαι αντικειμενικός πωλητής. Εγώ δεν θα ψώνιζα από το μαγαζί σου. 😛 

Κανείς που έχει apple προϊόντα δεν ψωνίζει από το μαγαζί μου. (έχω ταμπέλα απέξω "ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ APLLE" ...ΟΛΟΙ τους όμως έρχονται να τους λύσω τα ΑΠΕΙΡΑ προβλήματα με τις συσκευές τους.

Σε περιμένω !!!

1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Δεν έχεις καταλάβει ακόμη πως το πρόβλημά μου δεν είναι το αν υπάρχει ή όχι πρόβλημα. Για να υπάρχουν αναφορές σίγουρα κάτι υπάρχει.

Το πρόβλημά μου είναι οι γενικεύσεις και οι θεωρίες πριν καν μάθουμε τι συμβαίνει. Αν παραδεχτούν το πρόβλημα θα υπάρξει είτε software update είτε αντικατάσταση προβληματικών συσκευών. 

Το ότι κάποιοι google-άρουν και δέχονται αμάσητα όλα τα αποτελέσματα, με ξεπερνάει σαν λογική... 😛 

Εγώ πάντως έχω ήδη πελάτη που έχει το πρόβλημα. Τι ακριβώς λες για να καταλάβω?

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, inangelsheart said:

Κανείς που έχει apple προϊόντα δεν ψωνίζει από το μαγαζί μου. (έχω ταμπέλα απέξω "ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ APLLE" ...ΟΛΟΙ τους όμως έρχονται να τους λύσω τα ΑΠΕΙΡΑ προβλήματα με τις συσκευές τους.

Σε περιμένω !!!

Είδες? Δεν θα έρθω! 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

ναι εγώ άλλο βέβαια είπα, είπα ότι όσο το καθυστερούν μαζεύουν αρνητική δημοσιότητα

υποθέτω ότι μάλλον είναι κάτι που τους ξέφυγε και το εξετάζουν, αλλά αν είχαν ήδη δώσει απαντήσεις δεν θα έλεγε και ο καθένας τα δικά του

Επεξ/σία από logistoulis
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, inangelsheart said:

Σε περιμένω !!!

Εγώ πάντως έχω ήδη πελάτη που έχει το πρόβλημα. Τι ακριβώς λες για να καταλάβω?

Και αντί να του εξηγήσεις τι συμβαίνει, του είπες "την πάτησες. Πήγαινε πάρε poco"... 😛 

Just now, logistoulis said:

ναι εγώ άλλο βέβαια είπα, είπα ότι όσο το καθυστερούν μαζεύουν αρνητική δημοσιότητα

υποθέτω ότι μάλλον είναι κάτι που τους ξέφυγε και το εξετάζουν, αλλά αν είχαν ήδη δώσει απαντήσεις δεν θα έλεγε και ο καθένας τα δικά του

Κάτσε βρε συ. Αν έχεις ένα πρόβλημα που δεν είναι γενικευμένο ώστε να παρουσιάζεται σε όλες τις συσκευές με το ίδιο λειτουργικό (που είναι εκατομμύρια), δεν πρέπει πρώτα να το ψάξεις για να δεις τι συμβαίνει, τι το προκαλεί, κλπ κλπ? Πως νομίζετε πως βγαίνει ένα software update, κάνουν μια αλλαγή σε 2-3 γραμμές στο λειτουργικό και πατάνε ξανά save??? 

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

Πως στο καλό σου ξεφεύγει το γεγονός ότι δεν φορτίζει το τηλέφωνο? Δοκιμές δεν κάνουν ή στο τέλος θα λέμε ξέχασε η χιουντάι να βάλει ρόδες στο i30?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, billdanos είπε

Η λέξη κλειδί είναι το "περισσότερο" 😛 

Παίζεις βρώμικα:lol:

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Σωστά να μην γενικεύουμε και να περιμένουμε όπως σε όλες τις αστοχίες τις apple.Οσο αφορά άλλες συσκευές περνούμε ένα μεμονωμένο περιστατικό και το γενικεύουμε.Αλλα είπαμε δεν είναι όλα apple,στην apple παντα δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία και δείχνουμε και μια επιείκεια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Και αντί να του εξηγήσεις τι συμβαίνει, του είπες "την πάτησες. Πήγαινε πάρε poco"... 😛 

Μα δεν λύνεται το πρόβλημα... έχει πολλές διαστάσεις. Η συγκεκριμένη συσκευή κολλάει ότι και να κάνεις όταν την βάζεις στην φόρτιση !!! Παραπάνω που έβαλες ένα screenshot με το usb accessories δεν λύνεται το πρόβλημα... πήρα τηλέφωνο αρβάτο και μου είπαν να το πάω από εκεί αν κολλάει στην φόρτιση.. και έδειξε ότι ήξερε τι έλεγε.. οπότε?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...