Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, billdanos είπε

Να γκρινιάξει κάποιος που αντιμετωπίζει πρόβλημα (σιγά το πρόβλημα βασικά) να τον ακούσω και να μου το περιγράψει. Να "καίγονται" περισσότερο και αυτοί που δεν τις έχουν τις συσκευές, που το έχεις δει γραμμένο?

Θα το κρατήσω αυτό για μελλοντική χρήση:P

• Απαντ. 448
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτοχος Xs Max και το κάνει διαπιστωμένα, δηλαδή με σβηστή οθόνη αν το βάλεις στη φόρτιση δεν φορτίζει, θα πρέπει να είναι ανοιχτή έστω και κλειδωμένο. Ενεργοποίησα και το Αξεσουάρ USB, δεν είδα κάποια αλλαγή. Το θέμα είναι οτι μετά την 11.4.1 αν θυμάμαι καλά, το ίδιο είχα πάθει αρκετές φορές και με X μου και είχα βρεθεί το επόμενο πρωί με αφόρτιστο κινητό. Δεν είχα δώσει σημασία τότε, νομίζοντας οτι είναι θέμα καλωδίου κλπ. Στο Χ πλέον στην iOS 12 και με ενεργοποιημένο το Αξεσουάρ USB, φορτίζει είτε από σβηστή οθόνη είτε από ενεργή.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, VChris said:

Θα το κρατήσω αυτό για μελλοντική χρήση:P

Η λέξη κλειδί είναι το "περισσότερο" 😛 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Για όσους έχουν πρόβλημα, η λύση είναι ένα απλό tap στα settings μέχρι να βγει το fix. 

IMG_2028.png

Λάθος δεν ισχύει αυτό . Η ίδια η apple είπε περιμένουμε  να δούμε αν είναι hardware η ,software γτ κάποιες συσκευές με το που φορτίζουν φριζαρουν

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Να μας πεις που δουλευεις μην τυχόν και μας φέρει ποτέ ο δρόμος μας εκεί και μας καταστρέψεις τα κινητά μας με αυτές τις συμβουλές! 😛 

δεν δουλεύω παλικάρι μου. δικό μου μαγαζί έχω... και δεν γίνεται να καταστρέψω ένα κινητό συμβουλεύοντας αυτόν που το έχει να το αλλάξει.. 

τι έχουμε  εδώ? παραμιλάμε η μου φαίνεται?

• Like 6
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, vargas said:

Λάθος δεν ισχύει αυτό . Η ίδια η apple είπε περιμένουμε  να δούμε αν είναι hardware η ,software γτ κάποιες συσκευές με το που φορτίζουν φριζαρουν

Η Apple δεν είπε τίποτα επισήμως πουθενά. Αναπαράγεις λόγια τεχνικών ή χρηστών που τα πήγαν σε κάποιο service. :)

2 minutes ago, inangelsheart said:

δεν δουλεύω παλικάρι μου. δικό μου μαγαζί έχω... και δεν γίνεται να καταστρέψω ένα κινητό συμβουλεύοντας αυτόν που το έχει να το αλλάξει.. 

τι έχουμε  εδώ? παραμιλάμε η μου φαίνεται?

Και οι προβληματικές συμβουλές, μπορεί να έχουν καταστροφικά αποτελέσματα! Όταν πουλάς κάτι θα πρέπει να μπορείς και να το υποστηρίξεις δίνοντας τις σωστές συμβουλές. :) Αν πάλι δεν γνωρίζεις λεπτομέρειες, φαντάζομαι πως η σωστή συμβουλή θα ήταν να το πάει ας πούμε στο service. Όχι?

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Η Apple δεν είπε τίποτα επισήμως πουθενά. Αναπαράγεις λόγια τεχνικών ή χρηστών που τα πήγαν σε κάποιο service. :)

Και οι προβληματικές συμβουλές, μπορεί να έχουν καταστροφικά αποτελέσματα! Όταν πουλάς κάτι θα πρέπει να μπορείς και να το υποστηρίξεις δίνοντας τις σωστές συμβουλές. :)

Αν δεν είπε τπτ ακόμα χειρότερα . Αφού τ αγοράσατε who cares...πάντως ότι αυτό που έγραψες δεν ισχύει το ξέρεις πολύ καλα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

το ότι δεν έχει βγει να δώσει απάντηση απλά της δίνει αρνητική δημοσιότητα 

πάρε και βλαχοέντυπα που τα διαβάζουν βλάχοι στα χωριά 

https://www.forbes.com/sites/ewanspence/2018/10/01/apple-iphone-xs-max-battery-life-charging-problem-arrogance-mistake-error/#4f5d80d264ac

• Like 1
  • Thanks 5
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, SiLeNtOne-- είπε

Έχω το ιδιο πρόβλημα στο iPhone SE, δεν εχει σχέση με το νεο iPhone, είναι πρόβλημα στο λογισμικό.

Μπαρουφες λες. Κανενα προβλημα δεν ειχε με το 11.4.1, ουτε τωρα με το 12. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτοί οι εκατομμυριούχοι youtubers είναι πανέξυπνοι και δεν είναι τυχαίο , χρησιμοποιούν τρύκ και τη μεθοδο του reverse psychology - αντίστροφη ψυχολογία όπως λέγεται και χρησιμοποιείται στο marketing

, στην ουσία το βίντεο είναι μία διαφήμιση για την apple , κάνουν βίντεο που λένε ΜΗΝ αγοράσεις το iphone xs max που στην ουσία χρησιμοποιώντας το reverse psychology διαφημίζουν το προιόν ,

με τέτοια βίντεο είναι γεμάτο το youtube  ΜΗΝ αγοράσετε το καινούργιο Toyota corolla ΠΡΙΝ δείτε ΑΥΤΟ ....

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, logistoulis είπε

η χαβάη δεν τα έδινε;

η υπέρτατη τσιαόμι δεν ασχολείται με ανούσια πράγματα όπως η διαφήμιση, η ικανοποίηση του λαού και η διάδοση από στόμα σε στόμα είναι η μόνη διαφήμιση που χρειάζεται για να γίνει νούμερο 3 (και μετά 2 και μετά 1) 

Η Χαβαη ήταν; Δεν θυμάμαι. Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον η χαβαη ήταν

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, themdro said:

Κάτοχος Xs Max και το κάνει διαπιστωμένα, δηλαδή με σβηστή οθόνη αν το βάλεις στη φόρτιση δεν φορτίζει, θα πρέπει να είναι ανοιχτή έστω και κλειδωμένο. Ενεργοποίησα και το Αξεσουάρ USB, δεν είδα κάποια αλλαγή. Το θέμα είναι οτι μετά την 11.4.1 αν θυμάμαι καλά, το ίδιο είχα πάθει αρκετές φορές και με X μου και είχα βρεθεί το επόμενο πρωί με αφόρτιστο κινητό. Δεν είχα δώσει σημασία τότε, νομίζοντας οτι είναι θέμα καλωδίου κλπ. Στο Χ πλέον στην iOS 12 και με ενεργοποιημένο το Αξεσουάρ USB, φορτίζει είτε από σβηστή οθόνη είτε από ενεργή.

Η μόνη φορά που μου έκανε τέτοιο κόλπο το X ήταν με ένα καλώδιο no name συνδεδεμένο σε original φορτιστή. 

Δημοσ.

Προβληματα ειναι μονο τα hardware. Οτι ειναι software λυνεται ειτε με update ειτε με ρυθμιση. Ολα τα υπολοιπα ειναι για να καινε εγκεφαλικα κυτταρα οσοι δεν τους περισσευουν εξαρχης. Ο φανμποισμος μερικων εδω μεσα εχει καταντησει αηδια. Που να σας εδιναν και μετοχες οι εταιρειες, θα ειχατε δολοφονησει ο ενας τον αλλο για το μπονους παραγωγικοτητας.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, logistoulis said:

το ότι δεν έχει βγει να δώσει απάντηση απλά της δίνει αρνητική δημοσιότητα 

πάρε και βλαχοέντυπα που τα διαβάζουν βλάχοι στα χωριά 

https://www.forbes.com/sites/ewanspence/2018/10/01/apple-iphone-xs-max-battery-life-charging-problem-arrogance-mistake-error/#4f5d80d264ac

Forbes? LOL βρε σε καλό σου! 😛 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...